2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

MAŞALLAH SUBHANALLAH arkadaşım sağlıkla ilerlesin gebeliğinn İNŞALLAH sağlıklı doğumlar Nasip etsin RABBİM sanada bizede
Ricaa ederim arkadaşım bendee kullanıyorum 0,6 lık benim amaa kanın suluysa gerekte yok
Sendemi enfeksiyon çıkmıştı bir ara canımm bendee doktorları darlıyorum merak etmee kolay olmadı bu aşamaya gelmek ben şimdi enfeksiyonla uğraşıyorum bol su monurol içtim bir keree bir keree dahaa içicem Nasipse 1 haftaya kadar banyoya girmeye korkuyorum napıcam bilmiorum ALLAH herkese Şifaa versin

Sol tarafıma sancımsı bisi saplanıyor niyeyse
Ara ara oluyor bana da uzanıp dinlenince geçiyor. Biraz uzan dinlen istersen. Geçmezse doktoruna söylersin olmadı. Sanırım o sancıları falan hissetmeye devam edeceğiz fazla fazla. Ben de artık iç organlarımın yer değiştirdiğini hissediyorum. Resmen göğsümün altında toplanıyolar.

Öncelikle geçmiş olsun başınız sağ olsun geride kalanlara sabırlar versin 22 hafta canım hayırlısı ile

Tam olarak ne ağrısı.benim de öksürmekten kasıklarıma ağrı giriyor. Bi de çatı agrisi da başladı. Oturduğum yerden zor kalkıyorum. Randevu bulabildim mi ayrıntıliya
İşte oturduğum yerden kalkamıyorum kalkarken acı çekiyorum vajina kasık hepsi ağrıyor randevu yok valla bulamadım

Magnezyum içiyor musun canım? İyi geliyor ağrılara. Bende 2 gecedir uyuyamıyorum yok yere. Bi oraya dönüyorum bi oraya maalesef yok.
Yok canım vermediler bişi bende öyle ağrı dışında dua ediyorum valla sayı bile sayıyorum uykum gelsin diye yok gelmiyor vücut alıştırma yapıyor sanırım

Evet dınlenınce gecıyor gibi işten geldım hayırlısı olsun normal sanırım:)

Öncelikle çok tatli bir lisan kullanip bana anlatmissin durumu cok sekersin Allah razi olsun umarim.bebislerimizi kucagimiza sag selamet bir sekilde saglikla aliriz. Bugun 2 ci gunum ilaci icisimin kulak ugultularim cok azaldi oncesinde coktu cunku

Yok canım vermediler bişi bende öyle ağrı dışında dua ediyorum valla sayı bile sayıyorum uykum gelsin diye yok gelmiyor vücut alıştırma yapıyor sanırım
Sen doktoruna söyle. Magnezyum içeyim mi diye sor olmadı. Neredeyse hepimizin doktoru verdi içiyoruz ve magnezyum sayesinde ağrılarımız azaldı ya da olmuyor. Çok önemli.

Ben aşağıdakilerden aldım benzerlerini. Nisan doğum olacak ama hava soğuk olur. Battaniye gibi olan kundak içinde yatırcam. Hava ısınırsa da hemen diğerine geçircem.

Eki Görüntüle 3353974
Çok teşekkür ederim cevap için Pek güzellermiş. İnşallah sağlıkla bebişlerimize giydirdiğimiz günleri de görürüz. Bana da bu kundak tulumlar çok mantıklı geldi

İşte oturduğum yerden kalkamıyorum kalkarken acı çekiyorum vajina kasık hepsi ağrıyor randevu yok valla bulamadım
Evet çatı kemiği ağrısı. Vücut doğuma hazırlık yapıyor şimdiden. Benim de ayni. Inşallah bulursun randevu. Benim de haftaya detaylım. Inşallah hep güzel şeyler duyarız

Bende 26 haziranım da bugün tam 25 haftalık oldun o yüzden sordum 2 gün öndesin
Geçtiğimiz perşembe günü kontrolüm vardı 24+4 du 25+0 olarak yazıyor ultrason ölçümlerine göre kilosu 770 Grdi haftasına göre kilosunu çok bulmuştu hatta şekerden şüphe etti drum çok şükür ki şeker çıkmadı ben de uygulama yükledim ordan hesap ediyordum son kontrol ölçülerine göre daha da ilerdeyim o zaman

Var ama multıvıtamın seklınde yetmıyor heralde bir dahaki gittiğimde sorayım ek alayım
Benimki ekstra vermisti vitamjn hapinda da var ama yetmiyordu bana da ekstra yazmisti gittiginde istersen yazar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…