2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Hanımlar bi haftadır kendimde bişi fark ediyorum yemek yedikten sonra başıma ağrı giriyo miğdem bulanıyor acaba diyorum tansiyon mu yada şeker mi böyle olan var mı
Hafif sebze yemeklerine yönel birkaç gün bakalım, yanında da süzme yoğurt tarzı şeyler tüket

Hafif sebze yemeklerine yönel birkaç gün bakalım, yanında da süzme yoğurt tarzı şeyler tüket
Valla meyve sebze yoğurt tüketiyorum da tansiyondan bi korktum bi hafta sonra kontrole gidicem unutmazsam sorarım inşallah

Bana da hafta bazlı daha çabuk geçiyor bu ay biterse tahmini doğuma göre 13 haftam kalıyor ama ben martta gelecek diye düşünüyorum 10 11 haftam kaldı diye hesap ediyorum
Ay şimdi öyle söyleyince 17 haftam kalmış gözüküyor. Olsun 17 rakamı 3 ten her türlü büyük 3 ay kaldı demeye devam ben sdkhdskflkj

Uyku olması normal bence. Multivitaminlerini kullanıyorsun demi? Demir eksikliği ya da vitamin eksikliği olabilir.

Sen bakma görümcene eltine kayınvalidene ona buna. Doktor ne derse o şekilde ilerle daima. Daha çok karışırlar. 1 defa doğuran uzman kesiliyor. Her çocuk ve her kadın farklıdır.

Tarak setim geldi çok güzel paketlemişler gayette hızlıydı aklınızda bulunsun hediye kalp sabunda koymuşlar tarağın başında yumuşacık aşk yaşıyorum resmenn

Eklentiler

• 844D372B-C140-4C3B-B58D-B72B12B990FB.webp
    102,4 KB · Görüntüleme: 60
  • 0620958B-0DC5-453F-B3AB-D855FA61FCAE.webp
    77,7 KB · Görüntüleme: 59
Kızlar birkaç gündür başım ağrıyordu ben de akşamüstü tansiyonumu ölçtüm 13.7çıktı bu tehlikeli mi sizce sabahtan beri tekrar tekrar ölçüyorum akşam 12.4 olmuştu sabah da ölçtüğüm zaman 13'tü acaba gerçekten yüksek bir tansiyonmu çok korkuyorum gerçekten bir de evdeki tansiyon aleti 4-5 yıla ait bir dijital tansiyon aleti acaba buna güvenmeli miyim yoksa sağlık ocağında bir hafta ölçüm yapmalı mıyım

Benim pek tansiyon sıkıntım olmaz, o yüzden çok iyi bilmem ama 13 hafif yüksek ama yine normal kabul ediliyor bildiğim kadarıyla. 14 ten itibaren yüksek diye geçiyor sanırım. Geçmiş olsun

Dün horul horul uyuyom diye beni nazara getiren kim? Çıksın ortaya söz kızmıcam. Sabah saat 5e kadar tekme tokat girişti bana bebek, 5e kadar uyumak için çok mücadele verdim ama olmadı. Sonra dedim artık bu savaşın manası yok... uyandım bebek uyudu ağam benle dalga geçiii

İsmini artık levent yerine halay başı koyacağım oğlum ektedir

Benim pek tansiyon sıkıntım olmaz, o yüzden çok iyi bilmem ama 13 hafif yüksek ama yine normal kabul ediliyor bildiğim kadarıyla. 14 ten itibaren yüksek diye geçiyor sanırım. Geçmiş olsun
Teşekkür ederim benim de ilk gebeliğim olduğu için ben de pek bilmiyorum yani ne kadar yüksek olunca kötü oluyor şey oluyor ister istemez insan stres oluyor

13 yüksek kabul ediliyor hamilelikte bildiğim kadarıyla, küçüğünü yazmamışsın ama beraber değerlendirilir. Baş ağrısı özellikle enseden doğru yayılan bir ağrıysa tansiyonun yükseldiğine işaret ediyor diye biliyorum, tipik bir ağrı çeşidi oluyor tansiyon yüksekliğinin. Doktorunla mutlaka konuş, birkaç gün tuzu kesip düzenli aynı saatlerde ölç tansiyonunu

Küçüğü 6 7 5 civarı çıkıyor ben de dikkat edeceğim tuzu keseceğim böyle ensemden gelen bir ağrı değil de sadece böyle beynimin yani üst tarafında böyle ağırlık hissediyorum sadece böyle takip edeceğim bir haftaya kadar eğer böyle yüksek çıkmaya devam ederse doktora gözüküyor

Ya bu gece kudurmaları neden oluyor, acaba sağa sola dönünce çocuğu rahatsız ediyoruz ondan mı tepikliyor diye biraz düşündüm ben dün ama düşünürken dalmışım

Sen yine de doktora bugünden haber uçur bence birkaç gündür böyle bir öneriniz var mı diye, doktor yönlendirsin seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…