- 11 Ağustos 2023
- 1.783
- 3.752
- 48
- 37
ay ne güzel allah gönlünüze göre vermiş çok özendiğim tarz hikayeler.Ay kızlar, nasıl hamile kaldınız? Planlı mıydı plansız mı oldu? Hadi hikayelerimizi anlatalım
Benim planlıydı, istiyorduk 1 senedir eşimle ancak benim yumurtlama sorunum vardı, her ay ovulasyon testi yapıyordum ama yumurtlamayı göremiyordum maalesef. 1 defa Şubat ayında yumurtladım bir de Ağustos ayında yumurtladım 2023 yılında. Ağustos ayındaki tuttu. Şubat ayında da cahildim. Ovulasyon testinde koyu çizgiyi görünce ilişkiye gerek yok sanıyordum meğer asıl o gün başlamak gerekiyormuş
Ağustos ayında ovulasyon testinde aşırı koyu görmüştüm. O gün de eşimle sabahtan tartışmıştık. hiç şaşmıyor yumurtlama zamanındaki kavgalarNeyse dedim bugünü atlatayım hamile kalırsam ben sana sorucam Gittim atladım boynuna, kavgalı gürültülü bişi olmuştu ve elim "neden bu kadar güzel oldu" demişti. Var bu erkeklerde bir sorun O günden tam 8 gün sonra aşırı silik görmüştüm hamilelik testinde.
Gerçi kışın tonla ilaç kullandım ama yumurtlamam olmamıştı. Sonra ilacı falan bırakmıştım. bir doktor bana süt ve süt ürünlerinden ve şekerden uzak dur karbonhidrat az tüket ve egzersiz yap normale döneceksin dedi oturup uzunca anlattı. 3 ay pilates yapmıştım hamile kalmadan önce ve 7 kilo vermiştim. Yediklerime baya dikkat ediyordum. Aç kalmıyordum ama sağlıklı besleniyordum. Gerçekten de ilaçsız yumurtlama gördüm ve tak diye de hamiş kaldımşükürler olsun.
Eşime de bir kutu içinde vermiştim 9. gün hamilelik testleri daha koyu çıktığında emin olup. Dedim "sana bir kargo gelmişti dün söylemiş miydim?", "yoo nerde" dedi aldı açtı ve şok. Güzel anılar
Hatta videoya da aldım ancak video bize özel oldu, kıçımı avuçlamış sevinçle, annemlere falan izletemedik
Herhangi bir şeyi zorluğun ardından elde edenlere çok derin bi saygı besliyorum içimde. Sanki o şeyi daha çok hak ediyorlarmış gibi. Çok şükür Allah gönlüne göre vermiş senin de. Bebeğin çok şanslı çünkü kıymetinin dibine kadar bilineceği kesin bir aileye doğacakay ne güzel allah gönlünüze göre vermiş çok özendiğim tarz hikayeler.Ashley M mansure97 denizz98 sizinki de öyle, maşallah
biz 2021 yılına bu sene çocuk yapsak ne güzel olur diyerek girdik, doktor kontrollerinde falan bir sıkıntı görünmedi 6-7 ay bir umut bekledik. Olmadı. Olmuyor diye doktora gittik, tüp bebek dediler, amh düşük çıktı. sonra işte içimize sinen bir doktor bulmak, süreci ilaç takviyesi ve yumurta takiple ilerletmek, 2023 nisanında yumurtalarım toplanana kadar her ay regl olduğumda dünyaya küsmem ve kendimle savaşım şeklinde geçti. O kadar kötü bir yere dokunmuştu ki bende, çok derin bir yara haline dönüştü hamile kalamamak. Ağırıma gittiğini gururumun incindiğini hatırlıyorum, çok sarsılmıştım yani. Her ay bir yakınımı kaybetmişçesine yas tuttum, sonra yine umut yeşerttim içimde. Nisan ayından temmuzdaki transfere kadar da bu kadar bekledik olmayacak psikolojisine girip kendimi sabote edip cezalandırmıştım. Sigaraya falan yeniden başlamıştım ya, paketli gıda tüketiyordum şekerli kahveyle hayatımı sürdürüyordum kdkdkd. Şimdi düşününce çok duygulanıyorum, çok zorlanmışım ve içinden geçerken bunları paylaşacağım eşim dışında kimsem yokmuş. Neyse uzattım, çok şanslısınız planlı ya da plansız kendiliğinden hamile kalan güzel anneler, hem de çok
Ben böyle hikayeler duyunca kendime çok kızıyorum nankörmüşüm gibi hissediyorum nasip işte sizin de nasibiniz 2023 temmuzdaymış öyle düşünün dilerim bundan sonra herşey dilediğinizce olur bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alıp güzel bir dönem geçirmeniz dileğiyleay ne güzel allah gönlünüze göre vermiş çok özendiğim tarz hikayeler.Ashley M mansure97 denizz98 sizinki de öyle, maşallah
biz 2021 yılına bu sene çocuk yapsak ne güzel olur diyerek girdik, doktor kontrollerinde falan bir sıkıntı görünmedi 6-7 ay bir umut bekledik. Olmadı. Olmuyor diye doktora gittik, tüp bebek dediler, amh düşük çıktı. sonra işte içimize sinen bir doktor bulmak, süreci ilaç takviyesi ve yumurta takiple ilerletmek, 2023 nisanında yumurtalarım toplanana kadar her ay regl olduğumda dünyaya küsmem ve kendimle savaşım şeklinde geçti. O kadar kötü bir yere dokunmuştu ki bende, çok derin bir yara haline dönüştü hamile kalamamak. Ağırıma gittiğini gururumun incindiğini hatırlıyorum, çok sarsılmıştım yani. Her ay bir yakınımı kaybetmişçesine yas tuttum, sonra yine umut yeşerttim içimde. Nisan ayından temmuzdaki transfere kadar da bu kadar bekledik olmayacak psikolojisine girip kendimi sabote edip cezalandırmıştım. Sigaraya falan yeniden başlamıştım ya, paketli gıda tüketiyordum şekerli kahveyle hayatımı sürdürüyordum kdkdkd. Şimdi düşününce çok duygulanıyorum, çok zorlanmışım ve içinden geçerken bunları paylaşacağım eşim dışında kimsem yokmuş. Neyse uzattım, çok şanslısınız planlı ya da plansız kendiliğinden hamile kalan güzel anneler, hem de çok
haklısın gerçekten çok büyük şükür sebebi Allahım bu duyguyu tatmak isteyen herkese nasip etsin inşallahay ne güzel allah gönlünüze göre vermiş çok özendiğim tarz hikayeler.Ashley M mansure97 denizz98 sizinki de öyle, maşallah
Valla doğurduklarıma bakarak konuştumYa o hurafe olabilir mi. bir kaç kişiye denk geldim ve kızları olacakmış 41. haftaya girmişler hala doğumları başlamamış. Ancak ben de genel olarak kızçeler daha erken geliyo diye duymuştum. Ben niyeyse tam bayram haftası 38. hafta dolup 39. haftaya girerken gelecekmiş gibi hissediyorum, bakalım.
Ben de öyle hissettim verdiğim tepki ne kadar da şımarıkçaymış aslındaBen böyle hikayeler duyunca kendime çok kızıyorum nankörmüşüm gibi hissediyorum nasip işte sizin de nasibiniz 2023 temmuzdaymış öyle düşünün dilerim bundan sonra herşey dilediğinizce olur bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alıp güzel bir dönem geçirmeniz dileğiyle
Ay hayır ya hiç öyle hissetmeyin lütfen, o yüzden yazmadımBen de öyle hissettim verdiğim tepki ne kadar da şımarıkçaymış aslında
Yazdırabilirsiniz.hatta ben tüp bebek dr uma rapor çıkarttım istediğim kadar yazdırıp alabiliyorumMerhaba arkadaşlar. Tüp bebek için Oksapar iğne kullanıyorum. Bu zamana kadar kendim ödeyerek satın almıştım. Bugün sağlık ocağında yazdırabilir miyim acaba diye sormaya gittim. Beni takip eden ebe ellerinde diğer hastalardan kalan oksapar olduğunu söyledi. İki-üç kutu ücretsiz verdi bana. Elinde artan iğnesi olan hastalar bırakıyormuş. Aklınızda bulunsun sağlık ocağınızla bi görüşün bence
Tüp bebek sürecinden geçenler birbirlerini sanırım daha iyi anlıyor ve seni o kadar iyi anlıyorum ki…ay ne güzel allah gönlünüze göre vermiş çok özendiğim tarz hikayeler.Ashley M mansure97 denizz98 sizinki de öyle, maşallah
MaşaAllah sende zor süreçlerden geçmişsin ama sonuç güzel olmuş hamdolsun Rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin canımAy kızlar, nasıl hamile kaldınız? Planlı mıydı plansız mı oldu? Hadi hikayelerimizi anlatalım
Benim planlıydı, istiyorduk 1 senedir eşimle ancak benim yumurtlama sorunum vardı, her ay ovulasyon testi yapıyordum ama yumurtlamayı göremiyordum maalesef. 1 defa Şubat ayında yumurtladım bir de Ağustos ayında yumurtladım 2023 yılında. Ağustos ayındaki tuttu. Şubat ayında da cahildim. Ovulasyon testinde koyu çizgiyi görünce ilişkiye gerek yok sanıyordum meğer asıl o gün başlamak gerekiyormuş
Ağustos ayında ovulasyon testinde aşırı koyu görmüştüm. O gün de eşimle sabahtan tartışmıştık. hiç şaşmıyor yumurtlama zamanındaki kavgalarNeyse dedim bugünü atlatayım hamile kalırsam ben sana sorucam Gittim atladım boynuna, kavgalı gürültülü bişi olmuştu ve elim "neden bu kadar güzel oldu" demişti. Var bu erkeklerde bir sorun O günden tam 8 gün sonra aşırı silik görmüştüm hamilelik testinde.
Gerçi kışın tonla ilaç kullandım ama yumurtlamam olmamıştı. Sonra ilacı falan bırakmıştım. bir doktor bana süt ve süt ürünlerinden ve şekerden uzak dur karbonhidrat az tüket ve egzersiz yap normale döneceksin dedi oturup uzunca anlattı. 3 ay pilates yapmıştım hamile kalmadan önce ve 7 kilo vermiştim. Yediklerime baya dikkat ediyordum. Aç kalmıyordum ama sağlıklı besleniyordum. Gerçekten de ilaçsız yumurtlama gördüm ve tak diye de hamiş kaldımşükürler olsun.
Eşime de bir kutu içinde vermiştim 9. gün hamilelik testleri daha koyu çıktığında emin olup. Dedim "sana bir kargo gelmişti dün söylemiş miydim?", "yoo nerde" dedi aldı açtı ve şok. Güzel anılar
Hatta videoya da aldım ancak video bize özel oldu, kıçımı avuçlamış sevinçle, annemlere falan izletemedik
Bende 2019 yılında evlendim. Bizim eşimle ayrı ayrı evlenmeye niyetimiz yoktu ve yaşlarımız geçti zaten eşim 39 ben 35 yaşındaydım bir arkadaş ortamında tanıştık ve 45 gün içinde evlendik. Sudan çıkmış balığa döndük tabi. Alışma sürecimiz sancılı geçti bu arada eşimin sperm sayısı düşüktü, 3. Derece varikisel olduğunu biliyordu, savunma sporları yaptığı için genelde oluyor bu sporcularda malumAy kızlar, nasıl hamile kaldınız? Planlı mıydı plansız mı oldu? Hadi hikayelerimizi anlatalım
Çok şükür canım benim, çok şükür ve amin, hepimiz sağlıkla sıhhatle zamanında kavuşalım yavrularımızaTüp bebek sürecinden geçenler birbirlerini sanırım daha iyi anlıyor ve seni o kadar iyi anlıyorum ki…ama güzel sonuçlanmış çok şükür senelerce uğraşıp maalesef negatif alan o kadar çok kişi var ki çevremde tanıdığım. Hamdolsun tüp bebek hem maddi hem manevi olarak büyük külfet gerçekten Herşeyin planlı olmak zorunda saatli olmak zorunda ilaçların ağır psikolojik olarak ağır… çevren birde bunu idrak edemiyorsa onun da yükü ağır. Ama sonuç güzel olunca herşey siliniyor sanki hamdolsun Rabbim kolaylıkla kucağımıza almayı da nasip etsin
Ay sen öyle deyince bende o anı yaşadım şimdi kalbim bir hoş oldu. Planlı ve günlü olunca onu beklemekte heyecanlıydı. Hamdolsun nelet öğretiyorlar bize daha şimdiden minnaklar yaÇok şükür canım benim, çok şükür ve amin, hepimiz sağlıkla sıhhatle zamanında kavuşalım yavrularımızaTest sonucunu gönderdiklerinde hiç unutmuyorum, whatsapptan yollamışlardı özel bir laboratuvarda yaptırmıştım, hayatımda daha önce hiç şükretmemişim onu fark etmiştim içim dolup taşmıştı. Çok şey öğretti küçüğüm bana
Merhaba,Selam kızlar,
Artık başlık yöneticisi ben oldum. Herhangi bir bilgilendirme yapmanız gerekiyor ise beni etiketleyerek yapabilirsiniz tabloya eklemesini sağlarım.
Bu arada tabloyu SAT'a göre sıraladım. Böylece doğum zamanı yaklaşanları daha iyi biliriz diye düşünüyorumTabi kimin ne zaman doğum yapacağı hiççç belli olmaz. Umarım zamanını bekler bebişlerimiz.
Tabloda eksik bilgileri olan çok fazla kişi var. İsminizin yanındaki boş kalan yerleri kontrol ederek beni etiketleyip söylerseniz eklemesini sağlayabilirim.
Son olarak tabloya "Şehir" sekmesi de ekledim. Bulunduğunuz şehir isimlerini söylerseniz hızlıca tabloya eklerim. Böylece birbirine soru sormak isteyen olursa ya da danışmak rahatça birbirinize sorabilirsiniz.
@kelebek012Ashley @tospalak @Denizasafhayalim @asasasad @Beetul12 @snkk @fogis @BethLegends @mimoza2015 @Gamgusar @Gizem01- @Snglgrsn @itsmylife_ @papatyagibiii @xDerinMavix @Minikmucizem9494 @difembahyaa @moonbow34 @Merayyy @Tugcee1524 @ozgbebek @Pumpkin04 @greatcook @Ranaz @Eksi_Elma @dasistmasist @Patilianne86 E evdekiliyakat @muggle1 @fatos1717 @mmervee_ @kayaaaaaddd @Meine Sterne O ozlemhsan @seeymaaa @Zaaraaa @momento @ihlamurunkokusu @suraa12 @Seymaty @Limoncicegim_ @goknilay @Hali @INKZINKMINK T tubish_19 @srf98 @Zerosh @IADK @cerenay000 @hiranur3419 @muczeanne @papatya00000 @hatice3 @Karusel @strudel @pdrci16 Y ysnmrv @classy @Eternal_8 @mhndsbayan @Burcu9593 denizz98 @mnzek @Kapadokyalii @esragirgin M mansure97 @2kedianasi @Buseesii @lokumm2708 @kokyanus @pelinn M mehtap49 @hmsbki @gezginimsi @melikee24 @tuver @unicornnrocinu
Hayırli olsun yöneticiliginizSelam kızlar,
Artık başlık yöneticisi ben oldum. Herhangi bir bilgilendirme yapmanız gerekiyor ise beni etiketleyerek yapabilirsiniz tabloya eklemesini sağlarım.
Bu arada tabloyu SAT'a göre sıraladım. Böylece doğum zamanı yaklaşanları daha iyi biliriz diye düşünüyorumTabi kimin ne zaman doğum yapacağı hiççç belli olmaz. Umarım zamanını bekler bebişlerimiz.
Tabloda eksik bilgileri olan çok fazla kişi var. İsminizin yanındaki boş kalan yerleri kontrol ederek beni etiketleyip söylerseniz eklemesini sağlayabilirim.
Son olarak tabloya "Şehir" sekmesi de ekledim. Bulunduğunuz şehir isimlerini söylerseniz hızlıca tabloya eklerim. Böylece birbirine soru sormak isteyen olursa ya da danışmak rahatça birbirinize sorabilirsiniz.
@kelebek012Ashley @tospalak @Denizasafhayalim @asasasad @Beetul12 @snkk @fogis @BethLegends @mimoza2015 @Gamgusar @Gizem01- @Snglgrsn @itsmylife_ @papatyagibiii @xDerinMavix @Minikmucizem9494 @difembahyaa @moonbow34 @Merayyy @Tugcee1524 @ozgbebek @Pumpkin04 @greatcook @Ranaz @Eksi_Elma @dasistmasist @Patilianne86 E evdekiliyakat @muggle1 @fatos1717 @mmervee_ @kayaaaaaddd @Meine Sterne O ozlemhsan @seeymaaa @Zaaraaa @momento @ihlamurunkokusu @suraa12 @Seymaty @Limoncicegim_ @goknilay @Hali @INKZINKMINK T tubish_19 @srf98 @Zerosh @IADK @cerenay000 @hiranur3419 @muczeanne @papatya00000 @hatice3 @Karusel @strudel @pdrci16 Y ysnmrv @classy @Eternal_8 @mhndsbayan @Burcu9593 denizz98 @mnzek @Kapadokyalii @esragirgin M mansure97 @2kedianasi @Buseesii @lokumm2708 @kokyanus @pelinn M mehtap49 @hmsbki @gezginimsi @melikee24 @tuver @unicornnrocinu
Benim ilk kızım 40+0 da doğdu. Ikincisi de 39+3 de.Ya o hurafe olabilir mi. bir kaç kişiye denk geldim ve kızları olacakmış 41. haftaya girmişler hala doğumları başlamamış. Ancak ben de genel olarak kızçeler daha erken geliyo diye duymuştum. Ben niyeyse tam bayram haftası 38. hafta dolup 39. haftaya girerken gelecekmiş gibi hissediyorum, bakalım.
Saglikla gelsin bebeginiz. Ben de pkos var kızlarım ilaç tedavisiyle oldu. Küçüğüm 2 yaşındayken buna hamile kalmışım nasılsa yumurtlama olmuyor diye korunmuyoduk Rabbim ol der ve olur.Ay kızlar, nasıl hamile kaldınız? Planlı mıydı plansız mı oldu? Hadi hikayelerimizi anlatalım
Teşekkür ederimMerhaba,
hayırlı olsun yöneticiliğiniz şehir olarak istanbul
TeşekkürlerHayırli olsun yöneticiliginizbenim sat 16 temmuz. Yer istanbul. Kese ve kalp atışı 5+6. İsim belli değil
Peki bir şey soracağım. Rahim ucunluğun için ne dedi doktorlar hatırlıyor musun ya da şu anda? 30-35 arası olanlar genelde 38. hafta falan doğum yapıyolarmış. Rahi uzunluğu 35 üstü ise 40. haftayı görebiliyormuş şeklinde konuşuldu. O teorinin doğruluğu için araştırma yapıyorumBenim ilk kızım 40+0 da doğdu. Ikincisi de 39+3 de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?