- 3 Ağustos 2012
- 9.362
- 16.635
- 448
- 36
Zerrin özer'den geceler haram oldu bak bu aralar şarkısını armağan ediyorum hepmize.Ben b.ku yedim o zaman.
Ay aynı beeen bir de işte havalandırmadan gelıyor sıcaklık daha da burnum kuruyor cıldırcımOf her dakika aynı şeyi düşünüyorum. Şimdiden böyleysem son haftalar yataktan kalkamıcak gibi hissediyorum. Bir de nefes darlığı başladı iyice. Bildiğin tıkanıyorum yatınca, yemekten sonra falan. Doktor demir ilaçlarını düzenli kullan dedi. O da kabızlık yapıyor. Kabız oldukça iyice şişiyorum hareket edemiyorum. Tam bir kısır döngü bu
sağol canım, yumuşatıcı deterjan aklıma gelmemişti daha doğal içerik kullanmaya dikkat edeyim geçene kadar en azından dediğin gibiCanım çoook geçmiş olsun. Benim de ödüm kopuyor hasta olmaktan. İnşallah hemencecik toparlarsın. Bende de alerji için doktorlar sürekli ayı şeyi önerir. 1 lt su içine 1 çay kaşığı tuz 1 çay kaşığı karbonat ekleyip iyice karıştırıp. Ağzını bununu bununla iyice yıka çalkala. Bolca burnuna çek sümkür. Alerji ilacın da rahatlatır mutlaka. Kullandığn yumuşatıcı falan varsa deterjanlarında daha doğal kullanmaya çalış bu ara. Gerekirse granül beyaz sbunla yıka kıyafetleirni, yastık kılıfını. Bence ilaçla da destekleneceği için en kötü 1 hafta sonra rahatlamış olacaksın gör bak.
Ay okurken ne guldum. Ya aslinda ilk geceleri kipir kipirken bende cok sikayet ediyordum ama artik etmiyorum. Krizi firsata cevirdim. Teheccutumu kiliyorum. Dua ediyorum ibadet ediyorum. Ayetel kursi okuyorum bebisime de hemen sakinlesiyor.. Salavat getirmekte sakinlestiriyor bebekleri. DeneyebilirsinizZerrin özer'den geceler haram oldu bak bu aralar şarkısını armağan ediyorum hepmize.
Benim değişmeye başladı gerçi. Artık gündüz de kıpır kıpır oluyor. Ara ara hamile değilmişim gibi oluyo demekki baya derin uyuyo. Gece bir ara hiç uyutmuyordu mesela 1 haftadır o değişti. Sanki o da uyuyor benimle gece. Hele dün gece o kadar iyi uyumuşum ki anlatamam. Uzun zamandır bu kadar güzel uyumuyordum. Sadece 1 defa wc kalktım geldim kıvrılıp yattım baktım sabah olmuş. Eşim şehir dışına gitti. Yalnız yattığım için de deliksiz uyudum sanırım. O da çok dönüyo. Birbirimizi uyandırıyoruz. O yüzden artık haftada 1 gece ayrı yatalım dicem
Bolca kuru kayısı, lifli gıdalar ve her gün mutlaka çorba tüketmeye çalış canım. İyi geliyor. Valla gittiği yere kadar dayancaz. Yapacak bir şey yok.Of her dakika aynı şeyi düşünüyorum. Şimdiden böyleysem son haftalar yataktan kalkamıcak gibi hissediyorum. Bir de nefes darlığı başladı iyice. Bildiğin tıkanıyorum yatınca, yemekten sonra falan. Doktor demir ilaçlarını düzenli kullan dedi. O da kabızlık yapıyor. Kabız oldukça iyice şişiyorum hareket edemiyorum. Tam bir kısır döngü bu
Kimyon gazı önlüyor mu gerçekten biri bu konuyu aydınlatabilir miBolca kuru kayısı, lifli gıdalar ve her gün mutlaka çorba tüketmeye çalış canım. İyi geliyor. Valla gittiği yere kadar dayancaz. Yapacak bir şey yok.
Erkek olsaydı yeni icardi geliyor derdim. Gerçi kız da futbolcu olabilir. Belki de karate ye gönül verecek. İçeride bir şeylerle alıp veremediği var kesin. Ama ben de anlamıyorum neresi neresi. Tahmin yürütüyorum, tekme yediğim yer bacağıdır herhalde diyorum o zaman kafası diğer taraftadır herhalde diyorum.Birde bebisinizin hareketlerini nasil tanimlarsiniz tarif edersiniz hanimlar sorsam? Ben pek anlam yukleyemiyorum aslinda kafasimi ayagimi bilmiyorum ama bazen icimde hamsi baligu yuvarlaniyor gibi
Evet önlüyor. Doğumdan sonra da bolca tüketin sütünüz gaz yapmaısn bebişe. Tabi çok gaz yapan yiyecekler de tüketmemek lazım en azından bebişler 6 ay olana kadar.Kimyon gazı önlüyor mu gerçekten biri bu konuyu aydınlatabilir mi
Masallahhh kacinci haftadasinnnKızlar benim dün kontrolüm vardı bebiş 880 gram olmuşakşam biraz belim ağrıdı artık başladı bel ağrılarım eşime biraz sızlandım dur daha 1 kilo bile değil 3kilo olunca nasıl taşıyacaksın deyip beni kısır bir düşünme döngüsüne soktu
Ay günlerimiz aynı benimde kontrolüm cuma dün bayağı bayağı kasık ağrısı yaşadım ve yumurta beyazı akıntılarım başladı sanırım yine enfeksiyonum nüksetti bakalım 26+4 de benim bebito kaç kg olmuş olacakKuzum 26+1 de gittim dün kilosu tam haftası ile uyumlu çıktı doktor kibar bir kız olacak kilosu şaşırtmazsa 3200/3300 doğar ilerleyen haftalarda daha rahat tahminde bulunur sanırım
Benim bildigin icerde geriniyor gibiii sanki eli ayri ayagi ayri yerden beni itiyo gibii ama sabah bildiginiz dovuyo beniBirde bebisinizin hareketlerini nasil tanimlarsiniz tarif edersiniz hanimlar sorsam? Ben pek anlam yukleyemiyorum aslinda kafasimi ayagimi bilmiyorum ama bazen icimde hamsi baligu yuvarlaniyor gibi
Aaaa harika maşallah diyimCanım ucunu elleme hiç uyarmamak gerekliymiş uçları öyle olması iyiye işaret süt gelecek demek
Kız ben detaylıya girdim doktor öyle bir bastırdı ki karnıma hala ağrıyo göbeğim ona rağmen çok zor döndü biz asla ezemeyiz o bebeleri merak etme istediğin gibi yatBenim de plasenta ön duvar yazıyor o yüzden geç hissetim ve dediğin gibi genelde sağlı sollu hissediyorum.kafasi genelde solda oluyor dün ultrasonda da görmüş oldum soluma da yatınca hemen vurmaya başlıyor ınsallah ezmiyorumdur diyorum kafasını hemen dönüyorum
26 canımMasallahhh kacinci haftadasinnn
Ay benimde akıntım arttı ama öyle koku vs bir şey yok diye rahat olmaya çalışıyorumAy günlerimiz aynı benimde kontrolüm cuma dün bayağı bayağı kasık ağrısı yaşadım ve yumurta beyazı akıntılarım başladı sanırım yine enfeksiyonum nüksetti bakalım 26+4 de benim bebito kaç kg olmuş olacak
Yerini bende anlayamıyorum ultrasonda kafası aşağıya dönük şuan dedi doktor şaşırmıştım. İçerden vuruyo ama eliyle mi bacağıyla mı vuruyor hiç bilmiyorumBirde bebisinizin hareketlerini nasil tanimlarsiniz tarif edersiniz hanimlar sorsam? Ben pek anlam yukleyemiyorum aslinda kafasimi ayagimi bilmiyorum ama bazen icimde hamsi baligu yuvarlaniyor gibi
Kesinlikle öyle onlar cok korunaklı yerdeler Rabbimin hikmeti. Benim de kasigima cok bastırdı doktor hatta canını acıtabilirim kusura bakma dedi. Annelik yüreği işte. Bu sabah biraz fazla sola yatmışım bi uyandim küt küt vuruyo soldan dedim rahatsız oldu heralde hemen döndümKız ben detaylıya girdim doktor öyle bir bastırdı ki karnıma hala ağrıyo göbeğim ona rağmen çok zor döndü biz asla ezemeyiz o bebeleri merak etme istediğin gibi yathatta bizim kıpırdasınlar diye göbeği tıktıklamalarımızı bebekler kaale bile almıyodur
Kızlar erkeklere göre çıtı pıtı olur zaten benim oğluşum 24+0 da 800 gramdı kellesi de 1 hafta önden gidiyordu26 canım
Ay benimde akıntım arttı ama öyle koku vs bir şey yok diye rahat olmaya çalışıyorumkuzum benim kız için doktor kibar bir kız olacak dedi tam haftası ile uyumlu kilosu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?