- 3 Ağustos 2012
- 9.362
- 16.635
- 448
- 36
Ya o hurafe olabilir mi. bir kaç kişiye denk geldim ve kızları olacakmış 41. haftaya girmişler hala doğumları başlamamış. Ancak ben de genel olarak kızçeler daha erken geliyo diye duymuştum. Ben niyeyse tam bayram haftası 38. hafta dolup 39. haftaya girerken gelecekmiş gibi hissediyorum, bakalım.Benim sad 24temmuzdu kızsa kalmam ama erkekse mayıstan selamlar. Millet doğururken bizimkiler içerde daha tatile var kalalım işte derler
Ay evet ben de habşre soruyorum satılık mı diye. Sanırım yüklediklerini unutmuşlar.Ben de anlatıcam da şuan aşırı sinir oldum. Dolaptan bebiş için bir şeyler sipariş veriyorum. Satıcılar iptal edip ürün kaldırıyor. Amaç ne yani illa sormam mı lazım hala satılık mı diye
Evet testlerin bana bir getirisi olmayacak diye düşünüyorum anne karnı tedavisi olmadığı için günlerce taktım kafama toparlamak çok zor şimdi daha iyiyim daha da iyi olacağım rabbim hepimize bol şifa versin inşallah sağ salim ve kolaylıkla kavuşalım miniklerimizeCanım benim Rabbim kolaylaştırsın yaşamayan eminim anlamaz o nedenle böyle dışarıdan ahkam kesiyor gibi görünmek istemem sadece bir arkadaş olarak sana tavsiyem herşey olacağına varacak… öyle yada böyle birde yüzde 10 çok düşük bir değer neredeyse herkeste bu ihtimal zaten var. Aminyosentez yaptırmanı şahsen önermem. Nadir de olsa kaçak yapabiliyor. Ve Teşhis koyulsa bile eline sana stresten başka bişi geçmeyecek, oda genelde kesin olmuyor, bir çok vaka gördük sana yine yüzde verecek daha çok stres olacaksın. O nedenle taramaları yaptırmadım işte bir çok ama bir çok yüzde 70-80 denilen vakada çocuk sapasağlam çıktı. Bu o testi yaptıranlar arasındaki yüzden…. benim gibi artık bir çok anne adayı var yaptırmayan. Yani istatistik de bişi ifade etmiyor aslına bakarsan. Bu günlerin keyfini çıkar bak çok özel her hamilelik. Toparlarsam sen kendini yıpratsanda yıpratmasan da Allah’ın dediği olacak. Herşey olacağına varacak.
oksapar için aslında doktorlar rapor çıkartıyor, ben de o şekilde kullanıyorum daha cuzi bi para ödüyorum kutu başınaMerhaba arkadaşlar. Tüp bebek için Oksapar iğne kullanıyorum. Bu zamana kadar kendim ödeyerek satın almıştım. Bugün sağlık ocağında yazdırabilir miyim acaba diye sormaya gittim. Beni takip eden ebe ellerinde diğer hastalardan kalan oksapar olduğunu söyledi. İki-üç kutu ücretsiz verdi bana. Elinde artan iğnesi olan hastalar bırakıyormuş. Aklınızda bulunsun sağlık ocağınızla bi görüşün bence
Selam kızlar,
Artık başlık yöneticisi ben oldum. Herhangi bir bilgilendirme yapmanız gerekiyor ise beni etiketleyerek yapabilirsiniz tabloya eklemesini sağlarım.
Bu arada tabloyu SAT'a göre sıraladım. Böylece doğum zamanı yaklaşanları daha iyi biliriz diye düşünüyorumTabi kimin ne zaman doğum yapacağı hiççç belli olmaz. Umarım zamanını bekler bebişlerimiz.
Tabloda eksik bilgileri olan çok fazla kişi var. İsminizin yanındaki boş kalan yerleri kontrol ederek beni etiketleyip söylerseniz eklemesini sağlayabilirim.
Son olarak tabloya "Şehir" sekmesi de ekledim. Bulunduğunuz şehir isimlerini söylerseniz hızlıca tabloya eklerim. Böylece birbirine soru sormak isteyen olursa ya da danışmak rahatça birbirinize sorabilirsiniz.
@kelebek012Ashley @tospalak @Denizasafhayalim @asasasad @Beetul12 @snkk cintoniklime @BethLegends @mimoza2015 @Gamgusar @Gizem01- S Snglgrsn @itsmylife_ @papatyagibiii @xDerinMavix @Minikmucizem9494 @difembahyaa @moonbow34 @Merayyy @Tugcee1524 @ozgbebek @Pumpkin04 @greatcook @Ranaz @Eksi_Elma @dasistmasist @Patilianne86 E evdekiliyakat @muggle1 @fatos1717 @mmervee_ @kayaaaaaddd @Meine Sterne @ozlemhsan @seeymaaa @Zaaraaa @momento @ihlamurunkokusu @suraa12 @Seymaty @Limoncicegim_ @goknilay @Hali @INKZINKMINK @tubish_19 @srf98 @Zerosh @IADK @cerenay000 @hiranur3419 @muczeanne @papatya00000 @hatice3 @Karusel @strudel @pdrci16 Y ysnmrv classy @Eternal_8 @mhndsbayan @Burcu9593 denizz98 @mnzek @Kapadokyalii @esragirgin M mansure97 @2kedianasi @Buseesii @lokumm2708 @kokyanus @pelinn @mehtap49 @hmsbki @gezginimsi @melikee24 @tuver @unicornnrocinu
doktorum bir şey demedi, ben de tüp bebek ilacı olduğundan sigorta ödemez diye düşünmüştüm. 10 kutu aldım bu zamana kadar kendimCanım 3 aydır raporlu şekilde doktorum yazıyor tek kuruş ödemedim. Doktoruna yazdırsana hatta sadece oksapar değil demir ilacı, vitamin, corasprin hepsini yazıyor. Neden yazdırmadın? Kadın doğum doktorunun yazabileceği bir ilaç ve pahalı bir ilaç çünkü. Bilgin olsun.
Beni 43te zorla almışlar anamdan, ilk doğduğum gün fotoğraflarına bakıyorum yemin ederim 3 aylık bebek gibiyim. 4650gr doğmuşum saçım falan var fırça gibi kafamda, toka takmışlar ya sarı tulum giydiripYa o hurafe olabilir mi. bir kaç kişiye denk geldim ve kızları olacakmış 41. haftaya girmişler hala doğumları başlamamış. Ancak ben de genel olarak kızçeler daha erken geliyo diye duymuştum. Ben niyeyse tam bayram haftası 38. hafta dolup 39. haftaya girerken gelecekmiş gibi hissediyorum, bakalım.
Hay maşallahh. TosuncukBeni 43te zorla almışlar anamdan, ilk doğduğum gün fotoğraflarına bakıyorum yemin ederim 3 aylık bebek gibiyim. 4650gr doğmuşum saçım falan var fırça gibi kafamda, toka takmışlar ya sarı tulum giydirip
Ay sonuna çok güldüm benimki de planlı bir gebelikti 2 ay denedik 3. Ay hamile kaldım eşimin doğum günü 22 temmuz du benim sat 26 hazirandı ona hediye olsun istemiştim eğer olursa diye internetten baskılı tişört falan almıştım ama batım 24 temmuzdu artık kafayı o kadar takmıştım ki sabaha karşı 4 te 5 te kalkıp gebelik testi yapıyordum bunları da videoya çekiyordum yani o ayda tutmasaydi ara verecektim 23 temmuz saat 16 civarlarinda bir test yaptım ve silik çizgi gördüm 1 2 saat sonra eşim arkadaşlarının yanına gidince arabayı kaptığım gibi acile gittim kan vermeye kanı verdim ve beklemedim e nabizdan bakarım diye çünkü eşim gelmeden eve geri dönmem gerekti eve geldim yaklaşık 40 dakika sonra sonuçlarım çıkmıştı sonra hemen çektiğim videoyu ekrana yansıttım hazırlıkları yaptım eşim eve gelip tv yi açınca bende ekrana videoyu yansıttım sonra da yaptığım kutuyu vermiştim canım kocam çok duygusaldır hemen ağlamıştıkAy kızlar, nasıl hamile kaldınız? Planlı mıydı plansız mı oldu? Hadi hikayelerimizi anlatalım
Benim planlıydı, istiyorduk 1 senedir eşimle ancak benim yumurtlama sorunum vardı, her ay ovulasyon testi yapıyordum ama yumurtlamayı göremiyordum maalesef. 1 defa Şubat ayında yumurtladım bir de Ağustos ayında yumurtladım 2023 yılında. Ağustos ayındaki tuttu. Şubat ayında da cahildim. Ovulasyon testinde koyu çizgiyi görünce ilişkiye gerek yok sanıyordum meğer asıl o gün başlamak gerekiyormuş
Ağustos ayında ovulasyon testinde aşırı koyu görmüştüm. O gün de eşimle sabahtan tartışmıştık. hiç şaşmıyor yumurtlama zamanındaki kavgalarNeyse dedim bugünü atlatayım hamile kalırsam ben sana sorucam Gittim atladım boynuna, kavgalı gürültülü bişi olmuştu ve elim "neden bu kadar güzel oldu" demişti. Var bu erkeklerde bir sorun O günden tam 8 gün sonra aşırı silik görmüştüm hamilelik testinde.
Gerçi kışın tonla ilaç kullandım ama yumurtlamam olmamıştı. Sonra ilacı falan bırakmıştım. bir doktor bana süt ve süt ürünlerinden ve şekerden uzak dur karbonhidrat az tüket ve egzersiz yap normale döneceksin dedi oturup uzunca anlattı. 3 ay pilates yapmıştım hamile kalmadan önce ve 7 kilo vermiştim. Yediklerime baya dikkat ediyordum. Aç kalmıyordum ama sağlıklı besleniyordum. Gerçekten de ilaçsız yumurtlama gördüm ve tak diye de hamiş kaldımşükürler olsun.
Eşime de bir kutu içinde vermiştim 9. gün hamilelik testleri daha koyu çıktığında emin olup. Dedim "sana bir kargo gelmişti dün söylemiş miydim?", "yoo nerde" dedi aldı açtı ve şok. Güzel anılar
Hatta videoya da aldım ancak video bize özel oldu, kıçımı avuçlamış sevinçle, annemlere falan izletemedik
Ayyy çok güzel olmuşşş.. BayıldımAy sonuna çok güldüm benimki de planlı bir gebelikti 2 ay denedik 3. Ay hamile kaldım eşimin doğum günü 22 temmuz du benim sat 26 hazirandı ona hediye olsun istemiştim eğer olursa diye internetten baskılı tişört falan almıştım ama batım 24 temmuzdu artık kafayı o kadar takmıştım ki sabaha karşı 4 te 5 te kalkıp gebelik testi yapıyordum bunları da videoya çekiyordum yani o ayda tutmasaydi ara verecektim 23 temmuz saat 16 civarlarinda bir test yaptım ve silik çizgi gördüm 1 2 saat sonra eşim arkadaşlarının yanına gidince arabayı kaptığım gibi acile gittim kan vermeye kanı verdim ve beklemedim e nabizdan bakarım diye çünkü eşim gelmeden eve geri dönmem gerekti eve geldim yaklaşık 40 dakika sonra sonuçlarım çıkmıştı sonra hemen çektiğim videoyu ekrana yansıttım hazırlıkları yaptım eşim eve gelip tv yi açınca bende ekrana videoyu yansıttım sonra da yaptığım kutuyu vermiştim canım kocam çok duygusaldır hemen ağlamıştıkbenim de böyle işte
Evet annemle dalga geçerim arada bu dünyaya gelmek istememişim ne bozmuşun rahatımı diye, kordonu dolamasan daha beklerdik istediğin zaman doğardın der annem de hep canım benimHay maşallahh. Tosuncukbebişlerin öyleleri de tam ısırmalık oluyor İyi bir sıkıntı yaşanmamış. Sanırım 40 haftayı geçince kaka yeme sorunu kordon dolanması vs bir sürü şey okudum bunlar olabiliyormuş galiba.
Ay evet ya zaman hemen geçmiş sanki daha dün eşime söylemişim daha dün öğrenmişim gibi hemencik 6 aylik olduAyyy çok güzel olmuşşş.. BayıldımÇok güzel anılar ya.
Biz mart ayında evlendik. Öncesinde 2 yıl sevgiliydik ve aileme kabul ettirmem çok zor oldu çünkü eşim yabancıAy kızlar, nasıl hamile kaldınız? Planlı mıydı plansız mı oldu? Hadi hikayelerimizi anlatalım
Benim planlıydı, istiyorduk 1 senedir eşimle ancak benim yumurtlama sorunum vardı, her ay ovulasyon testi yapıyordum ama yumurtlamayı göremiyordum maalesef. 1 defa Şubat ayında yumurtladım bir de Ağustos ayında yumurtladım 2023 yılında. Ağustos ayındaki tuttu. Şubat ayında da cahildim. Ovulasyon testinde koyu çizgiyi görünce ilişkiye gerek yok sanıyordum meğer asıl o gün başlamak gerekiyormuş
Ağustos ayında ovulasyon testinde aşırı koyu görmüştüm. O gün de eşimle sabahtan tartışmıştık. hiç şaşmıyor yumurtlama zamanındaki kavgalarNeyse dedim bugünü atlatayım hamile kalırsam ben sana sorucam Gittim atladım boynuna, kavgalı gürültülü bişi olmuştu ve elim "neden bu kadar güzel oldu" demişti. Var bu erkeklerde bir sorun O günden tam 8 gün sonra aşırı silik görmüştüm hamilelik testinde.
Gerçi kışın tonla ilaç kullandım ama yumurtlamam olmamıştı. Sonra ilacı falan bırakmıştım. bir doktor bana süt ve süt ürünlerinden ve şekerden uzak dur karbonhidrat az tüket ve egzersiz yap normale döneceksin dedi oturup uzunca anlattı. 3 ay pilates yapmıştım hamile kalmadan önce ve 7 kilo vermiştim. Yediklerime baya dikkat ediyordum. Aç kalmıyordum ama sağlıklı besleniyordum. Gerçekten de ilaçsız yumurtlama gördüm ve tak diye de hamiş kaldımşükürler olsun.
Eşime de bir kutu içinde vermiştim 9. gün hamilelik testleri daha koyu çıktığında emin olup. Dedim "sana bir kargo gelmişti dün söylemiş miydim?", "yoo nerde" dedi aldı açtı ve şok. Güzel anılar
Hatta videoya da aldım ancak video bize özel oldu, kıçımı avuçlamış sevinçle, annemlere falan izletemedik
Heyyyyy maşallaaaaahhhBeni 43te zorla almışlar anamdan, ilk doğduğum gün fotoğraflarına bakıyorum yemin ederim 3 aylık bebek gibiyim. 4650gr doğmuşum saçım falan var fırça gibi kafamda, toka takmışlar ya sarı tulum giydirip
Benim ki plansızdı daha mayıs ayında evlendik eşim çok istiyordu ama ben en az 1 sene bekleme taraftarıydım hiç beklemediğim zaman da iki gün gecikme olunca test yapayım barii dedim ama ihtimal vermiyordumAy kızlar, nasıl hamile kaldınız? Planlı mıydı plansız mı oldu? Hadi hikayelerimizi anlatalım
Aslında oksapar tüp bebek ilacı değil kuzum genel kan sulandırıcı ama olsun sen bi gidince söyle yazsın hatta raporum daha yeni bitti raporumu daha yeni yeniledi. Nerden dönersen kardoktorum bir şey demedi, ben de tüp bebek ilacı olduğundan sigorta ödemez diye düşünmüştüm. 10 kutu aldım bu zamana kadar kendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?