2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Ay hay Allah canını mı çektirdim ya, benim o yazan evet Ay kusura bakma valla giç düşünemedim. Kabızlık savaşındaki silahım.

Bence de Y ysnmrv çok yanlış bir tutum. Kabızlığa da öneride bulunuyoruz işte, ya da hoşumuza giden şeyi yazıyoruz. Hamileyken benim de canım çekiyor da durabiliyorum yani 35 yaşında. Bazen birisi bir şey alıyor, biz alamıyoruz mesela bir ürün,pahalı geliyor ama onu da mı paylaşmıcaz? Bunlar biraz kem gözlülükten bence. Başkasında olan cazip geliyor ve kendisi kıskanıp sinir olup karşıdakine suçlu hissettirmeye çalışıyor, bizim toplum hep böyle. Çok gülen çok ağlarmış misali…

Ben son 2 aydır geceleri uyanıyorum. Olmaz öyle her gece, sen güzelce al parolünü uyu. Baş ağrısına buz koyup soğuk kompress çok iyi geliyor. Nane yağı, vicks falan da.

Cok sagol kuzum Allah razi olsun ozaman tuzdan uzak durmam lazim degl mi ,? Benim atesim cikiyor arada ama napsam cok terliyorum bu sabah cok cnm skldi 13 e 9 olmus
Evet tuzdan ve şekerden uzak durmak lazım. 13/9 sınır aslında çok yüksek değil. Hafif yürüyüş de iyi geliyor bence. Bir de bol su, 3 litre falan içiyorum ben. Turşu, paketli gıdayı falan evinize bile almayın bence.

Rabbim güç kuvvet şifa kolaylıklar versin sabırlar versin canım imtihanını kolaylaştırsın dua edeceğim sana inşaAllah bana özelden istersen ismini yazarsan namaz arkalarına inşaAllah ekleyeyim seni

Amin cümlemize inşallah, ameller niyetlere göredir canım, niyetine alman yeter, düşünmen yeter, Rabbim kolaylıştırsın, hepimizin doğumları ve doğum sonrası süreçleri su misali akıp gitsin kolaylıkla inşallah

Kızlar ben %90 elbise gidiyorum dışarıda, hamilelik kıyafeti almiyorum, zaten kesimi bol duran elbiselerimi kemerle filan hamile göbeğine uygun style yapıyorum, cok da güzel oluyor, ama hamileler için külotlu çorap almak gerekiyor onun için yoksa göbeği kesiyor. Neyse cok giydigimden de hemen atıyor falan dün yenisini almaya gittim. Dedim bugün oğluma da hediye alicam. Bu takimi aldim aşık oldum resmen ya 6-9 aylık için olanını seçtim.

Bu arada kıyafet almak beni çok zorluyor, nerden bilicez ne denk gelicek ya içim sıkıldı resmen dün eşyalara bakarken.

Eklentiler

• IMG-20231216-WA0065.webp
    24,8 KB · Görüntüleme: 88
  • IMG-20231216-WA0063.webp
    35,7 KB · Görüntüleme: 88
Ben açıkçası seviniyorum ya Burda arkadaşlar bir şey alınca, hem fikir oluyor hem de biz alamadık diye neden başkası da alamasın. Çok saçma bir düşünce. Hayatında sahip olduklarıyla ve kendisiyle mutlu olan insan kıskanmaz, başkası için sevinir, inşallah benim de olur bir gün der, konuyu kapatir.

Yemek konusu hele benim için başka bir olay ben de bir de hamilelik şekeri var, burada yazılan neredeyse tüm yemekleri, tatlıları yiyemiyorum ama hiç aklıma gelmedi valla niye yazıyorsunuz demek, yemin ediyorum oh yin yin diyorum içimden çünkü yiyememek cok kötü. Yesin insanlar yav.

Boğazım çok acıyo ağzımın içi de tahriş olmuş olarak uyandım belki ıhlamur iyi gelir dedim
Canımm gelmiş geçmiş olsun 10 gün öncee bende atlattım ama boğazla başladı ve bu seneki gripp böyle başlıyor çevremdede limonlu su aşırıya kaçmadan
Temizzz pekmez
Ballı süt
Meyve sebze ve çorba amaa hijyene önemm ver gribi ancak 10 günde atlattım ardından idrar enfeksiyonum çıktı şimdi onlaa uğraşıyorum Ihlamurda aşırıya kaçmadan içebilirsin bence diğerlerini bilmiyorum ALLAH Şafii ismiyle Şifalandırsın

Çok katılıyorum bence de, herkesin kendi fesatlığı valla Evet şeker olanlar başından beri yiyemiyor, bulantısı olan var. Bende rinit başladı, öksürmekten yiyemiyorum. Oluyor yani. Herkes kendi bebeğini en iyi şekilde beslemeye, büyütmeye çalılşıyor. Herkesin doğrusu, alışkanlığı kendisine, bu diğerininkini yanlış yapmıyor da anlayana.

Tam bir turşu canavarayım anacığım da çok güzel yapıyor bayadır yiyorum tansiyonum hep 12/8 ama yemeklerde çok tuz kullanmıyorum

Tam bir turşu canavarayım anacığım da çok güzel yapıyor bayadır yiyorum tansiyonum hep 12/8 ama yemeklerde çok tuz kullanmıyorum
Ohh afiyet olsun. Ev yapımı turşular daha sirkeli az tuzlu okuyor sanki. Hazırları tuzu çok dşye önermiyorlar tansiyonu olana. Tansiyon yoksa ne güzel. Bende çıkarsa diye dikkat eden gruptayım maalesef.

Senden gaza gelip bende ilk kez e bebeğe gittim bugün. Yataklara da baktım. Çok güzellerdi ama ne alacağım konusunda kararsız kaldım. Sen en azından bu konuda rahata erdin

Ohh afiyet olsun. Ev yapımı turşular daha sirkeli az tuzlu okuyor sanki. Hazırları tuzu çok dşye önermiyorlar tansiyonu olana. Tansiyon yoksa ne güzel. Bende çıkarsa diye dikkat eden gruptayım maalesef.
Annem sirkesiz yapıyor sarımsaklı felan tuzunu dengeliyordur

Sok oldummmm hic beklemiyom asagida oldugu icin genelde hareketi tekmeleri midemie dogru vurduuu bitaneee
Ay benimde gece bi tekme attı korktum eşim elini koydı atmadı çekti sonra attı yine gece uykusuzluğu şimdiden başladı bande uyuyamıyom

Merhabalar hamileligin başında mı çıktı şekeriniz benimde 7 de cikti şuan kontrol edemiyorum uc gün oldu ogreneli

Merhabalar benimde 7 haftada cikti önceki uc aya bakıldı yok benimde hamilelikte dolayı sanırım sizde diyet yapiyormusunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…