2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Offf sorma ya o kadar cok duygusallaşip ağlıyorum ki hiç kendimi tutamaz oldum ama bu iki aydır falan var. Instagramda bebek videosu görüyorum ağlıyorum, oğlum diyorum der demez öhühü çok sidikli oldum ben ya
Aslında burası o kadar kıymetli oluyor ki böyle anlarda benim için eşime de diyorum herkes benzer haftalarda hamile ve herkes birbirini anlıyor. Hepimiz benzer şeyleri yaşıyoruz yoldaş oluyorsunuz burada yazılanları okuyunca aaaa normalmiş diyorum kafama takıp araştırabilirceğim bişeyi burdan öğreniyorum çünkü tecrübe düz bilimsel yazılara benzemiyor. Evet hepimiz parmak izi gibi farklıyız ama genel şeylerde ortak paydada birleşiyoruz. O nedenle burayı keşfettiğim ve sizlerle tanıştığım için çok mutluyum gerçekten. Her biriniz için şuan bu yazıyı bile o ağlak halimin bana verdiği yetkiyle yazdım emin olabilirsiniz

Hele bebişler doğsun daha neler yazıcaz uykusuz gecelerde

Hele bebişler doğsun daha neler yazıcaz uykusuz gecelerde
Evet o zamanlarda inşaAllah faydalanacağımızı çok düşünüyorum aslında hamilelik ayrı bişi bebek bakmak ayrı bir sorumluluk eminim zorlukları olacak ama burada benzer şeyleri yaşayanları gördüğümüzde diyeceğiz ki bunu yaşayan bir tek ben değilim :) bu inanılmaz güç olacak gibi geliyor. Ah lohusa vah lohusa

Ay canımsın benim misafirler gelmişti oturuyorduk nasıl atıyor Sakin ol içimden diyorum gazda atma gibi değil hava var gibi hisseder insan çok şisdetli bişi beklemek için yedi ay sonrası olur biz erken hissettiğimiz için dağa avuç kadarlar minik atma şeklinde olur

Hanımlar biraz utanarak bişi sormak istiyorum bebiştwn dolayı hele eşi biraz aşağıda dediği içni doktor ilişki üç haftadır yeni yaptık ama oda o kadar kısa tuttuk ki bişi olur diye ilişki olmasada olan ilişki olunca daha çok olan vajina ağrım var sizde de oluyor mu üçüncü çocuk evet ama vallah diğerlerini hatırlamıyorum

MaşaAllah maşaAllah maşaAllah biraz biraz kafamda oturdu şimdi bende vurdu deyince böylr güm diye bişi mi oluyor acaba demiştim benimki titreme gibi olunca ne bileyim ama şimdi anladım hamdolsun

Ben tam olarak senin gibi hissediyorum. Bazen kalp atışı gibi bazen pıt pıt vurma bazen dalgalanma. Bu kadar artık gaz olmaz diye avutuyorum kendimi. Bu sabah da baya içimde balon patlar gibi oldu hatta ben elimi koyunca dışardan hissettim. Eşime elini getir dedim 10 dk bekledik çıt yok.

MaşaAllah canım Rabbim cümlemizin bebişini korusun ya nasıl mucize gerçekten aynen anlattığın gibi o zaman maşaAllah

5 kilo normal miymiş acaba ben 5 kilo aldım da maşallah bu arada valla 2 kilo süpeer
Normalmiş canım benim tedaviyle 3 yılın sonunda olduğu için ilaçlardan hamilelik öncesi nerdeyse 12 kilo aldım ulan iki kilo olması beni motive ediyor

Ay ben de 2 kilo aldım. İnşallah benim de öyle en fazla 10 kilo ile kapanır. Zaten kilolu hamile kaldım.71 kiloydum öğrendiğimde Ağustos ayında bebişi. 73 oldum. 20+4
Bende öncesinde tedaviden kaynaklı 12 kilo aldım o yüzden 10 kilo ile kapatırsak süper olur 24. Haftadan sonra bebiş her haftaya 150 gram almalıymış normalinde ve bizde 24 ten sonra hızla kilo alacakmışız

Biz 1 ay öncesine kadar birliktelik yaşıyorduk. 4. aya girişte ilişki sonrasına minik bir kanama olunca doktor ara verin bir süre dedi o zamandan beri olmuyor. Ancak hiç öyle bir ağrı vs falan olmadı.

Bende öncesinde tedaviden kaynaklı 12 kilo aldım o yüzden 10 kilo ile kapatırsak süper olur 24. Haftadan sonra bebiş her haftaya 150 gram almalıymış normalinde ve bizde 24 ten sonra hızla kilo alacakmışız
Ay hayırlısı. Belki biz zayıflarken bebiş kilo alır yediklerimiz sağlıklı ve düzenli öpünlerle birlikte. Ben akşam yememeye başladım. Daha doğrusu akşam yemeğinden sonra atıştırmalık tüketmemeye. Yatmadan önce sağlıklı da olsa ne yense kilo yapıyo. Bu aydan sonra abur cubur olayını da azaltacağım. Her gün mutlaka 1 tane çikolata yiyorum mesela. Belki haftada 1-2 ye düşürüüm çook canım çekerse. Onun dışında da başka abur cuburum yok gerçi. Akşamları film izlerken falan kabak çekirdeği tüketiyordum bebişe fayda olsun diye, belki onu da gündüz ara öğün olarak tüketirim.

9. ayında olanlara baktım da bir kaç kişi 9. ayında yalnızca 4-5 kilo almış şaşırdım. Üstelik bebişleri 3 kilo falan. Gayet sağlıklılar. Demekki kendileri vermiş bebeğe yaramış kilolar.

Biz 1 ay öncesine kadar birliktelik yaşıyorduk. 4. aya girişte ilişki sonrasına minik bir kanama olunca doktor ara verin bir süre dedi o zamandan beri olmuyor. Ancak hiç öyle bir ağrı vs falan olmadı.
Valla oturamıyorum bile ağrım var bazı günler ilişki olmayınca da ağrım vardı şimdi ilişkiden sonra fazla oldu inşallah kötü bişi olmaz

Valla oturamıyorum bile ağrım var bazı günler ilişki olmayınca da ağrım vardı şimdi ilişkiden sonra fazla oldu inşallah kötü bişi olmaz
Canım bugün uzan dinlen bolca. Eğer yarın devam ederse doktora sorarsın. Kanama yoksa korkulacak bişi yok diye biliyorum.

Canım bugün uzan dinlen bolca. Eğer yarın devam ederse doktora sorarsın. Kanama yoksa korkulacak bişi yok diye biliyorum.
Bende onu takip ediyorum bebeğin hareketini ve kanama olayını koydum ayaklarımın altına minder uzandım inşallah geçer teşekkür ederim canım

Normalmiş canım benim tedaviyle 3 yılın sonunda olduğu için ilaçlardan hamilelik öncesi nerdeyse 12 kilo aldım ulan iki kilo olması beni motive ediyor
ben de tüp bebek tedavisiyle hamile kaldım 2 senedir uğraşıyoduk gerçekten çok şişiriyor insanı o ilaçlar evet iyi bir motive olmuş senin için inşallah böyle devam ederalırsak da artık napalım veririz ya

Benim de oluyor. Doktora sordum e yapmayın o zaman dedi. 2 haftadır falan denemiyorduk geçen denedik yine aynı. Böyle bide sanki alttan biri minik minik cimcikleyip çekiyormuş gibi değişik bi acı ayrıntılı ultrasondaki doktora soracağım birde, ama sanırım bebiş biraz daha büyüyene kadar ara vermek en iyisi

Ay bebiş o bebişşş benim de hep minik minik oluyor geçen gün bayaaa sert bi tekme yedim, bir de elim karnımda uzanırken tam elimin altında takla attı ay çok güzel hisler

Kızlar bide dün şöyle bir videoya denk geldim. Benim için önemli bir bilgi oldu sizinle de paylaşayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…