Bazen cok komik oluyor bazende acitiyor ama tekmeleriErkek olsaydı yeni icardi geliyor derdim. Gerçi kız da futbolcu olabilir. Belki de karate ye gönül verecek. İçeride bir şeylerle alıp veremediği var kesin. Ama ben de anlamıyorum neresi neresi. Tahmin yürütüyorum, tekme yediğim yer bacağıdır herhalde diyorum o zaman kafası diğer taraftadır herhalde diyorum.
Yaaa cidden oyle amaYerini bende anlayamıyorum ultrasonda kafası aşağıya dönük şuan dedi doktor şaşırmıştım. İçerden vuruyo ama eliyle mi bacağıyla mı vuruyor hiç bilmiyorumsürekli kıpırdanan,vuran,ordan oraya kayan gibi bişey
Oo masallahKızlar erkeklere göre çıtı pıtı olur zaten benim oğluşum 24+0 da 800 gramdı kellesi de 1 hafta önden gidiyordubakalım ne kadar olmuş
Hahah benimde sevme şeklim ektedir kıyafetlerini görüyorum askı da babasının kıyafetlerinin yanına astım bilerek bazılarını annesi bokunu yesinn götünü yesin diye diye geziniyorumYaaa cidden oyle amasimdiden bayiliyoruz demi ama onlara ben hic kiyamam aklim fikrim hep onda bisi izliyorum kizcem geliyor hemen aklimaa hii annesigubbanee
Haftasına göre iyimiş aslında benimde 23. Haftada 600 gramdi. Bebiton kız mıOo masallahbenimki cok minik ya 23 haftada 550 gramdi simdi kac oldu kim bilir 25+4 um bende
Ben de emin olamıyorum fazla.sonucta daha yerleri genis ve yer degistiriyolardir surekli.Ama 3. Gebelik olmasinin verdiği tecrübelik diyelim. Ayaklarını ittirme gibi yapıyor . Kafasini da biraz daha sol taraf şişkin oluyor ordan anlıyorum ve hıçkırıktan anliyodum başınin nerde olduğunuBirde bebisinizin hareketlerini nasil tanimlarsiniz tarif edersiniz hanimlar sorsam? Ben pek anlam yukleyemiyorum aslinda kafasimi ayagimi bilmiyorum ama bazen icimde hamsi baligu yuvarlaniyor gibi
Evet kuzum kizHaftasına göre iyimiş aslında benimde 23. Haftada 600 gramdi. Bebiton kız mı
Yaaa yerims onuBen de emin olamıyorum fazla.sonucta daha yerleri genis ve yer degistiriyolardir surekli.Ama 3. Gebelik olmasinin verdiği tecrübelik diyelim. Ayaklarını ittirme gibi yapıyor . Kafasini da biraz daha sol taraf şişkin oluyor ordan anlıyorum ve hıçkırıktan anliyodum başınin nerde olduğunu
Ayy ben de oğlum askere gidecek aman oğlumun düğünü olacak yok oğlumu çok güzel yetiştiricem eşini çok mutlu edecek gibi şeyler düşünüyorum çok saçmaBende bisi var kızlar, yolda, Restaurant-cafede falan böyle erkek çocukları görüyorum 15-20 yaşları arasında. Ayyyyyy onlar benim bi hoşuma gidiyor bi hoşuma gidiyor. oğlum da olucak böyle diyorum, içimde bir sevgi bir gurur gibi bi sey oluyo. Sonra kendimi mal gibi sırıtırken buluyorum sokağın, restaurantin ortasında kendi kendime. Zaten bana hamilelikte bisi oldu, pamuk gibi oldum, şekerden tut rahim agzi acikligina kadar her şey geldi başıma yine de şu benim:(hatta şu an bi alisveris merkezinde arkadaşlarımla "geziyorum" daha doğrusu onlar geziyor, ben bel agrisindan yürüyemeyip taburenin üstüne oturdum, onlar ne gösterirse " çok guzelmis" diyorum).
Siz nasılsınız kızlar, hadi birbirimize pozitif enerji verelim
MaşaAllah onaYaaa yerims onuama benimki bildigin icerde ucan tekme atar gibi gobegim dalgalanior djsjs
Ben böyle tekme gibi vuruş olarak değil de daha aheste, sanki esniyormuş yavaş yavaş kolunu bacağını uzatıyormuş gibi hissediyorum. Bazen aşağı doğru baskı yapıyor o zamanlarda sıkışıyorumBirde bebisinizin hareketlerini nasil tanimlarsiniz tarif edersiniz hanimlar sorsam? Ben pek anlam yukleyemiyorum aslinda kafasimi ayagimi bilmiyorum ama bazen icimde hamsi baligu yuvarlaniyor gibi
Hahaha dimi ama doguncada devam edicek hareketlilikleri bakalim ne olcakMaşaAllah onadoktor banada amuda kalkmış bu cocuk ölçüm yapamıyorum demişti ilerleyen haftalarda yerleri daralacak zaten şimdi istedikleri gibi hareket etsinler
Seninki kibarmis ve naif yerim onu kiz miBen böyle tekme gibi vuruş olarak değil de daha aheste, sanki esniyormuş yavaş yavaş kolunu bacağını uzatıyormuş gibi hissediyorum. Bazen aşağı doğru baskı yapıyor o zamanlarda sıkışıyorumama genel olarak içerden gıdıklama gibi hareketler
Valla gözünü kapatıp yapıyorsun işte ben hamileliklerimi hiç sevmedim Allah ın gücüne gitmesin, kusmadım bir sorun yaşamadım ama sevmiyorum
BendeBen b.ku yedim o zaman.
bu şarkıyı o günlerde dinleyip birbirimize atarızZerrin özer'den geceler haram oldu bak bu aralar şarkısını armağan ediyorum hepmize.
Benim değişmeye başladı gerçi. Artık gündüz de kıpır kıpır oluyor. Ara ara hamile değilmişim gibi oluyo demekki baya derin uyuyo. Gece bir ara hiç uyutmuyordu mesela 1 haftadır o değişti. Sanki o da uyuyor benimle gece. Hele dün gece o kadar iyi uyumuşum ki anlatamam. Uzun zamandır bu kadar güzel uyumuyordum. Sadece 1 defa wc kalktım geldim kıvrılıp yattım baktım sabah olmuş. Eşim şehir dışına gitti. Yalnız yattığım için de deliksiz uyudum sanırım. O da çok dönüyo. Birbirimizi uyandırıyoruz. O yüzden artık haftada 1 gece ayrı yatalım dicem
Doktorum öyle vurduğunda gayet keyfi yerindedir merak etme demiştiKesinlikle öyle onlar cok korunaklı yerdeler Rabbimin hikmeti. Benim de kasigima cok bastırdı doktor hatta canını acıtabilirim kusura bakma dedi. Annelik yüreği işte. Bu sabah biraz fazla sola yatmışım bi uyandim küt küt vuruyo soldan dedim rahatsız oldu heralde hemen döndüm
EvettYaaa cidden oyle amasimdiden bayiliyoruz demi ama onlara ben hic kiyamam aklim fikrim hep onda bisi izliyorum kizcem geliyor hemen aklimaa hii annesigubbanee
İkisinde de mi bulantın olmadı güzel yaValla gözünü kapatıp yapıyorsun işte ben hamileliklerimi hiç sevmedim Allah ın gücüne gitmesin, kusmadım bir sorun yaşamadım ama sevmiyorumÖnümdeki 3.5 ay bana o kadar uzun geliyor ki
ayy hayır erkek ama doktorum diyor ki çok neşeli ve kibar bi çocuk olcak bak görSeninki kibarmis ve naif yerim onu kiz mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?