2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bıktım pentiden aldığm donların lastiklerinden sökülmesine. Hepsinin lastiği kumaştan ayrı. Eşim de sanıyo 10 yıllık don giyiyorum halbuki yeni alıyorum yine böyle oluyo.
Ayy ahhahaha alt çamaşırını hiç kullanmadım pentinin bi şey diyemicem. Ama benzetme on numara

Kıslarr ben bugün aile hekimliğine gittim rutin kan idrar tahlili verme tarihim gelmişti onun için. İlk defa gittim ve sürpriiizzz ebede bir alet var şu bebeğin kalp atışını dinletenden, aiyyyy tahlil için gidip bebişimin kalbini de dinleyince bir motive oldum 120-160 arasında normalmiş bu dönemde kalp atışı. Bebişimin de 135-145 arası atıyordu. Tahlillerim de temiz misss

Çok sevindim canım. Ben de bugün ebeye gittim ama dinlemedi. Sedyede bir kız yatıyordu. Bişi mi olmuş artık bilemiyorum. Neyse sıkıntı değil. Beni tekrar Ocak 25 inde çağırdı 2 ay sonra. 2 hafta sonra da tetanoz aşısı olmak için gideceğim.

hello kızlar bende ayrıntılı ultrasona gittim kloid plexsus zımbırtı kisti geçmiş yokmuş sadece kalpte parlaklık gördü oda geçebilir takip ederiz dedi. ilk doğumumda rahim damarımın birinde direnç artısı vardı bundada çıktı tabi ama corasprine gerek yok dedi.

Bu kalpteki parlaklık bence herkeste çıkıyor. Çıkmayan duymadım sanki daha. Ve sonradan geçiyor anladığım. Maşallah kuzuya

Bilemedim ki benim birde iyice küçüldü gibi ya anlamadım o sütyenlerin önü mü farklı oluyor ki mağazada bi görüyorum da kocamanlar yanlarından bi geçiyorum daha cesaret edemedim

Bıktım pentiden aldığm donların lastiklerinden sökülmesine. Hepsinin lastiği kumaştan ayrı. Eşim de sanıyo 10 yıllık don giyiyorum halbuki yeni alıyorum yine böyle oluyo.

Ben eşime ve kendime çok değil 3-4 ay önce almıştım hepsi söküldü neredeyse gerçekten. Ama geçenlerde bu lcw hamile donu gibi bir don var göbeğe çıkan onu aldım şimdi gittim yenisini aldım taş gibi üçlü paket penti iyice cozuttu eskiden çok sağlamdı iç çamaşırlar hemde pahalı yaw

Evet altları öyle oluyor ama bence sütyenler başarılı. Ben penti lotus kullanıyordum çok başarılıydı. Şimdi malum olmuyor

Bilemedim ki benim birde iyice küçüldü gibi ya anlamadım o sütyenlerin önü mü farklı oluyor ki mağazada bi görüyorum da kocamanlar yanlarından bi geçiyorum daha cesaret edemedim
Cup kısımlarının üstten klipsi var ordan açılıyo. Bi de balensiz ve desteksiz full pamuklu. Mama serisi olarak geçiyor bence bak
Mama Balensiz Ekru Emzirme Sütyeni

www.penti.com/ic-giyim/sutyen/balensiz-sutyen/mama-balensiz-ekru-emzirme-sutyeni/p/PLMY6P8823SK-EC12

Erkek çocuk anneyi yaşlandırıyor canım kolay diyenlere aldanma

Erkek çocuk anneyi yaşlandırıyor canım kolay diyenlere aldanma
Kızlar da 4-5 yaşından sonra çok gıcıklaşmıyor mu ama ya yok topuklu giycem yok makyaj yapcam erkek çocuklar ergenliğe kadar saf oluyor söz geçirmek daha kolay sanki

Vallahi benim erkek kardeşim çok yaramazdı. Ama ben de yaramazmışım. Annem yetişemezmiş hızıma. Bulduğumu fırlatırmışım
Bizim evin en huysuzu yaramazı benmişim. Erkek kardeşim melek gibi çocuktu hala da öyle benim kadar zorlamamıştır bizimkileri

Kızlar da 4-5 yaşından sonra çok gıcıklaşmıyor mu ama ya yok topuklu giycem yok makyaj yapcam erkek çocuklar ergenliğe kadar saf oluyor söz geçirmek daha kolay sanki
Yok canım yok söz dinlemedikleri gibi yerlerinde de durmayıp enerjilerini atamiyorlar sağlıkla gelsinler de hepsi şükür sebebi

Canımm beni de 18 de aramıştı biraz beklemek istedim araştırınca herkes 20den sonra yaptırdım diyince hala da tedirginim yalan yok analık ne zor kendimize olsa hiç düşünmeden ama o minikler varya o minikler insan daha simdiden telaşına giriyor rabbim hepimizin yavrusunu sakınsın sağ saglim sağlıkla kucaklarımıza alalım inşallah

Peki hiç kullanmış mıydınız coraspin. Ben de tedbir amaçlı kullanıyorum detaylıda sorucam bakalım ne zaman birakcam diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…