Devlette doktorum özel de yok bulunduğum şehirde ağrım geçti ama bakalımDoktorun almaz mı yarın erkenden gitsen
Ben ilk yapıyordum ne istese canım uada eşime diyordum bi ara uykudan uyandım gözümü baklava diye açtım çok komiktiHamileyken bazı şeyler daha zor ya nefis böyle sürekli dürtüklüyor kalk kalk kalk yap yap yap ye ye ye bi uysak mahvolcaz gerçekten. Bak ben normalde moralim bozukken bişeye canım sıkılırsa ağzıma lokma koymam yemek yiyemem bişi yiyemem ama hamileyken öyle mi dün moralim bozuldu nerdeyse eşime git tatlı getir dicektim. Sonra bi kendime geldim dedim aen napıyorsun manyak mısın aaaa dedim bi tuhaf oldum he silkelendim üzerine nir bardak su içtim yattımhamileyken sen sen olmaktan çıkıyorsun arkadaş hamilelik ne diye sorarlarsa bunu dicem
Instagramda gezerken bi ebe videosundan görmüştüm doğumda yanınıza neden enjektör almalısınız diye başka şekilde de kullandıda unuttumAynen silikon birşey kuzumo silikonu göğüs yara olduğunda da kullanıyorlar. Enjektörle çıkarmayı da ilk kez duydum
Canım inanır mısın dün bi aklıma gelmiştin ne yaptı acaba diye öyle bi hayrolsun demiştim. Bugün sen yazmışsın. Rabbim şifalar versin imtihanın olacak demekki seninde Rabbim ecirler versin.evet bu aylarda hamile olmak aslında çok güzel yazın sıcağında hiç çekilmez ama bu aylarında bu sıkıntısı var. Rabbim cümlemize güç kuvvet versin.
Naçizane burdan önereyim; normal oda sıcaklığı 21 derece olması lazım. O nedenle çok sıcak yapmak (klima, kalorifer vs) iyi bir şey değil. Doktorlar bu dereceyi öneriyorlar. O nedenle de hastalıklar maalesef artıyor bu aylarda. Bizim mesela lojman olduğu için anasını satayım bi yakıyorlar kaloriferi eski birde öyle kısayım edeyim ayarliim de yok cam açıyorum hafiften boğazı kurutmasın diye. Ama tam 21 derecelerde oluyor serin iyi oluyor. Kısacası Çok sıcaklarda çok soğuk, çok soğuklarda çok sıcak iyi değil yani.
Devlet hastanesindeki doktorlar sanırım hiç ağızlarını açmıyorlar ya ben anlamadım ki ne için orda duruyorlar dükkanı kapatıp gitsinler bari neden bu kadar ilgisizler ve bilgilendirme yapmıyorlar anlamadım. Kuracağı 2 cümle çok vaktini de almaz yani. Bu konuya bi eğilmek lazım aslında hamile kadın sorunsalıdır yani bu
İkisi birlikte kullanılan ilaçlar canım, doktorun söylediği şekilde kullan kontrollerini aksatma sağ salim geçsin şu aylarHem kan ilaci verdi hemde bu coraspirin kan sulandirici gibi birssy ya ondan birde pireklemsi suphesi tasiyormusum yani tansiyonum ve tahlillerimden dolayi bu yonde dusundugunu soyledi doktor. 2 haftada en uzun gitmem gerekiyor surekli doktora yada tahlil vercekmisim :/
Magnezyum çok iyi geliyor ağrılarıma. Her gün içiyorum.Gece 1de ancak uyumuşumdur ve 3buçuktan sabah 8e kadar ayaktaydım uyuyamadım sonra sızmışım herhalde. Dün belim ve sırtım korkunç derecede ağrıdı ve geçmedi de bir türlü. Şimdi ek olarak karnım ve başım da çok ağrıyor. Çok huzursuzum ve sinirim bozuldu, bir şeyler yiyip ilaç alıp uyumayı deniycem. Her gece böyle olmayacak deyin
Malesef uykular haram olmaya başladıGece 1de ancak uyumuşumdur ve 3buçuktan sabah 8e kadar ayaktaydım uyuyamadım sonra sızmışım herhalde. Dün belim ve sırtım korkunç derecede ağrıdı ve geçmedi de bir türlü. Şimdi ek olarak karnım ve başım da çok ağrıyor. Çok huzursuzum ve sinirim bozuldu, bir şeyler yiyip ilaç alıp uyumayı deniycem. Her gece böyle olmayacak deyin
Normal canım endişe etme çok sık uyurlar bu haftalarda Dr öyle demiştiGunaydinnn kizlar bebesinin hareketinde azalma hisseden var mi ben cok korktum ya oglum biraz sakin gibi dun de oyleydi 23. Haftadayiz
Magnezyum çok iyi geliyor ağrılarıma. Her gün içiyorum.
Gece uykusuzluğu sanırım doğuma kadar böyle devam ediyor okuduklarıma göre. Hatta son 2 ay özellikle daha fazla uyunmuyormuş galiba. Ben şimdiden yatakta dönerken ederken rahatsız oluyorum. Nolcaz bilmiyorum. Az kaldı, sabır.
Bebiş içimden çıktıktan sonra en çok istediğim şey ise yüz üstü şöyle rahatttça yatabilmek
Malesef uykular haram olmaya başladıuyuyabilene kadar acayip çekiyorum. Uyursam ve tuvalete kalkmazsam tamam ama bir de tuvalete kalkarsam daha tekrar uyuyamıyorum. İşkence gibi birşey
Rabbim güç kuvvet şifa kolaylıklar versin sabırlar versin canım imtihanını kolaylaştırsın dua edeceğim sana inşaAllah bana özelden istersen ismini yazarsan namaz arkalarına inşaAllah ekleyeyim seniKalp kalbe karşıymış canım♡, ben gidiyorum geliyorum hastaneye, boyutunun büyüklüğü hakkında bilgi alamıyoruz doğumdan sonra bekli olacakmış ama ameliyat olacak bebeğim, çok şükredin kızlar, sağlıklı bir evlat çok büyük nimet, neler görüyorum o hastane kapılarında, şükrediyorum hep, en azından diyorum biz çare kapısını deneyeceğiz, öyle illetler var ki çaresiz... Anneler çok üzgün. Elden bir şey gelmiyor, amin inşallah cümlemize güç kuvvet versin Rabbim
Aslında canım ben yanıyorum, öyle sıcak basmalarım oluyor ki, terliyorum sürekli petekleri hiç açtırmıyorum eşime yapma diyor hava çok soğuk ama bana sıcak geliyor, e tabi ben 2 gün önce biraz evde iş yapayım dedim, camlar da açık herhalde üşüttüm sabahı nasıl ettim bilmiyorum, aman dikkat edin çok
Vallahi inşallah sen mışıl mışıl uyursun yine dehaberler kötü diyorsunuz yani
benim ağrım sızım olmuyor normalde kramplar dışında, o da magnezyumla iyice azaldı çok şükür o yüzden dün hepsini birden yaşayınca aşırı moralim bozuldu sanırım, uykusuzluk da iyice asabımı bozdu. teşekkür ederim cevaplarınız için leydiler
Geçmiş olsun. Ben 3. Aydan beri Coraspin kullanıyorum. Benim 12. Haftada bulunmuştu kan akılında problem, 3 ay kullandım ve geçti. Erken tespit edilip kullanınca geçebiliyor. Siz 34-35’e kadar coraspin kullanırsınız tahminim. Şimdi 23. Haftada bıraktırdılar. Coraspinden bir şey olmuyor, bebiş de çok güzel büyüdü ve o kan akışındaki direnç geçti. Tüp bebek yapanlardan baştan beri kullananlar var, ben kullanmamıştım ilk trimester. Benim tansiyonum da 11/7 ve son 3 aydır neredeyse tuzsuz beslemiyorum. Peynir mesela taze kaşar, dil peyniri, lor yiyorum. Zeytini annem kurdu, onu yiyorum. Yemekleri azıcık atıyoruz ben eklemiyorum. Bol su. Bu durum preeklemsi riski yaratabiliyor maalesef, herkesten biraz daha fazla, dikkat etmek lazım.Hanimlar tüm sayfalari okudum sanirim ama cevap yazmak yerine begeniler attim cunku cevap verince nerde oldugumu unutuyorum sayfa olarakHamilelikte unutkanlaştım. Geçen randevum vardı .. Doktor yuzunu renkli sekilde gosterdi minik prensesimin ama ayaklair yuzunde uyuyordu doktor uyartti birazcik çatttı kaşlarini bize aşırı asabi var ya anam anam yandim 22 ci haftalarda cikti olcumleri hep ama gittigimde 23+4 filandim sat a gore.. Kan ilaci verdi bana ve coraspirin basladi tansiyonum sıkıntıli cunku bu aralar :/ korkudan icemedim coraspirini kullanan var mi ben cok korkuyorum ya ve geceleri cok uyanmaya basladim kulaklarjm cok çınlıyor 2 haftadır boynum omuzlarim agriyor. Cok yorgun hissediyorum kendimi ve her ultrasyonda solda kafasi ayaklari sagda yada mideme yakin bi bolgede duruyor hic donmuyor mu acaba benim kiz off su icmem lazim nasil kalkicam kesin sonra da wc ihtiyaci olcak vucudumda anam ya
Cok sagol kuzum Allah razi olsun ozaman tuzdan uzak durmam lazim degl mi ,? Benim atesim cikiyor arada ama napsam cok terliyorum bu sabah cok cnm skldi 13 e 9 olmusGeçmiş olsun. Ben 3. Aydan beri Coraspin kullanıyorum. Benim 12. Haftada bulunmuştu kan akılında problem, 3 ay kullandım ve geçti. Erken tespit edilip kullanınca geçebiliyor. Siz 34-35’e kadar coraspin kullanırsınız tahminim. Şimdi 23. Haftada bıraktırdılar. Coraspinden bir şey olmuyor, bebiş de çok güzel büyüdü ve o kan akışındaki direnç geçti. Tüp bebek yapanlardan baştan beri kullananlar var, ben kullanmamıştım ilk trimester. Benim tansiyonum da 11/7 ve son 3 aydır neredeyse tuzsuz beslemiyorum. Peynir mesela taze kaşar, dil peyniri, lor yiyorum. Zeytini annem kurdu, onu yiyorum. Yemekleri azıcık atıyoruz ben eklemiyorum. Bol su. Bu durum preeklemsi riski yaratabiliyor maalesef, herkesten biraz daha fazla, dikkat etmek lazım.
Hayırlı olsun. Benim de böyle alışverişlerim olduğu için yadırgamadımKızlar ben bir halt yedim şimdi size olmaz hani dün size ikea dan bi yatak alcam demiştim ya sonra biz bugün e bebeğe gittik ben ordan bir set aldım park yatak dediklerinden fotosunu atcam yüzde 30 insirimle 5.500 e geldi içinde ana kucağı da varmantıklı gelince öbür yatağı sattım hemen bugün indirim bitiyormuş bilginize bide artislik yaptım ucuzdu diye size attım kusura bakmayın
Ya çok güzelmiş, rengine bayıldım. Güle güle kullanKızlar ben bir halt yedim şimdi size olmaz hani dün size ikea dan bi yatak alcam demiştim ya sonra biz bugün e bebeğe gittik ben ordan bir set aldım park yatak dediklerinden fotosunu atcam yüzde 30 insirimle 5.500 e geldi içinde ana kucağı da varmantıklı gelince öbür yatağı sattım hemen bugün indirim bitiyormuş bilginize bide artislik yaptım ucuzdu diye size attım kusura bakmayın
Bişeyi almadan heyecanlanıyorum sizinle paylaşıyorum sonra başka bişi çıkıyo hoooop dönüyorumHayırlı olsun. Benim de böyle alışverişlerim olduğu için yadırgamadımgüzelmiş ben beğendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?