2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Neden sola yatiyorsunuz ki bana sağa yat dedi doktor
Bana soluma yatmam gerektiğini söyledi hatta baya bi açıkladı sağda bi toplardamar vardır oraya bası yapar ağrınız artar diye uzun uzun anlattı bilemiyorum

Magnezyum kullanıyorum 1 haftadır magvital saşe olandan acaba içindeki magnezyum miktarı yeterli gelmiyo olabilir mi? Günde 1 tane de soda içiyorum düzelen bir şey olmadı doktora söylicem pazartesi belki ilacımı değiştirir. O belirtileriniz geçti mi sizin?

Ben de şaşırdım bana da mutlaka saga yat dedi
Alla alla ilk defa senden duyuyorum sapa yat denildiğni. Benim arkadaşlarıma da hep soluna yatmaya çalış demiş doktorları. Benim doktor daha bana bişi demedi 20. haftam dolmadığı için olabilir gerçi. Ancak bir yazı okumuştum. Sağa da yatılabiliyomuş galiba. Aylarca sola yatsak solumuz çürür zaten uyuyamayız ki. Sırt üstü yatmak sakıncalı zaten. Ben de artık hiç rahat edemiyorum sırt üstü.

İsin kötüsü ben yüzüstü yatmazsam uyuyamayan bir insanim.
Benim sag böbrekte genişleme durumum vardi o yuzden demis olabilir tam bilmiyorum ama sağına yatmaya çalış mutlaka dedi.
Sırtüstü hiç yatamiyorum. Sabah uyuşuk kalkiyorun sağa yatmaktan

Ay kuzum hayırlı haberini bekliyoruz. Şu an ultrasonun çekiliyordur muhtemelen
Biraz inceledi canim az otur tekrar bakicam dedi. Benim kız sandığım bebisim erkek cikti. Bi tane oglum var bunun kız olmasını istemiştim ama kısmet inşallah sağlıklı olsun da cinsiyet sonraki mesele.

Belki de o böbrekle ilgili durumdan ötürü öyle demiş olabilir. O değil de ben de yüzüstü yatmayı o kadar çok özledim ki. Anlatamam. Bir kaç akşamdır şöyle bişi yapıyorum dizlerimin üstünde masa pozisyonunda başım yastıkta öylece bekliyorum yoruluncaya kadar. O normali gibi olmasa da bir tık iyi geliyor. Sonra daha rahat uykuya dalıyorum.
Biraz inceledi canim az otur tekrar bakicam dedi. Benim kız sandığım bebisim erkek cikti. Bi tane oglum var bunun kız olmasını istemiştim ama kısmet inşallah sağlıklı olsun da cinsiyet sonraki mesele.
Ayyy yirim. Sağlıkla gelsin de aynen cinsiyet sonraki mesele.

Ay ben ilk hamileligimde 8.aya kadar yüzüstü yatmıştım hic rahatsiz olmamıştım. Bunda yatamiyorum pozisyonundan mıdır nedir karnım acıyor.
Kismet canim. Kıpır kıpır bebiş. Hic durmuyor masallah

Ay ben ilk hamileligimde 8.aya kadar yüzüstü yatmıştım hic rahatsiz olmamıştım. Bunda yatamiyorum pozisyonundan mıdır nedir karnım acıyor.
Kismet canim. Kıpır kıpır bebiş. Hic durmuyor masallah
İyi iyi keyfi yerinde ne güzel

Alla alla ilk defa senden duyuyorum 8. aya kadar yüzüstü olayını. Göbeğin büyüyünce nasıl yatabildin kız. Ben 2. ayda karnımın üstüne yatınca keskin acı hissediyordum o zamandan beridir yatamıyorum.

Bulantı vs gibi belirtilerim geçti çok şükür. Ben magni5 kullanmıştım hamilelikten önce ama dediğim gibi 3 ay her gün aldım. Sizin de yavaş yavaş etki etmeye başlar bence ama yine de söyleyin doktorunuza belki miktarını arttırır

Benim 8.ayda hamile oldugum belli olmuyordu cunku ic karnim genismis canim onun avantaji

Tamam çok teşekkürler doktoruma sorucam

Ay hatirlamiyorum ki 3 4 hafta oldu sanirim. Suan 22.haftadayim.
Detaylı ultrasonda cinsiyeti farklı söyleyecekler diye korkuyorum ben valla baştan beri hep kız hissettim. 14. ve 17. haftada iki farklı doktor erkeğe benziyor dedi ve bu fikre çok alıştım hep oğlum diye seviyorum. Bakalım hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…