Kızlar aklınızda bulunsun, devlet hastanelerinde kral dairesi gibi süit odalar varmış. İsterseniz oralarda ücretini ödeyerek kalabiliyormuşsunuz. Her hastanede 1-2 tane oluyormuş. Devlette doğum yapacaklarınız varsa bu ihtimali de düşünebilir
Bi de etrafımdan çok duyduğum bi konuda uyarayım sizi, sezaryenin normal doğumdan pahalı olduğu yerlerde bazı doktorlar sezaryene çok kolay yönlendirebiliyor. Böyle durumlarda ikinci doktor görüşü almaktan çekinmemek lazım. Bazı yerlerde her doktorun senelik yaptırması gereken sezaryen sayısı falan oluyor, onu doldurmak istiyorlar ve sezaryen kararı veriyorlar en ufak aksilikte. Dikkat edelim aman
Bi de etrafımdan çok duyduğum bi konuda uyarayım sizi, sezaryenin normal doğumdan pahalı olduğu yerlerde bazı doktorlar sezaryene çok kolay yönlendirebiliyor. Böyle durumlarda ikinci doktor görüşü almaktan çekinmemek lazım. Bazı yerlerde her doktorun senelik yaptırması gereken sezaryen sayısı falan oluyor, onu doldurmak istiyorlar ve sezaryen kararı veriyorlar en ufak aksilikte. Dikkat edelim aman
Kimseler gunaydin. Grupta bir çok arkadaşımız mart ortası yada sonu gibi dogum yapacak die dusunuyorum. Dogum ödemelerinizi yaptinizmi ben haftaya yapmayı düşünüyorum erken mi sizce
Maalesef olabiliyor. Bazıları da normale yönlendirip ebeyle halledilir diye bırakıyorlar. Bence en önemlisi güvendiğin bir doktor bulup ilerlemek. Doğum sırasında o mu bu mu demek çok zor. Nasıl karar vereceğiz? Hemen ikimci doktor bulmak da o anda kolay değil. Benim ilk doğumum, ne anlarım doğum şeklimden. 9 ay bütün kararlarına güvenmişim, doğumda da güveneceğim doktoruma artık. Böyle düşünüp rahatlatıyorum kendimi. Hakkımızda hayırlısı olsun
Tam benlikmis
Ben ilk hamileligimde devlet hastanesinde devam ettim. Doktorum cok tatlıydı. Ama devlet oldugu için isteğe bağlı sezeryan yapamayacagini söyledi. Sirf bu sebepten 30lu haftalarimda doktor degistirip özelde dogum yapmıştım.
Şimdi ikincisi çok şükür mecburi sezeryan. Ve tüplerimi de baglatacagim icin badka secenek yok
Yok, sezeryan daha pahalı. Sezeryanda ameliyathane kullanıldığı için ve ona göre anestezi alındığı için onları eklemişler. Normal doğumda 2 gün sezeryanda 3 gün yatırıyorlarmış. İstersek de suit oda için de fark varmış. Biz odaları gezicez eğer normal oda küçükse vericez galiba farkı. Hem eşim hem annem olacak kesin, kayınvalidemde babam da gelirler şehir dışında onlar. Ee bir de birkaç arkadaş uğrasa oda küçükse, tek koltukla 2 gün geçmez gibi geldi. Daha gezdirmediler odaları.
sen oğlandan ötürü hemen eve kaçmak istiyodun di mi? bana bi hafta burda kal ya eve sonra dönersiniz deseler ay olur valla derim gibi geliyor kore’de mi bi yerde böyle on gün falan kalıyormuşsun ya, sen toparlayana kadar bebeğe de bakıyorlar, müthiş.
sen oğlandan ötürü hemen eve kaçmak istiyodun di mi? bana bi hafta burda kal ya eve sonra dönersiniz deseler ay olur valla derim gibi geliyor kore’de mi bi yerde böyle on gün falan kalıyormuşsun ya, sen toparlayana kadar bebeğe de bakıyorlar, müthiş.
Sadece ondan değil ya başka yerde rahat edemiyorum, ilkinde de pandemi vardı 1 gece kaldım ertesi gün eve geldim oh be dedim 1 gece de kalınabiliyormuş demek ki 2 gün, 3 gün ne ya patlarım ben Rabbim mecbur bırakmasın
Sadece ondan değil ya başka yerde rahat edemiyorum, ilkinde de pandemi vardı 1 gece kaldım ertesi gün eve geldim oh be dedim 1 gece de kalınabiliyormuş demek ki 2 gün, 3 gün ne ya patlarım ben Rabbim mecbur bırakmasın
Kızlar merhaba ben 20.haftama geldim hala prilam kullanıyorum. Kullanmayınca midem çok kötü oluyor, kullandığım için de suçluluk hissediyorum. Ne yapacağım böyle bilemiyorum
Kızlar merhaba ben 20.haftama geldim hala prilam kullanıyorum. Kullanmayınca midem çok kötü oluyor, kullandığım için de suçluluk hissediyorum. Ne yapacağım böyle bilemiyorum
Tansiyonla alakalı bir sıkıntın yok değil mi, kontrol edilmişti? bazı hamileler tansiyondan bağımsız olarak doğuma kadar bulantı çekiyor, inşallah düzelir
Düzelmezse de suçluluk hissedecek bir şey yok, prilam zaten hamileler kullanabilsin diye özel formüle edilmiş bir ilaç. 20. haftana gelmişsin, ilaç kullanmayım yemesem de çocuk benim depolardan besleniyor nasıl olsa deme lüksün de yok, yiyeceksin ki çocuk da beslenecek büyüyecek. Kendini boşa üzme bence