- 24 Mart 2022
- 1.549
- 973
- 53
- 33
MAŞALLAH SUBHANALLAH arkadaşım sağlıkla ilerlesin gebeliğinn İNŞALLAH sağlıklı doğumlar Nasip etsin RABBİM sanada bizedeKuzum o durum şöyle bebeğin beslenmesinde sıkıntı var mı diye öncelikli bakıyorlarmış. Eğer bebeğin beslenmesinde sıkıntı yok ise ve sadece tek tarafta ise kontrollü gidilmesi yeterli oluyormuş. Doktorun dediğini diyorum. Herşeyin fazlası zarar kanım şuan acayip sulu zaten şeker ölçümlerinde kan kan değil resmen sulu bişi akıyor. Açıkçası fazla bişi yapmaya gerek duymuyorum. 0,4 oksapar kullanıyorum zaten. Ben birde doktorları aşırı darlayan birisiyim benimkini de darladım yani yok sıkıntı dedi. Tansiyonum ise stabil 11-7 hep hayatım boyunca böyleydi. Elhamdulillah maşaAllah diiim de kız şimdi kendi kendime estağfurullahmaşaAllah maşaAllah ama teşekkür ediyorum tavsiyelerin için
Aminn İNŞALLAH canımmSağol canım amin inşallah cümlemizin
Ara ara oluyor bana da uzanıp dinlenince geçiyor. Biraz uzan dinlen istersen. Geçmezse doktoruna söylersin olmadı. Sanırım o sancıları falan hissetmeye devam edeceğiz fazla fazla. Ben de artık iç organlarımın yer değiştirdiğini hissediyorum. Resmen göğsümün altında toplanıyolar.Sol tarafıma sancımsı bisi saplanıyor niyeyse
Öncelikle geçmiş olsun başınız sağ olsun geride kalanlara sabırlar versin 22 hafta canım hayırlısı ileBen de uzun süredir giremedim foruma eşimin dedesi vefat etti cenazemiz oldu üstüne babam kalp krizi geçirdi sıkıntılar yaşadık..
Şimdiye kadar herşey yolunda gidiyor 25+2 olduk inş böyle de devam ede sağlıkla alalım kuzularimizi kucağımızao kasık ağrısı bende de arttı varis vardı şimdi görünür şekilde çıkmış damarlar ağrılarım oluyor yürümem de değişti sen kacinci haftadasin canım
İşte oturduğum yerden kalkamıyorum kalkarken acı çekiyorum vajina kasık hepsi ağrıyor randevu yok valla bulamadımTam olarak ne ağrısı.benim de öksürmekten kasıklarıma ağrı giriyor. Bi de çatı agrisi da başladı. Oturduğum yerden zor kalkıyorum. Randevu bulabildim mi ayrıntıliya
Bende 26 haziranım da bugün tam 25 haftalık oldun o yüzden sordum 2 gün öndesinYok kuzum aslında geç döllenme beş gün ileri aldı adet tarihimi 21di 26 Haziran yaptı böyle takip ediliyorum
Yok canım vermediler bişi bende öyle ağrı dışında dua ediyorum valla sayı bile sayıyorum uykum gelsin diye yok gelmiyor vücut alıştırma yapıyor sanırımMagnezyum içiyor musun canım? İyi geliyor ağrılara. Bende 2 gecedir uyuyamıyorum yok yere. Bi oraya dönüyorum bi oraya maalesef yok.
Evet dınlenınce gecıyor gibi işten geldım hayırlısı olsun normal sanırım:)Ara ara oluyor bana da uzanıp dinlenince geçiyor. Biraz uzan dinlen istersen. Geçmezse doktoruna söylersin olmadı. Sanırım o sancıları falan hissetmeye devam edeceğiz fazla fazla. Ben de artık iç organlarımın yer değiştirdiğini hissediyorum. Resmen göğsümün altında toplanıyolar.
Öncelikle çok tatli bir lisan kullanip bana anlatmissin durumu cok sekersinCanım benim Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Ben tüp bebek ile hamile kaldım ilk bebeğimin kalbi durunca ikinci gebeliğimde nedenini tam bilemeselerde tedbir amaçlı beta pozitif çıkar çıkmaz oksapara başlattılar. Oksapar bir kan sulandırıcıdır. Zaten corasprini transferden hemen önce tedbir amaçlı kullanmaya başlıyoruz. Şimdi ise ayrıntılı ultrasonda sol tarafta çentik çıktı ve doktorum corasprin başlatıyoruz ama sen zaten kullanıyorsun dedi. Eğer doktorun tansiyon pıhtılaşma şeker vs ile ilgili sorun gördüyse ve başla dediyse başla canım. Korkmana gerek tok zaten doğuma yakın mecburen bırakacaksın. Aksatma onu oldumu.
Sen doktoruna söyle. Magnezyum içeyim mi diye sor olmadı. Neredeyse hepimizin doktoru verdi içiyoruz ve magnezyum sayesinde ağrılarımız azaldı ya da olmuyor. Çok önemli.Yok canım vermediler bişi bende öyle ağrı dışında dua ediyorum valla sayı bile sayıyorum uykum gelsin diye yok gelmiyor vücut alıştırma yapıyor sanırım
Bir hafta var aramizda sanirim bende 24+2 yim suanBende 26 haziranım da bugün tam 25 haftalık oldun o yüzden sordum 2 gün öndesin
Ay artık çalışmak işkence gibi geliyor. Uzun saatler oturamıyorum ben.Evet dınlenınce gecıyor gibi işten geldım hayırlısı olsun normal sanırım:)
Kuzu magnezyum o agrilara kasilmalara cok iyi geliyor vermismiydi doktorEvet dınlenınce gecıyor gibi işten geldım hayırlısı olsun normal sanırım:)
Çok teşekkür ederim cevap içinBen aşağıdakilerden aldım benzerlerini. Nisan doğum olacak ama hava soğuk olur. Battaniye gibi olan kundak içinde yatırcam. Hava ısınırsa da hemen diğerine geçircem.
Eki Görüntüle 3353974
Evet çatı kemiği ağrısı. Vücut doğuma hazırlık yapıyor şimdiden. Benim de ayni. Inşallah bulursun randevu. Benim de haftaya detaylım. Inşallah hep güzel şeyler duyarızİşte oturduğum yerden kalkamıyorum kalkarken acı çekiyorum vajina kasık hepsi ağrıyor randevu yok valla bulamadım
Geçtiğimiz perşembe günü kontrolüm vardı 24+4 du 25+0 olarak yazıyor ultrason ölçümlerine göre kilosu 770 Grdi haftasına göre kilosunu çok bulmuştu hatta şekerden şüphe etti drum çok şükür ki şeker çıkmadıBende 26 haziranım da bugün tam 25 haftalık oldun o yüzden sordum 2 gün öndesin
Aynen keske bi yerden sonra ızınlı sayılsak zorlamaya basladı ıyıceAy artık çalışmak işkence gibi geliyor. Uzun saatler oturamıyorum ben.
Var ama multıvıtamın seklınde yetmıyor heralde bir dahaki gittiğimde sorayım ek alayımKuzu magnezyum o agrilara kasilmalara cok iyi geliyor vermismiydi doktor
Benimki ekstra vermisti vitamjn hapinda da var ama yetmiyordu bana da ekstra yazmistiVar ama multıvıtamın seklınde yetmıyor heralde bir dahaki gittiğimde sorayım ek alayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?