Anladım canımm gelmiş geçmiş olsun benim çoğalmıştı bende monurol şasee kullandım azaldı mesela bir hafta sonra bi adet daha içicem ve Nasipse iyiyce hafifler boll su içiyorum ve çamaşır temizliğine önem veriyorum canımm
Valla geçen internetten hamile bi hocayla yaptım öyle rahatladım ki ama sonra ya bişi olursa diye korktum devam etmedim yaptığımda vücüdüm rahatladı vallaYani bacaklarını ve kollarını ufak ufak hareketlendirebilirsin bence. Bedenini dinleyerek yap yanlış bi şey yaparsan emin ol hissedersin
22 dışarda gözüm tuvalet arıyorumSizde de öylemi 25. Haftada sık sık wc gidiyorum. İdrara baktrdim temiz çıktı ama sürekli wcdeyim
Gerçekten bende tavsiye ediyorum vucut rahatlıyor uykuya güzel dalıyor insan ama ben korkuyorum biraz işte bi doktora gidim izin versin devam ederimBen yapiyorum 17. Haftamdan beriii haftada iki Simge Dumanlaa yine yaziyorum sonsuz tavsiyemdirerr
21+1 son bir haftadır çılgınlar gibiBebiş hareketlerınız nasıl acaba 22+3 teyım masallah zıppır costu
Emin ol söylerdi. Rapora yazmasa anlamadı derdik belki ama rapora yazdığı şey kötü bi şey olsa neden söylemesin ki? İnternette her şeyin en kötüsü çıkıyor canını sıkma.Kızlar selam. Bugün ayrıntılı ultrasonum vardı. Doktor baya ilgilendi ve hep olumlu konuştu. Plesanta ön tarafa yerleşmiş ama rahmi kapatmamış normal doğuma engel değil dedi. Bebiş şuanlık makat geliş duruyormuş. Başka sıkıntı diyebileceğim bir şey demedi. Biraz önce otururken rapora bakayım bi diye elime aldım. Cavum septum pellucidum izlendi 4.2 mm yazıyor internetten baktım çok bir şey de bulamadım ama beyninde kist varmış. Zaten beyin ölçümleriyle ilgili bir kaç şey de referans değerin altında çıkmış. Ama dediğim gibi doktor bununla alakalı bana hiç bir şey demedi. Keşke bakmasaydım rapora. Önemli bir şey olsa söylerdi sanırım dimi
Rahatlattıysa ufak ufak yap ya korkma. Yavaş hareket et dengede durmak için destek al ama hareketsiz kalmak bu dönemde kendimize yapabileceğimiz en kötü şey gerçektenValla geçen internetten hamile bi hocayla yaptım öyle rahatladım ki ama sonra ya bişi olursa diye korktum devam etmedim yaptığımda vücüdüm rahatladı valla
DimiEmin ol söylerdi. Rapora yazmasa anlamadı derdik belki ama rapora yazdığı şey kötü bi şey olsa neden söylemesin ki? İnternette her şeyin en kötüsü çıkıyor canını sıkma.
Bazen oluyor bu ya. Bi yere toplanıyolar orası kaskatı kesiliyo ve ağrı da yapıyo. İçerde yapmadıkları kalmıyo kim bilir nerelere bastırdı kerataArkadaşlar bu akşam üstü karnımda önce aşırı bir sertlik hissettim bebek dönüyor falan diye normal düşündüm yaklaşık 1 saattir de bi kasık ağrım var daha önce hiç böyle olmamıştım daha önce böyle bir yaşayanınız var mı ya da neden olabilir acaba? 23+0 olduk bugün
Kıyamam ya üzülme. Detaylını yapan doktor radyolog muydu perinatolog mu? Kendi doktoruna ne zaman gideceksin ona da sorarsın için rahat ederDimiinternetten bakar bakmaz istemsiz bi şekilde ağlamaya başladım hemen, hamişlik psikolojik olarak çok zayıf biri yaptı sanırım beni
Ay inşallah ya ilk defa olunca çok korktum bir haftadır okula gitmiyordum raporuydum bugün ilk defa gittim yormadım da kendimi ama korktum yani inşallah geçer teşekkür ederimBazen oluyor bu ya. Bi yere toplanıyolar orası kaskatı kesiliyo ve ağrı da yapıyo. İçerde yapmadıkları kalmıyo kim bilir nerelere bastırdı keratayat dinlen geçer inşallah
Arkadaşlar bu akşam üstü karnımda önce aşırı bir sertlik hissettim bebek dönüyor falan diye normal düşündüm yaklaşık 1 saattir de bi kasık ağrım var daha önce hiç böyle olmamıştım daha önce böyle bir yaşayanınız var mı ya da neden olabilir acaba? 23+0 olduk bugün
Aynen. Mansurenin yazdığı gibi, bana da oluyor. Toplanırken öyle bir kastırıp baskı yapıyor ki kasık ağrısı oluyor.Bazen oluyor bu ya. Bi yere toplanıyolar orası kaskatı kesiliyo ve ağrı da yapıyo. İçerde yapmadıkları kalmıyo kim bilir nerelere bastırdı keratayat dinlen geçer inşallah
Perinatologtu. Kendi doktorumda ayrıntılıdan sonra birde benden randevu alıp ücret ödeme, randevusuz gel ben kapıdan sonuca bakarım gidersin demişti. Şimdi bunu görünce içim rahat etmedi haftaya randevu alıp gideyim bari rahatça sorarımKıyamam ya üzülme. Detaylını yapan doktor radyolog muydu perinatolog mu? Kendi doktoruna ne zaman gideceksin ona da sorarsın için rahat eder
Teşekkür ederim kızlar içim rahatladı uyumaya çalışayım en iyisi inşallah geçerAynen. Mansurenin yazdığı gibi, bana da oluyor. Toplanırken öyle bir kastırıp baskı yapıyor ki kasık ağrısı oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?