2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar elele nin park yatagı yorumları cok iyi, youko ya nazaran uygun. Tavsiye edebilecek var mı?
Canım benim gördüğüm çok var elele alan da sanki. Zaten hep bu markaları görüyorum. Ben bu yataktan aldım indirime girmişti kasım ayında 2.400TL'ye. E bebek mağazasına gittiğimde hepsine baktım hepsi birbirine benziyo sanki. Yorumlarını oku iyice. Ama her markada beğenmeyen birileri var.

Ay kızlar ben sling almak istiyorum ama dümdüz kumaşa en az 400 lira vermek çok saçma değil mi ya? Daha önce kullananlarınız var mı kumaşçıdan kestirip kenarlarına overlok çektirsem aynı işi görmez mi?

Hayırlı olsun canım yoykonun hangi modeli birde sallanabiliyor mu
Çok sağool bak link atıyorum evet altına takılan iki sallama ayağı var açıkken sallanıyor ayakla ittirince kapanıyor sabitleniyor
Yoyko Exclusive Comfort 8 in 1 Anne Yanı Park Yatak Oyun Parkı Gri 70 x 110 cm

O konuda gardrops'a falan bakmanı öneririm. Bu ikinci el uygulamalarda hiç kullanılmamış ama hediye gelen ürünleri satanlar var uygun fiyata. Bana da arkadaşım verecek.

O konuda gardrops'a falan bakmanı öneririm. Bu ikinci el uygulamalarda hiç kullanılmamış ama hediye gelen ürünleri satanlar var uygun fiyata. Bana da arkadaşım verecek.
Aa doğru çok mantıklı bakayım. Sağ olasın

Dümdüz kumaş mıdır onu bilmiyorum, kumaş alıcaksan önce mağazadan sling etiketine kumaş cinsine bak da öyle al bence. Daha esnek bir kumaş gibi o sanki, bana da bir tanıdık verdi, daha açıp bakmadım yarın bakıp söyliyim sana en kötü

Tamam simdi anladim nasil bir model oldugunu tesekkür ederim.

Sen bebeginin kalp atislarini stetoskoptan duyuyordun degil mi? Nasil yapiyosun onu, su an elime gecti cunku ama sadece hasir husur ses geliyor.
Stetsokopla baya geziyorum bulana kadar. Genelde halır huşur ses geliyor ama bi yerde bebeğin olduğu nokta denk gelirse çooook derinden dupdup diye atışları duyabiliyorsun. Baya dikkatli dinlemek lazım

Yukarda bi arkadaş mamas elle sallanan model konusunda beni baya ikna etti. Ama yine bi bakayım
Evet şimdi sona kadar okuyup bitirdim gördüm canım. Bende ondan alacaktım ama bana kayınvalidem hediye alınca bunu alalım ben sallama taraftarı değilim ama bebiş sallanmak isterse en azından ondayken kollarımı dinlendiririm dedim

Evet evet esnek penye gibi ama %100 pamuk da olması lazım. Biraz araştırınca hem sıfır hem ikinci el uygun fiyatlara buldum aslında. Hepsiburada trendyol gibi sitelerde pahalı ama 400 nedir ya 45x500 kenarları overlok bi kumaşa çok sağ ol bu arada

Dolap ta bak istersen ben ilaysbeauty den aldim kendime
Ama dolapta da var baya secenekler temiz kullanilmis

Gunaydinnn , kanimi verdim sekerli suyumu ictimm simdi ac susuz hastane koselerinde bekliyorum 2 kez daha kan vericem. Ama bi gebeye su bile icmiceksin demek ammaaa zormusss ya

Gunaydinnn , kanimi verdim sekerli suyumu ictimm simdi ac susuz hastane koselerinde bekliyorum 2 kez daha kan vericem. Ama bi gebeye su bile icmiceksin demek ammaaa zormusss ya
O kadar şekerden sonra sende bir değişiklik oluyo mu? Fenalaşma falan olmuyor dimi benimde 2-3 haftaya olcak şeker yüklemem merak ettim canım

O kadar şekerden sonra sende bir değişiklik oluyo mu? Fenalaşma falan olmuyor dimi benimde 2-3 haftaya olcak şeker yüklemem merak ettim canım
Valla olursa hemen doktorla iletisime gec dediler zaten labaratuarin yani kadin dogum bende bir sey olmadi simdi bi saatim bitti kan vericem ama iyiyim yani bebem zipir zipir donuyor sekerden cocum costu icerde

Üstüne aç karnına o içeceği içmek kafama ağrılar girmişti güzel sonuç alirisin umarim

Bünyeden bünyeye değişiyor sanırım bir arkadaşım çok kötü olmuştu midesini bulandirmis yanlız gitme her ihtimale karşı bende yavaş yavaş içtim biraz bulandı midem ama çok kötü olmadım

Ben limon sıkıp içmiştim kimse bir şey dememişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…