Rahim sürekli büyüdüğü için ağrı oluyor endişelenmeBu haftalarda agrının normal olmasını bilmiyorum. Herkes ilk haftalarda olur sonra gecer deyince ben korktum.
Kanamam akıntım yok canım allaha sukur doktorum telefonda gayet rahattı hatta iğneyi sakın vurulma dedi yarın gel bakarım dedi bu zamanlarda kasılma demesi beni korkuttu kasılma demek doğum demekmiş gibi hissettimYok ya normal bahsettiğiniz haftalarda ağrı, sonrasında da devam ediyor işte ara ara. Kanama akıntı vs yoksa, sizi hareketsiz bırakacak derecede şiddetli ve uzun süreli değilse, yatınca dinlenince düzeliyorsa normal değerlendiriyor doktorlar.
Doktor kasılma deyince erken doğum gibi düşğndüm bir an kalakaldım öyleRahim sürekli büyüdüğü için ağrı oluyor endişelenme
Kan hapı ne kızKan hapını almayı unutunca fenasan varmi
Ye bacım sen bakma Google 'aDiğerlerine göre acı bir tadı var ya yerken dedim “bu yeniyor mu acaba lan?”; google’a sordum önce, her zamanki gibi düşük yapmakla sonuçlandı. Google’a bir hastalık yazınca kanser, hamileyken şu yenir mi diye sorunca hep düşük yaptırıyor, size sorayım dedim
Aminn İNŞALLAH canım bende kullandım tek kullanımlık şase enfeksiyon azalmış Kültürde temiz Hamdolsun amaa genede var bende bol su tüketiyorum bi tanee dahaa şasee içicemm NasipseBeyaz ve sarı akıntı normal vücut florasini korumak için kendi üretiyor. Benim idrarda enfeksiyon var uzun süreden beri tek kullanımlık şase kullandim ama fayda etmedi arada yeşil akıntı ve kaşıntı oluyor kültür temiz çıktığı için antibiyotik vermedi kadın doğumcum. Aile hekimi verdi ama kullanmiyorum inşallah atlatırız bol suyla
Anladım canım tamamdırSoyle bi hafta boyunca her gun 1 damla ic camasirina damlatiyorum ben . Sonra molaa
Benim tam 16.haftam aynı böyle geçti. Benim de sağ kasığımdaydı ağrı. Bebek bi yere toplanıyodu bi de.2 ayrı doktora gittim sorun yok dediler hafif kasılmalarım vardı benimde magnezyumla düzeldi. O haftada rahim büyüdüğü için ağrı oluyomuş 16.hafta civarı biraz sıkıntılı demek ki herkesin. Korkma ama geçti benim şuan magnezyumunu iç düzenli olarakMerhaba kızlar 16+1 gunluk hamileyim bugun sol tarafımda batma olunca acile gittim kendi doktorum sehirdısındaydı. Acilde baktılar bebek iyi plesenta ıyı suyu ıyı dediler niye agrım var dedim. Kasılma var dediler o ne demek bu zamanda olurmu dedim panikledim onemli bişe değil deyip pruluton depot verdiler. Cıkarken doktoruma ne diyeyim dedim bir sorun gorulmedi enfeksiyon yok bebek iyi dediler dersin dedi kasılmaya tajılma dedi gonderdi. Doktorumu aradım sacmalamıs o bu zamanda kasılmamı olur kasılma olsa duramazsın dedi. Kafam cok karıstı kasılma bu zamanda naaıl olue ki
Bana doktor magnezyum vermedi decavit diye vitamin verdiBenim tam 16.haftam aynı böyle geçti. Benim de sağ kasığımdaydı ağrı. Bebek bi yere toplanıyodu bi de.2 ayrı doktora gittim sorun yok dediler hafif kasılmalarım vardı benimde magnezyumla düzeldi. O haftada rahim büyüdüğü için ağrı oluyomuş 16.hafta civarı biraz sıkıntılı demek ki herkesin. Korkma ama geçti benim şuan magnezyumunu iç düzenli olarak
Bende decavit içiyorum ama magnezyum kullanmayan gebe yok denicek kadar azdır sen bi sor istersen doktoruna mesaj atıp magnezyum kullanabilir miyim diye. Ocean extramag öneriyorum bana çok iyi geldi ağrılarım geçti hep canımBana doktor magnezyum vermedi decavit diye vitamin verdi
Yarın cagırdı zaten gidince soracagım canımm suan kaç haftalıksınBende decavit içiyorum ama magnezyum kullanmayan gebe yok denicek kadar azdır sen bi sor istersen doktoruna mesaj atıp magnezyum kullanabilir miyim diye. Ocean extramag öneriyorum bana çok iyi geldi ağrılarım geçti hep canım
Bende söylememe rağmen banada vermedi ha bide sabah ellerim zor açılıp kapanıyor. Doktorum henüz erken 30. Hafta gibi başlayalım bağışıklık kazanmasın bünyen erken dönemde dediBende decavit içiyorum ama magnezyum kullanmayan gebe yok denicek kadar azdır sen bi sor istersen doktoruna mesaj atıp magnezyum kullanabilir miyim diye. Ocean extramag öneriyorum bana çok iyi geldi ağrılarım geçti hep canım
Alemsin vallaYenir ya niye yenmesin ki? Bugün ye yarın doktora sorarsın şüphe duyuyorsan.
Bütün yenir mi sorularına cevabımın yenir olması
Beyin sıvısı ile ilgili bir şey söylemedi benim gittiğim doktor. Her organa baktı ve her birinde detaya girmeden iyi olduğunu söyledi. Beyinde de aynı şekilde. Sizin her şeyi böyle detaylı mı söylediKızlar merhaba, detaylı ultrason da beyin sıvısı 8 milim çıkan oldu mı
Canım sakatat ve et konusunda zaten marketlerden alınan etler denetimden geçiyor o nedenle fazla kastığımız doğru ama şöyle bir gerçek varki toksoplazma virüsü negatif çıkmış (ben gibi) bir insanın da bu kadar rahat olmaması gerekiyor. Yani bunu daha önce geçirmemiş, geçirmeye de açık bir insanın, en azından sakatat, çiğ etlere dokunma ve yeme (eldivenle dokunmak lazım) rahat olmaması gerekiyor, pozitif çıkanların bir tık daha rahat olduğu doğru. Ama benim gibi sokak hayvanı sevme ve sakatat yeme hastası bir insanın, kedi sevme (bir gün sevmiştim sokakta doktorum yumuşak-sert uyardı) ve sakatat konusunda dikkat etmesi gerekiyor. Bu konuya bireysel değerlerimize göre bakmak ve karar vermek en doğrusuYe bacım sen bakma Google 'aE evdekiliyakat bu arada benim doktorumda aynen çiğ et ve sakatat tüketme canının istediği her şeyden yiyebilirsin demişti onun verdiği yetkiye dayanarak yiyorum
Şuan 21.haftamdayım canım 18.haftadan beri daha iyi hissediyorumYarın cagırdı zaten gidince soracagım canımm suan kaç haftalıksın
Benim arkadaşımda ellerini çok zor açıp kapatıyodu sabahları sinir sıkışması olmuştu onda gebelikte doğurunca düzeldi tabi seninki de mi öyle bir şey? Doktordan doktora değişiyo demek mi kuzum beni en rahatlatan şey magnezyum oldu migrenime bile iyi geldiBende söylememe rağmen banada vermedi ha bide sabah ellerim zor açılıp kapanıyor. Doktorum henüz erken 30. Hafta gibi başlayalım bağışıklık kazanmasın bünyen erken dönemde dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?