2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar ben karın ve bel ağrısından hiç uyuyamadım dün gece. artık ağlamak üzereyim resmen. o hamile yastıkalrından alıp da memnun olan var mı aranızda
Çok geçmiş olsun. Ben 3 aylıkken belim çok ağrıdı, o zaman bir gün eşim almış ve çok rahat ettim. 3 parçalı benim arası fermuarlı, o fermuar kısmı kolların olduğu yere denk geliyor. Başını koyduğun kısım da ilerde ayrılıp emzirme yastığı oluyor. Markası Nimo, amazondan almıştı eşim çok ağrım var diye. Başka marka bilmiyorum hiç ama çok var. Bu çok büyük de değil. Yatakta engellemiyor bizi.

Ay artık çalışmak işkence gibi geliyor. Uzun saatler oturamıyorum ben.
Oturarak çalışmak zorundayım ben de ama arkama yaslandığımda çok daha fazla yorulduğumu fark ettim sanki göbeğim belime baskı yapıyor yaslanınca. Bacaklarımı yanlara doğru açabildiğim kadar açıp göbeğimi öne alıp sırtımı dik tutarak oturduğumda daha az yoruluyorum. Bi de oturduğum yerde sürekli leğen kemiğimi öne arkaya oynatmaya çalışıyorum. Bel ağrım yok uzun bi süredir magnezyum da kullanmamama rağmen. Belki iyi gelir

Sen doktoruna söyle. Magnezyum içeyim mi diye sor olmadı. Neredeyse hepimizin doktoru verdi içiyoruz ve magnezyum sayesinde ağrılarımız azaldı ya da olmuyor. Çok önemli.
İki hafta sonra gidicem 24 haftalık olunca inşallah o güne kadar kötü bişi olmazsa

Hanımlar egzersizler başladı mı inanılmaz egzersiz yapasım var ama bebişin eşi biraz önde doktor yap demeyene kadar yapamıyorum ayaklarım şişmiş

Hanımlar egzersizler başladı mı inanılmaz egzersiz yapasım var ama bebişin eşi biraz önde doktor yap demeyene kadar yapamıyorum ayaklarım şişmiş
Yani bacaklarını ve kollarını ufak ufak hareketlendirebilirsin bence. Bedenini dinleyerek yap yanlış bi şey yaparsan emin ol hissedersin

İNŞALLAH tertemiz sağlıklı çıksın canım amaa enfeksiyon tüm hamişlerdde görülebiliyormuş önemli olann dikkat edicez bol su içicez progestan kullanıyormuydun
Az varmış canım monorol şase 1 kullan bol su içmeye devam et dedi. Yok progestanı 3. Ayda bıraktım canım

Az varmış canım monorol şase 1 kullan bol su içmeye devam et dedi. Yok progestanı 3. Ayda bıraktım canım
Anladım canımm gelmiş geçmiş olsun benim çoğalmıştı bende monurol şasee kullandım azaldı mesela bir hafta sonra bi adet daha içicem ve Nasipse iyiyce hafifler boll su içiyorum ve çamaşır temizliğine önem veriyorum canımm

Ben yapiyorum 17. Haftamdan beriii haftada iki Simge Dumanlaa yine yaziyorum sonsuz tavsiyemdirerr

Ben bunu aldim bi set baya kalabalik ici penye battaniyesinden emzirme önlüğüne kadar her seyi varrr ve yumusacik cokta guzel penye bir cantaya koymuslar . Bir de ayni markadan (TinyLamb) bi set daha aldim o da yesilimsiii bir renk ama hurcladigim
Icin su an ay ay her seyi fotografini atamadimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…