Ay evet doğumlar yapıldıkça doğum tarihlerini ekleyeceğim kuşum Hatta sezeryan günü belli olanlarınkini ana sayfada paylaşırım planlananları, hepimiz takip edebiliriz böylece.
Ya ben de kendi kendime uyduruyorum çizgi görmek için zorluyorum kendimi. Eşime soruyorum o da beni pışpışlıyor he var falan diyor. Ama kendi çektiğim fotolarda yok hiç
Ben de bu romantizmi yaşamak için benimkileri markete postaladım, eşim gitmeden evi süpürmüştü duramadım bunlar çıkınca ben de sileyim dedim neyse sildim, kahvemi yaptım mis gibi yağmur yağıyor pat diye damladılar geri 2. bebemle asla vakit bulup başbaşa kalamadık, birincide o kadar uzun saatler aylak aylak takılırdım ki severdim, konuşurdum falan bunla pek muhabbetimiz yok
Ben de bu romantizmi yaşamak için benimkileri markete postaladım, eşim gitmeden evi süpürmüştü duramadım bunlar çıkınca ben de sileyim dedim neyse sildim, kahvemi yaptım mis gibi yağmur yağıyor pat diye damladılar geri 2. bebemle asla vakit bulup başbaşa kalamadık, birincide o kadar uzun saatler aylak aylak takılırdım ki severdim, konuşurdum falan bunla pek muhabbetimiz yok
Saka bir yana ben de kosturmacadan istedigim vakti veremiyorum aslinda hamilelikte. Is güc, yapilacaklar derken ne bileyim, dogru düzgün vakit geciremiyoruz sanki ya
Kızlar 20+3 um siz tamamen sürekli hissediyormusunuz bebeğinizi ben de sorun kafaya takıyorum artık moralim bozuluyor doktora sorduğumda 20_21 haftaya kadar hissedersin dedi ama burdaki herkes hissediyor çok fazla
Kızlar 20+3 um siz tamamen sürekli hissediyormusunuz bebeğinizi ben de sorun kafaya takıyorum artık moralim bozuluyor doktora sorduğumda 20_21 haftaya kadar hissedersin dedi ama burdaki herkes hissediyor çok fazla
Tamamen sürekli hissetmiyorum ben kendi adıma konuşayım. 23 olacağız yarın. 19da iki günde bir falan hissetmeye başlamıştım. İki haftadır net hissediyorum sessizce uzanıp dinlendiğimde. Sürekli hareket halindeysen hissetmiyorsundur.
+Hiç mi hissetmiyorsun
Saka bir yana ben de kosturmacadan istedigim vakti veremiyorum aslinda hamilelikte. Is güc, yapilacaklar derken ne bileyim, dogru düzgün vakit geciremiyoruz sanki ya
Hahahah bende ses gelmeyince sürekli dürtüyorum kesin içerde bana kinleniyo çocuğum bi rahat vermedin diyeama kendisi ulaşmak isterse ulaşır biz asla bulamayız bebişleri
Ben 16.haftadan beri düzensiz hissediyorum bazı günler 2-3 defa hareket ediyo çok sakin bazı günler daha fazla hareket ediyo ama 22.haftada yeni hissedenler var bunlar çok normalmiş öyle dedi doktorum