2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Canım çok geçmiş olsun. İnşallah hayırlı haberini alırsınız en kısa sürede.

ya çok sinir oldum e bebekten birşeyler aldım bebişe agt kurye diye bir belaya vermiş teslim edildi görünüyor fakat gelen giden yok muhatap ta yok çıldrııcam valla e bebeği arıyorum cevap vermediler diyor ne olacak ya çok sinirliyim

çok geçmiş olsun canım, tez zamanda iyileşir inşallah

Senin aldığımı tekrae paylaşır mısın, ben kaçırmışım.

Arkadaşlar Nasipse 22. Haftanın içindeyim boll su içiyorum arada ayakta bayaa kalınca su gibii akıntı geliyor sadece geceleri prpgestan kullanıuorum amaaa gün içindede bayaa yürüyünce O akıntı olabiliyor bazen arasında beyaz oluyor normalmi varmıı benim gibiİ olann
ALLAH herkese bebişine zamanında sağlıkla Nasip etsin

Rabbim tez vakitte kalıcı şifalar versin canım. Umarım torununu görebilir sağlıkla afiyetle

Şuan gözüm korktu yeni siparişlerim var çünkü ne alemde şuan teslim edilmedi mi hala?

Şuan gözüm korktu yeni siparişlerim var çünkü ne alemde şuan teslim edilmedi mi hala?
Hayır ya çok sinirliyim şimdi gene aradım bana ulaşılamayan şey teslim edildi gözüküyor firma hic bisey yapamıyor ödemesini yaptım ürün yok ortada kayıp

Ara ki bulasın kargoya telefona çıkacak kimse yok watsap hattı var kimse cevap vermiyor

Hayır ya çok sinirliyim şimdi gene aradım bana ulaşılamayan şey teslim edildi gözüküyor firma hic bisey yapamıyor ödemesini yaptım ürün yok ortada kayıp
Bi sen sakin ol canım şikayetvar.com a yazıp oradaki yorumlara baksana çözüme kavuşturuluyor genelde orda şikayetler. Bi bak bakalım oraya yaz sorununu hemen iletişim kuruluyor seninle tabi firma sallıyorsa.

Yazdım valla bide 5 lt deterjan var içinde akmistir kaç günde ondanda çok uyuzum

Yazdım valla bide 5 lt deterjan var içinde akmistir kaç günde ondanda çok uyuzum
Dur şimdi öyle düşünme hemen olumsuz olumsuz. Belki güzel sarılmıştır sakin ol nefes al nefes ver nefes al nefes ver hamile hafif yollu tırsıyorum şuan kargolarım için endişe duymalımıyım acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…