2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Ne kadara aldın canım
Şuan en uygun fiyatı trendyol da 1.462 fiyatı. İlk araştırdığımda 1200 lerdeydi, Sadece 10 günde bu fiyatlara çıktı maalesef. O nedenle yılbaşına bırakmayayım dedim. Bütün mağazaları karşılaştırıp alıyorum teknosada falan da var (gözle görmek de istersen) ama en uygun fiyat buradaydı.

tamam seninki ulaşırsa yazarsın bize. ben de o modeli baya beğendim gibi sanırım ondan alıcam
Tamam canım gelince foto atacağım inşaAllah. Onun masaj yapma özelliğini beğenmiştim ben sonuçta o özellikle ilk dönemler zorlanacağız onu kolaylaştırıyormuş. Bakalım tecrübesiziz inşaAllah güzelce sütümüz gelir sağarız

Teşekkürler güle güle kullanın ben de biraz araştırayım belki daha uyguna bulabilirim

Teşekkürler güle güle kullanın ben de biraz araştırayım belki daha uyguna bulabilirim
Ben tüp bebek vesilesi ile hamile kaldım Allah’ın izniyle tek çocuk istemiyorum Allah nasip ederse uzun süre kullanabileceğim bir ürün almak istedim. Tabi ne olur ne biter en doğrusunu Allah bilir o niyetle biraz kaliteli almak istedim. Kameralıları ve daha uygunları var zam gelmeden alın derim canım

tamam seninki ulaşırsa yazarsın bize. ben de o modeli baya beğendim gibi sanırım ondan alıcam
Amazonda bir suru cesiti var giyilebilir pompalarin zaten HepsiBurada dan gelirken de o urun yurtdisindan geliyor bence amazona da bakin isterseniz baya cesiti var ayni tipten

Amazonda bir suru cesiti var giyilebilir pompalarin zaten HepsiBurada dan gelirken de o urun yurtdisindan geliyor bence amazona da bakin isterseniz baya cesiti var ayni tipten
Haklısın kuzum doğru diyorsun eğer amazondan alışveriş yapan varsa kesinlikle daha fazla çeşiti var ben o sitelerden çok alışveriş yapmadığım için burda bir Türk markası muhatabım olsun istedim. Her zaman öyle alışveriş tercihi yapan birisiyim ama mesela benim eniştem deli gibi oralardan yapar bir sıkıntı yaşamadı bunu belirttiğin iyi olmuş gerçekten söylemeyi unutmuşum ben zaten ilk yabancı bir kadında görmüştüm videoyu kadın iş yapıyor sütyenin içinde çak cuk sağıyor aaaa dedim bu ne bir baktım daha henüz Türkiye de yaygın değil. Yurt dışında çok yaygın

Anladım canım evet zamlar da kapıda eksikleri tamamlamak lazım biz de bir odamıza yatak aldık baza başka yatakli odam yok doğumdan sonra gelen de orda kalacak çocuk odası olacak inş.Araba park yatak vs büyük eşyalarını aldık (park beşiği annem aldı) eşim tek çalışıyor şu an biraz elimiz rahatlasin diye bekliyoruz daha eksik çok.esimin ailesinin de bu zamana kadar maddi bir desteği olmadi gerçi onlara birşey yüklemek istemiyorum ama onların da düşündüğü yok bizi.bebeklerimiz sağlıklı olsun da herşey hallolur a dan Z ye herşeyi olmasa da olur, biz onu çok bekledik

Bebişler rızıkları ile bereketleri ile gelirler Allah’ın izniyle bir bakmışsın kolaylaşmış gitmiş canım. Rabbim herkesin işini kolaylaştırsın gerçekten totale vurunca pahalı bir süreç. Ben o nedenle büyük kalemleri aradan çıkartıp küçük işleri sonraya attım ki sıkışmayalım. Kıyafet falan kolay iş alınır diyorsun onu bile totale vurunca öyle ucuz olmuyor yani, ama tek avantajın tane tane alabiliyor olman. Arabayı iyiki almışım baya zam gelmiş yani mesela. Bu piyasada gerçekten Allah herkese kolaylıklar versin. Fiyatlara zam gelmesi bile uçuk oluyor bir anca 300-500 oynuyor. Boşver canım bizim düğünde ne abilerinin ne kayınvalidemin 5 kuruş hayrı olmadı o zaman bi tuhaf gelmişti ama şimdi hiç bişeye karışamıyor müdahale etseydi herşeyime karışırdı kendin zorlanarak yapman daha sizi bağlıyor bunun güzelliği de bu zaten. herşey olur gider hiiiiiç kafana takma

Evet kuzum biz de büyük kalemleri alalım dedik ay geçtikçe fiyatlar değişiyor yazın yatak bakmıştık 8di bu ay 11 küsür mesela güya fiyatları sabitliyorlar yani arada askari zam bişey de olmadı el insaf fırsat kolluyorlar şu yılbaşı sonrası neler bekliyor bizi Allah yardım etsin herkese

Amin canım aynen öyle fiyat performans ürünlerini tercih etmek lazım artık tek avantajımız bu büyük alışveriş sitelerinin rekabeti sanırım. Onlar çoğaldıkça bir tık daha normal fiyatları görüyoruz diye tahmin ediyorum. Ama yine de saçma bi pahalılık maaş dengesizliği olduğu aşikar. Rabbim bizleri ekonomi ile helak etmesin kolaylaştırsın

selam kızlar artık önceden olan taytlarım olmamaya başladı pantolon zaten olmuyor aylardır geçen linkini attığım tayt dün geldi bayıldım hemen giydimm bugün ve şu hamile taytı olmadan kendime eziyet ettiğim günlere pişman oldum LCWaikiki.com ihtiyacı olan varsa öneririm ben çok beğendim indirimle 255 gibi bir fiyata geldi bana

Bugün detaylı ultrasona gidicez 14.00’te randevumuz, dualarınızı bekliyorum sonunda gidiyorum inşallah yine ertelenmez

Kızlar ben hava nemlendirici ve göğüs pompası aldım. Bir arkadaşım kullanıyor ikisinden de, memnun olduğunu söyledi. Çok uğraşmadım ben de.

Hava nemlendirici

Göğüs pompası
Göğüs pompası arkadaşımda lansinoh tu sanırım o varmış kullanmamış bana verecek ama manuel. Herkes elektrikli öneriyor sanırım. Bizim durumlar malum henüz buna bütçe ayıramam bakarım manuel işe yaramadı ve ihtiyacım oldu o zaman alıyım diyorum. Zor durumda kalmam inşallah. Bunlarında favorileyeyim de hava nenlendiricisi aklımda olsun

Canımm direkk perinatoloğu araa çekinme ona sor net bilgi verir amaa duydumğum kadarıyla raporlarda yazılabilen herşey çıkmıyormuşki ayrıca doktorların bu bilgilendirmesizliği ve cinsliğine kızıyorum hayır diyordur annee panik olmasın bişeyde yok önemli amaa yazıyorsun kağıda bunuu demii söyle baride önemsiz amaaa yazdım yazmam gerekirdi de yanii bence araaa canımm içinn rahat ederr

allah şifa versin inşallah, sağlıkla torununu görmeyi nasip etsin

Bu ğomypayı ben de alcaklarım lıstesıne koydum bana da arkadasım onerdı:)
Valla bu elektronik alet işi biraz şans işi malum. Umarım memnun kalırız bebişim. İlk sütün gelmezse bu pompa yeterli gelmeyebilirmiş yalnız aklında olsun. Sütün geliyorsa direkt sağmaya başlayabilirmişsin bununla.

Bebişim aslında manueli güzelmiş onun. Gayet işe yarra. Kadınların manuel tercih etmemelerinin nedeni ellerinin yoruluyor olması. Bence manuel ile idare et, olmaz bişi. Duruma göre o sıra dşünürsün. Hem belki gün içinde sürekli emzireceksin ve sağmana gerek kalmayacak. Akşamları sağıp yatacaksın, gece de sağdığını eşin yedirir bebişe sen uyurken. Ben böyle düşünüyorum. 1 öğünü hiç olmazsa eşim versin gece ki ben aralıksız belli bir süre uyuyabileyim. Çünkü daha fazla süt gelmesi için bizim mutlaka dinlenmemiz şart.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…