2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Aaa tek gitmiyim o zaman inşallah bişey olmaz

Valla olursa hemen doktorla iletisime gec dediler zaten labaratuarin yani kadin dogum bende bir sey olmadi simdi bi saatim bitti kan vericem ama iyiyim yani bebem zipir zipir donuyor sekerden cocum costu icerde
Hahahhaah tatlıyı görünce mutlu oldu demek ki

Bu en zoru gibi geliyo bana ya hele dün uzun uzun görünce, dışarı çıkarıp sevesim geldi nasıl dayanıcaz 4 ay daha
Ben hafta bazlı değil ay bazlı sayıyorum. 1 hafta sonra Ocak ayına girişle birlikte artık 3 ay kaldı dicem Öyle daha da heyecanlı geliyo.

Bu arada kendime 2024 ajandası aldım. Her sene alırım mutlaka. Çok iyi motive ediyor. İçerisine yeni yıl hedeflerimi, planlarımı, okuyacağım kitapları, izleyeceğim filmleri falan yazıyorum. Ayrıca güzel niyetleri yazmak çok iyi geliyor. tavsiye ederim. Artık ajandamın büyük kısmını bebişle ilgili şeyler kaplayacak.

Ben hafta bazlı değil ay bazlı sayıyorum. 1 hafta sonra Ocak ayına girişle birlikte artık 3 ay kaldı dicem Öyle daha da heyecanlı geliyo.
Aynen ben de bıraktım artık hafta saymayı geçmiyo çünkü ama ayları da 20sinde falan döndürüyorum tahmini doğum 20sinden sonra diye yine de “6.aydayım” demek daha motive edici

Bana da hafta bazlı daha çabuk geçiyor bu ay biterse tahmini doğuma göre 13 haftam kalıyor ama ben martta gelecek diye düşünüyorum 10 11 haftam kaldı diye hesap ediyorum

Bana da hafta bazlı daha çabuk geçiyor bu ay biterse tahmini doğuma göre 13 haftam kalıyor ama ben martta gelecek diye düşünüyorum 10 11 haftam kaldı diye hesap ediyorum
Ay sen oyle yazinca bayaaaa ay geldi gozumee sen tam kacinci haftadasin simdiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…