2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

alla alla neye göre erkek dedi acaba. ikinci fotodakileri bacak arası gibi düşündüm ben, ondan kız gibi geldi bana. devlet cidden çok sorun ya

o zaman en iyisi özele randevu alayım ben 2500 tl diyorlar vereceğim mecbur devlette soru bile soramadım her şey yolunda mı diye
Kıyamam. Çok üzülüyorum böyle olunca. Ne yani parası olmayan devlette bebeğine dair tüm bilgileri edinemeyecek mi. Saçmalık. Ben 1700TL ödedim canım. Benimki uzman radyolog tu. Perinatolog değildi. Ancak gittiğim özel doğum hastanesinin kendi doktoru yıllardır sadece bu işi yapıyormuş orada. Aşırı bilgili ve deneyimli. Zaten ya perinatoog ya radyolog muş gitmemiz gereken kişiler. Sen biraz daha araştır. Özel doğum hastanesi varsa bir ara onları da sor.

Öffff bune be devlete gidin diye önerenler var bide bir anne adayına böyle mi davranılır şiştim he cuma nama doktor böylr davranmasın bak şişlerim he benim doktorum her ölçtüğünü şimdi şuraya bakıyoruz ohhh güzel şeklinde bilgilendiriyor. 40-45 dk keyfine mi bakıyor bu doktorlar neden 5 dk sürmüş.? Maddi durumun varsa git canım önemli bişi bu sonuçta

Kızlar ya bugün çok duygusalım. Dünden beri bebiş maşaAllah çok hareketli, dün eşimin elini karnıma koydum bak dedim hareketli hissediyormsun dedim evet dedi oda bugün ise yemek yedikten sonra oteldeyim malum dışarda oturuyorum söylemesi ayıp bi pasta aldım oturdum bir dilim aldım ağzıma karnım yine kıpraşmaya başladı. Ve elimi koyduğumda bu sefer net kalp atımını hissettim. Hafif sol tarafta oluyor benim hep. Ay iyiki güneş gözlüğüm var ağlıcam şimdi gözlerim doldu. MaşaAllah ne güzel bir duygu imiş Rabbim evlatlarımızı korusun

Detaylıda gördükleri cinsiyet kesin olmuyor mu

ya harika maşallah. bu arada kalp atışı gerçekten hissediliyor mu ya? ben de geçen hafta otururken elimin altında pıtpıt diye bişey hissettim. sonra eşimi çağırdım o da hissediyorum dedi. ama ben dedim saçmalıyoruz şu anda nasıl hissedicez. gerçekten hissettik mi acaba ya

Bugüne kadar böyle titreme şeklinde hissediyordum. Bugün ilk defa attığını hissettim sanırım o an pozisyonuna göre değişiyor. Şimdi bir daha saha baktım aynı yere yok. Net oydu. Bu haftalarda zaten steteskop ile de net duyulacağını söylüyordu geçen doktor.

ay evde hemen dinlicem tansiyon aleti ile ahahah çok heyecanlandım şu an. yihuuuu

Bak sana bişi diiim mi bu çocuk net tatlı seviyor normalde ben diyetteyim ya tatlı yasak şimdi oteldeyim yiyorum ya coştu

Bak sana bişi diiim mi bu çocuk net tatlı seviyor normalde ben diyetteyim ya tatlı yasak şimdi oteldeyim yiyorum ya coştu
Diyetteysen demiştir çocuk anaa bu farklı bi şey neymiş ımmm dur ben bundan isteyeyim hep

Diyetteysen demiştir çocuk anaa bu farklı bi şey neymiş ımmm dur ben bundan isteyeyim hep
Ay sus sus bugün diyetisyeni ektim zaten ne haltlar yediğimi duysa kadıncağız kalp krizi geçirir. hamilelikte yediğimiz şeyler bebeğin damak tadını da belirliyormuş tabi kaçıncı haftadan sonra bilmiyorum. Benimki hep sebze yücek bune beaaaaa diyordum. Şu 5 günde telafi ettim sanırım. Kısa zamanda çocccuma güzel damak tadı verdiysem ne mutlu bana

alla alla neye göre erkek dedi acaba. ikinci fotodakileri bacak arası gibi düşündüm ben, ondan kız gibi geldi bana. devlet cidden çok sorun ya
Detaylıya girmiştim sonunda erkek dedi ama sanki ikilemde kalmış gibi şüpheye düşürdü benide eve gelip inceledim kağıtları ikilemde kaldım çok hareketli bende erkek hissedisyorum a ama bilemiyorum bacak araları net değil maalesef ama kafa yapısına göre tahmin yürütülebilir belki

Kizlaaar bagirsakta buyuyen bebegin haberini gordunuz mu
Evet ya bugün gördüm çocuk bağırsakta nasıl 5,5 aylık olmuş onu da anlamadım. Allah’ın hikmeti işte. Ne olacak doğurtturcaklar mı onu haftasını tamamlayıp acaba?

Hanımlar bugün sağlık ocağına gittim aşımı oldum 5 ocakta ikincisi olacak ve kilomla yüzleştim8 kilo almışım bebişin kalp atışını arıyordu ben dedim bak şuraya bak kesin oradadır hep orda oynuyor nasıl baktı oradaydı kurban verene ben çocuğumun yerini bilmem mi güzel kızım benimyarın endokrine gidicem tiroid için sağlık ocağı ihmal etme dedi bebeği zehirler o dddi moralim bozuldu rabbim bebeklerimizi korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…