Bu ne zaman çıkıyomuş bende esamesi okumuyor bunun halaÇok güldüm şuna yaBenim de yok hala sizin ne durumda
Ben de digerlerinden gec hissettim. Plasenta önduvardaymis, yani bebek ve karin arasinda plasenta var yastik gibi, bebek tekmeledi mi plasentayi tekmeliyor yani. Bu dönemde cok da kuvvetli olmadigindan bize bir sey yok gibi geliyor. Öyle bir sey olabilir. Bir de 23e kadar yolu var diyorlar ilk gebelikse, kafana cok takma, ben de cok düsündüm, sonra acikliga kavustu. Bir de sürekli hissetmiyorum, belli basli pozisyonlarda ve saatlerde oluyor zaten.Kızlar 20+3 um siz tamamen sürekli hissediyormusunuz bebeğinizi ben de sorun kafaya takıyorum artık moralim bozuluyor doktora sorduğumda 20_21 haftaya kadar hissedersin dedi ama burdaki herkes hissediyor çok fazla
Ya her seferinde farklı bi doktor mu denk gelcek13:40 benim. Bakalım hangi doktor denk gelicek
Ben de baya geç hissetmeye başladım ve senin gibi çok dert ediyordum. Doktora sorduğumda bana da 23. haftaya kadar normal sakın çocuğu dürtme demek ki sakin bir bebiş olacak demişti. Ama tabi ben duramadım sürekli dürttümKızlar 20+3 um siz tamamen sürekli hissediyormusunuz bebeğinizi ben de sorun kafaya takıyorum artık moralim bozuluyor doktora sorduğumda 20_21 haftaya kadar hissedersin dedi ama burdaki herkes hissediyor çok fazla
Sen haklısın, anlayışlı davranması gereken annen ama şöyle de düşün, belli ki oğlu olsun çok istedi. Bi kuşak öncesinde bunun daha önemli olduğunu düşünürsen yaşadığı baskıyı da anlarsın. Huyuna gitmeye çalış boş ver germe kendini deKizlar bisi sormak istiyorum. Durumu sizin nasil degerlendirdiginizi merak ediyorum.
. Biz cinsiyetini ögrenmedik bebegimizin. Benim birtane kiz kardesim var. Annem damat delisi. Simdi rüyasinda erkek olacagini görmüs güya. Hamile oldugumu söyledigimde, biliyorum diye cevap vermisti telefonda. Ardindana hemen erkek ismi secin dedi. Simdi ziyaretimize geldi TRden. Bir legen dolusu kiyafet getirmis, cogunlugu erkek icin. E bunlar hep erkek isi dedigimde, yok yaaa kizlarda giyer mavi. Kizlarda astronot oluyor artik diye sacma sapan laflar konusuyor. Gelmis karnimi oksuyor, oglusum diyor. Uyardigim zaman, amaaaan agiz aliskanligi diyor. Hayatinda bana kizim dememis insan, oglu olmadigi halde oglusuma nerden alistiysa.
Esim tutturmus, doguma kadar kalsin diyor. Dedim ikinizide evden atarim eger anneme öyle bir teklifte bulunursan.
Sinirden patliyorum hergün, tahamülüm sifir
Ben 20.haftada akşamlatı hissediyordum 21haftaya girdim sabahları uyanınca oda uyanıyo herhalde günaydın hareketlemedi yapıyor banaBen de baya geç hissetmeye başladım ve senin gibi çok dert ediyordum. Doktora sorduğumda bana da 23. haftaya kadar normal sakın çocuğu dürtme demek ki sakin bir bebiş olacak demişti. Ama tabi ben duramadım sürekli dürttüm22. Haftaya giriyorum daha anca yavaş yavaş hissediyorum uzandıkça.
Arkadaşların da söylediği gibi bir çok etken var plesantanın durumu annenin kilosu vs. Dert edecek bişey olsa doktorun derdi zaten
Hayatında bana kızım dememiş bir annenin torununa böyle sesleniyo olmasının verdiği rahatsızlığı ben çok iyi anlıyorum ne yazık ki. Bence cinsiyeti öğrenin ve bitsin bu kafa karışıklığı eğer bebeğiniz erkekse öyle davranmaya devam edicek yapıcak bişey yokKizlar bisi sormak istiyorum. Durumu sizin nasil degerlendirdiginizi merak ediyorum.
. Biz cinsiyetini ögrenmedik bebegimizin. Benim birtane kiz kardesim var. Annem damat delisi. Simdi rüyasinda erkek olacagini görmüs güya. Hamile oldugumu söyledigimde, biliyorum diye cevap vermisti telefonda. Ardindana hemen erkek ismi secin dedi. Simdi ziyaretimize geldi TRden. Bir legen dolusu kiyafet getirmis, cogunlugu erkek icin. E bunlar hep erkek isi dedigimde, yok yaaa kizlarda giyer mavi. Kizlarda astronot oluyor artik diye sacma sapan laflar konusuyor. Gelmis karnimi oksuyor, oglusum diyor. Uyardigim zaman, amaaaan agiz aliskanligi diyor. Hayatinda bana kizim dememis insan, oglu olmadigi halde oglusuma nerden alistiysa.
Esim tutturmus, doguma kadar kalsin diyor. Dedim ikinizide evden atarim eger anneme öyle bir teklifte bulunursan.
Sinirden patliyorum hergün, tahamülüm sifir
Bende hissetmiyorum kuzum 19+2yim boşver takma bence vücut yapısıyla alakalı diye düşünüyorum ben bu durumu benm mesela kemiklerim iri ve yapılı biriyim o yüzden de göbüş bile daha hala doğru düzgün çıkmadıKızlar 20+3 um siz tamamen sürekli hissediyormusunuz bebeğinizi ben de sorun kafaya takıyorum artık moralim bozuluyor doktora sorduğumda 20_21 haftaya kadar hissedersin dedi ama burdaki herkes hissediyor çok fazla
Biz onları dürtünce içlerinden sen bekle anne sen uyuyunca bende seni dürterim diyordurHahahah bende ses gelmeyince sürekli dürtüyorum kesin içerde bana kinleniyo çocuğum bi rahat vermedin diyeama kendisi ulaşmak isterse ulaşır biz asla bulamayız bebişleri
Ben almıştım canım bir şey mi sorucaktın?@Afratafrac kuzum cybex kabin mi almıştın sen yanlış mı hatırlıyorum
Evet sabahları bizde başladık selamlaşmayaBen 20.haftada akşamlatı hissediyordum 21haftaya girdim sabahları uyanınca oda uyanıyo herhalde günaydın hareketlemedi yapıyor bana
valla hareketlerinden uyuyamıcağımız günler gelicek o zaman alır intikamını şimdi sessiz durmasın iki pıt pıt yapıversin evhamlanıyo insanBiz onları dürtünce içlerinden sen bekle anne sen uyuyunca bende seni dürterim diyordur
Ben 20 de hissediyordum ama çok değil haftada 1 2 falandı 22 den sonra hemen hemen her gün hissetmeye başladımKızlar 20+3 um siz tamamen sürekli hissediyormusunuz bebeğinizi ben de sorun kafaya takıyorum artık moralim bozuluyor doktora sorduğumda 20_21 haftaya kadar hissedersin dedi ama burdaki herkes hissediyor çok fazla
Evet kuzum ya hafif mi onu soracaktımBen almıştım canım bir şey mi sorucaktın?
Evet bayağı hafif, eezy twist aldım ben. bundan daha hafif pockit ve libelle olabilir cybex’te ama puset takılamıyordu diye tercih etmedim. Bir de yoyo var sanırım başka narka olarak, 6 kilo civarıydı yanılmıyorsam ama onlar da kabin boy muydu değil miydi emin olamadım tam. Almadan önce sana kilo ve yorum karşılaştırması yapabilirdim ama aldıktan sonra bebek arabalarıyla ilgili tüm bilgi silindiEvet kuzum ya hafif mi onu soracaktım
Valla öyle ya aynadan karnımı görünce bile kurban seni verene diye konuşuyorum o vurunca inanılmaz mutlu oluyorumvalla hareketlerinden uyuyamıcağımız günler gelicek o zaman alır intikamını şimdi sessiz durmasın iki pıt pıt yapıversin evhamlanıyo insan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?