2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

valla hareketlerinden uyuyamıcağımız günler gelicek o zaman alır intikamını şimdi sessiz durmasın iki pıt pıt yapıversin evhamlanıyo insan
Valla öyle ya aynadan karnımı görünce bile kurban seni verene diye konuşuyorum o vurunca inanı

Yoyo 50 bin Normal baston alayım ben herhangi bir marka. Çok pahalı bunlar. Cybex en son 9 bindi indirimli o da uçmuş şimdi baktım

Yoyo 50 bin Normal baston alayım ben herhangi bir marka. Çok pahalı bunlar. Cybex en son 9 bindi indirimli o da uçmuş şimdi baktım
2. El de alınabilir aslında sağlam kalmış. ben bakacağım açıkçası fiyatlar kafayı yemiş .gene 15 bin verecek gibi parayı ayırır arta kalanı yavrunun eğitimi için saklarım altın vs ile .

Neee, ben bakarken o kadar değildi hemen hemen aynıydı sanki cybex’le sen çok ileri bi model mi baktın yine kendini tutamayıp?

İkinci el temiz denk gelebilir bu arada kuşum, daha çok var zaten altı aya yakınken bakarsın elindekini de satıp

Bebişin kemik yapısına bağlı bizim totomuza kaçacak para normal olursa belki 1 yıl kullanırız

2. El de alınabilir aslında sağlam kalmış. ben bakacağım açıkçası fiyatlar kafayı yemiş .gene 15 bin verecek gibi parayı ayırır arta kalanı yavrunun eğitimi için saklarım altın vs ile .
İkinci el çok seviyordum geçtiğimiz yıllar baya aldım sattım. Ama şuan resmen şark kurnazı dolmuş.Kim kime ne kadara denk getirirse.Geçen buraya da yazdım bebeğe birkaç şey araştırıp saatlerce en uygununu en güzelini buldum. Satın aldım. Bir anda ürünü kaldırdı üstüne 200tl ekleyip tekrar satışa koydu.Bunu hep yaşıyorum. 200 lira daha verecek olsam sıfırını alırım.Uygun da değil artık eskisi gibi.Paranın değeri kalmadığı için 100 daha veririm sıfır alırım diyorsun. Yada ben uygulamaları kullanmayı bilmiyorum bana denk geliyor.

Son düzenleme:
20+3 bugün eşim 2 defa eli karnımdayken minnak vuruşları hissetti. BAna içeriden daha kuvvetli geliyor ama dışarıdan tabi minik tık şeklinde. Çok mutlu olduk
Oyyyyy çok şekerler ya. Bebiş harekete başlıyor. Tam eşime söylüyorum gel bak hareket ediyor diye. Yavrum bir anda hareketi bırakıyor zıpa

Bebişin kemik yapısına bağlı bizim totomuza kaçacak para normal olursa belki 1 yıl kullanırız
İşte o yüzden şimdiden hiç kafanı bulandırma, doona’yı kullanırken de şekillenir zaten ihtiyaçlarınız öncelikleriniz ona göre bir şeye karar verirsin

20+3 bugün eşim 2 defa eli karnımdayken minnak vuruşları hissetti. BAna içeriden daha kuvvetli geliyor ama dışarıdan tabi minik tık şeklinde. Çok mutlu olduk
Heheh ay maşallah, kızlar babacı oluyor tabi hemen hissettirmiş kendini baksana

Ayy bende öyleyim muhteşem bir hismiş erkeklerin bunu yaşayamıyor olması büyük eksiklik
Dimi dimi o vurunca oy seni verene hayran vur annene vur diyorum diğer. Çocuklarda son aylarda geceleri karnımı eşime yapıştırırdım al birazda sen hisset zalım derdim Buda inşallah o günler geldiğinde yaparım büyüdüklerinde parmaklarını görüyorsunuz ben oğlumun görmüştüm beş minik parmak ayyy maşallah hepsine rabbim korusun hepsini

Aaa görünücek mi dışardanbenim eşim yurtdışında 3 ay sonra gelicek şuan hiçbirini hissedemiyo tabi geldiğinde gece yapışma fikri çook iyi allah hepsine sağlık versin sağlıcakla doğuralım inşallah görelim o günleri şimdi bunu yazarken bile aşağıdan vuruyo

Anneye olan tüm birikmişler çıkıyor özellikle bu dönemde, insan sorun buluyor yani o bakımdan sizi çok iyi anlıyorum. Bence sizi daha çok rahatsız eden annenizin sizin ne düşündüğünüzü veya hissettiğinizi umursamıyor gibi görünmesi, bebeğin cinsiyetini tercih olarak mı öğrenmediniz o kısmı yazmamışsınız ama hani annenizin bir dala tutunup gitmesine de bozulmuşsunuz gibi geldi bana. Kendi çocuklarını büyütürken onları duymayan görmeyen anne babalar torunlara karşı aşırı duyar görür olarak sanırım o eksiklerini kapamak da istiyorlar, etrafımda bunu da çok gördüm. Belki bu da içinizdeki çocuğu acıtıp iyice sinirinizi bozmuştur. Özetle haklısınız bence ama ortada kötü niyet de yok gibi

Zabahanan detaylım var Allah yüzümüzü güldürsün baştan sona hepimizin insallah sağlıklıca saglamca hayırlıca gelsınler amin:)
Ay hadi bakalım, buraya da yaz çıkınca mutlaka güzel haberlerini bekliyoruz. Benim de haftaya çarşamba, az kaldı heyecanlıyım

Dişim kırıldı dişçi çekilmesi lazım dedı kadın dogumcum diş enfekte olursa daha kötü dedi tamam dedı ama korkuyorum 21+0 ım bir sey olur mu sizce
Hicbirsey olmaz, korkma. Tam zamani suanda 2. Trimesterde. Sakin beklim deme, enfeksiyon olunca apse yapar, antibiotik flan mecbur kalirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…