2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar merhaba ben 20.haftama geldim hala prilam kullanıyorum. Kullanmayınca midem çok kötü oluyor, kullandığım için de suçluluk hissediyorum. Ne yapacağım böyle bilemiyorum
Canım niye suçluluk hissediyorsun anlamadım. Tüm hamilelerin kullandığı bir ilaç. Bazısında mide bulantısı daha uzun sürebilyior. Doktorun ekstra bişi demiyorsa kullan sana iyi geliyorsa.

Kızlar merhaba ben 20.haftama geldim hala prilam kullanıyorum. Kullanmayınca midem çok kötü oluyor, kullandığım için de suçluluk hissediyorum. Ne yapacağım böyle bilemiyorum
Bende senin gibiyim canım 19uncu haftadayim hala prilam kullanıyorum benim doktorum hiç zorlama 9 ay da kullanabilirsin zararı yok demişti bırakmaya çalıştığım günler pertim çıktı bende artık denemiyorum bile valla napayım bağımlılık mi yaptı ilaç nedir bırakır bırakmaz mahvoluyorum

Masallahhh benimde gobus fotografim var sabahlari cekiyorum hep . 21+4 teyim seni gorunce oh dedimmm biri yolladi gbusunuu . Benim bi anda gobusum buyudu size de oyle oldu mu pat diye cikti vallaaa 19 da cikiverdi simdi kocaman
Benim aslında birden büyümedi. 3. ayda bile göbüşüm vardı. Hehehe ben de bekliyorum atar birileri diye atmadı kimse göbüşünü. Neyse bu başlangıç olsun belki herkes paylaşır

Geliyo benim haftalarinizi da yazin gorelimm gobusleriiii bu oglumlaa bizzz iki gun oncee
Benim aslında birden büyümedi. 3. ayda bile göbüşüm vardı. Hehehe ben de bekliyorum atar birileri diye atmadı kimse göbüşünü. Neyse bu başlangıç olsun belki herkes paylaşır

Ay maşallah bu nasıl bir fitlik, ben iki ay önce böyleydim
Yaaa cok saol ama Ben aksamlari cok fena oluyorum yaaa sabahla aksam arasinda 2 kg var karnim kocaman oluyor ve bu son 4/5 haftada aldim kiloyu . Egzersiz yapiyorum gecende demistim burda heryere yuruyorum hamileligimden once bi kilo vermistim catladi basen kismim simdi odum kopuyo egzersiz yapip duruyorum

Akşama farkeder tabi normal insan bile gün içinde şişiyor ona takılma hiç, valla maşallah çok iyi görünüyorsun kıçını kaşı ehueheu

tesekkur ederimmm E evdekiliyakat ayrica yarin detayli ya girecegiz hepinizin dualarini beklerizz buraya da guncellemeleri yazarimm
Hadi inşallah güzel haberlerle gelirsin canım. Benim de Salı günü sabah 9'da olacak detaylım. Güzel haberler alırız umarım.

Günaydın güzel kızlar, harika haberler alacağımız harika bir hafta olsun

Benim bebiş 2 gündür doing doing tekmeler atıp duruyor artık. Eşime ne zaman elletmeye ya da göstermeye çalışsam çıtı çıkmıyor hanımefendinin. Böyle dışarıdan da belli olmaya başladı tekmeleri 19+6

Günaydın arkadaşlar herkese iyi haftalar diliyorum Birşey sorucam Nasipse 20 haftalığız boğazımda hafif yanma oluştu geceden beri ağrıı yok ama çok sigara içersinde sonra rahatsız eder yaa onunn gibii başına gelen varmıı sıcak tutunca hafif iyi geliyor önerebileceğiniz şeyler varmı acaba İNŞALLAH herkes bebeğini sağlıkla kucaklasın

Bir hafta önce başladı boğazım benim de. Sigara sonrasına mı benziyor bilmiyorum hiç denemedim ama gribe çevirdi benim. Boğazıma taze zencefil çayı iyi geldi. 2diş sarımsak kadar bi zencefili 10 dk demleyip içine biraz bal bir dilim de limon. Boğazımı baya yumuşattı benim

Anladım teşekkür ederim o halde bende onuu yapaımm olmadı iştahta kesiliyor böyle olunca İNŞALLAH sağlıkla Şifalanalım Cümleten

Bu arada evett bende ball yedim ve sıcak tutuyorum boğazıma şal sarıyorum arkadaşım

Anladım teşekkür ederim o halde bende onuu yapaımm olmadı iştahta kesiliyor böyle olunca İNŞALLAH sağlıkla Şifalanalım Cümleten
Ne mutlu iştahı kesilen prenses kızlara ne hastalıkta ne bulantı zamanı iştahım kesilmiyo benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…