Napıcaksın biliyo musun sabrediceksin zamanı geldiğinde hayırlısıyla doğurucaksın ve geçicekKızlar ya ben magnezyum, demir ilacı kullanıyorum, çok süt, peynir, yoğurt tüketiyorum ancak gece şiddetli bacak kramplarım oluyor. Bugün ağlayacaktım artık neredeyse o derece yani. Haptan ev geçilmiyor yeter gariki normalde nefret ederim kullanmam daha ne kullanmam lazım ki anlamadım. Önümüzdeki hafta sağlık ocağına gidip bi kan tahlili mi versem acaba diye konuştum eşimle verelim dedik. Doktor uzun zamandır istemedi tahlil de ne bileyim beslenmem zaten kontrol altında, bebek gelişimi maşaAllah iyi ama vücudum bana ne demek istiyor anlayamadım acıyor arkadaş bildiğin canım ya. Doktor bu konuda rahat, magnezyumu bile zar zor verdi ne yapcam bilemedim. Var mı öneriniz daha ben napam napam
Eğer yapmıyorsan, egzersiz. Özellikle bacağını esnetecek çalıştıracak egzersizler. Hiçbir şey yapamıyorsan her fırsatta uzat bacağını flex point yapKızlar ya ben magnezyum, demir ilacı kullanıyorum, çok süt, peynir, yoğurt tüketiyorum ancak gece şiddetli bacak kramplarım oluyor. Bugün ağlayacaktım artık neredeyse o derece yani. Haptan ev geçilmiyor yeter gariki normalde nefret ederim kullanmam daha ne kullanmam lazım ki anlamadım. Önümüzdeki hafta sağlık ocağına gidip bi kan tahlili mi versem acaba diye konuştum eşimle verelim dedik. Doktor uzun zamandır istemedi tahlil de ne bileyim beslenmem zaten kontrol altında, bebek gelişimi maşaAllah iyi ama vücudum bana ne demek istiyor anlayamadım acıyor arkadaş bildiğin canım ya. Doktor bu konuda rahat, magnezyumu bile zar zor verdi ne yapcam bilemedim. Var mı öneriniz daha ben napam napam
Muz çok yedirmiyor diyetisyen ya kabızlık artırıyor diye maalesef. Ya aslında çok söylenen bir insan hiç değilimdir bir fiil bir aydır kasık bölgem acıyor falan ama hep bebek olduğu için seviniyorum ama bu başka boyut yani parmaklarım açılıyor bi garip oluyor sıçratıyor resmen. Zaten hep sırt üstü uyanıyorum nedendir anlamadım. Gece dayak mı atıyorlar ne yapıyorlar pnu da anlamadımNapıcaksın biliyo musun sabrediceksin zamanı geldiğinde hayırlısıyla doğurucaksın ve geçicekbazen bazı şeylerimiz valla doğurunca geçicek gibi geliyo ya çünkü napsak olmuyo ne yapmam lazım diyorum doğurman lazım diyolar muz yemiyorsan bi de muz ye kuzum her gün bi tane belki iyi gelir kramplara
Ben flex point yapınca nur topu gibi kramp geçiriyorum, flexine de pointine de lanet olsun diyip egzersize küsüyorumEğer yapmıyorsan, egzersiz. Özellikle bacağını esnetecek çalıştıracak egzersizler. Hiçbir şey yapamıyorsan her fırsatta uzat bacağını flex point yap
Aslında doğru diyorsun yürümem de lazım gün içinde bacaklarımı uzatıyorum genelde de bizim evimiz lojman ve 6. Kattayız resmen asansör yok aslında tam yürüyüş yapılacak bir bölgedeyim ama yemiyor aşağı inip çıkmakEğer yapmıyorsan, egzersiz. Özellikle bacağını esnetecek çalıştıracak egzersizler. Hiçbir şey yapamıyorsan her fırsatta uzat bacağını flex point yap
DemeeeeBen flex point yapınca nur topu gibi kramp geçiriyorum, flexine de pointine de lanet olsun diyip egzersize küsüyorum
Yaa çok şaşırdım. Herkese iyi geliyor diye duymuştum. Bacak esnetme hareketlerinin tamamı mı aynı etkiyi yapıyor ki?Ben flex point yapınca nur topu gibi kramp geçiriyorum, flexine de pointine de lanet olsun diyip egzersize küsüyorum
Hamile yogası da yapabilirsin bak onda yanlış hareket olma ihtimali nerdeyse sıfır ve esneme odaklıAslında doğru diyorsun yürümem de lazım gün içinde bacaklarımı uzatıyorum genelde de bizim evimiz lojman ve 6. Kattayız resmen asansör yok aslında tam yürüyüş yapılacak bir bölgedeyim ama yemiyor aşağı inip çıkmakama evde egzersizleri de yemiyor nedense bi geriliyorum yanlış bişi yaparım diye ki eşimle ben sporcuyuz çok rahat ulaşabiliriz böyle şeylere bilinçliyiz ama işime mi gelmiyor neyse bi saldım spor işlerini. Ama denicem bak bunu yararı olursa yazarım
bilmiyorum ki, onu bile yapamayınca diğerlerini denemeye cesaret edemedim. genel olarak sıfır kas ve kalas ötesi bir insan olduğum için ne zaman ay biraz esniyim desem bir yerime kramp girer o yüzden ben sadece yürüyüşçüyümYaa çok şaşırdım. Herkese iyi geliyor diye duymuştum. Bacak esnetme hareketlerinin tamamı mı aynı etkiyi yapıyor ki?
Öyle öyle herkes bişeyden zorlanıyo ama en azından hepsi geçici sonucu harikaaa bir şeye bağlanıcakMuz çok yedirmiyor diyetisyen ya kabızlık artırıyor diye maalesef. Ya aslında çok söylenen bir insan hiç değilimdir bir fiil bir aydır kasık bölgem acıyor falan ama hep bebek olduğu için seviniyorum ama bu başka boyut yani parmaklarım açılıyor bi garip oluyor sıçratıyor resmen. Zaten hep sırt üstü uyanıyorum nedendir anlamadım. Gece dayak mı atıyorlar ne yapıyorlar pnu da anlamadımya bebekler sağlıklı olsun da biz çekeriz kafasındayız her zaman canım yanınca tabi bi çözüm arıyor insan herkesin yaşadığı bi zorluk var farkındayım Rabbim güç kuvvet versin hepimize
Ben de yatarken zorlanıyorum cok ayaklarım cok agrıyor normal heraldeDemeeee
Tabii ki öyle zaten hamile kimse çiğ et yemeyecektir fakat küçük bir araştırma ile de görüyoruz ama yediğimiz sebzeyi yeşilliği bi bağ yemiyorsak zararı olmayacağı bir gerçek elbette herkes aşırı şüphe ettiği şeyde ne Google'a ne de buraya sormayacaktır çiğ sucuk yiyin tavsiyesini dinlemeyecektir. Ki benim de toxoplasma negatif ve doktorumun dediği şey şu kelle paça çorbası bile nadir olarak içilebilir ve çiğ et doğrama konusunda toxoplasmanın bulaşması durumu elde açık yara olmaası durumunda olacağı konusunda elbette kimse benim doktorumun söylemlerine göre hareket etmeyecektir ben sadece bana bulunulan öneriyi söyledim ki zatenCanım sakatat ve et konusunda zaten marketlerden alınan etler denetimden geçiyor o nedenle fazla kastığımız doğru ama şöyle bir gerçek varki toksoplazma virüsü negatif çıkmış (ben gibi) bir insanın da bu kadar rahat olmaması gerekiyor. Yani bunu daha önce geçirmemiş, geçirmeye de açık bir insanın, en azından sakatat, çiğ etlere dokunma ve yeme (eldivenle dokunmak lazım) rahat olmaması gerekiyor, pozitif çıkanların bir tık daha rahat olduğu doğru. Ama benim gibi sokak hayvanı sevme ve sakatat yeme hastası bir insanın, kedi sevme (bir gün sevmiştim sokakta doktorum yumuşak-sert uyardı) ve sakatat konusunda dikkat etmesi gerekiyor. Bu konuya bireysel değerlerimize göre bakmak ve karar vermek en doğrusukriterimiz bunlar yani genelleme yapmak yani kesinlikle yenmez demek yada yaaaa ne olcak ki yiyin gitsin demek olmaz
Aynen öyle canım bebişler iyi olsunda böyle böyle geçecek inşaAllahÖyle öyle herkes bişeyden zorlanıyo ama en azından hepsi geçici sonucu harikaaa bir şeye bağlanıcakben de sırt üstü buluyorum kendimi doktorum istediğin gibi yat nasıl rahat ediyosan dedi yüz üstü hariç her şekilde yatıyorum
Bilemedim ki canım bende bir sürü ilaca rağmen bu haldeyiz kullanmasak ne yapcaz bilemedimBen de yatarken zorlanıyorum cok ayaklarım cok agrıyor normal heralde
Hamilelik öncesinde yapmadığın bi şeyse zorlama o zaman kendini yürüyosun da madembilmiyorum ki, onu bile yapamayınca diğerlerini denemeye cesaret edemedim. genel olarak sıfır kas ve kalas ötesi bir insan olduğum için ne zaman ay biraz esniyim desem bir yerime kramp girer o yüzden ben sadece yürüyüşçüyüm
Ya ben zaten epey yedikten sonra size sordumTabii ki öyle zaten hamile kimse çiğ et yemeyecektir fakat küçük bir araştırma ile de görüyoruz ama yediğimiz sebzeyi yeşilliği bi bağ yemiyorsak zararı olmayacağı bir gerçek elbette herkes aşırı şüphe ettiği şeyde ne Google'a ne de buraya sormayacaktır çiğ sucuk yiyin tavsiyesini dinlemeyecektir. Ki benim de toxoplasma negatif ve doktorumun dediği şey şu kelle paça çorbası bile nadir olarak içilebilir ve çiğ et doğrama konusunda toxoplasmanın bulaşması durumu elde açık yara olmaası durumunda olacağı konusunda elbette kimse benim doktorumun söylemlerine göre hareket etmeyecektir ben sadece bana bulunulan öneriyi söyledim ki zatenKarusel benim çok yakın arkadaşım rahat mesajım o yüzden herkes yiyeceğini endişe ediyorsa doktoruna sorup yesin bu bir beslenme tavsiyesi değildi
Afiyet olsun bu sadece sana "beslenme tavsiyemdir"Ya ben zaten epey yedikten sonra size sordumYarım bağ yemişimdir ama
Bugün bi ayar çekeyim diyorum şu spor şeylerine ben en iyisi ya denemekte fayda var iyi gelecekse gerçi ben 180 boyundayım kendimi hamile yogasında da bi düşünemedim tam komedi eşim görse adam soğur herhaldeHamile yogası da yapabilirsin bak onda yanlış hareket olma ihtimali nerdeyse sıfır ve esneme odaklı
Yaa ahahhaha aslında yoga uzun boyda daha cool duruyor bence. Ben 158im bazı hareketlerde kurbağa gibi kalıyorum o yüzden kimsenin yanında değil tek başıma yapıyorumBugün bi ayar çekeyim diyorum şu spor şeylerine ben en iyisi ya denemekte fayda var iyi gelecekse gerçi ben 180 boyundayım kendimi hamile yogasında da bi düşünemedim tam komedi eşim görse adam soğur herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?