Ayy hayırBebişim yazdıkların dikkatimi çekiyor. Psikolog filan mısın? Ya da artık bu dala benzer bir şeyle mi uğraşıyorsun.
O halde 2023 yılında bize yöneticilik yaparak bu grubun oluşması ve toparlanmasında en büyük katkısı olan
Ay tesekkurler hehehe:)O halde 2023 yılında bize yöneticilik yaparak bu grubun oluşması ve toparlanmasında en büyük katkısı olanHali ye burada sizlerin huzurunda ödülünü takdim etmek isterim. Emeğin büyük, yılın yöneticisi
Eki Görüntüle 3347641
Ay ben de yapayım yavaşça link icin tesekkurler
Şu abladan Allah razı olsun ya. Siz de fark ettiniz mi yabancılar bildiklerini youtube’da direkt paylaşıyorlar. Türkçe hamile pilatesi sadece Simge Duman’ın var o da kısa videolar. Bu linkini eklediğim videodaki hocanın belki 300 tane hamile pilatesi videosu var yarım saatlik. Aşırı rahatlatıyo beni. Hele bu topla olan bayaa güzeldi. Şimdiden hissediyosunuz doğum sırasında kadına dua edeceğinizi
Vücudunu dinleyerek ufak ufak yap bence doktorun da izin veriyorsa. Çoğu zaten esneme hareketleri. Ağrılarımızı hafifletmek ve doğumu kolaylaştırmak için hamile pilatesiAy ben de yapayım yavaşça link icin tesekkurler
Ama izledim yapsam panik olurum zor buldugum bebem icin
yapmak isteyip yapamamak:)
Aman ha alttan tüp bebekte kevgire döndük isteemooorum uzun bir süre daha şütfen şitfen şitfenAynen rahim ağzı uzunluğu bir diğer deyişle serviks uzunlukmuşnormalde her muayenede bana da iyi iyi derdi. Ağrım var dedikten sonra dur bide alttan bakalım net olsun diye çat diye bakıverdi Allahtan hazırlıklı gitmiştim
Yuh şuan sinir oldum pardonda annesi olarak hiç söz hakkın yok mu? Bür ablan neyin yok mu kızKızlar selam. Dün kayınvalidemlere gitmiştik çok canım sıkıldı. Zaten her gün arayıp isim isim diye daraltıp duruyordu dünde kp ile beraber bizi karşılarına alıp isimde bizim de söz hakkımız olacak bize yakışan bir isim olacak diyip bizim beğendiğimiz tüm isimleri elediler ve saçma sapan isimler söylediler. Eşimde direk onayladı. Doğum sonrası hakkında da bir sürü şey söyledi kv. Neymiş çocuğun poposuna her gün zeytinyağı sürecekmiş , hastaneden gelir gelmez yıkayacakmış, kırkı çıkınca tuzlayacakmış vs. Tabi eşim yine hemen her şeyi onayladı. Kendisinin 3 çocuğu 4 torunu var. Benim daha ilk bebeğim ve zor yollardan geldi bebişim. Bütün hevesimi kursağımda bıraktılar. Kendi annemlerin ilk torunu olmasına rağmen ağzından böyle bir şey çıkmadı daha. Tamam onların da torunu isim önersinler ama bunlar direk kendileri koymaya çalışıyor.Çok canım sıkıldı gerçekten çok kötüyüm bugün.
Ya ne bu lahana mı tuzlücaz arkadaş bana da geçenlerde aynı şeyi söylediler dedim yakarım ortalığı karışmayın çooocccuma ayrıca göbek düşmeden yıkanmaz diye biliyorum ben yanlış mı biliyorumYa bunlar kendilerinde nasıl bu hakları görüyorlar aklım almıyor. Sanırım senin baya sessiz sakin bir yapın var ve bunu kullanmışlar. Nasılsa bişi diyemez diye. Bence eşinle konuş. Bir kere eşin sana sormadan niye her şeyi kabul ediyor ben onu da anlamadım. İstemediğin şeyler için de tepkini koy bence, sen hamilesin. Bunlar büyükm kararlar.
Eşimde bana dedi bebek tuzlancak diye. (annesi söylemiş demekki yoksa nerden bilcek tuzlamayı) dedim yok öyle bişi yemek mi yapıyoruz. Ayrıca eşimi tuzlamışlar kokmasın diye ve kokuyor. İŞe yaramamış. Beni tuzlamamışlar ve gram ter kokmam. Hurafe şeyler.
Karışan çok olacak ancak eşinle konuş bence. Sensiz her şeye evet demesi çok yanlış. Yoksa kv ve kp konuşacak, karışacak kim bilir neler neler yaşayacağız daha göreceğiz.
Ay yok maalesef. Bende kendim bişey diyemediğimden annemi salıyorum artık genelde sözcüm olarakYuh şuan sinir oldum pardonda annesi olarak hiç söz hakkın yok mu? Bür ablan neyin yok mu kızben özellikle ablamı çağırdım dedim herkesin üstüne salıyorum seni sınırsız yetki benden onay dedim gerisini düşünmicem bunlara böyle içten pazarlıklı olcan laftan anlamıyorlar yoksa.
Ben genelde böyle davranan kişilerle bağımı kesecek durumda değilsem kocamı dolduruyorum ama söylenerek ve direk değilAy yok maalesef. Bende kendim bişey diyemediğimden annemi salıyorum artık genelde sözcüm olarako da farklı şehirde işte maalesef her zaman yanımda olamıyor. Doğumdan sonra sırf bu yüzden 2 ay falan göndermeyeceğim
Bak geçenlerde kayınvalidem ile ufak tartıştık hamilelik kontenjanından acıtasyon yaptım eşim trip atamadı sonra benim çakal carlos kayın validem eşimi yanına çekmek için pazar günü en sevdiği kahvaltıyı hazırlamış tipe bak bizde gitmemiştik öğlen uğradık anaaaa dedim çakala bak sen bende bir iyi davrandım dışarı çıkardım koluna girdim kadın şok oldu sonuçta bir saat ama içimden diyorum ki seni çakal Carlos oğlunu hemen yağlayacak yer mi anadolu çocuğu. Hemen lehime çevirdim mevzuyu. Yani bunlar taktiksel olarak keyif veren şeyler sende he hu cart curt de çocuğu bahanelerle vermezsin oy moy ama tatlım falan diye evlilik siyaset işi arkadaş onu anladım ağzım yana yana. İsim konusunda da bişiler düşünelim du bakalımAy yok maalesef. Bende kendim bişey diyemediğimden annemi salıyorum artık genelde sözcüm olarako da farklı şehirde işte maalesef her zaman yanımda olamıyor. Doğumdan sonra sırf bu yüzden 2 ay falan göndermeyeceğim
Ay güldürdün kız akşam akşam Allah’ta seni güldürsünBen genelde böyle davranan kişilerle bağımı kesecek durumda değilsem kocamı dolduruyorum ama söylenerek ve direk değilevliliğin ilk başlarında ağzım çok yandı açık sözlülükten şimdi de ehe canlarım benim ay ne güzel ne iyi falan filan sonra hooop kendi bildiğimi okuyorum. Çünkü karşımdaki bunu hak ediyormuş. Sana tavsiye tamam oldu ehe falan yap yanlarında ama bildiğini oku. Eşin sana ne kadar kızabilir ki çok çok trip atar anasın sende anaaaaaaaa ayaklarını denk alsınlar
Ay evet sen olayı çözmüşsünBak geçenlerde kayınvalidem ile ufak tartıştık hamilelik kontenjanından acıtasyon yaptım eşim trip atamadı sonra benim çakal carlos kayın validem eşimi yanına çekmek için pazar günü en sevdiği kahvaltıyı hazırlamış tipe bak bizde gitmemiştik öğlen uğradık anaaaa dedim çakala bak sen bende bir iyi davrandım dışarı çıkardım koluna girdim kadın şok oldu sonuçta bir saat ama içimden diyorum ki seni çakal Carlos oğlunu hemen yağlayacak yer mi anadolu çocuğu. Hemen lehime çevirdim mevzuyu. Yani bunlar taktiksel olarak keyif veren şeyler sende he hu cart curt de çocuğu bahanelerle vermezsin oy moy ama tatlım falan diye evlilik siyaset işi arkadaş onu anladım ağzım yana yana. İsim konusunda da bişiler düşünelim du bakalım
Benim eşimde annesine çok düşkündü ki eşimin babası da yok uzun zaman önce ölmüş adam kadın saltanat kurmuş 3 oğlu var hürrem gibi geziyordu. Şunu bilir şunu söylerim eşime ne zaman (ilk zamanlarda) annesini kötülesem hep annesine giderdi anneci idi baya bi ama ben ne zaman bu taktiği uygulamaya başladım eşim hep benim tarafımda hayatta annesini kötülemem mesela aşırı iyi davranarak onun görmesini sağlarım. Oda der ki ya eşim bu kadar iyi davranıyor ama onlar kötü davranıyor der. Kız kolay olmadı 3 defa boşanma aşamasına geldik anasını yüzünden neler çektim bakma sen böyle konuştuğuma şimdi. Sonra çözdüm mevzuyu rahat ettim.Ay güldürdün kız akşam akşam Allah’ta seni güldürsünevet haklısın ben maalesef çok takıyorum her söylediklerine. İşte burda eş faktörü de çok önemli onun orta yolu bulması gerekirken karşı da olunca iyice sıkıntı oluyor.
Ay evet sen olayı çözmüşsünben sinir olup birde evlerine gittik mi alıp duvardan duvara çarpasım geliyo kız nasıl iyi davranıyorsun öyle seninki de az çakal değilmiş ama gerçekten
Ahahahah ay okudum yazdıklarınızı buna çok güldüm sen yolunu bulmuşsun valla biz daha amatör asla rol yapamıyorum ağzım dursa yüz ifademe çözüm yokBak geçenlerde kayınvalidem ile ufak tartıştık hamilelik kontenjanından acıtasyon yaptım eşim trip atamadı sonra benim çakal carlos kayın validem eşimi yanına çekmek için pazar günü en sevdiği kahvaltıyı hazırlamış tipe bak bizde gitmemiştik öğlen uğradık anaaaa dedim çakala bak sen bende bir iyi davrandım dışarı çıkardım koluna girdim kadın şok oldu sonuçta bir saat ama içimden diyorum ki seni çakal Carlos oğlunu hemen yağlayacak yer mi anadolu çocuğu. Hemen lehime çevirdim mevzuyu. Yani bunlar taktiksel olarak keyif veren şeyler sende he hu cart curt de çocuğu bahanelerle vermezsin oy moy ama tatlım falan diye evlilik siyaset işi arkadaş onu anladım ağzım yana yana. İsim konusunda da bişiler düşünelim du bakalım
Ay güldürdün kız akşam akşam Allah’ta seni güldürsünevet haklısın ben maalesef çok takıyorum her söylediklerine. İşte burda eş faktörü de çok önemli onun orta yolu bulması gerekirken karşı da olunca iyice sıkıntı oluyor.
Ay evet sen olayı çözmüşsünben sinir olup birde evlerine gittik mi alıp duvardan duvara çarpasım geliyo kız nasıl iyi davranıyorsun öyle seninki de az çakal değilmiş ama gerçekten
Size bir arkadaş tavsiyesi asla ama asla eşinizin ailesinin yanında somurtmayın, hele hele anneyi asla eşinize şikayet etmeyin. İyice anacı oluyorlar sonra ben ne zaman şikayet etsem abartmıyorum kayın validemi arar giderdi. O kadar anneciydi. Bir şeye kızsam da onu o an kapatıyorum ama yeri geldiğinde öyle bir çarpıyorum ki böyle gülerek bide bana içten pazarlıklı olmayı öğrettiler ne iftiralar attılar zamanında kolay gelmedim bugünlere ama o zaman üzülen bendim şimdi değilim çok şükür. O nedenle oynamayı öğrenirseniz rahat edersiniz kaşarlanmış gelin kategorisine yükseliyorsunuzAhahahah ay okudum yazdıklarınızı buna çok güldüm sen yolunu bulmuşsun valla biz daha amatör asla rol yapamıyorum ağzım dursa yüz ifademe çözüm yoktüm sinirimi nefretimi suratımdan okuyabilirler ve eşime de asla tatlı tatlı isleyemiyorum direk cirkeflik benim daha öğrenecek çok şeyim var
Aynen kuzum yıkanmaz.Ya ne bu lahana mı tuzlücaz arkadaş bana da geçenlerde aynı şeyi söylediler dedim yakarım ortalığı karışmayın çooocccuma ayrıca göbek düşmeden yıkanmaz diye biliyorum ben yanlış mı biliyorum
Daha kayın validem bu konuda hiç bir söz söylemedi bakalım neler dicek ne tiyatrolar kurcaz şuan sinsi bir şekilde ritüllerine hazırlık yaptığına eminim ama kanıtlayamamAynen kuzum yıkanmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?