Teşekkür ederim canım Rabbim en güzellerini sizlere de nasip etsin sağlıkla kullanmamızı nasip etsinYa çok güzelmiş, rengine bayıldım. Güle güle kullan
Ay hay Allah canını mı çektirdim ya, benim o yazan evetBen çok üzüldüm bu duruma ya. Arkadaşın tepki yanlış olmuş bence, rahatsız olduysan canın istediyse okuma geç yani. Hayır bahsettiğin şey de çiğköfte altı üstü herkesin ulaşabileceği bir şey.
P Pumpkin04 diye bir arkadaş var grupta (ay doğru kişiyi etiketlemişimdir inşallah) her yazdığında canım kabak tatlısı çekiyor o zaman bende ona yazayım git hesabını kapat diye
Ben son 2 aydır geceleri uyanıyorum. Olmaz öyle her gece, sen güzelce al parolünü uyu. Baş ağrısına buz koyup soğuk kompress çok iyi geliyor. Nane yağı, vicks falan da.Gece 1de ancak uyumuşumdur ve 3buçuktan sabah 8e kadar ayaktaydım uyuyamadım sonra sızmışım herhalde. Dün belim ve sırtım korkunç derecede ağrıdı ve geçmedi de bir türlü. Şimdi ek olarak karnım ve başım da çok ağrıyor. Çok huzursuzum ve sinirim bozuldu, bir şeyler yiyip ilaç alıp uyumayı deniycem. Her gece böyle olmayacak deyin
Evet tuzdan ve şekerden uzak durmak lazım. 13/9 sınır aslında çok yüksek değil. Hafif yürüyüş de iyi geliyor bence. Bir de bol su, 3 litre falan içiyorum ben. Turşu, paketli gıdayı falan evinize bile almayın bence.Cok sagol kuzum Allah razi olsun ozaman tuzdan uzak durmam lazim degl mi ,? Benim atesim cikiyor arada ama napsam cok terliyorum bu sabah cok cnm skldi 13 e 9 olmus
Kuzum bu benim normal tansiyonum oldu diyebilirimCok sagol kuzum Allah razi olsun ozaman tuzdan uzak durmam lazim degl mi ,? Benim atesim cikiyor arada ama napsam cok terliyorum bu sabah cok cnm skldi 13 e 9 olmus
Rabbim güç kuvvet şifa kolaylıklar versin sabırlar versin canım imtihanını kolaylaştırsın dua edeceğim sana inşaAllah bana özelden istersen ismini yazarsan namaz arkalarına inşaAllah ekleyeyim seni
Ben açıkçası seviniyorum ya Burda arkadaşlar bir şey alınca, hem fikir oluyor hem de biz alamadık diye neden başkası da alamasın. Çok saçma bir düşünce. Hayatında sahip olduklarıyla ve kendisiyle mutlu olan insan kıskanmaz, başkası için sevinir, inşallah benim de olur bir gün der, konuyu kapatir.Ay hay Allah canını mı çektirdim ya, benim o yazan evetAy kusura bakma valla giç düşünemedim. Kabızlık savaşındaki silahım.
Bence de Y ysnmrv çok yanlış bir tutum. Kabızlığa da öneride bulunuyoruz işte, ya da hoşumuza giden şeyi yazıyoruz. Hamileyken benim de canım çekiyor da durabiliyorum yani 35 yaşında. Bazen birisi bir şey alıyor, biz alamıyoruz mesela bir ürün,pahalı geliyor ama onu da mı paylaşmıcaz? Bunlar biraz kem gözlülükten bence. Başkasında olan cazip geliyor ve kendisi kıskanıp sinir olup karşıdakine suçlu hissettirmeye çalışıyor, bizim toplum hep böyle. Çok gülen çok ağlarmış misali…
Canımm gelmiş geçmiş olsun 10 gün öncee bende atlattım ama boğazla başladı ve bu seneki gripp böyle başlıyor çevremdede limonlu su aşırıya kaçmadanBoğazım çok acıyo ağzımın içi de tahriş olmuş olarak uyandımbelki ıhlamur iyi gelir dedim
Çok katılıyorum bence de, herkesin kendi fesatlığı vallaBen açıkçası seviniyorum ya Burda arkadaşlar bir şey alınca, hem fikir oluyor hem de biz alamadık diye neden başkası da alamasın. Çok saçma bir düşünce. Hayatında sahip olduklarıyla ve kendisiyle mutlu olan insan kıskanmaz, başkası için sevinir, inşallah benim de olur bir gün der, konuyu kapatir.
Yemek konusu hele benim için başka bir olay ben de bir de hamilelik şekeri var, burada yazılan neredeyse tüm yemekleri, tatlıları yiyemiyorum ama hiç aklıma gelmedi valla niye yazıyorsunuz demek, yemin ediyorum oh yin yin diyorum içimden çünkü yiyememek cok kötü. Yesin insanlar yav.
Tam bir turşu canavarayım anacığım da çok güzel yapıyor bayadır yiyorum tansiyonum hep 12/8 ama yemeklerde çok tuz kullanmıyorumEvet tuzdan ve şekerden uzak durmak lazım. 13/9 sınır aslında çok yüksek değil. Hafif yürüyüş de iyi geliyor bence. Bir de bol su, 3 litre falan içiyorum ben. Turşu, paketli gıdayı falan evinize bile almayın bence.
Sok oldummmm hic beklemiyom asagida oldugu icin genelde hareketi tekmeleri midemie dogru vurduuu bitaneeeSabah hareket icin yazmistim ya cevabimi oglum artik bayaaa yukariya bir tane vurarak verdi az once .
Ohh afiyet olsun. Ev yapımı turşular daha sirkeli az tuzlu okuyor sanki. Hazırları tuzu çok dşye önermiyorlar tansiyonu olana. Tansiyon yoksa ne güzel. Bende çıkarsa diye dikkat eden gruptayım maalesef.Tam bir turşu canavarayım anacığım da çok güzel yapıyor bayadır yiyorum tansiyonum hep 12/8 ama yemeklerde çok tuz kullanmıyorum
Senden gaza gelip bende ilk kez e bebeğe gittim bugün. Yataklara da baktım. Çok güzellerdi ama ne alacağım konusunda kararsız kaldım. Sen en azından bu konuda rahata erdinBişeyi almadan heyecanlanıyorum sizinle paylaşıyorum sonra başka bişi çıkıyo hoooop dönüyorumama bunun indirimi baya iiidi müzik aleti de var çok fonksiyonlu diğeriyle aynı fiyata geldi ana kucağıyla iyi oldu sağol canım benim Rabbim cümlemize sağlıkla kullandırmayı nasip etsin
Annem sirkesiz yapıyor sarımsaklı felan tuzunu dengeliyordurOhh afiyet olsun. Ev yapımı turşular daha sirkeli az tuzlu okuyor sanki. Hazırları tuzu çok dşye önermiyorlar tansiyonu olana. Tansiyon yoksa ne güzel. Bende çıkarsa diye dikkat eden gruptayım maalesef.
Ay benimde gece bi tekme attı korktumSok oldummmm hic beklemiyom asagida oldugu icin genelde hareketi tekmeleri midemie dogru vurduuu bitaneee
Merhabalar hamileligin başında mı çıktı şekeriniz benimde 7 de cikti şuan kontrol edemiyorum uc gün oldu ogreneliHamilelik şekeri demişken konusu açılmış yine. Baktırın sekerinize içi dolgulu kurabiyelerim. Bunu hamilelik şekeri hamilelik başında doktor tecrübesiyle bulunmuş biri olarak söylüyorum, bilinmezse çok ciddi bir durum. Simdi mesela hiç rahatsız etmiyor, cok kolay kontrol altına aldım, korkmayın yani. Çıkmazsa ne güzel, çıkarsa da hemen tedaviye, diyete vs. Başlanır, kötü durumları ekarte etmiş olursunuz.
Merhabalar benimde 7 haftada cikti önceki uc aya bakıldı yok benimde hamilelikte dolayı sanırım sizde diyet yapiyormusunuzValla daha cok güldüm, daha cok sallandi ehehe
Bende hamilelik sekeri var, 9. haftada bulundu. O haftadan beri günde iki kez kan sekeri testi yapiyorum, yatmadan önce de insülin kullaniyorum ama su ana kadar degerlerim cok iyi gidiyor ama ben de dikkat ediyorum acikcasi cok. Her gün ölctügüm degerleri ve yediklerimi yazdigim bir hamilelik sekeri günlügü var. Bunu ayda bir kere diyabet doktoruma e-postayla gönderiyorum. Bunun disinda 19. veya 20. haftadan itibaren bebegin fiziksel bilgilerinin girildigi bir bölüm var, bu bilgileri jinekolog deftere giriyor, diyabet doktoru da bunu takip ediyor. Bebegin büyümesi dogumu belirleyen bir etken oldugu icin takip ediliyor, bilgin vardir potansiyelin varsa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?