Bütün kalbimle amiiiiiiin diyorum. Gercekten çok güzel bi duygu Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Ilk değil ama yine de her kontrole heyecanla giriyorum. Dün büyük kızım elini karnıma koydu ve ilk defa kardeşinin hareketlerini hissetti ben de çok duygulandım❣Merhaba hanımlar nasılsınız bugün biraz duygusalımbebeğim böyle yukarı doğru hareket ediyo yani kasıkta çok hareketi vardı bi iki gündür karnıma doğru hareketi var ve böyle büyümüş sanki rabbim sağlıkla doğurmaya nasip etsin rabbim herkesin doğumlarını kolaylaştırsın rabbim benim gibi riskli gebelerin kalplerine sakinlikle versin riskler ortadan kalksın bu kadar zaman geçmiş rabbim bizi birbirimize zamanında kavuştursun inşallah içinden geldi karnımda hareketlerini görünce ağlamam geldi ilk defa anne oluyorum gibi rabbim zamanında güzel doğumlar nasip eylesin
Bilemiyorum ki canim. Bana hic bir sey yemek icmek yok dedi bende su da mi dedim evet su dahil dediAlla alla bana su içmiceksin demediler. Fala su içmeyin mideniz bulanır kusarsınız önermiyoruz dediler sadece. Ben de şekerli içeceği içtikten sonra 2 yudum su içtim ağzımı çalkaladım en son.
Aynen başka hiç bir şey yiyip içilmeyecek dedi bana da. Su çok az içebilirsin fazla içme kusarsın dedi. 2 yudum içtim içmedim sonra zaten.Bilemiyorum ki canim. Bana hic bir sey yemek icmek yok dedi bende su da mi dedim evet su dahil dedi
2024 bizim için çok tatlı bir yıl olacak. iyi seneler canımEki Görüntüle 3359582
2023 yılının ilk zamanları ülke olarak sıkıntılı bir süreç yaşadık. İkinci yarısında ise hayatımızda alacağımız en güzel haberi aldık ve hamile olduğumuzu öğrendik. Her anlamda acısıyla tatlısıyla, iyisiyle ve kötüsüyle geçirdiğimiz bir yıl oldu. Umuyorum 2024 yılı hepimize önce sağlık, daha sonra mutluluk - huzur ve bol bereket getirir.
Dilerim dünyadaki tüm canlıların aç yatmadığı, acı çekmediği, hastaların şifa bulduğu, savaşların sona erdiği, herkesin iç huzurunu bulduğu ve aydınlanma yaşadığı bir yıl yaşarız. Bizlerin geleceği olan çocuklarımıza yarınlarda daha iyi bir gelecek bırakabilmemizi canı gönülden diliyorum.
Umarım hepimiz sağlıkla hamilelik dönemimizi tamamlarız ve bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alabiliriz. Hepimiz için güzel bir gelecek diliyorum.
Hafta sonu yoğun olabilirim diye şimdiden bir yeni yıl mesajı yayınlayayım istedim
@kelebek012 @Ashleyyy @tospalak @Denizasafhayalim @asasasad @Beetul12 @isimsizzzbiriiii @snkkcintoniklime @BethLegends @mimoza2015 @Gamgusar @Gizem01- @Snglgrsn @itsmylife_ @papatyagibiii @xDerinMavix @Minikmucizem9494 @difembahyaa @moonbow34 @Merayyy @Tugcee1524 @ozgbebek @Pumpkin04 @greatcook @Ranaz @Eksi_Elma @dasistmasist @Patilianne86 @evdekiliyakat @muggle1 @mmervee_ W wolfgang Meine Sterne @ozlemhsan @seeymaaa @wttrress @Zaaraaa @momento @ihlamurunkokusu @suraa12 @Seymaty @Limoncicegim_ @goknilay @ZEYTUB Hali @INKZINKMINK @tubish_19 @srf98 @Infinite Soul @IADK @cerenay000 @hiranur3419 @muczeanne I Ilknurck @papatya00000 @hatice3 Karusel @strudel @pdrci16 @ysnmrv @classy @Eternal_8 @mhndsbayan @Burcu9593 @denizz1998 @Kapadokyalii @esragirgin @mansure97 @2kedianasi @Buseesii @lokumm2708 @kokyanus @pelinn M mehtap49 @hmsbki G gezginimsi @melikee24 lishna Cookiee @zeytin81
Evet kaldım kuzum. Başta pek anlayamadım da fotoları falan baya net diğerlerine kıyasla. Güzel ilgileniyorlar. Zamanla anladım çok iyi olduğunucintoniklime canım sen özgür beyden memnun kalmış mıydın?
fotoları cd ile mi verdi kuzum? bi arkadaşım da özgür beyi önerdi. dün fakülteye gittim. tam bir hayal kırıklığı oldu. ilk önce kardiyolog kalbine baktı. o kısım iyidi. bi 10 dk sadece kalbini inceledi. görüntü aldı, aldığı görüntüleri prof hocaya gösterdi. oradan memnun kaldım. sonra asistan radyolog genel ölçümlerine baktı 10 dk falan o sürdü. uzman radyolog da yine öyle bi 10 dk baktı ama bence iç organlarına iyi bakamadılar. içime sinmedi. ayrıca hiçbir şey göremediğim gibi eşimi alırken sorun çıkardılar, görüntü vermediler. bebekte sorun yok dediler çok şükür ama benim içime sinmedi ve moralim bozuldu açıkcası. çünkü bi aydır bebişi görmeyi bekliyorum hiçbir şey göremedim. eşim de sadece 10 dk kadar kalabildi.Evet kaldım kuzum. Başta pek anlayamadım da fotoları falan baya net diğerlerine kıyasla. Güzel ilgileniyorlar. Zamanla anladım çok iyi olduğunu
Ben farkı diğer doktorların yorumlarıyla anladım. Bir kere yaptırılıyor. Zamanın geçmediyse bir dene bencefotoları cd ile mi verdi kuzum? bi arkadaşım da özgür beyi önerdi. dün fakülteye gittim. tam bir hayal kırıklığı oldu. ilk önce kardiyolog kalbine baktı. o kısım iyidi. bi 10 dk sadece kalbini inceledi. görüntü aldı, aldığı görüntüleri prof hocaya gösterdi. oradan memnun kaldım. sonra asistan radyolog genel ölçümlerine baktı 10 dk falan o sürdü. uzman radyolog da yine öyle bi 10 dk baktı ama bence iç organlarına iyi bakamadılar. içime sinmedi. ayrıca hiçbir şey göremediğim gibi eşimi alırken sorun çıkardılar, görüntü vermediler. bebekte sorun yok dediler çok şükür ama benim içime sinmedi ve moralim bozuldu açıkcası. çünkü bi aydır bebişi görmeyi bekliyorum hiçbir şey göremedim. eşim de sadece 10 dk kadar kalabildi.
Benimkilerde birbirleriyle kavga ediyor o diyo ben hissedicem diğeri diyor ben allahtan ikiside hissediyor biri hissetmediginde beni sevmiyor diyo ben aradaki sınırı nasıl koruyacağım kıskançlık olursa özellikle oğlum açık açık diyo kıskanırım benBütün kalbimle amiiiiiiin diyorum. Gercekten çok güzel bi duygu Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Ilk değil ama yine de her kontrole heyecanla giriyorum. Dün büyük kızım elini karnıma koydu ve ilk defa kardeşinin hareketlerini hissetti ben de çok duygulandım❣
Yerim ben onların tatlı kavgasınıBenimkilerde birbirleriyle kavga ediyor o diyo ben hissedicem diğeri diyor ben allahtan ikiside hissediyor biri hissetmediginde beni sevmiyor diyo ben aradaki sınırı nasıl koruyacağım kıskançlık olursa özellikle oğlum açık açık diyo kıskanırım benen çokta o elini koyunca bildiğin şımarıyor sanki
GözünaydınKızlar 24 haftalık hamileyim şeker yüklemesi yaptırmadım.
Açlık ve tokluk şekerime ayrı ayrı bakıldı ve doktorum şeker yüklemesine gerek olmadığını söyledi.
O yüzden bu kısmı da böyle atlatmış oldum çok şükür
Aaaa çok şaşırdım . Sağol canım benimcintoniklime bu arada tatlım Özgür bey Acıbadem de beraber çalıştığım tuğberk bey medicanaya geçecek istersen ona git dedi Okan beyle devam etmeyeceğimi söylediğim zaman bilgin olsun seninde
Oyyy oyyy maşallah yerim onuKızlar detaylidan çıktık çok şükür genel olarak herşeyi iyiymiş sadece haftasından biraz geri gibi dedi doktor ama 28. Haftadan sonra belli olur o dedi 22+3 şu an 21+5 gibi dedi 4 gün falan geri yani ağırlığı da 464 gram dedi minik biraz sanki ya doktor da öyle söyledi zaten kısa boylu ortalama ağırlıkta koca kafalı minik bi kız dedi koca kafali ne yakalpte parlaklık var ama tek başına anlamlı değil dedi bi de serviks uzunluğuna da 38 mm dedi çok şükür iyi ya bunu da atlattık Yüzünü de gösterdi çok şükür güzel bi fotomuz da oldu ama babasına benziyor dedi moralime bozuke şu an o kadar da kendi küçüklük fotomu ekrana koymuştum işin şakası tabi sağlıklı olsun da varsın babasına benzesin
Aa dün kaç.gibi gittin kardiyoloğa bende kalbi için oradaydım öğlen 13 14 civarıfotoları cd ile mi verdi kuzum? bi arkadaşım da özgür beyi önerdi. dün fakülteye gittim. tam bir hayal kırıklığı oldu. ilk önce kardiyolog kalbine baktı. o kısım iyidi. bi 10 dk sadece kalbini inceledi. görüntü aldı, aldığı görüntüleri prof hocaya gösterdi. oradan memnun kaldım. sonra asistan radyolog genel ölçümlerine baktı 10 dk falan o sürdü. uzman radyolog da yine öyle bi 10 dk baktı ama bence iç organlarına iyi bakamadılar. içime sinmedi. ayrıca hiçbir şey göremediğim gibi eşimi alırken sorun çıkardılar, görüntü vermediler. bebekte sorun yok dediler çok şükür ama benim içime sinmedi ve moralim bozuldu açıkcası. çünkü bi aydır bebişi görmeyi bekliyorum hiçbir şey göremedim. eşim de sadece 10 dk kadar kalabildi.
ben sabahtan oradaydım kuzum. 9da bi gittim tee 11:30'a kadar hastanede oradan oraya gidip durdum. işte önce kardiyoloji sonra ultrason kısmı. eşimi almamalarına çok sinir oldum ya. bi de diyorum ki ben personelim burada çalışıyorum. yok diyor. bana gıcık bi tip geldi heralde.Aa dün kaç.gibi gittin kardiyoloğa bende kalbi için oradaydım öğlen 13 14 civarıyanına eşini almalarında sıkıntı yapmalarını anlamadım bizde birşey dememişlerdi oysa benim de aynı sen gibi radyoloğun baktığı içime sinmedi ama özel muayene hakkımı ilerleyen haftalarda kullanmak istiyorum özgür beyi aradım normal muayenesi de yarım saat kadar sürüyormuş bebeğin heryerine bakıyormuş canım aklında bulunsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?