1. dozu bile olamamış olan benKızlar tetanozun 2. Dozunu 4 hafta sonra mı oldunuz acaba
Demekki sıkıntılı biriydi size denk gelen biz bir sorun yaşamamamiştk eşim girdi ama hatırlıyodursun belki dudağına bakamamış beni panikletmiştiben sabahtan oradaydım kuzum. 9da bi gittim tee 11:30'a kadar hastanede oradan oraya gidip durdum. işte önce kardiyoloji sonra ultrason kısmı. eşimi almamalarına çok sinir oldum ya. bi de diyorum ki ben personelim burada çalışıyorum. yok diyor. bana gıcık bi tip geldi heralde.
ben de az önce aradım özgür beyi her şeyi sordum. normal muayenesinin 30dk sürmesi de çok iyi. detaylı için de bebeğin pozisyonuna göre 25-30 dk arası dediler. çok dolu ama. 24.haftam için randevu alabildim. müdahale için geç ama detaylı için sorun olmaz dediler. zaten muhtemelen sorun yok ama ne bileyim bakılsın istedim. bi yandan da çok para dediğin gibi ben de özel hakkımı sonra mı kullansam diyorum :)
Ay bana sağlık ocağında ki ebede 27. Hafta yapıyoruz biz dediBana Okan bey 20-30 hafta arası 1 doz yeter dedi. Melike hn.a gittim ilk dozdan 1 ay sonra 2. dozu yaptırman lazım dedi. napıcaz şimdi çoğunluk ne diyor
asistan doktor bizde de bakamadı dudağına. uzman hocasına sordu hatta ben göremiyorum nasıl görcez diye. uzman da anlattı şöyle yap böyle yap falanDemekki sıkıntılı biriydi size denk gelen biz bir sorun yaşamamamiştk eşim girdi ama hatırlıyodursun belki dudağına bakamamış beni panikletmiştigerçi şuan hala içimde şüphe var ama Allah korusun dudağında bir sorun olsa zaten anne karnındayken bir çaresi yokmuş o yüzden o ihtimale bile alıştım yeterki sağlıklı olsun bundan dolayı özel hakkımı sonra kullanmak istedim ben
Bebişlerimizin yakışıklı fotisi olmasını çok isterim
dev hastanelerinde doğru düzgün göremiyor olmamızı hala aşamadım ben ya
Aynı doktorlar özelde olsalar bizleri pamuklara sarıp sarmalarlar ama devlette olunca işler değişiyor
Al işteAy bana sağlık ocağında ki ebede 27. Hafta yapıyoruz biz dedihiç 2. Dozu da demedi
Kistimizle bir fotimiz olmasın mı ya. Ayıptırasistan doktor bizde de bakamadı dudağına. uzman hocasına sordu hatta ben göremiyorum nasıl görcez diye. uzman da anlattı şöyle yap böyle yap falankendimi deney tahtası gibi hissettim. bazı devletlerde veriyorlar görüntü. arkadaşımın kistlerinin bile verdiler geçen başka bir şehirde dedim maşallah çok yakışıklı kistin. dün bi fotosunu çekin bari hiç görmüyorum diyorum, burada yapamıyoruz dedi yazıklar olsun personele bunu yapan sıradan hastaya neler yapıyordur
herkesin kistine kimse karışamaz litfenKistimizle bir fotimiz olmasın mı ya. Ayıptır
Benim ebe 1,5 ay sonrasına çağırdı. Daha olmadım.Kızlar tetanozun 2. Dozunu 4 hafta sonra mı oldunuz acaba
Maşallah tosunuma ya 1 kilo olmuş, boşver kiloyu takma ya ben ilkinde 22 kilo aldım hepsi gitti hemen. Hamilelik yarıyor ne yesem kilo yapıyor bende de almasak daha iyi tabii ama bunun için ağlamaya gerek yokbugün gebeliğin başından beri gittiğim doktorla kontrolümüz vardı, 25+1'deyiz çocuğum tosun olmuş arkadaşlar kendisi 980gr. ben de eşim de tosun doğmuşuz o yüzden normal bence :) kordonumu emiklerim anamı tepiklerim mottosu olmuş, kordonu yüzünden çekmedi ve ultrason boyunca vurdu durdugebeliğin başından beri 9 kilo almışım, sorun yok iyi dedi doktor. ulan dedim içimden geçen ay öyle demiyordun senin yüzünden gurbetteki arkadaşımı arayıp telefonda ben çok kilo almışım doktorlar beğenmiyor diye ağlamıştım sdjdhj.
doktor mevzusu karıştı bende iyice, paket almıştım bir hastaneden şeker yüklemesi falan da yapıldı hatta. oradaki doktora eşim çok kuruldu muayene esnasında çok suratsızdı diye, ben de testten sonra ulaşamadım diye kuruluyorum iki üç gündür çünkü değer sınırın azıcık üzerinde, bu doktor da şimdi dedi ki bir daha 75 gramla yükleme yapalım çünkü sınırın üstünde çıkmış senin ailende de şeker var, emin olalım ilerleyen süreçte sıkıntı yaşama. hayatta verdiğim tüm yanlış kararlar omuz omuza verip odanın bir ucundan diğer ucuna halay gibi dizildi, sonuna bu da eklendi adeta. neyse oğlum iyi, bir sorun yok ve başka bir şeyin önemi yok. diğer her şeyi çözeriz heheh
Ohhh bir tosuncuk dahabugün gebeliğin başından beri gittiğim doktorla kontrolümüz vardı, 25+1'deyiz çocuğum tosun olmuş arkadaşlar kendisi 980gr. ben de eşim de tosun doğmuşuz o yüzden normal bence :) kordonumu emiklerim anamı tepiklerim mottosu olmuş, kordonu yüzünden çekmedi ve ultrason boyunca vurdu durdugebeliğin başından beri 9 kilo almışım, sorun yok iyi dedi doktor. ulan dedim içimden geçen ay öyle demiyordun senin yüzünden gurbetteki arkadaşımı arayıp telefonda ben çok kilo almışım doktorlar beğenmiyor diye ağlamıştım sdjdhj.
doktor mevzusu karıştı bende iyice, paket almıştım bir hastaneden şeker yüklemesi falan da yapıldı hatta. oradaki doktora eşim çok kuruldu muayene esnasında çok suratsızdı diye, ben de testten sonra ulaşamadım diye kuruluyorum iki üç gündür çünkü değer sınırın azıcık üzerinde, bu doktor da şimdi dedi ki bir daha 75 gramla yükleme yapalım çünkü sınırın üstünde çıkmış senin ailende de şeker var, emin olalım ilerleyen süreçte sıkıntı yaşama. hayatta verdiğim tüm yanlış kararlar omuz omuza verip odanın bir ucundan diğer ucuna halay gibi dizildi, sonuna bu da eklendi adeta. neyse oğlum iyi, bir sorun yok ve başka bir şeyin önemi yok. diğer her şeyi çözeriz heheh
Ben de 1 ay sonra dedı bu hafta olayım bari bır ay oolcakBenim ebe 1,5 ay sonrasına çağırdı. Daha olmadım.
Bu arada ben hala hamilelik öncesi kıyafetlerimi giyiyorum ağırlıklı olarak, öyle korkunç kilo aldım çok şiştim falan gibi bir durumum yok sadece göbeğim büyüdü. Sağlığımda bir sorun yok genel olarak, buna rağmen her gittiğim kontrolde biraz dikkat et uyarısı almak çok canımı sıkmıştı, ondan ağlamıştım. Kadınlara kilo üzerinden her fırsatta yapılan baskı gerçekten çok can sıkıcı bence, hele hamileyken iyice sinir bozucu oluyor. Yoksa kiloya takılmıyorum, kimse de takılmasın dediğin gibi veriliyor nasıl olsa doğumdan sonraMaşallah tosunuma ya 1 kilo olmuş, boşver kiloyu takma ya ben ilkinde 22 kilo aldım hepsi gitti hemen. Hamilelik yarıyor ne yesem kilo yapıyor bende de almasak daha iyi tabii ama bunun için ağlamaya gerek yok
Hahahah ay öyle gerçekten bence ya, kendime aldığım kilo 2 falan maksimum onu da sabah kıçıma bakınca anladımOhhh bir tosuncuk daha1 kilonun suyu yağı bilmem nesi 9 kilo zaten Öyle değil mi kızlar! Öyle diyin !
Sana yine doktor demiş kilo almışsın diye canım ben hamileliğin başından beri ben niye hiç kilo alamadim niye hiç göbeğim çıkmadı diye kendimi darliyordum ilk 4 ay kustum zaten adam akıllı bişey yemedim 69la hamile kaldım 73.5um şu an 72yken sadece 3 kg almışım falan diye moralim bozuluyordu bı de boyum da uzun 175 yani bence gayet fitim yaBu arada ben hala hamilelik öncesi kıyafetlerimi giyiyorum ağırlıklı olarak, öyle korkunç kilo aldım çok şiştim falan gibi bir durumum yok sadece göbeğim büyüdü. Sağlığımda bir sorun yok genel olarak, buna rağmen her gittiğim kontrolde biraz dikkat et uyarısı almak çok canımı sıkmıştı, ondan ağlamıştım. Kadınlara kilo üzerinden her fırsatta yapılan baskı gerçekten çok can sıkıcı bence, hele hamileyken iyice sinir bozucu oluyor. Yoksa kiloya takılmıyorum, kimse de takılmasın dediğin gibi veriliyor nasıl olsa doğumdan sonra
of allah affetsin o kadar uzaktan basen tespit yapmasına sesli güldümSana yine doktor demiş kilo almışsın diye canım ben hamileliğin başından beri ben niye hiç kilo alamadim niye hiç göbeğim çıkmadı diye kendimi darliyordum ilk 4 ay kustum zaten adam akıllı bişey yemedim 69la hamile kaldım 73.5um şu an 72yken sadece 3 kg almışım falan diye moralim bozuluyordu bı de boyum da uzun 175 yani bence gayet fitim yaama yaklaşık 1000 km uzaktaki kayınvalidem geçen telefonda sadece paylaştığım fotolardan gördüğü kadarıyla senin basenlerin çıkmış dedi fotolarimi oturdum inceledim lan ben ne atmışım acaba diye ya oturarak ya da montla fotom var nerden görmüş nerden bu kanıya varmış inanamadim ama 1000 km ötede de olsa kvliğini göstermiş oluşunu alkisliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?