Aslında burası o kadar kıymetli oluyor ki böyle anlarda benim için eşime de diyorum herkes benzer haftalarda hamile ve herkes birbirini anlıyor. Hepimiz benzer şeyleri yaşıyoruz yoldaş oluyorsunuz burada yazılanları okuyunca aaaa normalmiş diyorum kafama takıp araştırabilirceğim bişeyi burdan öğreniyorum çünkü tecrübe düz bilimsel yazılara benzemiyor. Evet hepimiz parmak izi gibi farklıyız ama genel şeylerde ortak paydada birleşiyoruz. O nedenle burayı keşfettiğim ve sizlerle tanıştığım için çok mutluyum gerçekten. Her biriniz içinOfff sorma ya o kadar cok duygusallaşip ağlıyorum ki hiç kendimi tutamaz oldum ama bu iki aydır falan var. Instagramda bebek videosu görüyorum ağlıyorum, oğlum diyorum der demez öhühü çok sidikli oldum ben ya
Hele bebişler doğsun daha neler yazıcaz uykusuz gecelerdeAslında burası o kadar kıymetli oluyor ki böyle anlarda benim için eşime de diyorum herkes benzer haftalarda hamile ve herkes birbirini anlıyor. Hepimiz benzer şeyleri yaşıyoruz yoldaş oluyorsunuz burada yazılanları okuyunca aaaa normalmiş diyorum kafama takıp araştırabilirceğim bişeyi burdan öğreniyorum çünkü tecrübe düz bilimsel yazılara benzemiyor. Evet hepimiz parmak izi gibi farklıyız ama genel şeylerde ortak paydada birleşiyoruz. O nedenle burayı keşfettiğim ve sizlerle tanıştığım için çok mutluyum gerçekten. Her biriniz içinşuan bu yazıyı bile o ağlak halimin bana verdiği yetkiyle yazdım emin olabilirsiniz
Evet o zamanlarda inşaAllah faydalanacağımızı çok düşünüyorum aslında hamilelik ayrı bişi bebek bakmak ayrı bir sorumluluk eminim zorlukları olacak ama burada benzer şeyleri yaşayanları gördüğümüzde diyeceğiz ki bunu yaşayan bir tek ben değilim :) bu inanılmaz güç olacak gibi geliyor. Ah lohusa vah lohusaHele bebişler doğsun daha neler yazıcaz uykusuz gecelerde
Ay canımsın benim misafirler gelmişti oturuyorduk nasıl atıyor Sakin ol içimden diyorum gazda atma gibi değil hava var gibi hisseder insan çok şisdetli bişi beklemek için yedi ay sonrası olur biz erken hissettiğimiz için dağa avuç kadarlar minik atma şeklinde olurAy teşekkür ederim duygulandım.Eşim geldi konuşmaya başladı 2-3 defa tık tık tık attı o o zaman maşaAllah oğlişe bizim kedi de öyle, eşim gelmeye yakın kapının önüne yatar, oda oğliş, çok güzel bakıyor maşaAllah benden merhametli, çok seviyor o nedenle eşimi. Dün dedim artık 2 oğlan da seni duyunca çıldırıyor işimiz var siz 3 erkekle he dedim kıskandım tabi ben nasıl bişi bilemediğim için öyle sanırım diyordum da kendi kendime gelin güvey mi oluyorum acaba da diyorum ilk gebelik olunca toyuz baya ya yüreğime su serptin mutlu oldum şuan Allah razı olsun
MaşaAllah maşaAllah maşaAllah biraz biraz kafamda oturdu şimdi bende vurdu deyince böylr güm diye bişi mi oluyor acaba demiştim benimki titreme gibi olunca ne bileyim ama şimdi anladım hamdolsunAy canımsın benim misafirler gelmişti oturuyorduk nasıl atıyor Sakin ol içimden diyorum gazda atma gibi değil hava var gibi hisseder insan çok şisdetli bişi beklemek için yedi ay sonrası olur biz erken hissettiğimiz için dağa avuç kadarlar minik atma şeklinde olur
Ben tam olarak senin gibi hissediyorum. Bazen kalp atışı gibi bazen pıt pıt vurma bazen dalgalanma. Bu kadar artık gaz olmaz diye avutuyorum kendimi. Bu sabah da baya içimde balon patlar gibi oldu hatta ben elimi koyunca dışardan hissettim. Eşime elini getir dedim 10 dk bekledik çıt yok.Kızlar bişi sorcam hani bu karından vuruyor diyorsunuz ya bu nasıl oluyor? Ben 18. Hafta sonundan beri bişiler hissediyorum ama bu omu değil mi bi anlayamadım. Tık tık oluyor böyle gün içinde bazen olmuyor. Dün eşim işten eve geldi bu tık tık tık atmaya başladı aha dedim senin sesini mi duydu çocuk acaba tepki mi veriyor ama bilemedim bu omu gaz mı bağırsak mı nasıl emin oluyorsunuz? Bana bi deyin hele nasıl bişi kıııızzzzzbenim hissettiğim kalp atışı gibi değil gibi de gaz gibi değil gibi de ne gibi çözemedim. Ben mi abartıyorum acaba o değil mi diyorum. Kafamda deli sorular
MaşaAllah canım Rabbim cümlemizin bebişini korusun ya nasıl mucize gerçektenBen tam olarak senin gibi hissediyorum. Bazen kalp atışı gibi bazen pıt pıt vurma bazen dalgalanma. Bu kadar artık gaz olmaz diye avutuyorum kendimi. Bu sabah da baya içimde balon patlar gibi oldu hatta ben elimi koyunca dışardan hissettim. Eşime elini getir dedim 10 dk bekledik çıt yok.
Normalmiş canım5 kilo normal miymiş acaba ben 5 kilo aldım damaşallah bu arada valla 2 kilo süpeer
Bende öncesinde tedaviden kaynaklı 12 kilo aldımAy ben de 2 kilo aldım. İnşallah benim de öyle en fazla 10 kilo ile kapanır. Zaten kilolu hamile kaldım.71 kiloydum öğrendiğimde Ağustos ayında bebişi. 73 oldum. 20+4
Biz 1 ay öncesine kadar birliktelik yaşıyorduk. 4. aya girişte ilişki sonrasına minik bir kanama olunca doktor ara verin bir süre dedi o zamandan beri olmuyor. Ancak hiç öyle bir ağrı vs falan olmadı.Hanımlar biraz utanarak bişi sormak istiyorum bebiştwn dolayı hele eşi biraz aşağıda dediği içni doktor ilişki üç haftadır yeni yaptık ama oda o kadar kısa tuttuk ki bişi olur diye ilişki olmasada olan ilişki olunca daha çok olan vajina ağrım var sizde de oluyor mu üçüncü çocuk evet ama vallah diğerlerini hatırlamıyorum
Ay hayırlısı. Belki biz zayıflarken bebiş kilo alır yediklerimiz sağlıklı ve düzenli öpünlerle birlikte. Ben akşam yememeye başladım. Daha doğrusu akşam yemeğinden sonra atıştırmalık tüketmemeye. Yatmadan önce sağlıklı da olsa ne yense kilo yapıyo. Bu aydan sonra abur cubur olayını da azaltacağım. Her gün mutlaka 1 tane çikolata yiyorum mesela. Belki haftada 1-2 ye düşürüüm çook canım çekerse. Onun dışında da başka abur cuburum yok gerçi. Akşamları film izlerken falan kabak çekirdeği tüketiyordum bebişe fayda olsun diye, belki onu da gündüz ara öğün olarak tüketirim.Bende öncesinde tedaviden kaynaklı 12 kilo aldımo yüzden 10 kilo ile kapatırsak süper olur 24. Haftadan sonra bebiş her haftaya 150 gram almalıymış normalinde ve bizde 24 ten sonra hızla kilo alacakmışız
Valla oturamıyorum bile ağrım var bazı günler ilişki olmayınca da ağrım vardı şimdi ilişkiden sonra fazla oldu inşallah kötü bişi olmazBiz 1 ay öncesine kadar birliktelik yaşıyorduk. 4. aya girişte ilişki sonrasına minik bir kanama olunca doktor ara verin bir süre dedi o zamandan beri olmuyor. Ancak hiç öyle bir ağrı vs falan olmadı.
Canım bugün uzan dinlen bolca. Eğer yarın devam ederse doktora sorarsın. Kanama yoksa korkulacak bişi yok diye biliyorum.Valla oturamıyorum bile ağrım var bazı günler ilişki olmayınca da ağrım vardı şimdi ilişkiden sonra fazla oldu inşallah kötü bişi olmaz
Bende onu takip ediyorum bebeğin hareketini ve kanama olayını koydum ayaklarımın altına minder uzandım inşallah geçer teşekkür ederim canımCanım bugün uzan dinlen bolca. Eğer yarın devam ederse doktora sorarsın. Kanama yoksa korkulacak bişi yok diye biliyorum.
ben de tüp bebek tedavisiyle hamile kaldım 2 senedir uğraşıyoduk gerçekten çok şişiriyor insanı o ilaçlarNormalmiş canımbenim tedaviyle 3 yılın sonunda olduğu için ilaçlardan hamilelik öncesi nerdeyse 12 kilo aldım ulan iki kilo olması beni motive ediyor
Benim de oluyor. Doktora sordum e yapmayın o zaman dedi. 2 haftadır falan denemiyorduk geçen denedik yine aynı. Böyle bide sanki alttan biri minik minik cimcikleyip çekiyormuş gibi değişik bi acıHanımlar biraz utanarak bişi sormak istiyorum bebiştwn dolayı hele eşi biraz aşağıda dediği içni doktor ilişki üç haftadır yeni yaptık ama oda o kadar kısa tuttuk ki bişi olur diye ilişki olmasada olan ilişki olunca daha çok olan vajina ağrım var sizde de oluyor mu üçüncü çocuk evet ama vallah diğerlerini hatırlamıyorum
Ay bebiş o bebişşşKızlar bişi sorcam hani bu karından vuruyor diyorsunuz ya bu nasıl oluyor? Ben 18. Hafta sonundan beri bişiler hissediyorum ama bu omu değil mi bi anlayamadım. Tık tık oluyor böyle gün içinde bazen olmuyor. Dün eşim işten eve geldi bu tık tık tık atmaya başladı aha dedim senin sesini mi duydu çocuk acaba tepki mi veriyor ama bilemedim bu omu gaz mı bağırsak mı nasıl emin oluyorsunuz? Bana bi deyin hele nasıl bişi kıııızzzzzbenim hissettiğim kalp atışı gibi değil gibi de gaz gibi değil gibi de ne gibi çözemedim. Ben mi abartıyorum acaba o değil mi diyorum. Kafamda deli sorular
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?