2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

O değil de başlıklarda gezerken gördüm. Bir iki kadın KV'lerini bebeklerini emzirmeye çalışırken yakalamış. İyi de memesinde süt yok niye böyle bişi deniyo aklım almadı.
Allahım başım dönüyor okurken bile yemin ediyorum görsem cinlenirim herhalde, benim duyduğum evlenmemiş bakire kızlara emzirtirlermiş eskiden sesi güzel olsun bebeğin ilerde diye kv kendini emzirtiyorsa kesin huyunu suyunu alsın diyedir ama ben öyle bir an yaşasam sanırım kan çıkar :))

Kuzucum bizim şehir İzmir/Aydın, kalp atışı 6+6, cinsiyet erkek isim ise Ahmed … çünkü ikinci ismi daha belirsiz önerilerinize açığım A Afratafrac bu arada dede baba vs gibi birisinin ismi değil ahmed küçüklüğümden beri ben çok seviyordum eşimde beğendi ama yanına bir türlü ikinci ismi bulamıyoruuz yardımlarınızı bekliyorumm

Bir de bir sorum olacakk arakadaslarimm , bugun aksamustu kasiklarima bir agri girdi . Giriyor gidiyoe ama su an uzaniyorum halaaa var meselaa nedir bu yasayan var mii aciyor gerçekten vurunca agrisi ama regl ssncisi gibi ufak ufak sizliyor
Canım bildiğim kadarıyla bu haftalarda bu kalça kemiği genişliyormuş ve ağrı olması normalmiş. O kalça kemiğini bağlayan kas dokusu geriliyormuş eeee kolay değil açılıyor olması normal demişti doktor. Bu haftalarda ağrılar yaşamak normal diyorlar. Bir prof var onu da dinliyorum dur atayım hafta hafta anlatıyor kaç haftalıksın bilmiyorum ama ben 20. Haftayı atayım, sen haftana göre bakarsın canım;

Merhaba arkadaşlar. Tüp bebek için Oksapar iğne kullanıyorum. Bu zamana kadar kendim ödeyerek satın almıştım. Bugün sağlık ocağında yazdırabilir miyim acaba diye sormaya gittim. Beni takip eden ebe ellerinde diğer hastalardan kalan oksapar olduğunu söyledi. İki-üç kutu ücretsiz verdi bana. Elinde artan iğnesi olan hastalar bırakıyormuş. Aklınızda bulunsun sağlık ocağınızla bi görüşün bence

Ben de bıraktım canım sağlık ocağıma bütün tüp bebek ilaçlarımı inşallah birilerinin işine yarar

Canım ben cybex eezy twist aldım ettafımdaki herkeste bundan var aşırı memnunlar alıncak şeyleri bende sora sora alıyorum yeni ana olmuş tecrübelilere

Merhaba arkadaşlar biraz bahsetmiştim %10 Luk riskimden. Dün Samsun'a gittik uğur Turhan perinatoloji uzmanı. Çok şükür bebeğimizin tüm uzuvları ve organları sağlıklı kendisi de öyle fakat %10 Luk riskimi oda söyledi aminyosentez öneriyor kesin tanı için yaptırmak istemedim öğrenmenin bana bir faydası olmayacağını düşünüyorum belki beni dahada kötü edecek diye düşünüyorum binde bir lik düşük ihtimali olduğundan bahsetti ben kendimden korkuyorum o binde birlik ihtimal beni bulur diye bu saatten sonra yapabileceğim tek şey rabbime bol bol sağlıklı doğup sağlıklı büyümesi için dua etmek. doktor doktor gezmenin de faydası yok kontrol altında takip edileceğim ihtimal artacak mı azalacak mı diye rabbimin izniyle azalacağına inanarak yoluma devam edeceğim. Kafamı toparlamaya çalışıyorum bebeğim de çok strest sıkıntı altında kaldı bu sefer daha çok üzülüyorum bir gelişme olursa eğer yeniden haber edeceğim.

Şehir istanbul isim Meryem

Kaç haftaliksinız? Kafanızı hiç bunlarla meşgul etmeyin Rabbim onu size bağışlamak isterse bir şekilde bağışlıyor öyle yada böyle sana tutunuyor minicik elleriyle kalbiyle umarım bundan sonra herşey daha güzel ilerler

Canım 3 aydır raporlu şekilde doktorum yazıyor tek kuruş ödemedim. Doktoruna yazdırsana hatta sadece oksapar değil demir ilacı, vitamin, corasprin hepsini yazıyor. Neden yazdırmadın? Kadın doğum doktorunun yazabileceği bir ilaç ve pahalı bir ilaç çünkü. Bilgin olsun.

Reactions: dgn
21 de detaylı ultrason ile ortaya çıktı 23 oldum neredeyse 2 haftam çok kötü geçmiş olsada şükredip dua edeceğim. Amin inşallah sağlıklı ve kolay bir şekilde kucağıma almak nasip olur

Canım benim Rabbim kolaylaştırsın yaşamayan eminim anlamaz o nedenle böyle dışarıdan ahkam kesiyor gibi görünmek istemem sadece bir arkadaş olarak sana tavsiyem herşey olacağına varacak… öyle yada böyle birde yüzde 10 çok düşük bir değer neredeyse herkeste bu ihtimal zaten var. Aminyosentez yaptırmanı şahsen önermem. Nadir de olsa kaçak yapabiliyor. Ve Teşhis koyulsa bile eline sana stresten başka bişi geçmeyecek, oda genelde kesin olmuyor, bir çok vaka gördük sana yine yüzde verecek daha çok stres olacaksın. O nedenle taramaları yaptırmadım işte bir çok ama bir çok yüzde 70-80 denilen vakada çocuk sapasağlam çıktı. Bu o testi yaptıranlar arasındaki yüzden…. benim gibi artık bir çok anne adayı var yaptırmayan. Yani istatistik de bişi ifade etmiyor aslına bakarsan. Bu günlerin keyfini çıkar bak çok özel her hamilelik. Toparlarsam sen kendini yıpratsanda yıpratmasan da Allah’ın dediği olacak. Herşey olacağına varacak.

Son düzenleme:
Nerde yaşıyorsun canım benim de elimde tüp Bebek ilaçları kaldı sağlık ocağına bırakayım.

Kadın doğum uzmanı yazınca da az ücretle alabiliyorsun bu arada

Kadın doğum uzmanı yazınca da az ücretle alabiliyorsun bu arada
Mart ayından da birisi bu ilaç için rapor çıkması lazım öyle ücretsiz oluyo demiş. bunlar da öyle hepimizin bilmesi gereken doğal bilgiler değil, doktorların yönlendirmesi gerekiyor sonuçta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…