2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Yandım demiyorum ki kuzum zaten. Hatta artık umursamıyorum bile. Barıştım bu rahatsızlıkla. 1 senedir atak bile geçirmedim.

Maalesef dediğin gibi olmadı, en pahalı doktorlara gittim tonla paralar akıttım ancak herhangi bir işlem uygulayamadılar yüzüme, çünkü anında cildim ters tepki veriyordu. Yalan söyleyecek halim yok benim de. Olanı anlatıyorum.

Kızlar ayrıntılı ultrason için 20. Haftaya randevu aldım sizce erken mi ya bilemedim

Aa öyle mi bazı merkezler 22 haftadan önce bakmıyormuş ya o yüzden erken mi diye terettütte kalmıştım bende
19 ile 23 hafta arasında bakılıyormuş. Bana böyle dediler hastanede. Burada bir çok kişiye de böyle dendi. Ama bazı yerler evet ben de okudum öyle diyormuş.

Evet ya bu çok hafifti güle güle kullanın. Ben doona aldım ama bakıyorum millet altı ay falan kullanmış. Birine bir tane kitleyeyim diyorum annneanne babaanne kim olursa

Ben de raporlu alıyorum ignelerimi ama belli bir ücret çıkıyor hep

Ay dürte dürte buldum rahat ettim evhamlanmaya yer arıyo işte insan

Ben de bu romantizmi yaşamak için benimkileri markete postaladım, eşim gitmeden evi süpürmüştü duramadım bunlar çıkınca ben de sileyim dedim neyse sildim, kahvemi yaptım mis gibi yağmur yağıyor pat diye damladılar geri 2. bebemle asla vakit bulup başbaşa kalamadık, birincide o kadar uzun saatler aylak aylak takılırdım ki severdim, konuşurdum falan bunla pek muhabbetimiz yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…