- 18 Ağustos 2023
- 1.047
- 1.605
- 53
Enerji çok önemli. O yüzden kırmızı taç taktırıyorlar ya negatifi çeksin diye. Etraf bunlarla doluay bi de inş süt gelirse bakıp nazar ederler. annem beni emzirirken öyle bakıp çok geliyor diye nazar değirmişler, sütü kesilmiş kadının.
Geçen sene aralık ayında yeniletecektik 2024'e kadar etlendi diye haber çıkmıştı o dönem. ama 2025 yıl sonuna kadar ertelendiyse bilmiyorum. Bakmadım. Neyse foto da çekildim zaten sağlık raporu alacağım aile hekiminden nüfus müdürlüğüne gidip yenisini çıkartırım beklemim daha fazla.O ertelenmedi mi canım ya benım ehlıyet eski valla ertelendi diye ellemedım
Dur araştıram
Babyjem Art 4-616 Katlı Saçaklı Müslin Battaniye Mint Fiyatları ve Özellikleri bunun rengi çook güzel benim favori rengim mintPaylaş kuzum linkini bakalım biz de
Eşime dedim ben memelerimi göstereceksem karşılığında annen de bana göstersinBen de cekınırım annemden kv den vs emzirme ortusu yapsak olmaz mı ki
Aaa süper, aceleye gerek yokmuş. Eh olsun girdim bir yola. Eşim de yeniletecekti ehliyetini. Şimdi bu haberi eşime söylersem bir daha seneye yine eşimin peşinde koşturmam lazım ehliyet yeniletmemiz lazım diyepandemide 2 yıl uzatıldı, 31 aralık 2024e kadar kullanılabilir A Afratafrac
E çok ucuz bu. Trendyolda 250 lira civarı çok katlılar. Bu 70tl iyiymişBabyjem Art 4-616 Katlı Saçaklı Müslin Battaniye Mint Fiyatları ve Özellikleri bunun rengi çook güzel benim favori rengim mintCigit Dört Kat Püsküllü Müslin Battaniye 80x120 Cm Naturel Fiyatı, Yorumları - Trendyol bu ikisi kalın olan aldıklarım.
Mutlu Gün Marketi Müslin Bezi Torbalı Bebek Set 6 Parça Gökkuşağı Figürlü
https://www.hepsiburada.com/mutlu-gn-marketi-mslin-bezi-torbali-bebek-set-6-para-gkkuai-figrl-p-HBV00000SRA63?magaza=Mutlu+Gün+Marketi&url_src=ios-product-detail
Mutlu Gün Marketi Müslin Örtü Ekru 80X80CM
https://www.hepsiburada.com/mutlu-gn-marketi-mslin-rt-ekru-80x80cm-p-HBCV00002LU6GY?magaza=Mutlu+Gün+Marketi&url_src=ios-product-detail bunlar da ince olanlar. Çeşit çok tabi ben bunlar denk geldi bunları aldım elime de ulaştı gayet güzel görünüyorlar
Benımkı kac kat acaba o kadar bilgisizce aldım ahaha 189 mu neydı kartonuda attım bilemicem kaç kat teahE çok ucuz bu. Trendyolda 250 lira civarı çok katlılar. Bu 70tl iyiymiş
Biri daha müslin derse tusucam artıkBenımkı kac kat acaba o kadar bilgisizce aldım ahaha 189 mu neydı kartonuda attım bilemicem kaç kat teah
79₺ olan tek katlı müslin ve boyutu 80*80. Bebek arabası vs kullanmak için aldım onuE çok ucuz bu. Trendyolda 250 lira civarı çok katlılar. Bu 70tl iyiymiş
Tek katmış kız etikette yazıyor MÜSLİNinBiri daha müslin derse tusucam artık
Bunları aldım sadece pazen,battaniye,penye kundak. Senin en azından var. MÜSLİNi olmayanlar napsınTek katmış kız etikette yazıyor MÜSLİNin
Kayınvalidelerin %80’inin böyle bi söze “e tamam gösteririm” diyeceğinden o kadar eminim ki yeter ki görsün gelininin memeleriniEşime dedim ben memelerimi göstereceksem karşılığında annen de bana göstersinyarım saat güldük. Sonra eşim dedi e emzirme önlüğünü hastaneye götürsek olmaz mı diye. Mantıklı. O da çekindiğimi görünce kafasını uzatıp bakmaz herhalde.
HahgagahhahahHepte filli benım MÜSLİN de filli ahajahaha koptum ay cok tatlıslat gule gule kullansın miniskolarımız:)
Kayınvalidelerle görüşmüyoruz o yüzde kv konusunda kafam rahatO değil de başlıklarda gezerken gördüm. Bir iki kadın KV'lerini bebeklerini emzirmeye çalışırken yakalamış. İyi de memesinde süt yok niye böyle bişi deniyo aklım almadı.
İnsanın yaşını, olgunluğunu kabul etmesi çok güzel bi şey ve herkese nasip olmuyo maalesef. Böyle davranışların altında dişiliğini kaybetmeyi, gözünün önünde “el kızının” da dişiliğini zirvede yaşamasını kendine yedirememek var. Allah herkese yaşlılığını da sevip kabul etmeyi nasip etsin. Oysa ne güzel bi şey tecrübe, o tecrübeyi tatlı tatlı aktarmak, kıskançlığa girmeden torun sevgisi yaşamakO değil de başlıklarda gezerken gördüm. Bir iki kadın KV'lerini bebeklerini emzirmeye çalışırken yakalamış. İyi de memesinde süt yok niye böyle bişi deniyo aklım almadı.
NnneeeeeeO değil de başlıklarda gezerken gördüm. Bir iki kadın KV'lerini bebeklerini emzirmeye çalışırken yakalamış. İyi de memesinde süt yok niye böyle bişi deniyo aklım almadı.
Ay hoşgeldin yeni fobiO değil de başlıklarda gezerken gördüm. Bir iki kadın KV'lerini bebeklerini emzirmeye çalışırken yakalamış. İyi de memesinde süt yok niye böyle bişi deniyo aklım almadı.
Bebişim yazdıkların dikkatimi çekiyor. Psikolog filan mısın? Ya da artık bu dala benzer bir şeyle mi uğraşıyorsun.İnsanın yaşını, olgunluğunu kabul etmesi çok güzel bi şey ve herkese nasip olmuyo maalesef. Böyle davranışların altında dişiliğini kaybetmeyi, gözünün önünde “el kızının” da dişiliğini zirvede yaşamasını kendine yedirememek var. Allah herkese yaşlılığını da sevip kabul etmeyi nasip etsin. Oysa ne güzel bi şey tecrübe, o tecrübeyi tatlı tatlı aktarmak, kıskançlığa girmeden torun sevgisi yaşamak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?