aaa o nasıl şey öyle görmedim ben
MaşaAllah bebişe ya kuzum Rabbim korusun hepsiniHanımlar bugün sağlık ocağına gittim aşımı oldum 5 ocakta ikincisi olacak ve kilomla yüzleştim8 kilo almışım bebişin kalp atışını arıyordu ben dedim bak şuraya bak kesin oradadır hep orda oynuyor nasıl baktı oradaydı kurban verene ben çocuğumun yerini bilmem mi güzel kızım benim yarın endokrine gidicem tiroid için sağlık ocağı ihmal etme dedi bebeği zehirler o dddi moralim bozuldu rabbim bebeklerimizi korusun
Dış gebelik sayılır bence alırlar ameliyatla doğamaz kiEvet ya bugün gördüm çocuk bağırsakta nasıl 5,5 aylık olmuş onu da anlamadım. Allah’ın hikmeti işte. Ne olacak doğurtturcaklar mı onu haftasını tamamlayıp acaba?
Yani sperm oraya nasıl gitti? Hadi gitti diyelim bi şekilde yumurta nasıl gitti? Garip garip işlerKizlaaar bagirsakta buyuyen bebegin haberini gordunuz mu
aaa o nasıl şey öyle görmedim ben
29 haftada dogurtmualar yaaiomua anne de bebekteEvet ya bugün gördüm çocuk bağırsakta nasıl 5,5 aylık olmuş onu da anlamadım. Allah’ın hikmeti işte. Ne olacak doğurtturcaklar mı onu haftasını tamamlayıp acaba?
Kiz dogmus bebek iyilermisYani sperm oraya nasıl gitti? Hadi gitti diyelim bi şekilde yumurta nasıl gitti? Garip garip işler
bi genetik mühendisi dün açıklamıştı. dünyada 5. defa görülmüş bu durum. döllenme gerçekleştikten sonra bir boşluktan karın boşluğunda düşüp başka organlara yapışık bile büyüyobiliyormuş. Tabiki çok çok nadir gelişen bir durummuş.Yani sperm oraya nasıl gitti? Hadi gitti diyelim bi şekilde yumurta nasıl gitti? Garip garip işler
maşallah ya işte yaşatıcam dedikten sonra önünde hiçbir şey engel olamıyor29 haftada dogurtmualar yaaiomua anne de bebekte
Acaba nasıl gittiYani sperm oraya nasıl gitti? Hadi gitti diyelim bi şekilde yumurta nasıl gitti? Garip garip işler
Amin canım benim aminnnnnnMaşaAllah bebişe ya kuzum Rabbim korusun hepsini
Ye gitsin kız o alacağını alırYa doktorlar bana sağlıklı beslen, et salata yumurta yiyceksin dedikçe ben börek kek kısır falan hayal ediyorum. Canım inadına böyle gün menüsü çekiyor, normalde gerçekten canım bile çekmez bunları çünkü ömrüm boyunca çok az yedim, eksikliğini aramam ama bizim oğlan babası kılıklı olucak belli ki işimiz çok zorİnsan şekeri çıksın ister mi ya, çıksa da yemesem bari diye düşünmeye başladım çünkü aklıma düşeni yemezsem rahat edemiyorum. Napıcam böyle öff.
Yav normalde ayda yılda bir yediğim şeyi çocuğu bahane ederek gün aşırı yemeyi içime sindiremiyorum, çok ayıp ediyormuşum gibi geliyor ve suçluluk duyuyorum. Daha iki gün önce çocuğu bahane ettiydimYe gitsin kız o alacağını alır
Tok yazıyor ya 29. Haftada doğurtturmuşlar önceden oluyormuş yani büyüdüğüne göreDış gebelik sayılır bence alırlar ameliyatla doğamaz ki
Doktor bir sıkıntı olsaydı söylerdi canım herhalde sana detaylı düşünme demiş ya işteKızlar merhaba usg de bebegınızın parmakları açık oluyor mu
benım bebegım son 2 dir isaret parmagı acık görüntü resmi var
sadece doktora sordum o kadar detaylı dusunme dedı
merak edıyorum son 2 de sadece aynı parmağın açık olması garip geldi
Yasaklar tatlı geliyor he anacım insanoğlu değilmiyiz hep böyleyizYa doktorlar bana sağlıklı beslen, et salata yumurta yiyceksin dedikçe ben börek kek kısır falan hayal ediyorum. Canım inadına böyle gün menüsü çekiyor, normalde gerçekten canım bile çekmez bunları çünkü ömrüm boyunca çok az yedim, eksikliğini aramam ama bizim oğlan babası kılıklı olucak belli ki işimiz çok zorİnsan şekeri çıksın ister mi ya, çıksa da yemesem bari diye düşünmeye başladım çünkü aklıma düşeni yemezsem rahat edemiyorum. Napıcam böyle öff.
Beynım yandı ıyıce yaDoktor bir sıkıntı olsaydı söylerdi canım herhalde sana detaylı düşünme demiş ya işte
çok düşünmicen canım sana zarar zaten doktorlar hep ırta yollu konuşuyorlar ve genelde de olumsuza yakın konuşurlar senin doktorun bunu dediyse arkana yaslan keyfini çıkarBeynım yandı ıyıce ya
Hamıle olmak cok guzel ama benım gıbı cok dusunene cok zor Allah saglıklıca sağlamca hayırlıca kavustursun bebelerımızı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?