2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Evet Goo.n'u iki bebeği olan bir arkadaşım tavsiye etti hep prima kullanmış prima dan daha memnun kaldığını söylemişti ama yorumlara bir bakın kızlar yorumları da iyi ben sanırım onunla başlayacağım :)

Ya e bebek internet sitesinde bir sürü internete özel indirim var şu datlışlara baksanıza 1-1,5 yaş alabiliyorsunuz 90-100 falandı fiyatları tavsiye edeyim alıp koydum kenara bi baksanıza Allah’ım yicem
tam bi minik insanlar ya yerim

İNŞALLAH enfeksiyon çıkmaz canım ama sana tavsiyem sağlık ocaklarındaki çubuk bazen yanıltabiliyormuş bilgin olsun suyu 3 litreye çıkarmanı iç çamaşırını günde 3 4 kez değiştirmeni öneririm ve ütülü ilmkan varsa pamuklu
Bendede çıktı ben monurol kullandım iyi geldi Ve bir tanee dahaa kullanıcam toz şasee Hamdolsun ve bol suyuda arttırdım iç çamaşırınıda dikkat etmeye çalışıyorum
Amaaa kışş hamişliği böyle sanırım ayakları üşütmek ve banyoda üşütmek de etkileyebilir napıcaz bilmiorum ALLAH güç kuvvet sağlık versin

Canımm sen coraspirin kullanıyorsun Şifaa olsunn ocsapar ı kaçlık kullanıyorsun
Coraspirin yadaa Ocsaparı değerini arttırabilirlerdi gerek görmedilermi limonlu suu amaa aşırı değil kanıı sulandırır Az miktarda tüketebilirsin Şifaa niyetinee

bayıldım ya o tavşanlara minnoş minnoş. adı belli olunca ben de yaptırcam muhtemelen
Ben isim yazdırmadım ikinci olursa ona da giydiririm diye, öyle yapacam şimdi Zaten yastığında ismi oluyor her yere yazmasak da olur dedim, kız olma ihtimaline de sarı almıştım. Putin ben evet

Başınız sağ olsun
ALLAH babanıza Şifaa versin
Bebişiniz de sağlıkla ilerlesin İNŞALLAH

2 bebeği olan bir arkadaşım bez ve ıslak mendili önceden almamamı tavsiye etti.bebeklerde bazı bezler alerji yapabiliyormuş o yüzden deneyerek bulacaksın dedi hangi bez olduğunu.

Canım merhaba öncelikle hayırlı olsun uzun zamandır foruma giremedim yeni okuyorum
Ben İstanbuldayım , bebeğimizin cinsiyeti kız ismi Almila olacak inşallah tahmini doğum tarihi ise 8 nisan

2 bebeği olan bir arkadaşım bez ve ıslak mendili önceden almamamı tavsiye etti.bebeklerde bazı bezler alerji yapabiliyormuş o yüzden deneyerek bulacaksın dedi hangi bez olduğunu.
Ben almış bulundum inşallah sıkıntı yaşamayız

Amin canım inşallah ilk güne göre hafifledi ama rahatsız ediyor. Yarım saat sonra alacağım bakalım sonuçlarımı

Senin bebito önden mi gidiyor canım yoksa doktorun yeni adet tarihi mi belirledi

Kuzum o durum şöyle bebeğin beslenmesinde sıkıntı var mı diye öncelikli bakıyorlarmış. Eğer bebeğin beslenmesinde sıkıntı yok ise ve sadece tek tarafta ise kontrollü gidilmesi yeterli oluyormuş. Doktorun dediğini diyorum. Herşeyin fazlası zarar kanım şuan acayip sulu zaten şeker ölçümlerinde kan kan değil resmen sulu bişi akıyor. Açıkçası fazla bişi yapmaya gerek duymuyorum. 0,4 oksapar kullanıyorum zaten. Ben birde doktorları aşırı darlayan birisiyim benimkini de darladım yani yok sıkıntı dedi. Tansiyonum ise stabil 11-7 hep hayatım boyunca böyleydi. Elhamdulillah maşaAllah diiim de kız şimdi kendi kendime estağfurullah maşaAllah maşaAllah ama teşekkür ediyorum tavsiyelerin için

Kızlar bez konusu konuşulmuş sanırım pure babyi çok övüyorlar kullananlar ben stok yapmicam ama kullanmayı düşünüyorum

Senin bebito önden mi gidiyor canım yoksa doktorun yeni adet tarihi mi belirledi
Yok kuzum aslında geç döllenme beş gün ileri aldı adet tarihimi 21di 26 Haziran yaptı böyle takip ediliyorum

Amin canım inşallah ilk güne göre hafifledi ama rahatsız ediyor. Yarım saat sonra alacağım bakalım sonuçlarımı
İNŞALLAH tertemiz sağlıklı çıksın canım amaa enfeksiyon tüm hamişlerdde görülebiliyormuş önemli olann dikkat edicez bol su içicez progestan kullanıyormuydun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…