2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Ben kan testiyle cinsiyete baktirdim, kapali zarfla teslim aldim. Görümcelerim 3 aylikken söyle parti yapicaz, böyle sürpriz yapicaz dediler. Hicbirsey yapilmadi. Sonra esimle konustuk, dedim annemde gelince bizim evde toplanip yapariz. Kendim ayarlicaktim bu sefer. Tek sartim kiz arkadaslariminda katilmasi. Annem tutturdu, ne isi varmis benim arkadaslarin cinsiyet partisinde. Sonra cinsiyet partisi damata sürpriz olarak yapcakmisim. Görümcelerden birdahada arayan soran olmadi. En cok hevesli olanlarda kiz arkadaslarim. Benimde tepem atti, zarfi iki ay yanimda tasidiktan sonra hic kimse ögrenmicek doguma kadar dedim. Gittim nötr alisveris yaptim.

Tespitinizde cok dogru, icimdeki cocuk annem yüzünden cok ama coooook yarali. Simdi gelip oglusum oglusum diye karnimi sevmesi tepemi attiriyor. Onun bana yasattiklari yüzünden kendi karnimla konusamiyorum. Onun gibi anne olmaktan cok korkuyorum

agahah tek olmadığım için çok sevindim kilo almayı hiç dert etmedim hep dediğim cümle hergün mü hamile kalacağım aman Bebişimin canı sağ olsun
Bende bu aralar biiştahım açıldı mutfaktan salona geçerken holde ayna var her geçtiğimde aynadan karnıma bakıyorum

Valla hissediyor babalarda ben hissettiriyordum gece durmuyordu diğerleri bu nasıl olur bilmiyorum ama korkuyorlar benim ki korkuyordu oneydi diye ahahahah bidaha bunu bana yaşatan rabbimme şükürler olsun hareketlenmeye başladığında karnımı açıyorum görmek istiyorum izliyorum vallah maşallah hepsine ama babaların tepkisi komik

Bende bu aralar biiştahım açıldı mutfaktan salona geçerken holde ayna var her geçtiğimde aynadan karnıma bakıyorum
Akşamları tam hamile göbeği oluyor sabah bi sönüyor gibi oluyor benim . Göbüş korkuyorum hemen valla

Benimki kıpırdak ya, uzanınca mutlaka gelir ve kendisini gösterir. Hatta size resmini çekmiştim onu göndereyim. Bütün gün pıt pıt vurur, pıt pıtı kasık üzerinde hissediyorum. Günde 4-5 defa böyle toplanır ve orası sert olur.

Eklentiler

• 204A56C1-54F5-4749-B308-301113438904.webp
    17,8 KB · Görüntüleme: 88
22.deyim bu arada

Ay parmakları gözüküyor mu ben şok

Sonuna kadar planlı bir hamilelikti çünkü tüp bebek tedavisi ile geçen 3. Yılda geldi OĞLUM sağlıkla da doğar hepimizin bebekleri inşallah. İlk deneme olumsuz ikinci deneme çift embriyo olumsuz. Son ve 3. Deneme tek embriyo olmaz dediğimiz diğerlerinde her şeye çok dikkat ettiğim bunda kendimi çok saldığım , opudan korktuğum için uzun süre deneyemeyiz daha dediğim minik mucizem pozitif olunca hıçkıra hıçkıra ağladık artık maddi manevi çok yıpranmıştık tam o sırada yettim de geldim dedi

Akşamları tam hamile göbeği oluyor sabah bi sönüyor gibi oluyor benim . Göbüş korkuyorum hemen valla
Bende kız akşam olunca hamile olduğumu hissediyorum sabah yok iç karnımız büyüktür akşamlark gaz oluyor benim ondan karnım şişiyor

Ya her seferinde farklı bi doktor mu denk gelcek ben geçen ki doktoru çok beğnedim hep o olsun isterdim benim de 9.30 da
Normalde hep değişiyor ama bakalım. Yardıma ihtiyacın olursa söyle ben okulda olduğum için gelirim

20+6 dan yazıyorum 2kg 100 gram aldım bu haftama kadar. Oğlum çok şükür sağlıklı 400 gram olmuş dr çok iyi bu zamana kadar 5 kg alabilirdin ama çok iyi gitmişsin doğumu 10 kilo ile kapatırız dedi inşallah öyle olur çünkü iştahım günden güne artıyor

Mesajınızı okuyunca üzüldüm, size sarılasım geldi. Eğer haddimi aşmayacaksam birkaç öneride bulunmak istiyorum kendi hayatımdan edindiğim tecrübeler doğrultusunda.

İleride keşke dememek için içinizde kalan sizi üzen şeyleri şimdi yapın bence, görümcelere kız anneye kız kendini mahrum bırak kimseye iyi gelmez, ki size de iyi gelmemiş. Arkadaşlarınız ne güzel heves etmişler siz de öyle, cinsiyet testi yaptırdığınıza göre. Onlarla beraber öğrenin cinsiyeti, anneye görümcelere de söyleyin gelmek isterlerse gelsinler, ne olabilir ki en fazla? Olabilecekler, denebilecekler sizin sorumluluğunuzda değil kontrol edebileceğiniz şeyler de değil. Önemli olan sizsiniz, sizin seçiminiz. Neden içinizdeki yarayı büyütmeyi seçesiniz ki sevgiyle sarıp sarmalanmak size ve bebeğinize ait güzel bir gün yaşamak yerine? Bir düşünün bence.

Korku çok değerli bir duygu, bize gücümüzü ve sakınmayı öğretir. Kendi yanınızda durabildikçe göreceksiniz ki kendiniz gibi bir anne olabilmişsiniz, bence bu çok kıymetli bir şey bazen ben de annem gibi bir anne olmaktan, hatalar yapmaktan çok korkuyorum ama biliyorum ki asla yaralandığım şekilde yaralamayacağım çocuğumu. siz de öyle yapacaksınız eminim.

5 kilo normal miymiş acaba ben 5 kilo aldım da maşallah bu arada valla 2 kilo süpeer

5 kilo normal miymiş acaba ben 5 kilo aldım da maşallah bu arada valla 2 kilo süpeer
Ben 5 kiloya yakın aldım başından itibaren doktor utanmasa beni yerden yere vuracaktı ya kontrolde açtı bileklerime falan baktı ödem var mı diye. hayır kilolu da değilim ki neden bu kadar sorun ettiğini anlamadım. 5 normal sınırlarda bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…