2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

ay bi de inş süt gelirse bakıp nazar ederler. annem beni emzirirken öyle bakıp çok geliyor diye nazar değirmişler, sütü kesilmiş kadının.
Enerji çok önemli. O yüzden kırmızı taç taktırıyorlar ya negatifi çeksin diye. Etraf bunlarla dolu

O ertelenmedi mi canım ya benım ehlıyet eski valla ertelendi diye ellemedım
Dur araştıram
Geçen sene aralık ayında yeniletecektik 2024'e kadar etlendi diye haber çıkmıştı o dönem. ama 2025 yıl sonuna kadar ertelendiyse bilmiyorum. Bakmadım. Neyse foto da çekildim zaten sağlık raporu alacağım aile hekiminden nüfus müdürlüğüne gidip yenisini çıkartırım beklemim daha fazla.

Paylaş kuzum linkini bakalım biz de
Babyjem Art 4-616 Katlı Saçaklı Müslin Battaniye Mint Fiyatları ve Özellikleri bunun rengi çook güzel benim favori rengim mint Cigit Dört Kat Püsküllü Müslin Battaniye 80x120 Cm Naturel Fiyatı, Yorumları - Trendyol bu ikisi kalın olan aldıklarım.

Mutlu Gün Marketi Müslin Bezi Torbalı Bebek Set 6 Parça Gökkuşağı Figürlü
https://www.hepsiburada.com/mutlu-gn-marketi-mslin-bezi-torbali-bebek-set-6-para-gkkuai-figrl-p-HBV00000SRA63?magaza=Mutlu+Gün+Marketi&url_src=ios-product-detail
Mutlu Gün Marketi Müslin Örtü Ekru 80X80CM
https://www.hepsiburada.com/mutlu-gn-marketi-mslin-rt-ekru-80x80cm-p-HBCV00002LU6GY?magaza=Mutlu+Gün+Marketi&url_src=ios-product-detail bunlar da ince olanlar. Çeşit çok tabi ben bunlar denk geldi bunları aldım elime de ulaştı gayet güzel görünüyorlar

Ben de cekınırım annemden kv den vs emzirme ortusu yapsak olmaz mı ki
Eşime dedim ben memelerimi göstereceksem karşılığında annen de bana göstersin yarım saat güldük. Sonra eşim dedi e emzirme önlüğünü hastaneye götürsek olmaz mı diye. Mantıklı. O da çekindiğimi görünce kafasını uzatıp bakmaz herhalde.

pandemide 2 yıl uzatıldı, 31 aralık 2024e kadar kullanılabilir A Afratafrac
Aaa süper, aceleye gerek yokmuş. Eh olsun girdim bir yola. Eşim de yeniletecekti ehliyetini. Şimdi bu haberi eşime söylersem bir daha seneye yine eşimin peşinde koşturmam lazım ehliyet yeniletmemiz lazım diye en iyisi bu bilgiyi kendime saklayım.

E çok ucuz bu. Trendyolda 250 lira civarı çok katlılar. Bu 70tl iyiymiş

E çok ucuz bu. Trendyolda 250 lira civarı çok katlılar. Bu 70tl iyiymiş
79₺ olan tek katlı müslin ve boyutu 80*80. Bebek arabası vs kullanmak için aldım onu 4 katlıları da indirim takip edip uyguna almıştım. Acelemiz yok favoriye atıp indirime girince alın ne kadar kar edersek iyidir

Kayınvalidelerin %80’inin böyle bi söze “e tamam gösteririm” diyeceğinden o kadar eminim ki yeter ki görsün gelininin memelerini

Hepte filli benım MÜSLİN de filli ahajahaha koptum ay cok tatlıslat gule gule kullansın miniskolarımız:)

O değil de başlıklarda gezerken gördüm. Bir iki kadın KV'lerini bebeklerini emzirmeye çalışırken yakalamış. İyi de memesinde süt yok niye böyle bişi deniyo aklım almadı.
Kayınvalidelerle görüşmüyoruz o yüzde kv konusunda kafam rahat ama kızlar inanın bunlar bile güzel şeyler. Bizimkiler oğullarına hayırlı olsun bile demediler. Hem suçlu hem güçlü olduklarından aramız düzelmedi iki yıldır. Görüşmüyoruz ve eşimin içinde hep bunun hüznü var, aile desteğinin eksikliği onun canını acıtıyor ben de hissediyorum elimden bir şey gelmiyor ve bu beni de üzüyor. O yüzden tadını çıkarın kv dertlerinizin ama sınırı hemmen koyun tabi Ha bizimkilerle görüşseydik de böyle şeylere cesaret edemezdi benimki benden çekinirdi ne münasebet emzirmeye çalışmak falan.. bence normal değildir o kv bir sorunu vardır, aklı başında birisi bunu yapmayı düşünmez bile.

O değil de başlıklarda gezerken gördüm. Bir iki kadın KV'lerini bebeklerini emzirmeye çalışırken yakalamış. İyi de memesinde süt yok niye böyle bişi deniyo aklım almadı.
İnsanın yaşını, olgunluğunu kabul etmesi çok güzel bi şey ve herkese nasip olmuyo maalesef. Böyle davranışların altında dişiliğini kaybetmeyi, gözünün önünde “el kızının” da dişiliğini zirvede yaşamasını kendine yedirememek var. Allah herkese yaşlılığını da sevip kabul etmeyi nasip etsin. Oysa ne güzel bi şey tecrübe, o tecrübeyi tatlı tatlı aktarmak, kıskançlığa girmeden torun sevgisi yaşamak

Bebişim yazdıkların dikkatimi çekiyor. Psikolog filan mısın? Ya da artık bu dala benzer bir şeyle mi uğraşıyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…