2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Benim sad 24temmuzdu kızsa kalmam ama erkekse mayıstan selamlar. Millet doğururken bizimkiler içerde daha tatile var kalalım işte derler
Ya o hurafe olabilir mi. bir kaç kişiye denk geldim ve kızları olacakmış 41. haftaya girmişler hala doğumları başlamamış. Ancak ben de genel olarak kızçeler daha erken geliyo diye duymuştum. Ben niyeyse tam bayram haftası 38. hafta dolup 39. haftaya girerken gelecekmiş gibi hissediyorum, bakalım.

Ay kızlar, nasıl hamile kaldınız? Planlı mıydı plansız mı oldu? Hadi hikayelerimizi anlatalım

Benim planlıydı, istiyorduk 1 senedir eşimle ancak benim yumurtlama sorunum vardı, her ay ovulasyon testi yapıyordum ama yumurtlamayı göremiyordum maalesef. 1 defa Şubat ayında yumurtladım bir de Ağustos ayında yumurtladım 2023 yılında. Ağustos ayındaki tuttu. Şubat ayında da cahildim. Ovulasyon testinde koyu çizgiyi görünce ilişkiye gerek yok sanıyordum meğer asıl o gün başlamak gerekiyormuş

Ağustos ayında ovulasyon testinde aşırı koyu görmüştüm. O gün de eşimle sabahtan tartışmıştık. hiç şaşmıyor yumurtlama zamanındaki kavgalar Neyse dedim bugünü atlatayım hamile kalırsam ben sana sorucam Gittim atladım boynuna, kavgalı gürültülü bişi olmuştu ve elim "neden bu kadar güzel oldu" demişti. Var bu erkeklerde bir sorun O günden tam 8 gün sonra aşırı silik görmüştüm hamilelik testinde.

Gerçi kışın tonla ilaç kullandım ama yumurtlamam olmamıştı. Sonra ilacı falan bırakmıştım. bir doktor bana süt ve süt ürünlerinden ve şekerden uzak dur karbonhidrat az tüket ve egzersiz yap normale döneceksin dedi oturup uzunca anlattı. 3 ay pilates yapmıştım hamile kalmadan önce ve 7 kilo vermiştim. Yediklerime baya dikkat ediyordum. Aç kalmıyordum ama sağlıklı besleniyordum. Gerçekten de ilaçsız yumurtlama gördüm ve tak diye de hamiş kaldım şükürler olsun.

Eşime de bir kutu içinde vermiştim 9. gün hamilelik testleri daha koyu çıktığında emin olup. Dedim "sana bir kargo gelmişti dün söylemiş miydim?", "yoo nerde" dedi aldı açtı ve şok. Güzel anılar

Hatta videoya da aldım ancak video bize özel oldu, kıçımı avuçlamış sevinçle, annemlere falan izletemedik

Ben de anlatıcam da şuan aşırı sinir oldum. Dolaptan bebiş için bir şeyler sipariş veriyorum. Satıcılar iptal edip ürün kaldırıyor. Amaç ne yani illa sormam mı lazım hala satılık mı diye

Ben de anlatıcam da şuan aşırı sinir oldum. Dolaptan bebiş için bir şeyler sipariş veriyorum. Satıcılar iptal edip ürün kaldırıyor. Amaç ne yani illa sormam mı lazım hala satılık mı diye
Ay evet ben de habşre soruyorum satılık mı diye. Sanırım yüklediklerini unutmuşlar.

ay kızlar günaydın dün gece ve sabah ne güzel eğlenmişsiniz ben de okurken eğlendim valla. allah neşemizi bozmasın A Afratafrac canım ben kese 5+4, kalp 6+4 müş şimdi kontrol ettim. aralarında bi hafta olduğunu hatırlıyordum da tam kaçıncı haftaydı artık her şey karıştı. isim belli değil henüz oğluşumun

Evet testlerin bana bir getirisi olmayacak diye düşünüyorum anne karnı tedavisi olmadığı için günlerce taktım kafama toparlamak çok zor şimdi daha iyiyim daha da iyi olacağım rabbim hepimize bol şifa versin inşallah sağ salim ve kolaylıkla kavuşalım miniklerimize

oksapar için aslında doktorlar rapor çıkartıyor, ben de o şekilde kullanıyorum daha cuzi bi para ödüyorum kutu başına

Reactions: dgn

Beklenen doğum tarihi 11 Nisan, İstanbul Anadolu yakasındayım birine bir şey lazım olursa Oğlumun adı belli değil henüz

doktorum bir şey demedi, ben de tüp bebek ilacı olduğundan sigorta ödemez diye düşünmüştüm. 10 kutu aldım bu zamana kadar kendim

Beni 43te zorla almışlar anamdan, ilk doğduğum gün fotoğraflarına bakıyorum yemin ederim 3 aylık bebek gibiyim. 4650gr doğmuşum saçım falan var fırça gibi kafamda, toka takmışlar ya sarı tulum giydirip

Hay maşallahh. Tosuncuk bebişlerin öyleleri de tam ısırmalık oluyor İyi bir sıkıntı yaşanmamış. Sanırım 40 haftayı geçince kaka yeme sorunu kordon dolanması vs bir sürü şey okudum bunlar olabiliyormuş galiba.

Ay sonuna çok güldüm benimki de planlı bir gebelikti 2 ay denedik 3. Ay hamile kaldım eşimin doğum günü 22 temmuz du benim sat 26 hazirandı ona hediye olsun istemiştim eğer olursa diye internetten baskılı tişört falan almıştım ama batım 24 temmuzdu artık kafayı o kadar takmıştım ki sabaha karşı 4 te 5 te kalkıp gebelik testi yapıyordum bunları da videoya çekiyordum yani o ayda tutmasaydi ara verecektim 23 temmuz saat 16 civarlarinda bir test yaptım ve silik çizgi gördüm 1 2 saat sonra eşim arkadaşlarının yanına gidince arabayı kaptığım gibi acile gittim kan vermeye kanı verdim ve beklemedim e nabizdan bakarım diye çünkü eşim gelmeden eve geri dönmem gerekti eve geldim yaklaşık 40 dakika sonra sonuçlarım çıkmıştı sonra hemen çektiğim videoyu ekrana yansıttım hazırlıkları yaptım eşim eve gelip tv yi açınca bende ekrana videoyu yansıttım sonra da yaptığım kutuyu vermiştim canım kocam çok duygusaldır hemen ağlamıştık benim de böyle işte

Ayyy çok güzel olmuşşş.. Bayıldım Çok güzel anılar ya.

Evet annemle dalga geçerim arada bu dünyaya gelmek istememişim ne bozmuşun rahatımı diye, kordonu dolamasan daha beklerdik istediğin zaman doğardın der annem de hep canım benim

Biz mart ayında evlendik. Öncesinde 2 yıl sevgiliydik ve aileme kabul ettirmem çok zor oldu çünkü eşim yabancı evlenmeden önce hep “bu kadar sıkıntı çektik hemen çocuk olmasın, biraz tadını çıkaralım” diyoduk. Sonra evlenince bana bi şeyler oldu. Yengeç burcu devreye girdi ve ben ikinci ayımızda sokulmaya başladım ya olsa mı diye eşim iyi düşün pişman olma sonradan çok erken oldu diye dedi neyse kısa bi süreliğine kapattık konuyu. Sonra ben yazın senelik izin kullanıp eşimin yanına yurtdışına gittim. Bebek konusunu açtığımda artık hep “sen hazırım dediğinde tamam” demeye başladı. Temmuz sonunda adetim bitti, evde tek otururken bi anda içimdeki tüüüm tedirginlikler, kariyer planlaması düşünceleri falan hepsi gitti. Doktora yapıyorum şu anda, dedim ki “teze başlamadan doğururum işte ne güzel” istiyorum ya, her şeyi ona uydurdum. Ve bizim o zaman tek şansımız o aydı. Eylülde Türkiye’ye dönecektim çünkü. O ay olmazsa sonraki aylarda bir araya gelmemizin yumurtlama dönemine denk gelmesi baya düşük ihtimaldi. Eşim işten gelince hadi dedim ve rahat vermedim sonraki günlerde ona adete 4 gün kala da silik çizgiyle öğrendik. Öğrenmemiz de bi garipti. Normalde işe gitmek için 8 gibi kalkıyor eşim. O gün saat 6da uyanıp beni uyandırdı hadi kalk test yap diye. Ama daha erken, negatif çıkarsa üzülürüz falan dedim ama yok üzülmeyiz yap dedi. İşe gitmeden o silik çizgiyi gördü öyle gitti benim için çok zor yönleri oldu bu durumun. Hamileliğimi eşimden ayrı geçirdim çünkü, ailemin yanında kaldım bulantıların yoğun döneminde falan. Ama tüm bunlara rağmen asla pişman değilim. Hatta gerçekten akademik kariyerim için de en iyisi oldu şu anki şartlarda. Şimdi doğuma yakın iznimi alıp onun yanına gidicem. Doğum izninin bitişi de yaza denk geldiği için yine tatil. Eylül ayında da Allah kerim artık

Benim ki plansızdı daha mayıs ayında evlendik eşim çok istiyordu ama ben en az 1 sene bekleme taraftarıydım hiç beklemediğim zaman da iki gün gecikme olunca test yapayım barii dedim ama ihtimal vermiyordum işten eve gelince tektim öğrendiğimde 3 saniye içinde kıpkırmızı ikinci çizgiyi görünce ben şok ağladım şimdi zamanı değildi diye ama tabi sonra sağlıkla gelmesi için dua ettim eşimin de bir hafta sonra doğum günüydü bir hafta gizledim sonra hediye olarak kutuya koydum tatataa eşim bir ağladı 55 defa yemin et dedi ahahhahaahah sonra inandı videoya aldım tabi çok duygusallı bir video oldu benim için zor oldu sadece bir süre kabullenmek sağlıklı olsunda önemli olan o

doktorum bir şey demedi, ben de tüp bebek ilacı olduğundan sigorta ödemez diye düşünmüştüm. 10 kutu aldım bu zamana kadar kendim
Aslında oksapar tüp bebek ilacı değil kuzum genel kan sulandırıcı ama olsun sen bi gidince söyle yazsın hatta raporum daha yeni bitti raporumu daha yeni yeniledi. Nerden dönersen kar

Reactions: dgn
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…