2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bazen cok komik oluyor bazende acitiyor ama tekmeleri

Yaaa cidden oyle ama simdiden bayiliyoruz demi ama onlara ben hic kiyamam aklim fikrim hep onda bisi izliyorum kizcem geliyor hemen aklimaa hii annesigubbanee

Kızlar erkeklere göre çıtı pıtı olur zaten benim oğluşum 24+0 da 800 gramdı kellesi de 1 hafta önden gidiyordu bakalım ne kadar olmuş
Oo masallah benimki cok minik ya 23 haftada 550 gramdi simdi kac oldu kim bilir 25+4 um bende

Yaaa cidden oyle ama simdiden bayiliyoruz demi ama onlara ben hic kiyamam aklim fikrim hep onda bisi izliyorum kizcem geliyor hemen aklimaa hii annesigubbanee
Hahah benimde sevme şeklim ektedir kıyafetlerini görüyorum askı da babasının kıyafetlerinin yanına astım bilerek bazılarını annesi bokunu yesinn götünü yesin diye diye geziniyorum

Bende bisi var kızlar, yolda, Restaurant-cafede falan böyle erkek çocukları görüyorum 15-20 yaşları arasında. Ayyyyyy onlar benim bi hoşuma gidiyor bi hoşuma gidiyor. oğlum da olucak böyle diyorum, içimde bir sevgi bir gurur gibi bi sey oluyo. Sonra kendimi mal gibi sırıtırken buluyorum sokağın, restaurantin ortasında kendi kendime. Zaten bana hamilelikte bisi oldu, pamuk gibi oldum, şekerden tut rahim agzi acikligina kadar her şey geldi başıma yine de şu benim: (hatta şu an bi alisveris merkezinde arkadaşlarımla "geziyorum" daha doğrusu onlar geziyor, ben bel agrisindan yürüyemeyip taburenin üstüne oturdum, onlar ne gösterirse "çok guzelmis" diyorum).

Siz nasılsınız kızlar, hadi birbirimize pozitif enerji verelim

Birde bebisinizin hareketlerini nasil tanimlarsiniz tarif edersiniz hanimlar sorsam? Ben pek anlam yukleyemiyorum aslinda kafasimi ayagimi bilmiyorum ama bazen icimde hamsi baligu yuvarlaniyor gibi
Ben de emin olamıyorum fazla.sonucta daha yerleri genis ve yer degistiriyolardir surekli.Ama 3. Gebelik olmasinin verdiği tecrübelik diyelim. Ayaklarını ittirme gibi yapıyor . Kafasini da biraz daha sol taraf şişkin oluyor ordan anlıyorum ve hıçkırıktan anliyodum başınin nerde olduğunu

Yaaa yerims onu ama benimki bildigin icerde ucan tekme atar gibi gobegim dalgalanior djsjs

Ayy ben de oğlum askere gidecek aman oğlumun düğünü olacak yok oğlumu çok güzel yetiştiricem eşini çok mutlu edecek gibi şeyler düşünüyorum çok saçma

Birde bebisinizin hareketlerini nasil tanimlarsiniz tarif edersiniz hanimlar sorsam? Ben pek anlam yukleyemiyorum aslinda kafasimi ayagimi bilmiyorum ama bazen icimde hamsi baligu yuvarlaniyor gibi
Ben böyle tekme gibi vuruş olarak değil de daha aheste, sanki esniyormuş yavaş yavaş kolunu bacağını uzatıyormuş gibi hissediyorum. Bazen aşağı doğru baskı yapıyor o zamanlarda sıkışıyorum ama genel olarak içerden gıdıklama gibi hareketler

MaşaAllah ona doktor banada amuda kalkmış bu cocuk ölçüm yapamıyorum demişti ilerleyen haftalarda yerleri daralacak zaten şimdi istedikleri gibi hareket etsinler
Hahaha dimi ama doguncada devam edicek hareketlilikleri bakalim ne olcak
Seninki kibarmis ve naif yerim onu kiz mi

Ben de ben de ben deeee Nisan gelse de doğursam ben alışamadım bu hamileliğe. 2-3 nasıl yaptınız gedikliler M mehtap49 Karusel
Valla gözünü kapatıp yapıyorsun işte ben hamileliklerimi hiç sevmedim Allah ın gücüne gitmesin, kusmadım bir sorun yaşamadım ama sevmiyorum Önümdeki 3.5 ay bana o kadar uzun geliyor ki

Ben b.ku yedim o zaman.
Bende
bu şarkıyı o günlerde dinleyip birbirimize atarız

Doktorum öyle vurduğunda gayet keyfi yerindedir merak etme demişti ama dediğin gibi anne yüreği sıkıştırmıyım etmiyim diye

Evett muhtemelen dünyanın en güzel hissi bayılıyorum kıpırdanınca hep gülesim geliyo sanki cevap veriyomuş bana gibi efendim oğlum tamam oğlum diye geziniyorum

Kızlar şöyle üst kıyafet öneriniz var mı ya? Kıyafet bulamıyorum üst olarak resmen, bütün avm’yi dolaştım bugün. Arkadaş hamileyim diye önümde kırılmış yarım yumurtadan bakan bebek resmiyle ya da rapçi gibi gezmek zorunda mıyım? Crop giysem ondan iyi Rihanna gibi bi giderim olur en azından jakzk. Okuduğunu için teşekkürler, link var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…