Valla bende tecrübeli değilim ilk hamileliğim ama benim kız çok kıpırdakTecrübeli arkadaşlar, bebegin hareketlerini ne zaman belli bir şekilde hissedecegiz, yani kanat çırpma falan değil böyle donk donk diye?
Erkek çok net belli oluyor aslında bizimki kendini 14. Haftada net bi şekilde gösterdi, dün yine açtı bacakları gösterdi, pek mahremiyeti yok benim oğluşunDetaylı ultrasonda cinsiyeti farklı söyleyecekler diye korkuyorum ben vallabaştan beri hep kız hissettim. 14. ve 17. haftada iki farklı doktor erkeğe benziyor dedi ve bu fikre çok alıştım hep oğlum diye seviyorum. Bakalım hayırlısı
Ben sudan cikmis balik oldum. Kiza cok alismistim zaten kiz istediğim icin.Detaylı ultrasonda cinsiyeti farklı söyleyecekler diye korkuyorum ben vallabaştan beri hep kız hissettim. 14. ve 17. haftada iki farklı doktor erkeğe benziyor dedi ve bu fikre çok alıştım hep oğlum diye seviyorum. Bakalım hayırlısı
Ben bugün 18+2'yim sabah ebem yapalım dedi ben istemedim doktorum 20. haftadan sonra yaptırabilirsin dedi dedim. Aslında öyle bişi demedi ama buradaki çoğu kadına öyle denmiş. 2 hafta sonra tam 20+0 da yaptıracağım.Kizlaaar biz suan 20+1’iz tetanoz aşılarınızı yaptırdınız mı ?
18.haftada itibaren yapiliyormus canim.Ben bugün 18+2'yim sabah ebem yapalım dedi ben istemedim doktorum 20. haftadan sonra yaptırabilirsin dedi dedim. Aslında öyle bişi demedi ama buradaki çoğu kadına öyle denmiş. 2 hafta sonra tam 20+0 da yaptıracağım.
Bebeğin ağırlığı gramdan kilograma geçince senin demek istediğin donklama başlayacakTecrübeli arkadaşlar, bebegin hareketlerini ne zaman belli bir şekilde hissedecegiz, yani kanat çırpma falan değil böyle donk donk diye?
Geçmiş olsun canım doktorlar bişi demedi mi? Sadece bebeğe mi odaklandınız? Bi baktırsaydın bağırsaklara da kramp giriyor bazen süreki devam edebiliyor ama tabi şimdi nedir ne değildir uzman görse iyi olur. Geçmiyorsa yani.Herkese iyi akşamlar, sabah 8 de sağ kasigimda ağrı ile uyandım, tuvalete gittim ikinirken çok zorlandım, tam ayağa kalkacaktim kitlendim eğilerek yürüdüm, öğlen 12.30 a kadar dayandım geçer diye geçmedi çok korktum acile gittim. Bakıldı edildi çocukta sorun yok ama benim kasığım hala berbat halde. Çok ağrıyor geçmiyor, yatınca düzeliyor böyle batma şeklinde sanki liflerim kopuyor gibi, acaba kasık fıtığı mi oldum dedim var mı bu durumu yaşayan
14.haftadaki ultrasonda cihaz bi tuhaftı bence doktor o yüzden kesin diyemedi. Kordon da olma ihtimali vardı sanırım. 17.haftada ise asssla kıpırdamadı ve bacakları sırtıma doğruydu tüm ultrason kafasını izletti bize kerata. Ben doktor ilk “erkeğe benziyor” dediği anda alıştım fikre ama eşim içime şüphe düşürüp duruyor. Bakalım 2 hafta sonra göreceğiz neymiş bebemizin canla başla sakladığıErkek çok net belli oluyor aslında bizimki kendini 14. Haftada net bi şekilde gösterdi, dün yine açtı bacakları gösterdi, pek mahremiyeti yok benim oğluşun
Benim içimden de kız geçtiği için kız deyip sonradan erkeğe dönse üzülürdüm sanırım. Ama erkek fikrine çok çabuk alıştım hatta şey diyorum erkek çocuk yetiştirmek daha kolay, annelikteki acemiliğim onda çıksın daha iyiBen sudan cikmis balik oldum. Kiza cok alismistim zaten kiz istediğim icin.
Umarim sizin gönlünüzce olur
kadın doğum acil olduğu için sadece bebege baktılar, aman çocuğa bisi olmasındaGeçmiş olsun canım doktorlar bişi demedi mi? Sadece bebeğe mi odaklandınız? Bi baktırsaydın bağırsaklara da kramp giriyor bazen süreki devam edebiliyor ama tabi şimdi nedir ne değildir uzman görse iyi olur. Geçmiyorsa yani.
Anladığım kadarıyla bu haftalarda bebek hızlı kilo alıp gelişiyor maşaAllah diyelim de:) o nedenle bir tık gerilmeler, ağrılar, idrar yolları enfeksiyonu, batmalar yaşayacağız. Benim bağısaklarıma kramp girdiği için sürekli yere yatırıyor resmen bağırtıyor ondan sordum belki gazdan dolayı yapıyordır ama tabi sürekli değil.kadın doğum acil olduğu için sadece bebege baktılar, aman çocuğa bisi olmasında
Bu hafta yaptırdım ben 19+2 iken yanlış hatırlamıyosamKizlaaar biz suan 20+1’iz tetanoz aşılarınızı yaptırdınız mı ?
Büyük ihtimalle. Ay evi görsen dünden beri ellemiyorum tır geçmiş gibi sanki. Riske atmayayım hadi bugün de yatayım iyice azalsın agrim dedim ama bunaldım vallaAnladığım kadarıyla bu haftalarda bebek hızlı kilo alıp gelişiyor maşaAllah diyelim de:) o nedenle bir tık gerilmeler, ağrılar, idrar yolları enfeksiyonu, batmalar yaşayacağız. Benim bağısaklarıma kramp girdiği için sürekli yere yatırıyor resmen bağırtıyor ondan sordum belki gazdan dolayı yapıyordır ama tabi sürekli değil.
Bugünlerde çok ağır iş yapmayı doktor tavsiye etmemişti bana idrar yolları enfeksiyonuna açıkmışız bol bol dinlen demişti bilgin olsun canım amaaan ben saldım ya düşünemicemBüyük ihtimalle. Ay evi görsen dünden beri ellemiyorum tır geçmiş gibi sanki. Riske atmayayım hadi bugün de yatayım iyice azalsın agrim dedim ama bunaldım valla
Ben küçük göğüslü bir kadınım ablamın da büyümemişti hiç göğüsleri almam gerekir mi ki? Birde acaba bu elektronik pompalar için almak gerekiyor mu aradaki fark nedir hiç incelemedim şahsen.Kızlar kızlar
Pentideki 2 al 1 öde kampanyasından emzirme sütyeni aldım. Tanesi 290’a geliyor iyi bence. 2 ay önce bi kampanyada bi beden büyük almıştım ama aldıklarım şimdi olmaya başladı. Ben de şimdi bi beden daha büyüğünden aldım 2 tane. Siz de bakmak isterseniz böyle nine işi değil baya şık pentinin emzirme sütyeni
İkinci cocuk olunca ve ilki zaten erkek olunca insan ister istemez bi hayal kirikligi yaşıyor.Benim içimden de kız geçtiği için kız deyip sonradan erkeğe dönse üzülürdüm sanırım. Ama erkek fikrine çok çabuk alıştım hatta şey diyorum erkek çocuk yetiştirmek daha kolay, annelikteki acemiliğim onda çıksın daha iyi
Ben de öyleyim aslında. 75b giyiyorum normalde geçen aldığımda 75c aldım. Şu an oluyor bu aldığım demek ki büyüyor yani. Süt dolduğunda her türlü bedeni büyümez mi bi de? Onu düşünerek yeni aldıklarımı 80c aldım benBen küçük göğüslü bir kadınım ablamın da büyümemişti hiç göğüsleri almam gerekir mi ki? Birde acaba bu elektronik pompalar için almak gerekiyor mu aradaki fark nedir hiç incelemedim şahsen.
Birde pentinin ürünleri eskiden iyiydi şimdi bir tık bozmuş aldığım bütün iç çamaşırlar hemen lastiklerinden attılcw bir tık daha iyi ve kaliteli geldi bana son zamanlarda. Bilemedim.
Evet tabi bi de kızı tatmak istersin ama iki erkek kardeşler de çok tatlı oluyor yaİkinci cocuk olunca ve ilki zaten erkek olunca insan ister istemez bi hayal kirikligi yaşıyor.
Ama çok şükür ki ultrasonda her seyi normal çıktı
Bıktım pentiden aldığm donların lastiklerinden sökülmesine. Hepsinin lastiği kumaştan ayrı. Eşim de sanıyo 10 yıllık don giyiyorum halbuki yeni alıyorum yine böyle oluyo.Ben küçük göğüslü bir kadınım ablamın da büyümemişti hiç göğüsleri almam gerekir mi ki? Birde acaba bu elektronik pompalar için almak gerekiyor mu aradaki fark nedir hiç incelemedim şahsen.
Birde pentinin ürünleri eskiden iyiydi şimdi bir tık bozmuş aldığım bütün iç çamaşırlar hemen lastiklerinden attılcw bir tık daha iyi ve kaliteli geldi bana son zamanlarda. Bilemedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?