Bence perinatologsa hiç endişe etme. Direkt bu işin uzmanı yani kendi doktorundan bile daha iyi bilir bence. He yine de doktoruna daha çok güveniyorsan onun dediği gibi randevu alma aradan göster için rahat etsinPerinatologtu. Kendi doktorumda ayrıntılıdan sonra birde benden randevu alıp ücret ödeme, randevusuz gel ben kapıdan sonuca bakarım gidersin demişti. Şimdi bunu görünce içim rahat etmedi haftaya randevu alıp gideyim bari rahatça sorarım
Ay bi gece benimde öyle oldu sağa toplandı taş giibi oldu bende korkmultum bende yarın 23 oluyorummmmArkadaşlar bu akşam üstü karnımda önce aşırı bir sertlik hissettim bebek dönüyor falan diye normal düşündüm yaklaşık 1 saattir de bi kasık ağrım var daha önce hiç böyle olmamıştım daha önce böyle bir yaşayanınız var mı ya da neden olabilir acaba? 23+0 olduk bugün
Aminn evett canımm neredyse her hamilw yaşarr farketmeden yaşayan hamişler dahii vardır önemli olann bol suSana da gelmiş geçmiş olsun hamilelikte çok sık görülüyormuş
Kuzum doktorunun 7-24 oluşabileceğin bir telefonu yok mu? Vermesi lazım aslında. Bizimkinin cep telefonu var raporu alır almaz ordan raporu atabiliyorsun, bir sıkıntın olsa sorabiliyorsun… doktorundan talep etsene sonuçta kadın doğum önemli yani hele son haftalarda. Birde önemli bişi olsa söylerdi canım sana uyarırdı diye düşünüyorum kafana takıp üzme kendini. Muhtemelen bişi çıkmicakKızlar selam. Bugün ayrıntılı ultrasonum vardı. Doktor baya ilgilendi ve hep olumlu konuştu. Plesanta ön tarafa yerleşmiş ama rahmi kapatmamış normal doğuma engel değil dedi. Bebiş şuanlık makat geliş duruyormuş. Başka sıkıntı diyebileceğim bir şey demedi. Biraz önce otururken rapora bakayım bi diye elime aldım. Cavum septum pellucidum izlendi 4.2 mm yazıyor internetten baktım çok bir şey de bulamadım ama beyninde kist varmış. Zaten beyin ölçümleriyle ilgili bir kaç şey de referans değerin altında çıkmış. Ama dediğim gibi doktor bununla alakalı bana hiç bir şey demedi. Keşke bakmasaydım rapora. Önemli bir şey olsa söylerdi sanırım dimi
BEn en başından beri böyleyim. Gece 5 defa wc kalkıyorum.Sizde de öylemi 25. Haftada sık sık wc gidiyorum. İdrara baktrdim temiz çıktı ama sürekli wcdeyim
Gerçekten öyle üç dört gündür babama gittim orda hep evdeydim burda kendi evimde sürekli dışardayım orda hareketsiz kaldım elim yüzüm ayaklarım hep şiştiRahatlattıysa ufak ufak yap ya korkma. Yavaş hareket et dengede durmak için destek al ama hareketsiz kalmak bu dönemde kendimize yapabileceğimiz en kötü şey gerçekten
Valla bazen tepik üstüne tepik yiyiyorumBebiş hareketlerınız nasıl acaba 22+3 teyım masallah zıppır costu
Ben de geçenlerde açıp denedim. İyi geldi. Videodaki abla gibi yapmadım. HEr hareketten ne kadar yapabilirsem o kadar yaptım ve bir iki hareketi içime sinmediği için yapmadım. Aylardır aşırı hamım çünkü. Minik minik hareketlilik bile iyi hissettiriyor.Yani bacaklarını ve kollarını ufak ufak hareketlendirebilirsin bence. Bedenini dinleyerek yap yanlış bi şey yaparsan emin ol hissedersin
Ben bundan aldım. İçine yatağı Yataş'tan aldım. Henüz nevresim falan almadım. Zaten yastık falan koymayacağım. Üstüne yorgan da örtmeyeceğim. Belki evdeki bir çarşafı sararım yatağa onu kullanırım diye düşündüm.Elektrikli ana kucağıBeşikten önce biz nedense ana kucağı aldıkbelki size de fikir olur sallanabilir ayarı gayet başarılı. Park beşik olarakta yine bu markayı alırım diye düşünüyorum. Siz anne yanı mı yoksa pek beşik mi istiyorsunuz?
Bence önemli bir şey olsa söylerdi. Riskli bir durumu söylememek olmaz. Senin kendi doktoruna göster bakalım o ne diyecek rapor için. İçini ferah tut. Önemli gördüklerini o an direkt söylüyorlar.Kızlar selam. Bugün ayrıntılı ultrasonum vardı. Doktor baya ilgilendi ve hep olumlu konuştu. Plesanta ön tarafa yerleşmiş ama rahmi kapatmamış normal doğuma engel değil dedi. Bebiş şuanlık makat geliş duruyormuş. Başka sıkıntı diyebileceğim bir şey demedi. Biraz önce otururken rapora bakayım bi diye elime aldım. Cavum septum pellucidum izlendi 4.2 mm yazıyor internetten baktım çok bir şey de bulamadım ama beyninde kist varmış. Zaten beyin ölçümleriyle ilgili bir kaç şey de referans değerin altında çıkmış. Ama dediğim gibi doktor bununla alakalı bana hiç bir şey demedi. Keşke bakmasaydım rapora. Önemli bir şey olsa söylerdi sanırım dimi
Ben aldığını görmeden yorum yapmıştım düzelttim şimdiKızlar ben hava nemlendirici ve göğüs pompası aldım. Bir arkadaşım kullanıyor ikisinden de, memnun olduğunu söyledi. Çok uğraşmadım ben de.
Hava nemlendirici
Göğüs pompası
Çok güzelmiş yatak maşaAllah güle güle kullansın bebişler sağlıkla afiyetleBen bundan aldım. İçine yatağı Yataş'tan aldım. Henüz nevresim falan almadım. Zaten yastık falan koymayacağım. Üstüne yorgan da örtmeyeceğim. Belki evdeki bir çarşafı sararım yatağa onu kullanırım diye düşündüm.
Park Yatak
İç Yatak
Güle güle kullanın canımKızlar bebek telsizim geldi fotoda daha büyük görünüyordu ama minnacıklar maşaAllahhem şarjlı hem pilli kullanılabiliyor 2 tane şarj aleti var, denedim sesini, tabi yalnızım şuan ikisi de aynı odada denedim, sesi kuvvetli ve kedim korktu şimdi etrafa bakınıyor şimdilik tavsiye ederim kaliteli bişi almak isteyenlere
canım sen mi bi tane pompa almıştın hani gelicekti? ben onu merak ediyorum da ondan almayı planlıyorum. böyle göğse takılan ve işini rahat yapabildiğin modellerdendiKızlar bebek telsizim geldi fotoda daha büyük görünüyordu ama minnacıklar maşaAllahhem şarjlı hem pilli kullanılabiliyor 2 tane şarj aleti var, denedim sesini, tabi yalnızım şuan ikisi de aynı odada denedim, sesi kuvvetli ve kedim korktu şimdi etrafa bakınıyor şimdilik tavsiye ederim kaliteli bişi almak isteyenlere
Kuzum hepsiburada sanırım onu yurt dışından temin ediyor, onun için sanırım teslimatı biraz uzun sürecekti, gelince atarım inşaAllahcanım sen mi bi tane pompa almıştın hani gelicekti? ben onu merak ediyorum da ondan almayı planlıyorum. böyle göğse takılan ve işini rahat yapabildiğin modellerdendi
Ne kadara aldın canımKızlar bebek telsizim geldi fotoda daha büyük görünüyordu ama minnacıklar maşaAllahhem şarjlı hem pilli kullanılabiliyor 2 tane şarj aleti var, denedim sesini, tabi yalnızım şuan ikisi de aynı odada denedim, sesi kuvvetli ve kedim korktu şimdi etrafa bakınıyor şimdilik tavsiye ederim kaliteli bişi almak isteyenlere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?