2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Canım sen annenden yana çok çekmişsin inadına bebeğine bunu yapma ben öyle yaptım ben ikizim ne sevgi gördük ne ilgi hep dayak yedik öpulmedik koklanmadik yine de Allah uzun ömür versin annemi çok severim o da çocukluğunda sevilmemis sonuçta ama ben 7 yaşındaki oğluma bugüne kadar bir tokat atmadım çok çok sevdiğimi her fırsatta söylerim öperim koklarim emek ederim canım o benim büyüdüğünde sevilmedim demeyecek benim oğlum sen de öyle yapabilirsin annen gibi olacağını düşünme aksine daha fazla sarıl bebeğine bu günler bir daha geri gelmeyecek.

Aaaa bana öyle yapsa ağlarım çünkü bende kilo fobisi var hayatım boyunca 55 i hiç görmedim aslında dışardan bakınca normal sadece göbeğim var gibi görünüyo ama tartı öyle demiyor yüzüklerim olmuyo acaba ödem mi

Kafana o kadar takma ya, kilo fobi edilecek bir şey değil zaten doğum yapar yapmaz aldığın kiloların %60a yakını gidiyor. Kalanı da emzirirken eriyor, aşırı efor sarfettiren bir şeymiş emzirmek. Sağlıklı olduğun sürece kilo alınıyor, veriliyor hiçbir artısı eksisi yok. Ben de aynı görünüyorum bence sadece göbeğim var ama almışım kilo yani, ne yapayım harakiri mi

Ödem olmuş olabilir şişkinlik yapar, bir sonraki gidişinde sorarsın doktora

Kızlar bişi sorcam hani bu karından vuruyor diyorsunuz ya bu nasıl oluyor? Ben 18. Hafta sonundan beri bişiler hissediyorum ama bu omu değil mi bi anlayamadım. Tık tık oluyor böyle gün içinde bazen olmuyor. Dün eşim işten eve geldi bu tık tık tık atmaya başladı aha dedim senin sesini mi duydu çocuk acaba tepki mi veriyor ama bilemedim bu omu gaz mı bağırsak mı nasıl emin oluyorsunuz? Bana bi deyin hele nasıl bişi kıııızzzzz benim hissettiğim kalp atışı gibi değil gibi de gaz gibi değil gibi de ne gibi çözemedim. Ben mi abartıyorum acaba o değil mi diyorum. Kafamda deli sorular

Ay parmakları gözüküyor mu ben şok
Valla hiç unutmadığım bi anımdı oğlum 4 kilo doğmuştu doğuma yakın yengemle oturmuştum kırmızı bi penye gitmiştim baktım yine hareket ediyor bi karnıma baktık parmakları yengemin ödü koptu ben şok oldum i oğlum sonra çok gözlere geldi ya rabbim hepsini korusun hep hastalandı şükür iyi şimdi ama kilolu bebek nazarı üstüne çekiyor

Bende kız akşam olunca hamile olduğumu hissediyorum sabah yok iç karnımız büyüktür akşamlark gaz oluyor benim ondan karnım şişiyor
Aynen bu gaz beni resmen artık rezil ediyor kaçacak delik arıyorum vallahi

O bebiştir bebiş böyle atıyor gün geçtikçe o atışı kuvvetli hissediyorsun atış bi yerde olur zaten gaz olsa bilirsin ayyy maşallah baba aşığı desene

O bebiştir bebiş böyle atıyor gün geçtikçe o atışı kuvvetli hissediyorsun atış bi yerde olur zaten gaz olsa bilirsin ayyy maşallah baba aşığı desene
Ay teşekkür ederim duygulandım. Eşim geldi konuşmaya başladı 2-3 defa tık tık tık attı o o zaman maşaAllah oğlişe bizim kedi de öyle, eşim gelmeye yakın kapının önüne yatar, oda oğliş, çok güzel bakıyor maşaAllah benden merhametli, çok seviyor o nedenle eşimi. Dün dedim artık 2 oğlan da seni duyunca çıldırıyor işimiz var siz 3 erkekle he dedim kıskandım tabi ben nasıl bişi bilemediğim için öyle sanırım diyordum da kendi kendime gelin güvey mi oluyorum acaba da diyorum ilk gebelik olunca toyuz baya ya yüreğime su serptin mutlu oldum şuan Allah razı olsun

Kaçıncı haftadasin? ^^

Emin ol ailesinden yara almamış olan şanslı insanlar çok azdır.
Annem gibi olmaktan korkuyorum gibi görme durumu da. Hepimiz biraz biraz anne ve babamız gibi ya da bizi büyüten kimse onun gibi olacağız. Aile de bunun için önemlidir ya. Bambaşka insanlar olamayız ama bir insan hep kötü ya da hep iyi değildir. Ben mesela belli bir yaştan sonra ailemi daha bir dışarıdan gözlemlemeye başladım ve hatalarının cok olduğunu ama pozitif yanlarinin da olduğunu gördüm. İnsan kurban psikolojisine girebilir ve hep negatif görebilir, gerçekleri görmekten kacabilir, kötü şeyler olmamış gibi davranabilir, bunlar kolaya kaçmak. Sadece kötü şeyleri duyup nefret de duyabilir, bu sağlıklı değil hem de kişinin kendisi için. Simdi diyorum ki bunu bunu takdir ediyorum ve bunu oğluma da vermek istiyorum ama asla bunu bunu yapmam bunu bunu oğluma asla söylemem çünkü ne tür yaralar açtığınızda biliyorum. Kendi ailemiz bize bir derstir aslında, bu ders bazen ağır oluyor ama korkuya gerek yok, bu dersten çıkardıklarimiz cok güzel şeyler olabilir.

Bu arada cinsiyet partisi yapın canınız istiyorsa. Benim arkadaşlarım organize ettiler, bana sürpriz olan bir parti düzenlediler. Ben olsa da olur olmasa da olur derken cok eğlendim. İnat yapıp böyle güzel anları kaçırmayın. Ben olsam sadece arkadaşlarımla öğrenirim çünkü çok hevesliler demişsiniz. İnsanın kendisi için heveslenen arkadaşları olması çok güzel bir şey, herkes yaşayamaz bunu.

Ay ben de 2 kilo aldım. İnşallah benim de öyle en fazla 10 kilo ile kapanır. Zaten kilolu hamile kaldım.71 kiloydum öğrendiğimde Ağustos ayında bebişi. 73 oldum. 20+4

Ay çok güzel yazmışsın. Her dediğine katılıyorum. Bir de çevrenin karışması, laf etmesi bitmeyecek. Her seferinde içimize atamayız heveslendiğklerimizi. Ben artık iyice umursamaz bir insana dönmeye başladım

Kız bebektir işte o HAyatında hiç hissetmediğin farklı bir his çünkü. İçeriden minik tık tıklar oluyo öyle. Biraz daha büyüdükçe kuvvetlenecek o tekmeler.

Oyy maşallah size Ben de o zamanlarda o mu bu mu diyordum, acaba diyordum hep, 21den itibaren şüpheye mahal vermemeye başladı
MaşaAllah maşaAllah Rabbim korusun millet vuruyor deyince bu tam vurmak gibi de gelmiyor bana da kafam karışınca sizlere bi sorayım dedim çoğu kişi benden önde çünkü 2-3 hafta tecrübeli oluyorsunuz

Kız bebektir işte o HAyatında hiç hissetmediğin farklı bir his çünkü. İçeriden minik tık tıklar oluyo öyle. Biraz daha büyüdükçe kuvvetlenecek o tekmeler.
Ay siz böyle yazdıkça gözüm doluyor iyice ağlak bişi oldum ben de beeee inanılmaz mutlu oldum şuan o olduğuna teşekkür ederim gerçekten

Ay siz böyle yazdıkça gözüm doluyor iyice ağlak bişi oldum ben de beeee inanılmaz mutlu oldum şuan o olduğuna teşekkür ederim gerçekten
Offf sorma ya o kadar cok duygusallaşip ağlıyorum ki hiç kendimi tutamaz oldum ama bu iki aydır falan var. Instagramda bebek videosu görüyorum ağlıyorum, oğlum diyorum der demez öhühü çok sidikli oldum ben ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…