2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Hanımlar günaydın spguk algınlığı için ne kullanıyorsunuz ben bugün çok kötüyüm öksürük göz sulanması doğal ne alıyorsunuz
Bende öyleydim canım ve sadece 1 kez parol içtim nane limon,Ballı sıcak su,sürekli c vitamini portakal mandalina bu şekilde atlattım sayılır

Herkese iyi akşamlar, sabah 8 de sağ kasigimda ağrı ile uyandım, tuvalete gittim ikinirken çok zorlandım, tam ayağa kalkacaktim kitlendim eğilerek yürüdüm, öğlen 12.30 a kadar dayandım geçer diye geçmedi çok korktum acile gittim. Bakıldı edildi çocukta sorun yok ama benim kasığım hala berbat halde. Çok ağrıyor geçmiyor, yatınca düzeliyor böyle batma şeklinde sanki liflerim kopuyor gibi, acaba kasık fıtığı mi oldum dedim var mı bu durumu yaşayan

Ben 19+3 te kendı doktoruma gitcem sonra degaylı ıcın perınatolog onercek su hafta gidin diye bakalım hayırlısı olsun saglıkla sağlamca amin

Ben yaşadım canım hala da yaşıyorum. O kitlenme bende de oldu. Doğrulamadım. Şuan çorap giyerken sağ bacağımı yukarı bile çekemiyorum kasılıyo. Sağ kasık aynı şekilde sanki içerden kaslarım geriliyo lastik çekiliyo gibi. Bende doktorlara gittim kaç defa sonuç olarak birinci sebep gaz sancısı ikinci sebep bebek büyüdüğü için ordaki bağların gerilmesinden kaynaklı çıktı. Gazın var mı ona çok dikkat et

Bir de beni genel cerraha yönlendirdi doktorum sağ taraf olduğu için apandisitine de bi baktır dedi idrar yolu enfeksiyonum da yoktu çünkü baktırdım ağandisit değil gaz dedi

Ay evet aynısı, çorabımı giyemiyorum, donumu giyip çıkaramıyorum sağ bacağı kendime çekemiyorum, ne zamana kadar sürecek bu böyle çok zor ya gaz da var ama kas ağrısı da hissediyorum

Bir de beni genel cerraha yönlendirdi doktorum sağ taraf olduğu için apandisitine de bi baktır dedi idrar yolu enfeksiyonum da yoktu çünkü baktırdım ağandisit değil gaz dedi
Kan tahliline baktılar apandisit olsa çıkardı diye düşünüyorum

Ay evet aynısı, çorabımı giyemiyorum, donumu giyip çıkaramıyorum sağ bacağı kendime çekemiyorum, ne zamana kadar sürecek bu böyle çok zor ya gaz da var ama kas ağrısı da hissediyorum
Bende aynen kas ağrısı hissediyorum gazım da var ama çok kötü bişey tırnak kesemiyorum kendimi yatakta sağa sola döndüremiyorum tövbe yarabbim şimdiden böyleyse napcaz sonra ne zaman geçer hiç kimse bilmiyor. İçerde balon var bacağımı yukarı kaldırmaya çalıştığım an sıkışıp ağrı yapıyo gibi bi his. Dört gözle geçmesini bekliyorum gerçekten

Evet bende top var sert bisi diyorum, şimdiden böyleyse ne olacak halimiz. Ahh ahh

Evet bende top var sert bisi diyorum, şimdiden böyleyse ne olacak halimiz. Ahh ahh
Normal demek ki bunlar bi kaç kişiden daha duydum bunları yaşadığını geçer inşallah tez vakitte magnezyuma devam o iyileştirir umarım

Aynı balon hissi bende de var, çorap giyerken ya da eğilerek bacağımdan kıyafet geçirmeye çalışırken oluyor, doktoruma dün söyledim sıkışma vs olmaz bebekte hiç korkma magnezyum da yazcam tüm o kramplarin ağrıların da azalmış olcak dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…