- 5 Temmuz 2015
- 1.524
- 2.008
- 133
- 41
Canım sen annenden yana çok çekmişsin inadına bebeğine bunu yapma ben öyle yaptım ben ikizim ne sevgi gördük ne ilgi hep dayak yedik öpulmedik koklanmadik yine de Allah uzun ömür versin annemi çok severim o da çocukluğunda sevilmemis sonuçta ama ben 7 yaşındaki oğluma bugüne kadar bir tokat atmadım çok çok sevdiğimi her fırsatta söylerim öperim koklarim emek ederim canım o benimBen kan testiyle cinsiyete baktirdim, kapali zarfla teslim aldim. Görümcelerim 3 aylikken söyle parti yapicaz, böyle sürpriz yapicaz dediler. Hicbirsey yapilmadi. Sonra esimle konustuk, dedim annemde gelince bizim evde toplanip yapariz. Kendim ayarlicaktim bu sefer. Tek sartim kiz arkadaslariminda katilmasi. Annem tutturdu, ne isi varmis benim arkadaslarin cinsiyet partisinde. Sonra cinsiyet partisi damata sürpriz olarak yapcakmisim. Görümcelerden birdahada arayan soran olmadi. En cok hevesli olanlarda kiz arkadaslarim. Benimde tepem atti, zarfi iki ay yanimda tasidiktan sonra hic kimse ögrenmicek doguma kadar dedim. Gittim nötr alisveris yaptim.
Tespitinizde cok dogru, icimdeki cocuk annem yüzünden cok ama coooook yarali. Simdi gelip oglusum oglusum diye karnimi sevmesi tepemi attiriyor. Onun bana yasattiklari yüzünden kendi karnimla konusamiyorum. Onun gibi anne olmaktan cok korkuyorum
Aaaa bana öyle yapsa ağlarımBen 5 kiloya yakın aldım başından itibaren doktor utanmasa beni yerden yere vuracaktı ya kontroldeaçtı bileklerime falan baktı ödem var mı diye. hayır kilolu da değilim ki neden bu kadar sorun ettiğini anlamadım. 5 normal sınırlarda bu arada
Kafana o kadar takma ya, kilo fobi edilecek bir şey değil zaten doğum yapar yapmaz aldığın kiloların %60a yakını gidiyor. Kalanı da emzirirken eriyor, aşırı efor sarfettiren bir şeymiş emzirmek. Sağlıklı olduğun sürece kilo alınıyor, veriliyor hiçbir artısı eksisi yok. Ben de aynı görünüyorum bence sadece göbeğim var ama almışım kilo yani, ne yapayım harakiri miAaaa bana öyle yapsa ağlarımçünkü bende kilo fobisi var hayatım boyunca 55 i hiç görmedim aslında dışardan bakınca normal sadece göbeğim var gibi görünüyo ama tartı öyle demiyor yüzüklerim olmuyo acaba ödem mi
Biz alıp çıkıyoz ilaçları hiç para vermiyoruz :)Ben de raporlu alıyorum ignelerimi ama belli bir ücret çıkıyor hep
Valla hiç unutmadığım bi anımdı oğlum 4 kilo doğmuştu doğuma yakın yengemle oturmuştum kırmızı bi penye gitmiştim baktım yine hareket ediyor bi karnıma baktık parmakları yengemin ödü koptu ben şok oldum iAy parmakları gözüküyor mu ben şok
Aynen bu gaz beni resmen artık rezil ediyor kaçacak delik arıyorum vallahiBende kız akşam olunca hamile olduğumu hissediyorum sabah yok iç karnımız büyüktür akşamlark gaz oluyor benim ondan karnım şişiyor
O bebiştir bebiş böyle atıyor gün geçtikçe o atışı kuvvetli hissediyorsun atış bi yerde olur zaten gaz olsa bilirsin ayyy maşallah baba aşığı deseneKızlar bişi sorcam hani bu karından vuruyor diyorsunuz ya bu nasıl oluyor? Ben 18. Hafta sonundan beri bişiler hissediyorum ama bu omu değil mi bi anlayamadım. Tık tık oluyor böyle gün içinde bazen olmuyor. Dün eşim işten eve geldi bu tık tık tık atmaya başladı aha dedim senin sesini mi duydu çocuk acaba tepki mi veriyor ama bilemedim bu omu gaz mı bağırsak mı nasıl emin oluyorsunuz? Bana bi deyin hele nasıl bişi kıııızzzzzbenim hissettiğim kalp atışı gibi değil gibi de gaz gibi değil gibi de ne gibi çözemedim. Ben mi abartıyorum acaba o değil mi diyorum. Kafamda deli sorular
Ay teşekkür ederim duygulandım.O bebiştir bebiş böyle atıyor gün geçtikçe o atışı kuvvetli hissediyorsun atış bi yerde olur zaten gaz olsa bilirsin ayyy maşallah baba aşığı desene
Kaçıncı haftadasin? ^^Ay teşekkür ederim duygulandım.Eşim geldi konuşmaya başladı 2-3 defa tık tık tık attı o o zaman maşaAllah oğlişe bizim kedi de öyle, eşim gelmeye yakın kapının önüne yatar, oda oğliş, çok güzel bakıyor maşaAllah benden merhametli, çok seviyor o nedenle eşimi. Dün dedim artık 2 oğlan da seni duyunca çıldırıyor işimiz var siz 3 erkekle he dedim kıskandım tabi ben nasıl bişi bilemediğim için öyle sanırım diyordum da kendi kendime gelin güvey mi oluyorum acaba da diyorum ilk gebelik olunca toyuz baya ya yüreğime su serptin mutlu oldum şuan Allah razı olsun
20+3 oldum hamdolsunKaçıncı haftadasin? ^^
Emin ol ailesinden yara almamış olan şanslı insanlar çok azdır.Ben kan testiyle cinsiyete baktirdim, kapali zarfla teslim aldim. Görümcelerim 3 aylikken söyle parti yapicaz, böyle sürpriz yapicaz dediler. Hicbirsey yapilmadi. Sonra esimle konustuk, dedim annemde gelince bizim evde toplanip yapariz. Kendim ayarlicaktim bu sefer. Tek sartim kiz arkadaslariminda katilmasi. Annem tutturdu, ne isi varmis benim arkadaslarin cinsiyet partisinde. Sonra cinsiyet partisi damata sürpriz olarak yapcakmisim. Görümcelerden birdahada arayan soran olmadi. En cok hevesli olanlarda kiz arkadaslarim. Benimde tepem atti, zarfi iki ay yanimda tasidiktan sonra hic kimse ögrenmicek doguma kadar dedim. Gittim nötr alisveris yaptim.
Tespitinizde cok dogru, icimdeki cocuk annem yüzünden cok ama coooook yarali. Simdi gelip oglusum oglusum diye karnimi sevmesi tepemi attiriyor. Onun bana yasattiklari yüzünden kendi karnimla konusamiyorum. Onun gibi anne olmaktan cok korkuyorum
Ay ben de 2 kilo aldım. İnşallah benim de öyle en fazla 10 kilo ile kapanır. Zaten kilolu hamile kaldım.71 kiloydum öğrendiğimde Ağustos ayında bebişi. 73 oldum. 20+420+6 dan yazıyorum 2kg 100 gram aldım bu haftama kadar. Oğlum çok şükür sağlıklı 400 gram olmuşdr çok iyi bu zamana kadar 5 kg alabilirdin ama çok iyi gitmişsin doğumu 10 kilo ile kapatırız dedi inşallah öyle olur çünkü iştahım günden güne artıyor
Oyy maşallah size20+3 oldum hamdolsun
Bi de bayılsaydı.Ben 5 kiloya yakın aldım başından itibaren doktor utanmasa beni yerden yere vuracaktı ya kontroldeaçtı bileklerime falan baktı ödem var mı diye. hayır kilolu da değilim ki neden bu kadar sorun ettiğini anlamadım. 5 normal sınırlarda bu arada
Ay çok güzel yazmışsın. Her dediğine katılıyorum. Bir de çevrenin karışması, laf etmesi bitmeyecek. Her seferinde içimize atamayız heveslendiğklerimizi. Ben artık iyice umursamaz bir insana dönmeye başladımMesajınızı okuyunca üzüldüm, size sarılasım geldi. Eğer haddimi aşmayacaksam birkaç öneride bulunmak istiyorum kendi hayatımdan edindiğim tecrübeler doğrultusunda.
İleride keşke dememek için içinizde kalan sizi üzen şeyleri şimdi yapın bence, görümcelere kız anneye kız kendini mahrum bırak kimseye iyi gelmez, ki size de iyi gelmemiş. Arkadaşlarınız ne güzel heves etmişler siz de öyle, cinsiyet testi yaptırdığınıza göre. Onlarla beraber öğrenin cinsiyeti, anneye görümcelere de söyleyin gelmek isterlerse gelsinler, ne olabilir ki en fazla? Olabilecekler, denebilecekler sizin sorumluluğunuzda değil kontrol edebileceğiniz şeyler de değil. Önemli olan sizsiniz, sizin seçiminiz. Neden içinizdeki yarayı büyütmeyi seçesiniz ki sevgiyle sarıp sarmalanmak size ve bebeğinize ait güzel bir gün yaşamak yerine? Bir düşünün bence.
Korku çok değerli bir duygu, bize gücümüzü ve sakınmayı öğretir. Kendi yanınızda durabildikçe göreceksiniz ki kendiniz gibi bir anne olabilmişsiniz, bence bu çok kıymetli bir şeybazen ben de annem gibi bir anne olmaktan, hatalar yapmaktan çok korkuyorum ama biliyorum ki asla yaralandığım şekilde yaralamayacağım çocuğumu. siz de öyle yapacaksınız eminim.
Kız bebektir işte oKızlar bişi sorcam hani bu karından vuruyor diyorsunuz ya bu nasıl oluyor? Ben 18. Hafta sonundan beri bişiler hissediyorum ama bu omu değil mi bi anlayamadım. Tık tık oluyor böyle gün içinde bazen olmuyor. Dün eşim işten eve geldi bu tık tık tık atmaya başladı aha dedim senin sesini mi duydu çocuk acaba tepki mi veriyor ama bilemedim bu omu gaz mı bağırsak mı nasıl emin oluyorsunuz? Bana bi deyin hele nasıl bişi kıııızzzzzbenim hissettiğim kalp atışı gibi değil gibi de gaz gibi değil gibi de ne gibi çözemedim. Ben mi abartıyorum acaba o değil mi diyorum. Kafamda deli sorular
MaşaAllah maşaAllah Rabbim korusun millet vuruyor deyince bu tam vurmak gibi de gelmiyor bana da kafam karışınca sizlere bi sorayım dedim çoğu kişi benden önde çünkü 2-3 hafta tecrübeli oluyorsunuzOyy maşallah sizeBen de o zamanlarda o mu bu mu diyordum, acaba diyordum hep, 21den itibaren şüpheye mahal vermemeye başladı
Ay siz böyle yazdıkça gözüm doluyor iyice ağlak bişi oldum ben de beeee inanılmaz mutlu oldum şuan o olduğuna teşekkür ederim gerçektenKız bebektir işte oHAyatında hiç hissetmediğin farklı bir his çünkü. İçeriden minik tık tıklar oluyo öyle. Biraz daha büyüdükçe kuvvetlenecek o tekmeler.
Offf sorma ya o kadar cok duygusallaşip ağlıyorum ki hiç kendimi tutamaz oldum ama bu iki aydır falan var. Instagramda bebek videosu görüyorum ağlıyorum, oğlum diyorum der demez öhühü çok sidikli oldum ben yaAy siz böyle yazdıkça gözüm doluyor iyice ağlak bişi oldum ben de beeee inanılmaz mutlu oldum şuan o olduğuna teşekkür ederim gerçekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?