2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Tecrübeli arkadaşlar, bebegin hareketlerini ne zaman belli bir şekilde hissedecegiz, yani kanat çırpma falan değil böyle donk donk diye?
Valla bende tecrübeli değilim ilk hamileliğim ama benim kız çok kıpırdak 16. Haftadan beri hissediyorum balon patlaması, pıt pıt kanat çırpması. Son 10 gündür coştu. Grupta da konuşmuştuk, baya kıpırdıyor. Özellikle evde uzanırken fark ediyorum, bazen uyandırıyor. Karnımın bir tarafına toplanıyor. Orası şişiyor ve sert oluyor. Doktor çok normal dedi. Birkaç dakika sonra yer değiştiriyor. Fıldır fıldır dönüyor, kıpırdıyor, karnımın dışından belli oluyor. Ben de baya hareket ve sertlik hissediyorum o anda. Bu hareketi hissetmede bence annenin ağrı eşiği falan etkili, benim çok düşüktür. Hemen nerem ağrısa bilirim. Magnezyum ben migren için alıyorum, kas ağrım yok gibi. Arada belim ağrıyor sadece.

Erkek çok net belli oluyor aslında bizimki kendini 14. Haftada net bi şekilde gösterdi, dün yine açtı bacakları gösterdi, pek mahremiyeti yok benim oğluşun

Ben sudan cikmis balik oldum. Kiza cok alismistim zaten kiz istediğim icin.
Umarim sizin gönlünüzce olur

Kizlaaar biz suan 20+1’iz tetanoz aşılarınızı yaptırdınız mı ?
Ben bugün 18+2'yim sabah ebem yapalım dedi ben istemedim doktorum 20. haftadan sonra yaptırabilirsin dedi dedim. Aslında öyle bişi demedi ama buradaki çoğu kadına öyle denmiş. 2 hafta sonra tam 20+0 da yaptıracağım.

Geçmiş olsun canım doktorlar bişi demedi mi? Sadece bebeğe mi odaklandınız? Bi baktırsaydın bağırsaklara da kramp giriyor bazen süreki devam edebiliyor ama tabi şimdi nedir ne değildir uzman görse iyi olur. Geçmiyorsa yani.

Erkek çok net belli oluyor aslında bizimki kendini 14. Haftada net bi şekilde gösterdi, dün yine açtı bacakları gösterdi, pek mahremiyeti yok benim oğluşun
14.haftadaki ultrasonda cihaz bi tuhaftı bence doktor o yüzden kesin diyemedi. Kordon da olma ihtimali vardı sanırım. 17.haftada ise asssla kıpırdamadı ve bacakları sırtıma doğruydu tüm ultrason kafasını izletti bize kerata. Ben doktor ilk “erkeğe benziyor” dediği anda alıştım fikre ama eşim içime şüphe düşürüp duruyor. Bakalım 2 hafta sonra göreceğiz neymiş bebemizin canla başla sakladığı

Ben sudan cikmis balik oldum. Kiza cok alismistim zaten kiz istediğim icin.
Umarim sizin gönlünüzce olur
Benim içimden de kız geçtiği için kız deyip sonradan erkeğe dönse üzülürdüm sanırım. Ama erkek fikrine çok çabuk alıştım hatta şey diyorum erkek çocuk yetiştirmek daha kolay, annelikteki acemiliğim onda çıksın daha iyi

kadın doğum acil olduğu için sadece bebege baktılar, aman çocuğa bisi olmasında

kadın doğum acil olduğu için sadece bebege baktılar, aman çocuğa bisi olmasında
Anladığım kadarıyla bu haftalarda bebek hızlı kilo alıp gelişiyor maşaAllah diyelim de:) o nedenle bir tık gerilmeler, ağrılar, idrar yolları enfeksiyonu, batmalar yaşayacağız. Benim bağısaklarıma kramp girdiği için sürekli yere yatırıyor resmen bağırtıyor ondan sordum belki gazdan dolayı yapıyordır ama tabi sürekli değil.

Büyük ihtimalle. Ay evi görsen dünden beri ellemiyorum tır geçmiş gibi sanki. Riske atmayayım hadi bugün de yatayım iyice azalsın agrim dedim ama bunaldım valla

Büyük ihtimalle. Ay evi görsen dünden beri ellemiyorum tır geçmiş gibi sanki. Riske atmayayım hadi bugün de yatayım iyice azalsın agrim dedim ama bunaldım valla
Bugünlerde çok ağır iş yapmayı doktor tavsiye etmemişti bana idrar yolları enfeksiyonuna açıkmışız bol bol dinlen demişti bilgin olsun canım amaaan ben saldım ya düşünemicem

Kızlar kızlar
Pentideki 2 al 1 öde kampanyasından emzirme sütyeni aldım. Tanesi 290’a geliyor iyi bence. 2 ay önce bi kampanyada bi beden büyük almıştım ama aldıklarım şimdi olmaya başladı. Ben de şimdi bi beden daha büyüğünden aldım 2 tane. Siz de bakmak isterseniz böyle nine işi değil baya şık pentinin emzirme sütyeni

Ben küçük göğüslü bir kadınım ablamın da büyümemişti hiç göğüsleri almam gerekir mi ki? Birde acaba bu elektronik pompalar için almak gerekiyor mu aradaki fark nedir hiç incelemedim şahsen.

Birde pentinin ürünleri eskiden iyiydi şimdi bir tık bozmuş aldığım bütün iç çamaşırlar hemen lastiklerinden attı lcw bir tık daha iyi ve kaliteli geldi bana son zamanlarda. Bilemedim.

Son düzenleme:
İkinci cocuk olunca ve ilki zaten erkek olunca insan ister istemez bi hayal kirikligi yaşıyor.
Ama çok şükür ki ultrasonda her seyi normal çıktı

Ben de öyleyim aslında. 75b giyiyorum normalde geçen aldığımda 75c aldım. Şu an oluyor bu aldığım demek ki büyüyor yani. Süt dolduğunda her türlü bedeni büyümez mi bi de? Onu düşünerek yeni aldıklarımı 80c aldım ben

İkinci cocuk olunca ve ilki zaten erkek olunca insan ister istemez bi hayal kirikligi yaşıyor.
Ama çok şükür ki ultrasonda her seyi normal çıktı
Evet tabi bi de kızı tatmak istersin ama iki erkek kardeşler de çok tatlı oluyor ya

Bıktım pentiden aldığm donların lastiklerinden sökülmesine. Hepsinin lastiği kumaştan ayrı. Eşim de sanıyo 10 yıllık don giyiyorum halbuki yeni alıyorum yine böyle oluyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…