2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın kızlar grip olunca ıhlamur içebiliyomuyduk? Bademciklerim şişmiş burnum akıyor içsem zararı olur mu ki

Ben ilk yapıyordum ne istese canım uada eşime diyordum bi ara uykudan uyandım gözümü baklava diye açtım çok komikti ama yiyince de abartıya kaçmamaya çalışıyorum

Aynen silikon birşey kuzum o silikonu göğüs yara olduğunda da kullanıyorlar. Enjektörle çıkarmayı da ilk kez duydum
Instagramda gezerken bi ebe videosundan görmüştüm doğumda yanınıza neden enjektör almalısınız diye başka şekilde de kullandıda unuttum

Kalp kalbe karşıymış canım♡, ben gidiyorum geliyorum hastaneye, boyutunun büyüklüğü hakkında bilgi alamıyoruz doğumdan sonra bekli olacakmış ama ameliyat olacak bebeğim, çok şükredin kızlar, sağlıklı bir evlat çok büyük nimet, neler görüyorum o hastane kapılarında, şükrediyorum hep, en azından diyorum biz çare kapısını deneyeceğiz, öyle illetler var ki çaresiz... Anneler çok üzgün. Elden bir şey gelmiyor, amin inşallah cümlemize güç kuvvet versin Rabbim

Aslında canım ben yanıyorum, öyle sıcak basmalarım oluyor ki, terliyorum sürekli petekleri hiç açtırmıyorum eşime yapma diyor hava çok soğuk ama bana sıcak geliyor, e tabi ben 2 gün önce biraz evde iş yapayım dedim, camlar da açık herhalde üşüttüm sabahı nasıl ettim bilmiyorum, aman dikkat edin çok

Devlet hastanelerinde mecburi bolca vakit geçiren biri olarak, asla ama asla devlet hastanesinde soru soramıyorsun, sorsan da genelde tersleniyorsın açıkçası nacizane düşüncem genelde asistanlar baktığı için bilgi vermek istemiyorlar, özgüvenleri yok çünkü, emin değiller, empati kuruyorum ben de çalışıyorum biri bana soru sorduğu zaman neden cevap vermek istemem emin değilimdir sorumluluk almak istemem, cevabından emin olduğum şeyi neden söylemeyeyim ki hem bu beni yüceltir.
Onlar ama bilemeyiz, emin olamayız, suyunu sorarsın biri iyi diyor biri fazla diyor, biri geliyor çok fazla diyor, sonra özele gidiyorum soruyorum her şeyi yerinde diyorlar. O yüzden takılmayın devlet hastanelerinde doktorlara. Bazen çok iyi insanlara da denk geliyorum kendinelerine de söylüyorum lütuf gibisiniz hocam diyorum, buradan güler yüzle karşılanır şekilde ayrılmak çok zarifçe gerçekten, onlar da gülümsüyor.

Biz söyleye söyleye insanlarda farkındalık oluşturacağız inanıyorum.

Gece 1de ancak uyumuşumdur ve 3buçuktan sabah 8e kadar ayaktaydım uyuyamadım sonra sızmışım herhalde. Dün belim ve sırtım korkunç derecede ağrıdı ve geçmedi de bir türlü. Şimdi ek olarak karnım ve başım da çok ağrıyor. Çok huzursuzum ve sinirim bozuldu, bir şeyler yiyip ilaç alıp uyumayı deniycem. Her gece böyle olmayacak deyin

İkisi birlikte kullanılan ilaçlar canım, doktorun söylediği şekilde kullan kontrollerini aksatma sağ salim geçsin şu aylar

Magnezyum çok iyi geliyor ağrılarıma. Her gün içiyorum.

Gece uykusuzluğu sanırım doğuma kadar böyle devam ediyor okuduklarıma göre. Hatta son 2 ay özellikle daha fazla uyunmuyormuş galiba. Ben şimdiden yatakta dönerken ederken rahatsız oluyorum. Nolcaz bilmiyorum. Az kaldı, sabır.

Bebiş içimden çıktıktan sonra en çok istediğim şey ise yüz üstü şöyle rahatttça yatabilmek

Malesef uykular haram olmaya başladı uyuyabilene kadar acayip çekiyorum. Uyursam ve tuvalete kalkmazsam tamam ama bir de tuvalete kalkarsam daha tekrar uyuyamıyorum. İşkence gibi birşey

Malesef uykular haram olmaya başladı uyuyabilene kadar acayip çekiyorum. Uyursam ve tuvalete kalkmazsam tamam ama bir de tuvalete kalkarsam daha tekrar uyuyamıyorum. İşkence gibi birşey

haberler kötü diyorsunuz yani
benim ağrım sızım olmuyor normalde kramplar dışında, o da magnezyumla iyice azaldı çok şükür o yüzden dün hepsini birden yaşayınca aşırı moralim bozuldu sanırım, uykusuzluk da iyice asabımı bozdu. teşekkür ederim cevaplarınız için leydiler

Rabbim güç kuvvet şifa kolaylıklar versin sabırlar versin canım imtihanını kolaylaştırsın dua edeceğim sana inşaAllah bana özelden istersen ismini yazarsan namaz arkalarına inşaAllah ekleyeyim seni

Vallahi inşallah sen mışıl mışıl uyursun yine de

Kızlar ben bir halt yedim şimdi size olmaz hani dün size ikea dan bi yatak alcam demiştim ya sonra biz bugün e bebeğe gittik ben ordan bir set aldım park yatak dediklerinden fotosunu atcam yüzde 30 insirimle 5.500 e geldi içinde ana kucağı da var mantıklı gelince öbür yatağı sattım hemen bugün indirim bitiyormuş bilginize bide artislik yaptım ucuzdu diye size attım kusura bakmayın

Eklentiler

• IMG_4749.webp
    12,5 KB · Görüntüleme: 64
Geçmiş olsun. Ben 3. Aydan beri Coraspin kullanıyorum. Benim 12. Haftada bulunmuştu kan akılında problem, 3 ay kullandım ve geçti. Erken tespit edilip kullanınca geçebiliyor. Siz 34-35’e kadar coraspin kullanırsınız tahminim. Şimdi 23. Haftada bıraktırdılar. Coraspinden bir şey olmuyor, bebiş de çok güzel büyüdü ve o kan akışındaki direnç geçti. Tüp bebek yapanlardan baştan beri kullananlar var, ben kullanmamıştım ilk trimester. Benim tansiyonum da 11/7 ve son 3 aydır neredeyse tuzsuz beslemiyorum. Peynir mesela taze kaşar, dil peyniri, lor yiyorum. Zeytini annem kurdu, onu yiyorum. Yemekleri azıcık atıyoruz ben eklemiyorum. Bol su. Bu durum preeklemsi riski yaratabiliyor maalesef, herkesten biraz daha fazla, dikkat etmek lazım.

Cok sagol kuzum Allah razi olsun ozaman tuzdan uzak durmam lazim degl mi ,? Benim atesim cikiyor arada ama napsam cok terliyorum bu sabah cok cnm skldi 13 e 9 olmus

Hayırlı olsun. Benim de böyle alışverişlerim olduğu için yadırgamadım güzelmiş ben beğendim

Ya çok güzelmiş, rengine bayıldım. Güle güle kullan

Hayırlı olsun. Benim de böyle alışverişlerim olduğu için yadırgamadım güzelmiş ben beğendim
Bişeyi almadan heyecanlanıyorum sizinle paylaşıyorum sonra başka bişi çıkıyo hoooop dönüyorum ama bunun indirimi baya iiidi müzik aleti de var çok fonksiyonlu diğeriyle aynı fiyata geldi ana kucağıyla iyi oldu sağol canım benim Rabbim cümlemize sağlıkla kullandırmayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…