2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Benimkiler de tam tersi devlet hastanesi diye tutturuyorlar, ben söyledikleri hastaneye gittiğimde doktordan memnun kalmamıştım hiç çok kaba sabaydı biz ilk kez gittiğimiz için eşimle heyecandan dilimiz tutulmuş tepki verememiştik doktor da bize sizde hiç anne baba olma heyecanı yok bir yanlışlık olmasın falan demişti sonra ben özele gitmek istemiştim, çünkü acı gerçek özel hastanelerde devlet hastanelerine göre temizlik elemanından hemşiresine doktoruna kadar daha güler yüzlü daha ilgili oluyorlar, ilk muayenemde böyle bir saygısızlıkla karşılaşınca özele gitmek istemiştim, özeldeki doktorların hepsi bilgisiz deneyimsiz oldu, özelde doğum yapanlarda gerizekalı oldu. Gerçekten çok değişik insanlar var.

Valla ne yapacağım bilmiyorum hem evi hem kendimi saldım çok fena

Çok teşekkür ederimmm benden başka annelerin de böyle olduğunu bilmek rahatlattı. Çünkü bazen duyuyorum 7 aylıkken evi baştan aşağı temizleyen, kurslara giden, yürüyüş pilates yoga vs yapan anneleri çok özeniyorum. :)

Bende de oluyor o his arada ama aman bosver yakında uykuyu arayacaksın deyip kendimi teslim ediyorum
Valla uykusuz kalırsam böyle kış uykusuna yatmış ayı gibi uyuduğum günleri hatırlayıp yeter zamanında çok uyudun diye teselli edeceğim kendimi

7 aydan sonra öyle bi enerji geliyomuş “dişi kuş enerjisi” şu an uyuyabiliyorken uyumak iyidir ama

Yari oturur gibi olunca gobusum tam bebegim kadar oluyorrr boyle cok yeri yurdu belli oluyooo. Boyleyken cok hraket ediyorr sizinde boyle miii duygulaniyommmm
Ben de uzanınca coşuyor ama diğer pozisyonlarda sıkıştığı için de olabilir

Ay uyku. Bıraksalar vallahi hep uyurum evde mecburen kalkıp iş yapmam gerektiği için hep telefonumda alarm olur çünkü uyanasım gelmiyor gün içinde o kadar ağrım oluyor uzanınca hele bide elyaflı uzun bi yastığım var bacak arama koyuyorum pambık gibiyim az kaldı üçüncü trimestere bugünler çok değerli sonrasında uyku tutmuyor

Sorma canım ben dün prilam içmemiştim ve mahvoldum gecee içtim hemen sanırım doğuma kadar içicem gibii geliyor sağlıkla gelsinler
Ben ilk çocuğumda doğuma girmeden son kez bi kusup gitmiştim hoş açılmaya faydası çoktu

Hanımlar bi haftadır kendimde bişi fark ediyorum yemek yedikten sonra başıma ağrı giriyo miğdem bulanıyor acaba diyorum tansiyon mu yada şeker mi böyle olan var mı

Hanımlar bi haftadır kendimde bişi fark ediyorum yemek yedikten sonra başıma ağrı giriyo miğdem bulanıyor acaba diyorum tansiyon mu yada şeker mi böyle olan var mı
Ben de artık porsiyonlarımı küçültüp o önerilen az az sık sık yeme moduna girmem gerektiğini hissediyorum. Normal bile yesem yemekten yarım saat sonra davul gibi oluyorum aşırı ağırlaşıyorum. Artık lokmalarımızı da sayarak yicez anlaşıldı

Ama yemedğimde bayılacak gibi oluyorum

Hangisinden aldın tatlımm

Ama yemedğimde bayılacak gibi oluyorum
Hem öyle hem de mesela yemekten sonra şişiyorum, şişkinlik geçtiği anda midem yanmaya başlıyo sonra bi şey yemesem çok fena yanıyo yesek bi dert yemesek bi dert yanisi

Tansiyonunuza dikkat edin bir de bol su için benim başım su içmeyi unutursam çok ağrıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…