2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Sana da gelmiş geçmiş olsun hamilelikte çok sık görülüyormuş

Yani bacaklarını ve kollarını ufak ufak hareketlendirebilirsin bence. Bedenini dinleyerek yap yanlış bi şey yaparsan emin ol hissedersin
Valla geçen internetten hamile bi hocayla yaptım öyle rahatladım ki ama sonra ya bişi olursa diye korktum devam etmedim yaptığımda vücüdüm rahatladı valla

Ben yapiyorum 17. Haftamdan beriii haftada iki Simge Dumanlaa yine yaziyorum sonsuz tavsiyemdirerr
Gerçekten bende tavsiye ediyorum vucut rahatlıyor uykuya güzel dalıyor insan ama ben korkuyorum biraz işte bi doktora gidim izin versin devam ederim

Elektrikli ana kucağıBeşikten önce biz nedense ana kucağı aldık belki size de fikir olur sallanabilir ayarı gayet başarılı. Park beşik olarakta yine bu markayı alırım diye düşünüyorum. Siz anne yanı mı yoksa pek beşik mi istiyorsunuz?

Kızlar selam. Bugün ayrıntılı ultrasonum vardı. Doktor baya ilgilendi ve hep olumlu konuştu. Plesanta ön tarafa yerleşmiş ama rahmi kapatmamış normal doğuma engel değil dedi. Bebiş şuanlık makat geliş duruyormuş. Başka sıkıntı diyebileceğim bir şey demedi. Biraz önce otururken rapora bakayım bi diye elime aldım. Cavum septum pellucidum izlendi 4.2 mm yazıyor internetten baktım çok bir şey de bulamadım ama beyninde kist varmış. Zaten beyin ölçümleriyle ilgili bir kaç şey de referans değerin altında çıkmış. Ama dediğim gibi doktor bununla alakalı bana hiç bir şey demedi. Keşke bakmasaydım rapora. Önemli bir şey olsa söylerdi sanırım dimi

Emin ol söylerdi. Rapora yazmasa anlamadı derdik belki ama rapora yazdığı şey kötü bi şey olsa neden söylemesin ki? İnternette her şeyin en kötüsü çıkıyor canını sıkma.

Valla geçen internetten hamile bi hocayla yaptım öyle rahatladım ki ama sonra ya bişi olursa diye korktum devam etmedim yaptığımda vücüdüm rahatladı valla
Rahatlattıysa ufak ufak yap ya korkma. Yavaş hareket et dengede durmak için destek al ama hareketsiz kalmak bu dönemde kendimize yapabileceğimiz en kötü şey gerçekten

Arkadaşlar bu akşam üstü karnımda önce aşırı bir sertlik hissettim bebek dönüyor falan diye normal düşündüm yaklaşık 1 saattir de bi kasık ağrım var daha önce hiç böyle olmamıştım daha önce böyle bir yaşayanınız var mı ya da neden olabilir acaba? 23+0 olduk bugün

Emin ol söylerdi. Rapora yazmasa anlamadı derdik belki ama rapora yazdığı şey kötü bi şey olsa neden söylemesin ki? İnternette her şeyin en kötüsü çıkıyor canını sıkma.
Dimi internetten bakar bakmaz istemsiz bi şekilde ağlamaya başladım hemen, hamişlik psikolojik olarak çok zayıf biri yaptı sanırım beni

Bazen oluyor bu ya. Bi yere toplanıyolar orası kaskatı kesiliyo ve ağrı da yapıyo. İçerde yapmadıkları kalmıyo kim bilir nerelere bastırdı kerata yat dinlen geçer inşallah

Dimi internetten bakar bakmaz istemsiz bi şekilde ağlamaya başladım hemen, hamişlik psikolojik olarak çok zayıf biri yaptı sanırım beni
Kıyamam ya üzülme. Detaylını yapan doktor radyolog muydu perinatolog mu? Kendi doktoruna ne zaman gideceksin ona da sorarsın için rahat eder

Bazen oluyor bu ya. Bi yere toplanıyolar orası kaskatı kesiliyo ve ağrı da yapıyo. İçerde yapmadıkları kalmıyo kim bilir nerelere bastırdı kerata yat dinlen geçer inşallah
Ay inşallah ya ilk defa olunca çok korktum bir haftadır okula gitmiyordum raporuydum bugün ilk defa gittim yormadım da kendimi ama korktum yani inşallah geçer teşekkür ederim

Aynen. Mansurenin yazdığı gibi, bana da oluyor. Toplanırken öyle bir kastırıp baskı yapıyor ki kasık ağrısı oluyor.

Kıyamam ya üzülme. Detaylını yapan doktor radyolog muydu perinatolog mu? Kendi doktoruna ne zaman gideceksin ona da sorarsın için rahat eder
Perinatologtu. Kendi doktorumda ayrıntılıdan sonra birde benden randevu alıp ücret ödeme, randevusuz gel ben kapıdan sonuca bakarım gidersin demişti. Şimdi bunu görünce içim rahat etmedi haftaya randevu alıp gideyim bari rahatça sorarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…