Valla öyle ya aynadan karnımı görünce bile kurban seni verene diye konuşuyorum o vurunca inanıvalla hareketlerinden uyuyamıcağımız günler gelicek o zaman alır intikamını şimdi sessiz durmasın iki pıt pıt yapıversin evhamlanıyo insan
Bugün güne geç uyanmak istemiştirEvet sabahları bizde başladık selamlaşmayabugün sabah hareketsizdi hatta hemen endişelendim
Yoyo 50 binEvet bayağı hafif, eezy twist aldım ben. bundan daha hafif pockit ve libelle olabilir cybex’te ama puset takılamıyordu diye tercih etmedim. Bir de yoyo var sanırım başka narka olarak, 6 kilo civarıydı yanılmıyorsam ama onlar da kabin boy muydu değil miydi emin olamadım tam. Almadan önce sana kilo ve yorum karşılaştırması yapabilirdim ama aldıktan sonra bebek arabalarıyla ilgili tüm bilgi silindi
Ay bu tam benValla öyle ya aynadan karnımı görünce bile kurban seni verene diye konuşuyorum o vurunca inanı
Ayy bende öyleyim muhteşem bir hismişValla öyle ya aynadan karnımı görünce bile kurban seni verene diye konuşuyorum o vurunca inanı
2. El de alınabilir aslında sağlam kalmış. ben bakacağım açıkçası fiyatlar kafayı yemiş .gene 15 bin verecek gibi parayı ayırır arta kalanı yavrunun eğitimi için saklarım altın vs ile .Yoyo 50 binNormal baston alayım ben herhangi bir marka. Çok pahalı bunlar. Cybex en son 9 bindi indirimli o da uçmuş şimdi baktım
Neee, ben bakarken o kadar değildi hemen hemen aynıydı sanki cybex’le sen çok ileri bi model mi baktın yine kendini tutamayıp?Yoyo 50 binNormal baston alayım ben herhangi bir marka. Çok pahalı bunlar. Cybex en son 9 bindi indirimli o da uçmuş şimdi baktım
Bebişin kemik yapısına bağlı bizim totomuza kaçacak paraNeee, ben bakarken o kadar değildi hemen hemen aynıydı sanki cybex’le sen çok ileri bi model mi baktın yine kendini tutamayıp?
İkinci el temiz denk gelebilir bu arada kuşum, daha çok var zaten altı aya yakınken bakarsın elindekini de satıp
İkinci el çok seviyordum geçtiğimiz yıllar baya aldım sattım. Ama şuan resmen şark kurnazı dolmuş.Kim kime ne kadara denk getirirse.Geçen buraya da yazdım bebeğe birkaç şey araştırıp saatlerce en uygununu en güzelini buldum. Satın aldım. Bir anda ürünü kaldırdı üstüne 200tl ekleyip tekrar satışa koydu.Bunu hep yaşıyorum. 200 lira daha verecek olsam sıfırını alırım.Uygun da değil artık eskisi gibi.Paranın değeri kalmadığı için 100 daha veririm sıfır alırım diyorsun. Yada ben uygulamaları kullanmayı bilmiyorum bana denk geliyor.2. El de alınabilir aslında sağlam kalmış. ben bakacağım açıkçası fiyatlar kafayı yemiş .gene 15 bin verecek gibi parayı ayırır arta kalanı yavrunun eğitimi için saklarım altın vs ile .
Oyyyyy çok şekerler ya.20+3 bugün eşim 2 defa eli karnımdayken minnak vuruşları hissetti. BAna içeriden daha kuvvetli geliyor ama dışarıdan tabi minik tık şeklinde. Çok mutlu olduk
İşte o yüzden şimdiden hiç kafanı bulandırma, doona’yı kullanırken de şekillenir zaten ihtiyaçlarınız öncelikleriniz ona göre bir şeye karar verirsinBebişin kemik yapısına bağlı bizim totomuza kaçacak paranormal olursa belki 1 yıl kullanırız
Heheh ay maşallah, kızlar babacı oluyor tabi hemen hissettirmiş kendini baksana20+3 bugün eşim 2 defa eli karnımdayken minnak vuruşları hissetti. BAna içeriden daha kuvvetli geliyor ama dışarıdan tabi minik tık şeklinde. Çok mutlu olduk
Ay bu tam ben
Dimi dimi o vurunca oy seni verene hayran vur annene vur diyorumAyy bende öyleyim muhteşem bir hismişerkeklerin bunu yaşayamıyor olması büyük eksiklik
Aaa görünücek mi dışardanDimi dimi o vurunca oy seni verene hayran vur annene vur diyorumdiğer. Çocuklarda son aylarda geceleri karnımı eşime yapıştırırdım al birazda sen hisset zalım derdim Buda inşallah o günler geldiğinde yaparım büyüdüklerinde parmaklarını görüyorsunuz ben oğlumun görmüştüm beş minik parmak ayyy maşallah hepsine rabbim korusun hepsini
Kizlar bisi sormak istiyorum. Durumu sizin nasil degerlendirdiginizi merak ediyorum.
. Biz cinsiyetini ögrenmedik bebegimizin. Benim birtane kiz kardesim var. Annem damat delisi. Simdi rüyasinda erkek olacagini görmüs güya. Hamile oldugumu söyledigimde, biliyorum diye cevap vermisti telefonda. Ardindana hemen erkek ismi secin dedi. Simdi ziyaretimize geldi TRden. Bir legen dolusu kiyafet getirmis, cogunlugu erkek icin. E bunlar hep erkek isi dedigimde, yok yaaa kizlarda giyer mavi. Kizlarda astronot oluyor artik diye sacma sapan laflar konusuyor. Gelmis karnimi oksuyor, oglusum diyor. Uyardigim zaman, amaaaan agiz aliskanligi diyor. Hayatinda bana kizim dememis insan, oglu olmadigi halde oglusuma nerden alistiysa.
Esim tutturmus, doguma kadar kalsin diyor. Dedim ikinizide evden atarim eger anneme öyle bir teklifte bulunursan.
Sinirden patliyorum hergün, tahamülüm sifir
Ay hadi bakalım, buraya da yaz çıkınca mutlaka güzel haberlerini bekliyoruz. Benim de haftaya çarşamba, az kaldı heyecanlıyımZabahanan detaylım var Allah yüzümüzü güldürsün baştan sona hepimizin insallah sağlıklıca saglamca hayırlıca gelsınler amin:)
Hicbirsey olmaz, korkma. Tam zamani suanda 2. Trimesterde. Sakin beklim deme, enfeksiyon olunca apse yapar, antibiotik flan mecbur kalirsinDişim kırıldı dişçi çekilmesi lazım dedı kadın dogumcum diş enfekte olursa daha kötü dedi tamam dedı ama korkuyorum 21+0 ım bir sey olur mu sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?