2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar aklınızda bulunsun, devlet hastanelerinde kral dairesi gibi süit odalar varmış. İsterseniz oralarda ücretini ödeyerek kalabiliyormuşsunuz. Her hastanede 1-2 tane oluyormuş. Devlette doğum yapacaklarınız varsa bu ihtimali de düşünebilir

Bi de etrafımdan çok duyduğum bi konuda uyarayım sizi, sezaryenin normal doğumdan pahalı olduğu yerlerde bazı doktorlar sezaryene çok kolay yönlendirebiliyor. Böyle durumlarda ikinci doktor görüşü almaktan çekinmemek lazım. Bazı yerlerde her doktorun senelik yaptırması gereken sezaryen sayısı falan oluyor, onu doldurmak istiyorlar ve sezaryen kararı veriyorlar en ufak aksilikte. Dikkat edelim aman

Üf evet ya iğrenç bir durum. Hastane araştırırken oralarda çalışan ebe, hemşire arkadaşlar bir kaç doktor hakkında direkt sezaryena alıyor demişti.

Maalesef olabiliyor. Bazıları da normale yönlendirip ebeyle halledilir diye bırakıyorlar. Bence en önemlisi güvendiğin bir doktor bulup ilerlemek. Doğum sırasında o mu bu mu demek çok zor. Nasıl karar vereceğiz? Hemen ikimci doktor bulmak da o anda kolay değil. Benim ilk doğumum, ne anlarım doğum şeklimden. 9 ay bütün kararlarına güvenmişim, doğumda da güveneceğim doktoruma artık. Böyle düşünüp rahatlatıyorum kendimi. Hakkımızda hayırlısı olsun

Tam benlikmis
Ben ilk hamileligimde devlet hastanesinde devam ettim. Doktorum cok tatlıydı. Ama devlet oldugu için isteğe bağlı sezeryan yapamayacagini söyledi. Sirf bu sebepten 30lu haftalarimda doktor degistirip özelde dogum yapmıştım.
Şimdi ikincisi çok şükür mecburi sezeryan. Ve tüplerimi de baglatacagim icin badka secenek yok

3 gün mü

Ay valla zaruri bi şey olmaz inşallah ben kalamam, 2. günün şafağında vınnn
sen oğlandan ötürü hemen eve kaçmak istiyodun di mi? bana bi hafta burda kal ya eve sonra dönersiniz deseler ay olur valla derim gibi geliyor kore’de mi bi yerde böyle on gün falan kalıyormuşsun ya, sen toparlayana kadar bebeğe de bakıyorlar, müthiş.

Sadece ondan değil ya başka yerde rahat edemiyorum, ilkinde de pandemi vardı 1 gece kaldım ertesi gün eve geldim oh be dedim 1 gece de kalınabiliyormuş demek ki 2 gün, 3 gün ne ya patlarım ben Rabbim mecbur bırakmasın

amin canım gerek kalmasın, doktorun belki bu konuyu biliyo diyip seni erken salar belli mi olur

Kızlar merhaba ben 20.haftama geldim hala prilam kullanıyorum. Kullanmayınca midem çok kötü oluyor, kullandığım için de suçluluk hissediyorum. Ne yapacağım böyle bilemiyorum

Kızlar merhaba ben 20.haftama geldim hala prilam kullanıyorum. Kullanmayınca midem çok kötü oluyor, kullandığım için de suçluluk hissediyorum. Ne yapacağım böyle bilemiyorum
Tansiyonla alakalı bir sıkıntın yok değil mi, kontrol edilmişti? bazı hamileler tansiyondan bağımsız olarak doğuma kadar bulantı çekiyor, inşallah düzelir
Düzelmezse de suçluluk hissedecek bir şey yok, prilam zaten hamileler kullanabilsin diye özel formüle edilmiş bir ilaç. 20. haftana gelmişsin, ilaç kullanmayım yemesem de çocuk benim depolardan besleniyor nasıl olsa deme lüksün de yok, yiyeceksin ki çocuk da beslenecek büyüyecek. Kendini boşa üzme bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…