2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

ayrıntılı için 20+1 de pazartesi kendi doktoruma gidicem, kendisi baktığını söylemişti. perinatologa yönlendirirse o zaman giderim diye düşündüm.
Devletten aldım orda yazan 20-24.haftalardı. 20.haftada oluyorum diye aldım artık bi daha yakalayamam belki. Teşekkür ederim

Detaylı ultrason için 8 Aralık’a randevu alabildim kızlar. 19+5 oluyor sizce erken mi?
19+0 dan sonra bakılmaya başlanıyormuş canım. Hadi inşallah temiz çıkar. Bana da erken vercekti de doluydu günleri. Tam 20+0 a denk geliyor benim de 5 Aralık'ta.

Kızlar doğumdan önce bir sürü yiyeceği hazır edip difrizinize atın. Çıkartıp hızlıca pişirebilirsiniz böylece. Küçük küçük poşetlere soğan falan rendeleyin, yapacğaınız yemek içlerini doğrayıp poşetleyip kaldırın güzelce. Tahminen çoğunun annesi ya da Kv yanında olacaktır yemek yapacaktır ancak onlar da bir süre sonra gidecekler yalnız başımıza kalacağız. Pratik olur yemek yapması.

Kızlar park yatak almayı düşünüyorum. Alanlar olmuştu gruptan sanırım. Hangi markaları tercih ettiniz ya da edeceksiniz ? İndirimler varken değerlendireyim dedim
Ben yoyko marka aldım. Geldiğinde kurduk Baktık nasıl bir şey olduğuna. Kuruluma da kolay. Çok ağır değil. Bakabilirsiniz ona

19+0 dan sonra bakılmaya başlanıyormuş canım. Hadi inşallah temiz çıkar. Bana da erken vercekti de doluydu günleri. Tam 20+0 a denk geliyor benim de 5 Aralık'ta.
İnşallah hepimizin bebişleri sağlıklı çıkar

Teşekkür ederim canım

Teşekkür ederim bilgiler için

Ben soğuk aldım temizlik yaptım cam pencere sildim o an aldım teşekkür ederim canım

hiç yapasım yok ya benim. anneler geldiğinde bol bol yapsın işte kafasındayım

Detaylı ultrason için 8 Aralık’a randevu alabildim kızlar. 19+5 oluyor sizce erken mi?
Bir önceki gebeligimde 19+5 te gitmiştim ben de. Doktor erken demişti. Kalple ilgili bazı şeylere 22 de bakıyoruz imkanın varsa 22 de bidaha gel demişti.hersey normal görüldüğü icin ve farklı şehirde olduğum için bidaha gidememiştim.

Kız ismi olarak Minel , Gökçe , İnci arasında kaldık asla seçemiyorum sizce hangisi kulağa hoş geliyor? Gökçe daha güçlü bi kişilik gibi geliyor diğerleri narin sevimli
Gökçe çok güzel isim. Benim kızım olsaydı ben de Gökçe koyacaktım. Çok hoşuma gidiyor, çok seviyorum. Oğluma Göktuğ koyacağım inşallah. Bir de kızım olursa adı kesinlikle Gökçe olacak.

Kız ismi olarak Minel , Gökçe , İnci arasında kaldık asla seçemiyorum sizce hangisi kulağa hoş geliyor? Gökçe daha güçlü bi kişilik gibi geliyor diğerleri narin sevimli
Ben de Gökçe ismini çok seviyorum ama isim analizlerinde Gökçe isminin ağır olduğunu görmüştüm. Sen yine bir araştır çok güzel ama ağır bir isim

Anladım çok teşekkür ederim ben tekrar randevu bulamama ihtimaline karşı gideyim o zaman. Tekrar çağırırsa da giderim 2 hafta sonra artık

Yaaaa inanmıyorum benim bebişimin ismini de Göktuğ koyacağız hatta kız olsaydı bizde Gökçe düşünüyorduk inşallah ikinci bebişimiz Gökçemiz olur o zman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…