2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Tamam bunu demeye çalıştım, teşekkür ederim
Benim gerçekten beynim yanmış bende diyorum ay kimle görüşmüşüm ben düye ufak çaplı bi kendimi sorguladım. youtube açtım giyilebilir süt pompası yazdım hatta nerde gördüydüm ki diye o derece duman attırmışım tövbe estağfurullah yorumlara bakarsan zaten baya yorum olması ve puanının iyi olması benim almamda etkili oldu. Gaza geldik milletten bakalım ne olcek

Nioli yagi oneriyolar gebeler kullanabiliyor doktora sordummm ic camasirina bi damla damlatiyosunn benimde akintim oluyordu iyi geldi bana . Ama kokulu ve renkli degilse korkulmamasi gerekiyor sanirim

Ayricaaaa bende ilaysbeautynin slingini soyledimm , bir de link olarak yollicam hep aradigim yumusacik torba uyku tulumunu buldumm kollarida kapatabiliyosunuz ya da kollar acik kalabiliyor fermuarlı ve altinda uzayan kuculen citcitlar var uzun sure kullanilir uyku tulumu bakan varsa eger kundak gibi de oluyor takip ettigim her doktor ve ebe oneriyolar kundaklama ve uyku tulumunu anne karnindaki gibi o sarip sarmalama guvende hissedip iyi uykuya gecmelerini sagliyormus . Hemen linki ekliyorun Little Gusto da buldum
ben sonra kis icin kalin olanlardan alicam

Ben de bundan aldım uyku tulumu olarak. Sonra tulum alacağım Eylül itibariyle diye düşünüyorum

Ayrica ebebegin kendi markasindan gumus kapak , silikon gogusucu koruyucu , goguspedi , bebek silme pamugu , leke cikarici , bebek deterjani 5lt soyledim bunlar indirimdeydi cokkk uyguna aldim gecende soylemistim burda kuzenlerim var deterjani kendi markasini kullaniyolar ebebegin cokta memnunlar . Ayricaa bi kac tane trendyolmillanin buyuk beden gomlek
Tip pijamasini aldim su an kullaniyorum hastanede de kullanirim yani , kimono ya da sabahlik aldim sonrasinda kullanmak icin hemde hastanede ve hastane valizi icin duzenleyici . de bir masrapa var onuda aldimparca parca aklima
Geliyor kusura bakmayinnn hemen foto atayim o trendyoldan .

Ay gümüş kapak gelince foto atarmısın canım bende gümüş kapak almak istiyorum çünkü çok işe yarıyormuş. Ne kadar verdin?

Ay gümüş kapak gelince foto atarmısın canım bende gümüş kapak almak istiyorum çünkü çok işe yarıyormuş. Ne kadar verdin?
Geldii atayim bi saniye 549 liraymis su an ben indirimdeydi 2 hafta once onu ayrica almistim e bebekten baby&mom markasi 999 ayar 2 li hem fiyati uygundu hemde indirimdeydi 390 liraya almisimmm

Geldii atayim bi saniye 549 liraymis su an ben indirimdeydi 2 hafta once onu ayrica almistim e bebekten baby&mom markasi 999 ayar 2 li hem fiyati uygundu hemde indirimdeydi 390 liraya almisimmm
Ya ben unutmuşum almayı aklımdaydı gitmişken alsaymışım iyiymiş kalan alınacaklar listeme ekledim hatırlattığın iyi oldu. 500 küsur lira görünüyor şimdi vay arkadaş

Bişi sorcam W wolfgang bu göğüste nasıl duruyor? İçinde bir şey var mı sen açmışken onları onu da sorayım da hiç detaylı incelemedim çünkü… mantığı ne?

*** tamam bi video izledim öğrendim bugün beni maruz görün az bi şaşkınlık var üzerimde

E bebekte emzirme
ürünlerine geliyor indirim
Arada bildirimleri ac uygulamanin ben hepsini oyle yakaladim valla bulmussun zaten benimde ilk tecrubem olacak kullanim acisindan gogusu kapatip sutyen ya da neyse ustune onu giyiyoruz diye tahmin ediyorum ama cok is gordugunu soylediler

Detaylıda tamamdırr ilk gittik sırtı dönüktü bizim kızın.. dolaştık çikolata meyve suyu derken 2. Gidişimizde yine sırtı dönüktü ama organlarına bakabildi doktor şükür hepsi iyiymiş. Zar zor yüzünün şu fotoğrafını yakalayabildi. Ama secde pozisyonunda olduğu için bacağının birini tam göremedi yarın ya da şimdi bi daha dolaş gel dedi her şeyi tam görene kadar geleceksin kaç kez olursa olsun dedi. Yarına izin sıkıntı olabilir belki diye bir saat dolaştık çikolata falan filan derken tekrar gittik dönmüştü bacaklarını da gördük bacak boyu uzunmuş, babası kılıklı uzun olacak heralde sadece bacağı kaldığı için göremediği yer ona baktı ve bitirdi, yüzünde tekrar bakalım diyecektim demeye kalmadı kapattı bu foto ile idare edeceğiz artık dört ay napalım şükür her şey iyiymiş yaa içim rahatladı darısı diğer kontrol bekleyen herkesin başına

Eklentiler

• IMG_4469.webp
    34,3 KB · Görüntüleme: 94
Bende bunlardn aldım 1.0 Tog yeter gibi geldi, kalınını kışa alıcam, benimkinin markası da Owli, indirim vardı ama bu daha uygunmuş. Çok şekerker ve dediğin gibi yumuşacık. İçlerinde sağlıklı, güzel günlerde büyütelim bebeklerimizi

Aminnnn digerleri icin arastircam kalin olanlari onu artik insallahhh bebeklerimizi kucagimiza alip yazin cozerizz

Aminnnn digerleri icin arastircam kalin olanlari onu artik insallahhh bebeklerimizi kucagimiza alip yazin cozerizz
Kesin yazın indirim olur onlarda, o zaman alırım diye düşündüm ben de Bebek rızkıyla gelir derler, inşallah öyledir Valla kolay değil altından kalkmak. Biz şimdi yatak bebek arabası gibi büyüklere bakcaz ocak indiriminde.

Bende hep esime oyle diyorum ben suan calismiyorum gecen ona dedim kargo geldikce bebek bereketiyle gelir diye gelmeden oncesi nolacak diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…