Denizlideyim canım, şu an hemşire 2 aylık falan verdi, gerek kalmaz belki daha fazlasına, teşekkür ederimNerde yaşıyorsun canım benim de elimde tüp Bebek ilaçları kaldı sağlık ocağına bırakayım.
Amin insallahAy hadi bakalım, buraya da yaz çıkınca mutlaka güzel haberlerini bekliyoruz. Benim de haftaya çarşamba, az kaldı heyecanlıyım
Ben kan testiyle cinsiyete baktirdim, kapali zarfla teslim aldim. Görümcelerim 3 aylikken söyle parti yapicaz, böyle sürpriz yapicaz dediler. Hicbirsey yapilmadi. Sonra esimle konustuk, dedim annemde gelince bizim evde toplanip yapariz. Kendim ayarlicaktim bu sefer. Tek sartim kiz arkadaslariminda katilmasi. Annem tutturdu, ne isi varmis benim arkadaslarin cinsiyet partisinde. Sonra cinsiyet partisi damata sürpriz olarak yapcakmisim. Görümcelerden birdahada arayan soran olmadi. En cok hevesli olanlarda kiz arkadaslarim. Benimde tepem atti, zarfi iki ay yanimda tasidiktan sonra hic kimse ögrenmicek doguma kadar dedim. Gittim nötr alisveris yaptim.Anneye olan tüm birikmişler çıkıyor özellikle bu dönemde, insan sorun buluyor yani o bakımdan sizi çok iyi anlıyorum. Bence sizi daha çok rahatsız eden annenizin sizin ne düşündüğünüzü veya hissettiğinizi umursamıyor gibi görünmesi, bebeğin cinsiyetini tercih olarak mı öğrenmediniz o kısmı yazmamışsınız ama hani annenizin bir dala tutunup gitmesine de bozulmuşsunuz gibi geldi bana. Kendi çocuklarını büyütürken onları duymayan görmeyen anne babalar torunlara karşı aşırı duyar görür olarak sanırım o eksiklerini kapamak da istiyorlar, etrafımda bunu da çok gördüm. Belki bu da içinizdeki çocuğu acıtıp iyice sinirinizi bozmuştur. Özetle haklısınız bence ama ortada kötü niyet de yok gibi
Ay ben az önce baya farkettim lavaboya gidince baya belli bi cizgi oluşmuşÇok güldüm şuna yaBenim de yok hala sizin ne durumda
Bende bu aralar biiştahım açıldı mutfaktan salona geçerken holde ayna var her geçtiğimde aynadan karnıma bakıyorumagahah tek olmadığım için çok sevindim kilo almayı hiç dert etmedim hep dediğim cümle hergün mü hamile kalacağım aman Bebişimin canı sağ olsun
Valla hissediyor babalarda ben hissettiriyordum gece durmuyordu diğerleri bu nasıl olur bilmiyorumAaa görünücek mi dışardanbenim eşim yurtdışında 3 ay sonra gelicek şuan hiçbirini hissedemiyo tabi geldiğinde gece yapışma fikri çook iyi allah hepsine sağlık versin sağlıcakla doğuralım inşallah görelim o günleri şimdi bunu yazarken bile aşağıdan vuruyo
Akşamları tam hamile göbeği oluyor sabah bi sönüyor gibi oluyor benimBende bu aralar biiştahım açıldı mutfaktan salona geçerken holde ayna var her geçtiğimde aynadan karnıma bakıyorum
22.deyim bu aradaBenimki kıpırdak ya, uzanınca mutlaka gelir ve kendisini gösterir. Hatta size resmini çekmiştim onu göndereyim. Bütün gün pıt pıt vurur, pıt pıtı kasık üzerinde hissediyorum. Günde 4-5 defa böyle toplanır ve orası sert olur.
Ay parmakları gözüküyor mu ben şokDimi dimi o vurunca oy seni verene hayran vur annene vur diyorumdiğer. Çocuklarda son aylarda geceleri karnımı eşime yapıştırırdım al birazda sen hisset zalım derdim Buda inşallah o günler geldiğinde yaparım büyüdüklerinde parmaklarını görüyorsunuz ben oğlumun görmüştüm beş minik parmak ayyy maşallah hepsine rabbim korusun hepsini
Eneeem sağa mı toplanmış oBenimki kıpırdak ya, uzanınca mutlaka gelir ve kendisini gösterir. Hatta size resmini çekmiştim onu göndereyim. Bütün gün pıt pıt vurur, pıt pıtı kasık üzerinde hissediyorum. Günde 4-5 defa böyle toplanır ve orası sert olur.
Evet, benimki sağa toplanıyor geneldeEneeem sağa mı toplanmış o
Bende kız akşam olunca hamile olduğumu hissediyorum sabah yok iç karnımız büyüktür akşamlark gaz oluyor benim ondan karnım şişiyorAkşamları tam hamile göbeği oluyor sabah bi sönüyor gibi oluyor benim. Göbüş korkuyorum hemen valla
Napıcaz gerçekten artık yaparken ekstra canım acıyor koldan da acıyormuş ordan da yapmak istemiyorumgöbüşten kan sulandırıcı kullanan var mı bu deri iyice gerildi kanıyor her seferınde napcaz boyle kızlar
Normalde hep değişiyor ama bakalım. Yardıma ihtiyacın olursa söyle ben okulda olduğum için gelirimYa her seferinde farklı bi doktor mu denk gelcekben geçen ki doktoru çok beğnedim hep o olsun isterdim benim de 9.30 da
Mesajınızı okuyunca üzüldüm, size sarılasım geldi. Eğer haddimi aşmayacaksam birkaç öneride bulunmak istiyorum kendi hayatımdan edindiğim tecrübeler doğrultusunda.Ben kan testiyle cinsiyete baktirdim, kapali zarfla teslim aldim. Görümcelerim 3 aylikken söyle parti yapicaz, böyle sürpriz yapicaz dediler. Hicbirsey yapilmadi. Sonra esimle konustuk, dedim annemde gelince bizim evde toplanip yapariz. Kendim ayarlicaktim bu sefer. Tek sartim kiz arkadaslariminda katilmasi. Annem tutturdu, ne isi varmis benim arkadaslarin cinsiyet partisinde. Sonra cinsiyet partisi damata sürpriz olarak yapcakmisim. Görümcelerden birdahada arayan soran olmadi. En cok hevesli olanlarda kiz arkadaslarim. Benimde tepem atti, zarfi iki ay yanimda tasidiktan sonra hic kimse ögrenmicek doguma kadar dedim. Gittim nötr alisveris yaptim.
Tespitinizde cok dogru, icimdeki cocuk annem yüzünden cok ama coooook yarali. Simdi gelip oglusum oglusum diye karnimi sevmesi tepemi attiriyor. Onun bana yasattiklari yüzünden kendi karnimla konusamiyorum. Onun gibi anne olmaktan cok korkuyorum
5 kilo normal miymiş acaba ben 5 kilo aldım da20+6 dan yazıyorum 2kg 100 gram aldım bu haftama kadar. Oğlum çok şükür sağlıklı 400 gram olmuşdr çok iyi bu zamana kadar 5 kg alabilirdin ama çok iyi gitmişsin doğumu 10 kilo ile kapatırız dedi inşallah öyle olur çünkü iştahım günden güne artıyor
Ben 5 kiloya yakın aldım başından itibaren doktor utanmasa beni yerden yere vuracaktı ya kontrolde5 kilo normal miymiş acaba ben 5 kilo aldım damaşallah bu arada valla 2 kilo süpeer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?