Benim gerçekten beynim yanmış bende diyorum ay kimle görüşmüşüm ben düye ufak çaplı bi kendimi sorguladım.Tamam bunu demeye çalıştım, teşekkür ederim
Nioli yagi oneriyolar gebeler kullanabiliyor doktora sordummm ic camasirina bi damla damlatiyosunn benimde akintim oluyordu iyi geldi bana . Ama kokulu ve renkli degilse korkulmamasi gerekiyor sanirimArkadaşlar Nasipse 22. Haftanın içindeyim boll su içiyorum arada ayakta bayaa kalınca su gibii akıntı geliyor sadece geceleri prpgestan kullanıuorum amaaa gün içindede bayaa yürüyünce O akıntı olabiliyor bazen arasında beyaz oluyor normalmi varmıı benim gibiİ olann
ALLAH herkese bebişine zamanında sağlıkla Nasip etsin
Ben de bundan aldım uyku tulumu olarak. Sonra tulum alacağım Eylül itibariyle diye düşünüyorumAyricaaaa bende ilaysbeautynin slingini soyledimm , bir de link olarak yollicam hep aradigim yumusacik torba uyku tulumunu buldumm kollarida kapatabiliyosunuz ya da kollar acik kalabiliyor fermuarlı ve altinda uzayan kuculen citcitlar var uzun sure kullanilir uyku tulumu bakan varsa eger kundak gibi de oluyor takip ettigim her doktor ve ebe oneriyolar kundaklama ve uyku tulumunu anne karnindaki gibi o sarip sarmalama guvende hissedip iyi uykuya gecmelerini sagliyormus . Hemen linki ekliyorun Little Gusto da buldum
ben sonra kis icin kalin olanlardan alicam
Little Gusto Cosmos Haki 0-6 Ay Pelerinli Uyku Tulumu
Nefes alabilen yapısı ve yumuşaklığıyla bebekleriniz için ideal olan Organik Pamuk Cosmos Haki 0-6 Ay Pelerinli Uyku Tulumu şimdi Little Gusto'da!littlegusto.com.tr
Bende kis gelmeye yakin yenisini alicammmBen de bundan aldım uyku tulumu olarak. Sonra tulum alacağım Eylül itibariyle diye düşünüyorum
Ay gümüş kapak gelince foto atarmısın canım bende gümüş kapak almak istiyorum çünkü çok işe yarıyormuş. Ne kadar verdin?Ayrica ebebegin kendi markasindan gumus kapak , silikon gogusucu koruyucu , goguspedi , bebek silme pamugu , leke cikarici , bebek deterjani 5lt soyledim bunlar indirimdeydi cokkk uyguna aldim gecende soylemistim burda kuzenlerim var deterjani kendi markasini kullaniyolar ebebegin cokta memnunlar . Ayricaa bi kac tane trendyolmillanin buyuk beden gomlek
Tip pijamasini aldim su an kullaniyorum hastanede de kullanirim yani , kimono ya da sabahlik aldim sonrasinda kullanmak icin hemde hastanede ve hastane valizi icin duzenleyici . de bir masrapa var onuda aldimparca parca aklima
Geliyor kusura bakmayinnnhemen foto atayim o trendyoldan . Eki Görüntüle 3354870
Geldii atayim bi saniye 549 liraymis su an ben indirimdeydi 2 hafta once onu ayrica almistim e bebekten baby&mom markasi 999 ayar 2 li hem fiyati uygundu hemde indirimdeydi 390 liraya almisimmmAy gümüş kapak gelince foto atarmısın canım bende gümüş kapak almak istiyorum çünkü çok işe yarıyormuş. Ne kadar verdin?
Ay gümüş kapak gelince foto atarmısın canım bende gümüş kapak almak istiyorum çünkü çok işe yarıyormuş. Ne kadar verdin?
Ya ben unutmuşum almayı aklımdaydı gitmişken alsaymışım iyiymiş kalan alınacaklar listeme ekledim hatırlattığın iyi oldu.Geldii atayim bi saniye 549 liraymis su an ben indirimdeydi 2 hafta once onu ayrica almistim e bebekten baby&mom markasi 999 ayar 2 li hem fiyati uygundu hemde indirimdeydi 390 liraya almisimmm
E bebekte emzirme
Bende bunlardn aldım 1.0 Tog yeter gibi geldi, kalınını kışa alıcam, benimkinin markası da Owli, indirim vardı ama bu daha uygunmuş. Çok şekerker ve dediğin gibi yumuşacık. İçlerinde sağlıklı, güzel günlerde büyütelim bebeklerimiziAyricaaaa bende ilaysbeautynin slingini soyledimm , bir de link olarak yollicam hep aradigim yumusacik torba uyku tulumunu buldumm kollarida kapatabiliyosunuz ya da kollar acik kalabiliyor fermuarlı ve altinda uzayan kuculen citcitlar var uzun sure kullanilir uyku tulumu bakan varsa eger kundak gibi de oluyor takip ettigim her doktor ve ebe oneriyolar kundaklama ve uyku tulumunu anne karnindaki gibi o sarip sarmalama guvende hissedip iyi uykuya gecmelerini sagliyormus . Hemen linki ekliyorun Little Gusto da buldum
ben sonra kis icin kalin olanlardan alicam
Little Gusto Cosmos Haki 0-6 Ay Pelerinli Uyku Tulumu
Nefes alabilen yapısı ve yumuşaklığıyla bebekleriniz için ideal olan Organik Pamuk Cosmos Haki 0-6 Ay Pelerinli Uyku Tulumu şimdi Little Gusto'da!littlegusto.com.tr
AminnnnBende bunlardn aldım 1.0 Tog yeter gibi geldi, kalınını kışa alıcam, benimkinin markası da Owli, indirim vardı ama bu daha uygunmuş. Çok şekerker ve dediğin gibi yumuşacık. İçlerinde sağlıklı, güzel günlerde büyütelim bebeklerimizi
Kesin yazın indirim olur onlarda, o zaman alırım diye düşündüm ben deAminnnndigerleri icin arastircam kalin olanlari onu artik insallahhh bebeklerimizi kucagimiza alip yazin cozerizz
Bende hep esime oyle diyorumKesin yazın indirim olur onlarda, o zaman alırım diye düşündüm ben deBebek rızkıyla gelir derler, inşallah öyledir Valla kolay değil altından kalkmak. Biz şimdi yatak bebek arabası gibi büyüklere bakcaz ocak indiriminde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?