2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Kamu veya özel fark etmiyor. Her türlü ekleniyor.

Başak da haritam terazi dolu. Neyse bebiş geldi en büyük hediyem o
Fala inanma falsız da kalma. Astroloji de öyle ya valla hiç belli olmuyor. Ancak ben bilmiyordum geçenlerde tv de dinledim. Bu hani tv burç yorumları falan yapılıyor ya hani. Hep yükselen burçlarımız neyse onu dinlememiz gerekiyormuş.

Fal hayatta baktırmam korkarım. Doğum haritama baktırmıştım yıllar önce. 2023 yılında hayatımda köklü bir değişiklik olacağını söylemişti ünlü bir astrolog. Herkesin varmış bu dönüm noktaları belli dönemlerde. Bazılarında boşanma,bazılarında,evlenme,parasal batış,doğum,ölüm vs herkesin yıldız konumlarına göre.Söylediği bir çok şey gerçekleşiyor. Tabi fal vs gibi bir şey değil ihtimaller, hayat tarzım, karakterim hepsiyle anlatmıştı.Tavsiyeler falan vermişti

Kız kinaye yaptım, fal baktır demedim

Sabah 1 yumurta, yarım avokado, kibrit kutusu kadar kaşar (ama böyle uzun kibritler oluyor ya onun kutusu hdjdk), biber salçası üstüne nar ekşisi ve kimyon (hataylılar el kaldırsın), küçük bir kase yeşil zeytin, 2 dilim ekmek yedikten sonra doydun işte hayvan mısın yani gidip yarım kase tahin pekmez karıştırıp yiyorsun Kusacaktım tokluktan

Öngörüler yükselene göre yapılıyor, çünkü güneş burcun farklı evde olsada yükselenin 1. Evde oluyor

Sen o minnoş midenle kenara çekil ve gerçek pehlivanlar meydana çıksın…. Söylediklerin x3 benim ara öğünüm…

arkadaşlar herhangi biriniz akşam 4te daha yemeğe çok var diye koca bir tabak bulgur pilavını yoğurt ve turşuyla gömmüyor ve saat 6da içim kıyıldı diyerek dürüm söylemiyorsa acıkıyorum iştahlıyım demesin, istirham ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…