2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişim yazdıkların dikkatimi çekiyor. Psikolog filan mısın? Ya da artık bu dala benzer bir şeyle mi uğraşıyorsun.
Ayy hayır alanım da farklı işim de ama böyle ilişkilerle ilgili okumayı araştırmayı seviyorum ayrı olarak

Şu abladan Allah razı olsun ya. Siz de fark ettiniz mi yabancılar bildiklerini youtube’da direkt paylaşıyorlar. Türkçe hamile pilatesi sadece Simge Duman’ın var o da kısa videolar. Bu linkini eklediğim videodaki hocanın belki 300 tane hamile pilatesi videosu var yarım saatlik. Aşırı rahatlatıyo beni. Hele bu topla olan bayaa güzeldi. Şimdiden hissediyosunuz doğum sırasında kadına dua edeceğinizi

A Afratafrac yeni yöneticimize ilk hayırlı olsun benden
O halde 2023 yılında bize yöneticilik yaparak bu grubun oluşması ve toparlanmasında en büyük katkısı olan Hali ye burada sizlerin huzurunda ödülünü takdim etmek isterim. Emeğin büyük, yılın yöneticisi

Ay ben de yapayım yavaşça link icin tesekkurler
Ama izledim yapsam panik olurum zor buldugum bebem icin

yapmak isteyip yapamamak:)

Ay ben de yapayım yavaşça link icin tesekkurler
Ama izledim yapsam panik olurum zor buldugum bebem icin

yapmak isteyip yapamamak:)
Vücudunu dinleyerek ufak ufak yap bence doktorun da izin veriyorsa. Çoğu zaten esneme hareketleri. Ağrılarımızı hafifletmek ve doğumu kolaylaştırmak için hamile pilatesi bedensel ruhsal rahatlıyorum ben yaptığımda, tavsiye ederim

Aman ha alttan tüp bebekte kevgire döndük isteemooorum uzun bir süre daha şütfen şitfen şitfen

Yuh şuan sinir oldum pardonda annesi olarak hiç söz hakkın yok mu? Bür ablan neyin yok mu kız ben özellikle ablamı çağırdım dedim herkesin üstüne salıyorum seni sınırsız yetki benden onay dedim gerisini düşünmicem bunlara böyle içten pazarlıklı olcan laftan anlamıyorlar yoksa.

Ya ne bu lahana mı tuzlücaz arkadaş bana da geçenlerde aynı şeyi söylediler dedim yakarım ortalığı karışmayın çooocccuma ayrıca göbek düşmeden yıkanmaz diye biliyorum ben yanlış mı biliyorum

Ay yok maalesef. Bende kendim bişey diyemediğimden annemi salıyorum artık genelde sözcüm olarak o da farklı şehirde işte maalesef her zaman yanımda olamıyor. Doğumdan sonra sırf bu yüzden 2 ay falan göndermeyeceğim

Ben genelde böyle davranan kişilerle bağımı kesecek durumda değilsem kocamı dolduruyorum ama söylenerek ve direk değil evliliğin ilk başlarında ağzım çok yandı açık sözlülükten şimdi de ehe canlarım benim ay ne güzel ne iyi falan filan sonra hooop kendi bildiğimi okuyorum. Çünkü karşımdaki bunu hak ediyormuş. Sana tavsiye tamam oldu ehe falan yap yanlarında ama bildiğini oku. Eşin sana ne kadar kızabilir ki çok çok trip atar anasın sende anaaaaaaaa ayaklarını denk alsınlar

Bak geçenlerde kayınvalidem ile ufak tartıştık hamilelik kontenjanından acıtasyon yaptım eşim trip atamadı sonra benim çakal carlos kayın validem eşimi yanına çekmek için pazar günü en sevdiği kahvaltıyı hazırlamış tipe bak bizde gitmemiştik öğlen uğradık anaaaa dedim çakala bak sen bende bir iyi davrandım dışarı çıkardım koluna girdim kadın şok oldu sonuçta bir saat ama içimden diyorum ki seni çakal Carlos oğlunu hemen yağlayacak yer mi anadolu çocuğu. Hemen lehime çevirdim mevzuyu. Yani bunlar taktiksel olarak keyif veren şeyler sende he hu cart curt de çocuğu bahanelerle vermezsin oy moy ama tatlım falan diye evlilik siyaset işi arkadaş onu anladım ağzım yana yana. İsim konusunda da bişiler düşünelim du bakalım

Ay güldürdün kız akşam akşam Allah’ta seni güldürsün evet haklısın ben maalesef çok takıyorum her söylediklerine. İşte burda eş faktörü de çok önemli onun orta yolu bulması gerekirken karşı da olunca iyice sıkıntı oluyor.
Ay evet sen olayı çözmüşsün ben sinir olup birde evlerine gittik mi alıp duvardan duvara çarpasım geliyo kız nasıl iyi davranıyorsun öyle seninki de az çakal değilmiş ama gerçekten

Benim eşimde annesine çok düşkündü ki eşimin babası da yok uzun zaman önce ölmüş adam kadın saltanat kurmuş 3 oğlu var hürrem gibi geziyordu. Şunu bilir şunu söylerim eşime ne zaman (ilk zamanlarda) annesini kötülesem hep annesine giderdi anneci idi baya bi ama ben ne zaman bu taktiği uygulamaya başladım eşim hep benim tarafımda hayatta annesini kötülemem mesela aşırı iyi davranarak onun görmesini sağlarım. Oda der ki ya eşim bu kadar iyi davranıyor ama onlar kötü davranıyor der. Kız kolay olmadı 3 defa boşanma aşamasına geldik anasını yüzünden neler çektim bakma sen böyle konuştuğuma şimdi. Sonra çözdüm mevzuyu rahat ettim.

Ahahahah ay okudum yazdıklarınızı buna çok güldüm sen yolunu bulmuşsun valla biz daha amatör asla rol yapamıyorum ağzım dursa yüz ifademe çözüm yok tüm sinirimi nefretimi suratımdan okuyabilirler ve eşime de asla tatlı tatlı isleyemiyorum direk cirkeflik benim daha öğrenecek çok şeyim var

Size bir arkadaş tavsiyesi asla ama asla eşinizin ailesinin yanında somurtmayın, hele hele anneyi asla eşinize şikayet etmeyin. İyice anacı oluyorlar sonra ben ne zaman şikayet etsem abartmıyorum kayın validemi arar giderdi. O kadar anneciydi. Bir şeye kızsam da onu o an kapatıyorum ama yeri geldiğinde öyle bir çarpıyorum ki böyle gülerek bide bana içten pazarlıklı olmayı öğrettiler ne iftiralar attılar zamanında kolay gelmedim bugünlere ama o zaman üzülen bendim şimdi değilim çok şükür. O nedenle oynamayı öğrenirseniz rahat edersiniz kaşarlanmış gelin kategorisine yükseliyorsunuz

Aynen kuzum yıkanmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…