- 3 Ağustos 2012
- 9.362
- 16.635
- 448
- 36
Canım çok geçmiş olsun. İnşallah hayırlı haberini alırsınız en kısa sürede.Kızlar bir kaç gündür giremedim, kayın pederim hastaneye yatmıştı dün yoğun bakıma aldılar. Dedesi kızımı görüp sevebilsin çok istiyorum. Benim için çok kıymetlidir, dualarınızı bekliyorum.
çok geçmiş olsun canım, tez zamanda iyileşir inşallahKızlar bir kaç gündür giremedim, kayın pederim hastaneye yatmıştı dün yoğun bakıma aldılar. Dedesi kızımı görüp sevebilsin çok istiyorum. Benim için çok kıymetlidir, dualarınızı bekliyorum.
Çok geçmiş olsun canımKızlar bir kaç gündür giremedim, kayın pederim hastaneye yatmıştı dün yoğun bakıma aldılar. Dedesi kızımı görüp sevebilsin çok istiyorum. Benim için çok kıymetlidir, dualarınızı bekliyorum.
Senin aldığımı tekrae paylaşır mısın, ben kaçırmışım.Bebişler rızıkları ile bereketleri ile gelirler Allah’ın izniyle bir bakmışsın kolaylaşmış gitmiş canım. Rabbim herkesin işini kolaylaştırsın gerçekten totale vurunca pahalı bir süreç. Ben o nedenle büyük kalemleri aradan çıkartıp küçük işleri sonraya attım ki sıkışmayalım. Kıyafet falan kolay iş alınır diyorsun o totale vurunca öyle ucuz olmuyor yani, ama tek avantajın tane tane alabiliyor olman. Arabayı iyiki almışım baya zam gelmiş yani mesela. Bu piyasada gerçekten Allah herkese kolaylıklar versin. Fiyatlara zam gelmesi bile uçuk oluyor bir anca 300-500 oynuyor. Boşver canım bizim düğünde ne abilerinin ne kayınvalidemin 5 kuruş hayrı olmadı o zaman bi tuhaf gelmişti ama şimdi hiç bişeye karışamıyor müdahale etseydi herşeyime karışırdı kendin zorlanarak yapman daha sizi bağlıyor bunun güzelliği de bu zaten.herşey olur gider hiiiiiç kafana takma
Neyi kız o kadar çok şey aldım ki hangisiniSenin aldığımı tekrae paylaşır mısın, ben kaçırmışım.
Rabbim tez vakitte kalıcı şifalar versin canım. Umarım torununu görebilir sağlıkla afiyetleKızlar bir kaç gündür giremedim, kayın pederim hastaneye yatmıştı dün yoğun bakıma aldılar. Dedesi kızımı görüp sevebilsin çok istiyorum. Benim için çok kıymetlidir, dualarınızı bekliyorum.
Şuan gözüm korktu yeni siparişlerim var çünkü ne alemde şuan teslim edilmedi mi hala?ya çok sinir oldum e bebekten birşeyler aldım bebişe agt kurye diye bir belaya vermiş teslim edildi görünüyor fakat gelen giden yok muhatap ta yok çıldrııcam valla e bebeği arıyorum cevap vermediler diyor ne olacak ya çok sinirliyim
Hayır ya çok sinirliyim şimdi gene aradım bana ulaşılamayan şey teslim edildi gözüküyor firma hic bisey yapamıyor ödemesini yaptım ürün yok ortada kayıpŞuan gözüm korktu yeni siparişlerim var çünkü ne alemde şuan teslim edilmedi mi hala?
HahahahaahahaNeyi kız o kadar çok şey aldım ki hangisini
Kargoyu arayabilirsiniz.Hayır ya çok sinirliyim şimdi gene aradım bana ulaşılamayan şey teslim edildi gözüküyor firma hic bisey yapamıyor ödemesini yaptım ürün yok ortada kayıp
Bi sen sakin ol canım şikayetvar.com a yazıp oradaki yorumlara baksana çözüme kavuşturuluyor genelde orda şikayetler. Bi bak bakalım oraya yaz sorununu hemen iletişim kuruluyor seninle tabi firma sallıyorsa.Hayır ya çok sinirliyim şimdi gene aradım bana ulaşılamayan şey teslim edildi gözüküyor firma hic bisey yapamıyor ödemesini yaptım ürün yok ortada kayıp
Yok kız ben kimseyle görüşmedimHahahahaahahaşu kendi sağım yapan göğüs pompasını yabancı influencerlarda görmüşsün ya.
Görüşme demiyor zaten kız görmüşsün diyor hahshwhsha senin beyin yanmış gerçektenYok kız ben kimseyle görüşmedimay dur şimdi 1 saattir telefonla konuşuyorum beynim yandı. ben sana linkini atayım yorumları oku istersen. Alanların yorumları çok olumlu. Onun dışında bi görüşmem yok yanlış mı anlattım acaba
Dur şimdi öyle düşünme hemen olumsuz olumsuz. Belki güzel sarılmıştır sakin ol nefes al nefes ver nefes al nefes ver hamile hafif yollu tırsıyorum şuan kargolarım için endişe duymalımıyım acabaYazdım valla bide 5 lt deterjan var içinde akmistir kaç günde ondanda çok uyuzum
Ay o derece olmuşsam demekkiGörüşme demiyor zaten kız görmüşsün diyor hahshwhsha senin beyin yanmış gerçekten
Tamam bunu demeye çalıştım, teşekkür ederimYok kız ben kimseyle görüşmedimay dur şimdi 1 saattir telefonla konuşuyorum beynim yandı. ben sana linkini atayım yorumları oku istersen. Alanların yorumları çok olumlu. Onun dışında bi görüşmem yok yanlış mı anlattım acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?