2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bende yazdırayım madem niye bunun önlemini almıyorlar madem böyle agrimiz olacak bunu niye çekelim baştan önlemini alsak da böyle ugrasmasak ya, sakat gibi dolaşıyorum evin içinde. Yaşadığım korku da cabası.

Ay ben de çocuğu mu sıkıştırıyorum acaba diyodum benim geçmedi ne yazık ki 1 haftadır magnezyum kullanıyorum pazartesi tekrar söylicem doktoruma bence gaz var ve o sıkışıyo artık başka bir açıklamada yapamıyorum

Bebeğinizin cinsiyeti ne acaba? Annem abinde yaşamış aynı hissi, bende de şu an oluyor ve oğlum olacak erkek çocukları kız çocuklarına oranla daha aşağı yerleşirmis hatta doğum zamanına yaklaşınca rahimde baskı oluştururmus cinsiyetle ilgili olabilir mi acaba? Bana gaz gibi gelmiyor açıkçası rahimdeki sislikten olabilir belki de ama bebeğin sıkışma gibi bı durumu yokmuş bu beni rahatlattı

Çok yürüyüş yaptığım bır gün de bacağım cekilmisti belime doğru, adım atarken zorlandım bu gittiğimde söyleyecektim ama ben soylemeden daha karnımdaki sıkışmaya söyleyince magnezyum yazacağım diye söyledi ben de 16. Haftaya gelince zaten herkese verildiğini düşünmüştüm

Tecrübeli arkadaşlar, bebegin hareketlerini ne zaman belli bir şekilde hissedecegiz, yani kanat çırpma falan değil böyle donk donk diye?
Gülüm bu çocuktan çocuğa değişiyor ben üçüncüye hamileyim ve bu hepsinden erken hissettirdi diğerleri beş aya kadar tık yoktu kardeşimi ikinciye hamile katınca ayda net hissetti çocuktan çocuğa değişiyor kimi çok hareketli kimi sakin bunun iki haftadır tekmelerini hissediyorum 18haftalık olacağım şimdi sol yanımda eğilemiyprum taş gibi yapmış kendini okşuyorum yumuşasın diye bende tam onu yazacaktım bu bebekler niye kendini böyle kasıyo ya

Bebek sağda solda olmaz ortada dedi doktor bana. Gaz o o zaman çocuğun yumusayacak neyi var zaten suyun içinde, balık gibi fırfır dönüyor ahh ana olmak çok zor. Bir öf bile dememek lazım anaya.

Aaa benimkisi de erkek belki de öyledir erkeklerin daha aşağıda taşındığını bende duymuştum ama neden özellikle sağ kasıksanki sadece sağ tarafım hamile solda hiçbir his yok. Şişlik olabilir ya da round ligament bağı ağrısı genelde sağda ve 2.trimesterda görülürmüş belki de ondandır ama geçmesi lazım bu şekilde yaşamak çok zor

Bebek sağda solda olmaz ortada dedi doktor bana. Gaz o o zaman çocuğun yumusayacak neyi var zaten suyun içinde, balık gibi fırfır dönüyor ahh ana olmak çok zor. Bir öf bile dememek lazım anaya.
Kız gaz değil orda kıbırdıyor kine bende sordum bebeğin kemikleri oluştukça anne karnında bebeğin yerini daha net anlarmışsın gaz olsa anlardım ay eskiden hamilelik daha güzeldi valla sessiz sedasız geçerdi cahildik falan ama ne kadar az bilgi o kadar sakin hamilelik şimdi sola yatma organlar sırt üstü yatma kan akışına zarar çocuğa zara gece nasıl yatacağımı şaşırıyorum bişi olmasın diye

Benim de sol tarafta o şişlik ve baloncuk hissi oturarak falan giyinmek lazım sanki ya da bacağı çekerken belden egilmemek gerek, eğer ikiye katlanır gibi olmazsam o his daha az oluyor ama hem belimi eğip hem bacağımı çekersem o balon hissi var bakalım ileriki aylarda ne olacak

Bu geçer başka bişey başlar bazen dümdüz yürürken bile oluyo bana neyse bebekler iyi olsun da onlara bişey mi oldu korkusu bütün ağrılardan daha zor

Ben hamile yastığı aldım yatakta taht var gibi bülent ersoy edasıyla yatıyorum konfor falan hak getire kalça kemiklerim düzleşti soluma yatcam diye bende gaz var ama bi de onla uğraşıyorum

Ben hamile yastığı aldım yatakta taht var gibi bülent ersoy edasıyla yatıyorum konfor falan hak getire kalça kemiklerim düzleşti soluma yatcam diye bende gaz var ama bi de onla uğraşıyorum
Vallah gece bi uyanıyorum sırt üstünüm hemen hop düzeltiyorum bende de gaz oluyor ama onu ayırt edebiliyorum ay iyi olsun bebeğim hep oynasın can parçam rabbim sağlık sıhat verdin yerinde rahatlık doğumda kolaylık versin bebeğime hepimize inşallah

Bu geçer başka bişey başlar bazen dümdüz yürürken bile oluyo bana neyse bebekler iyi olsun da onlara bişey mi oldu korkusu bütün ağrılardan daha zor
Kesinlikle katılıyorum

Amiiin onlar iyi olsun sağlıcakla zamanında doğsunlar bunlar geçici şeyler

Normal demek ki bunlar bi kaç kişiden daha duydum bunları yaşadığını geçer inşallah tez vakitte magnezyuma devam o iyileştirir umarım

Magnezyum eksikliğinden oluyor bence bu. Şu ana kadar tüm belirtileri dibine kadar yaşadım ama kas ağrım olmadı benim, bunu hamilelikten önce 3 ay aralıksız magnezyum kullanmama bağlıyorum. Folik asit gibi değil çünkü vücutta depolanabiliyor magnezyum

Kizlar sol göğsümün altında kaburgamda küçük bir bölgede çok şiddetli ağrım oluyor benim de yazışmaları okudum benim gibi ağrısı olan yok sanırım ben bebeğin büyümesine bağlıyorum kendimce ayakta ve otururken ağrı artıyor uzaninca geçiyor 1 Aralık'ta kontrol var soracam doktoruma sizin fikriniz var mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…