2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Benim 40 ölçülmüştü ama maalesef ki doğumla bunu bağdaştıramıyoruz bende

bizim de değişik oldu. mayıs ayında evlilik yıldönümümüzdü. eşim artık çocuk düşünelim diyordu, ben de kendimi hazırlamaya çalışıyordum. eylül-ekim gibi tam denemeye başlarız diye karar vermiştik. ama yıldönümümüzden sonra da kendimizi rahat bırakmaya başlamıştık. haziran ayında tam denize gideceğimiz hafta reglim gecikti. seneler sonra ilk kez bu kadar gecikme oluyordu. ilk başta çok takmadım ama sonra ya hamile kaldıysam diye endişelenmiştim. çünkü kendimi eylüle ayarlamıştım, hazır hissetmiyordum. evde yaptığım test negatif çıkmıştı. biraz daha bekleyip kan vermeye gittim. kesin pozitif çıkacak diyordum, bir yandan da hamile değilsem pcos diye endişelenmeye başlamıştım bu sefer. çünkü pcos geçmişim vardı. eşim de çok endişelenmişti artık ve sonunda kan negatif geldi. hemen kadın doğuma gittim. çok şükür kist göremedi ama düzensizlik olmuş diyip tarlusal verdi. regl olduktan sonra biz yine rahat takılmaya devam ettik. nasılsa hemen olmaz diyorduk. en son 10 temmuzda regl olduktan sonra 10 ağustosta olmam gerekiyordu ama olmadım. yine düzensizlik oldu heralde diye hiç takmadım. gezdim, tozdum, eğlendim. olurum ya bi ara diyordum. baya geçtikten sonra evde test yaptım yine negatifti. aman hamile de değilim yine doktora gitcem diye dert edinmeye başlamıştım. en son 45 gün döngü olunca doktora gittim. ultrasonda kiste dönmeye başlamış, yine ilaç yazıcam ama önce bi kan değerlerine bakalım bu ilacı almak için kan sonucu şart dedi. eşimi arayıp ağladım, kist var diye. o da çok endişelenmişti. saat 18:00 olmuştu, hastane bile kapancaktı artık. doktor kantinde beklicem sonuç çıkınca hemen gel yanıma dedi. 19:00a kadar vakit geçmek bilmedi ve sonuç çıktı. betahcg istemiş meğer doktor ve yüksek çıkmıştı. tekrar ağlamaya başladım çünkü bazı kistlerde hormon yükseldiğini biliyordum, kesin kist dedim. doktora gittim ve nolcak şimdi bhcg yükselmiş dedim. doktor güldü e hadi gözün aydın hayırlı olsun dedi. nasıl yani dedim. hamilesin dedi, yanındaki arkadaşlarına da tebrik ettirdi. ben şok. inanamadım. meğer o kiste dönüyor dediği beni heveslendirmemek içinmiş, kese oluşmaya başlamış. eşim çok endişeli olduğu için arayıp kötü bişey yokmuş ilaç alıp gelicem merak etme ama beni yolda karşıla dedim. yola geldi, yüzünde hala korku vardı. o korkuyu görmeseydim sürpriz şeklinde söylemeyi çok istiyordum ama o an söylemek zorundaydım. hemen sana bişey söylicem dedim iyice endişelendi. bişeyim yokmuş hamileyim dedim adam şok geçirdi, inanamadı. ve bizim serüvenimiz de böyle başladı :)

Hatırlamıyorum ama normaldi

Ayyyy

Ay çok tatlı bi anı dur bende anlatim ben iki çocuk annesiyim ikisinde de tedavi olarak hamile kaldım senelerce hastanelerw gidip kalmayan ben ebelerin yanında kalıyordum iki çocuğumda da gitmeyene kadar kalmadım neyse son çocuğumda oğlumda sprel taktırdım bi beş yıl sonra dedim nasıl olsa olmuyor ne diye kendimi zehirlim çıkarttım üç yıl hiç bi şekilde korunmadım tedavi görmedim memelerimde kitle çıktı biyopsi yaptılar biyopsi sonucumu beklerken günümü takip ettim belirtiler var ama kondurmuyorum olmuyor ki diyorum günüm geçmedi ama 27günde bir olduğum için 29 u görünce içim rahat olsun diye kafamda ya varsa stresini atmak için sabah dokuzda aldığım testte çıktı ağlamam geliyor anlayamıyorum gülesin var gelemiyorum yani yok benim olmuyor diyorum kızımda inanılmaz kardeş istiyor hep dua ediyor hep bi test daha yaptım gene çıkınca tamam dedim aldım testi gittim dükkana kocamın yanına al şunu artık daha fazla mesaiyi yapacaksın dedim baktı kimin diyo benim deli kimin olacak e bizim olmuyor ki oldu işte dedim kardeşlerime söyledim herkesten beklerler benden beklemezlerdi hepsi şok oldu benim anıda böyle

benim bu planlı değildi. dişçiye gittim diş temizleticem film cekelim çürük vs varsa onuda tedavi edelim gebelik şüpesi var mı dedi. iki üç gün geciktim ama yoktur heralde dedim. e git test al gel dedi bende gittim aldım yaptım dişçide pozitif çıkmasın mı :)))))) eşimi aradım kör olmayasıca dikkat etmedin mi dedim. anaa hanımın üstüne ceketimizi atsak hamile kalacakmış dedi :))) bikere dikkat etmedim on senede hamile kaldın öyle mi dedi

Ay dişçi ne dedi asıl

Beni hatırlarsan oldukça uzun bir süre hamile olduğuma inanamadım birsürü test yapmıştım
Vajinusmus problemi ile cebelleşiyordum aslında. Tam yendim derken ilk denememde hamile kalıvermişim resmen.. doğumum nasıl olur doğumdan sonra bu vajinusmus meselesini ne yaparım bilmiyorum ama artık hallederim bir şekilde gibi geliyor her şeyi eşim bebeklere çocuklara aşık bir adam. Hep çok isterdi bebeğimiz olmasını, öğrendiğinde dünyalar onun oldu. Ben de vajinusmustan dolayı asla yapamayacağım asla anne olamayacağım diye her günümü üzülerek geçirirdim. Bizim için oldukça sürprizdi ve evdeki kasveti kaldırdı anlayacağınız ne ovulasyon ne ilişki tekrarı yapmadan tek seferde geldi bebişimiz. Demekki çok bekletmişiz 3 yıl sonunda karayı görünce hemen yerleşivermiş

Ay evet ya seninkini de hiç unutmuyorum kuzum. Kan tahliline bile inanamamıştın hatta seni inandırmaya çalışıyorduk eheheh. Ama gerçekten zorlu bir süreç seninkisi de bambaşkaydı kuzum.

Allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah. Valla yarısı bitti bile sürecimizin Yılbaşından sonra daha da heyecan sarmaya başlayacak zaman gittikçe yaklaşıyor

Çalışan kızlar işyerinize söylediniz mi ya? Ben üniversitede asistanım. Kadın asistanların nerdeyse hepsi bekar. Ben yeni evlenip çat diye senesi dolmadan doğum izni alıcam biraz geriliyorum. Dış kıyafetlerimi bosbol giyiyorum anlamasınlar diye. Herkes şok olacak danışman hocam, bölüm başkanım, dekan şu bu. Tek bi patron da yok ki gidip anlatayım.

Selam kızlar ne zamandır giremiyordum bizim de cinsiyetimiz belli oldu kız olacak bebeğimiz ismine de Lisa adını karar verdik Şehir İstanbul

Benim sad 24temmuzdu kızsa kalmam ama erkekse mayıstan selamlar. Millet doğururken bizimkiler içerde daha tatile var kalalım işte derler
Sen daha öğrenmedin mi canım cinsiyeti

Evet cani
Mart ayından da birisi bu ilaç için rapor çıkması lazım öyle ücretsiz oluyo demiş. bunlar da öyle hepimizin bilmesi gereken doğal bilgiler değil, doktorların yönlendirmesi gerekiyor sonuçta.
Ben de bilmiyordum çok para harcadım bizden sonrakiler bilinçli olsun kadın doğum uzmanı bana rapor çıkardı uyguna alabiliyordum böylece

Ben 2. ayımda mecbur kalmıştım söylemeye. Çalışamamaya başlamıştım ve söyleyecek bahanem yoktu. Sağolsunlar destek olup anlayışla karşıladılar bu süreç boyunca. Bence stres olma.

Canım bildirmek zorunlu diye biliyorum öğrenir öğrenmez. Ben söylemiştim

Ben 2. ayımda mecbur kalmıştım söylemeye. Çalışamamaya başlamıştım ve söyleyecek bahanem yoktu. Sağolsunlar destek olup anlayışla karşıladılar bu süreç boyunca. Bence stres olma.
Bakalım inşallah destekçi davranırlar bana da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…