2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bence perinatologsa hiç endişe etme. Direkt bu işin uzmanı yani kendi doktorundan bile daha iyi bilir bence. He yine de doktoruna daha çok güveniyorsan onun dediği gibi randevu alma aradan göster için rahat etsin

Ay bi gece benimde öyle oldu sağa toplandı taş giibi oldu bende korkmultum bende yarın 23 oluyorummmm

Kızlar biraz kullanıp yazayım dedim. Pregnacare son kutum bitince yaklaşık 10 gün önce doktoruma sorarak bıraktım. Ocean mummy kullanıyorum o zamandan beri. İştahımı kontrol altına alabildim sonunda. Denenebilir sorup. Yine tişe kalkıp uyuyamadım

Kuzum doktorunun 7-24 oluşabileceğin bir telefonu yok mu? Vermesi lazım aslında. Bizimkinin cep telefonu var raporu alır almaz ordan raporu atabiliyorsun, bir sıkıntın olsa sorabiliyorsun… doktorundan talep etsene sonuçta kadın doğum önemli yani hele son haftalarda. Birde önemli bişi olsa söylerdi canım sana uyarırdı diye düşünüyorum kafana takıp üzme kendini. Muhtemelen bişi çıkmicak Rabbim korusun

Rahatlattıysa ufak ufak yap ya korkma. Yavaş hareket et dengede durmak için destek al ama hareketsiz kalmak bu dönemde kendimize yapabileceğimiz en kötü şey gerçekten
Gerçekten öyle üç dört gündür babama gittim orda hep evdeydim burda kendi evimde sürekli dışardayım orda hareketsiz kaldım elim yüzüm ayaklarım hep şişti

Bebiş hareketlerınız nasıl acaba 22+3 teyım masallah zıppır costu
Valla bazen tepik üstüne tepik yiyiyorum durmuyor kızçem. Geçen eşimin eli kanrımdayken bi vurdu tam avuç içinin olduğu yere. Eşimin aklı çıktı Benim de bugün 22+0

Yani bacaklarını ve kollarını ufak ufak hareketlendirebilirsin bence. Bedenini dinleyerek yap yanlış bi şey yaparsan emin ol hissedersin
Ben de geçenlerde açıp denedim. İyi geldi. Videodaki abla gibi yapmadım. HEr hareketten ne kadar yapabilirsem o kadar yaptım ve bir iki hareketi içime sinmediği için yapmadım. Aylardır aşırı hamım çünkü. Minik minik hareketlilik bile iyi hissettiriyor.

Ben bundan aldım. İçine yatağı Yataş'tan aldım. Henüz nevresim falan almadım. Zaten yastık falan koymayacağım. Üstüne yorgan da örtmeyeceğim. Belki evdeki bir çarşafı sararım yatağa onu kullanırım diye düşündüm.

Park Yatak

İç Yatak

Bence önemli bir şey olsa söylerdi. Riskli bir durumu söylememek olmaz. Senin kendi doktoruna göster bakalım o ne diyecek rapor için. İçini ferah tut. Önemli gördüklerini o an direkt söylüyorlar.

Kızlar bebek telsizim geldi fotoda daha büyük görünüyordu ama minnacıklar maşaAllah hem şarjlı hem pilli kullanılabiliyor 2 tane şarj aleti var, denedim sesini, tabi yalnızım şuan ikisi de aynı odada denedim, sesi kuvvetli ve kedim korktu şimdi etrafa bakınıyor şimdilik tavsiye ederim kaliteli bişi almak isteyenlere

Eklentiler

• IMG_4760.webp
    29,5 KB · Görüntüleme: 49
Kızlar ben hava nemlendirici ve göğüs pompası aldım. Bir arkadaşım kullanıyor ikisinden de, memnun olduğunu söyledi. Çok uğraşmadım ben de.

Hava nemlendirici

Göğüs pompası
Ben aldığını görmeden yorum yapmıştım düzelttim şimdi göğüs pompası için elinde tutman gerekiyor o biraz zahmetliymiş demişlerdi. Ama piyasada bunlarda çok tercih ediliyor iyi araştırmıştım baya. Güle güle bol sütlü sağlıkla kullan canım

Son düzenleme:
Çok güzelmiş yatak maşaAllah güle güle kullansın bebişler sağlıkla afiyetle

Güle güle kullanın canım

canım sen mi bi tane pompa almıştın hani gelicekti? ben onu merak ediyorum da ondan almayı planlıyorum. böyle göğse takılan ve işini rahat yapabildiğin modellerdendi

canım sen mi bi tane pompa almıştın hani gelicekti? ben onu merak ediyorum da ondan almayı planlıyorum. böyle göğse takılan ve işini rahat yapabildiğin modellerdendi
Kuzum hepsiburada sanırım onu yurt dışından temin ediyor, onun için sanırım teslimatı biraz uzun sürecekti, gelince atarım inşaAllah

Ne kadara aldın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…