2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Valla gözünü kapatıp yapıyorsun işte ben hamileliklerimi hiç sevmedim Allah ın gücüne gitmesin, kusmadım bir sorun yaşamadım ama sevmiyorum Önümdeki 3.5 ay bana o kadar uzun geliyor ki
Ben aşşşırı sevdim hamile olmayı ya. Hele ilk 3 ay bittikten sonra bedensel ruhsal öyle güzel etkiledi ki beni ilk 3 ayı da unuttum karnımı sevip duruyorum her gün “oyy oğlum benim burdan bile ne tatlısın ama annene de yakıştı hamilelik hee” diyorum bu gazla 4-5 tane doğururum ben herhalde. Ünideki bölüm başkanım şok, dekan beni aldığına bin pişman artık hahahah

Özel olarak link değil de markaların modest bölümüne bakabilirsin bence. Oversize trikolar tunikler güzel şeyler oluyor. Benim favorim he-qa

Kızlar bebek kundak havluları var ya ondan alan var mı? Hangisine baksam yorumlarda sertleşti iplikleri döküldü yazıyolar bi türlü bulamadım. Yumuşacık bişeyler alan var mıdır?

Allah sana 4 çocuk nasip etsin o zaman

Özel olarak link değil de markaların modest bölümüne bakabilirsin bence. Oversize trikolar tunikler güzel şeyler oluyor. Benim favorim he-qa
Baktım ya bulamadım hiç, çok kalın bir şey de istemiyorum şöyle güzel kadınsı bir hava olsa güzel olur. Şu sweat formam oldu resmen, bir de ty nin üretenden Allah razı olsun dediğim hırkası

Eklentiler

• 82F95130-E624-4CB5-A14E-9BF650B0326A.webp
    101 KB · Görüntüleme: 107
Vallahi ben hafif bol kesim olan kazaklarimin altına yarim gömlek aldım onunla kombinliyorum onun dışında da trendyoldan tunik tarzi kiyafetlere bakıyorum anca oluyor çünkü

Kızlar erkeklere göre çıtı pıtı olur zaten benim oğluşum 24+0 da 800 gramdı kellesi de 1 hafta önden gidiyordu bakalım ne kadar olmuş
Maşallah ya hadi bakalım bu hafta nasıl
Evet kuzum kiz ayni.sekil seviyormusuz ölurum yollarina die die donuyom karnimi oksayip zhsjs
Kızlar öyle oluyor ya benimde 22 de 510 gram da 26 da 880 olmuş doktor döne döne on kere çok kibar bir kız olacak dedi anladık hocam yeter diyemedim
Valla gözünü kapatıp yapıyorsun işte ben hamileliklerimi hiç sevmedim Allah ın gücüne gitmesin, kusmadım bir sorun yaşamadım ama sevmiyorum Önümdeki 3.5 ay bana o kadar uzun geliyor ki
Banada çok uzun geliyor ya töbe estağfurullah, hamilelik olmasa en az üç çocuk isterdim

Ben de çok zor bir iş yapıyordum garsonluk, 3 saatim yolda 8 saatim ayakta geçiyordu, normalde 7. Aya kadar dayanırım izne çıkarım diye düşünüyordum ama dayanamadım bıraktım işi. Şimdi de çok pişmanım, parasızlık da ayrı dertmiş.

Baktım ya bulamadım hiç, çok kalın bir şey de istemiyorum şöyle güzel kadınsı bir hava olsa güzel olur. Şu sweat formam oldu resmen, bir de ty nin üretenden Allah razı olsun dediğim hırkası
Bence şunlar çok tatlı ya
Sondaki fitilli triko fotoğraftakinden çok daha güzel duruyo

Eklentiler

• IMG_5382.webp
    27,5 KB · Görüntüleme: 101
  • IMG_5383.webp
    15,3 KB · Görüntüleme: 76
  • IMG_5384.webp
    19,2 KB · Görüntüleme: 78
  • IMG_5385.webp
    20,8 KB · Görüntüleme: 85
Ben ergenliğimde göğsümdeki çatlaklar için bayağı depresyona giriyordum ama bu bambaşka elbette. Sağlıkla doğsunlar yeter ki

Allah yardımcın olsun canım benim ama o kadar ağır ve yorucu iş seni de bebeği de etkilerdi. İyi hissetsen çıkmazdın zaten, suçluluk hissetme. Doğumdan sonra bakacak birileri vardır inşallah kv anne? Belki daha rahat bi iş bulursun sonrasında

Amin inşallah benim hiç bulantım olmadı çok şükür bana gavisconlar reflü yanması için verildi. Ama prilamı doktor bulantın olursa güvenle içersin demişti. O gaviscon olmasa ben iyice perişanım o yüzden iyiki var

Sizee iyii gelmiş olması bayaa iyi olmuş canım banada mecbur prilamm iyi geliyor ve Nasip olursa sanırım doğuma kadar gidicekk gaviskon içmeme gerek kalmaz die temenni ediyorum ama vitamin içtiğimde midem yanıyor onuda Geçiştiriyorum ALLAH tan şanslımışınız bulantınız olmamış arkadaşım ALLAH sağlıkla ilerletsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…