2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bütün kalbimle amiiiiiiin diyorum. Gercekten çok güzel bi duygu Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Ilk değil ama yine de her kontrole heyecanla giriyorum. Dün büyük kızım elini karnıma koydu ve ilk defa kardeşinin hareketlerini hissetti ben de çok duygulandım❣

Alla alla bana su içmiceksin demediler. Fala su içmeyin mideniz bulanır kusarsınız önermiyoruz dediler sadece. Ben de şekerli içeceği içtikten sonra 2 yudum su içtim ağzımı çalkaladım en son.
Bilemiyorum ki canim. Bana hic bir sey yemek icmek yok dedi bende su da mi dedim evet su dahil dedi

Bilemiyorum ki canim. Bana hic bir sey yemek icmek yok dedi bende su da mi dedim evet su dahil dedi
Aynen başka hiç bir şey yiyip içilmeyecek dedi bana da. Su çok az içebilirsin fazla içme kusarsın dedi. 2 yudum içtim içmedim sonra zaten.

2024 bizim için çok tatlı bir yıl olacak. iyi seneler canım

Evet kaldım kuzum. Başta pek anlayamadım da fotoları falan baya net diğerlerine kıyasla. Güzel ilgileniyorlar. Zamanla anladım çok iyi olduğunu
fotoları cd ile mi verdi kuzum? bi arkadaşım da özgür beyi önerdi. dün fakülteye gittim. tam bir hayal kırıklığı oldu. ilk önce kardiyolog kalbine baktı. o kısım iyidi. bi 10 dk sadece kalbini inceledi. görüntü aldı, aldığı görüntüleri prof hocaya gösterdi. oradan memnun kaldım. sonra asistan radyolog genel ölçümlerine baktı 10 dk falan o sürdü. uzman radyolog da yine öyle bi 10 dk baktı ama bence iç organlarına iyi bakamadılar. içime sinmedi. ayrıca hiçbir şey göremediğim gibi eşimi alırken sorun çıkardılar, görüntü vermediler. bebekte sorun yok dediler çok şükür ama benim içime sinmedi ve moralim bozuldu açıkcası. çünkü bi aydır bebişi görmeyi bekliyorum hiçbir şey göremedim. eşim de sadece 10 dk kadar kalabildi.

Ben farkı diğer doktorların yorumlarıyla anladım. Bir kere yaptırılıyor. Zamanın geçmediyse bir dene bence

Benimkilerde birbirleriyle kavga ediyor o diyo ben hissedicem diğeri diyor ben allahtan ikiside hissediyor biri hissetmediginde beni sevmiyor diyo ben aradaki sınırı nasıl koruyacağım kıskançlık olursa özellikle oğlum açık açık diyo kıskanırım ben en çokta o elini koyunca bildiğin şımarıyor sanki

Yerim ben onların tatlı kavgasını Benim küçüğü de karnımı açıp açıp seviyor öpüyor. Her daim birbirlerini sevip kollasınlar bağları hep güçlü olsun insallah

Gözünaydın ben de bu şekilde yaptırcam bu şekilde konuştuk sağlık ocağındaki hemşireyle.

Kızlar ben şimdi en son 20+6’da detaylıya gittim, şu an 23+3’üm bebeğin hareketlerini hissediyorum başka da bir sıkıntım yok normalde detaylıdan 2 hafta sonra gelirsin demişti bana doktorum da daha gitmesem olmaz mı sizce? Şeker yüklemesi yapacaktı ama ben kendim yaptırmayacağım ya aç karnına şekerli su içmeyi bir de 3 saat çocuğumla hastanelerde çekemeyeceğim. Meine Sterne Sen de 4 haftada bir gidiyorsun orada değil mi?

Kızlar detaylidan çıktık çok şükür genel olarak herşeyi iyiymiş sadece haftasından biraz geri gibi dedi doktor ama 28. Haftadan sonra belli olur o dedi 22+3 şu an 21+5 gibi dedi 4 gün falan geri yani ağırlığı da 464 gram dedi minik biraz sanki ya doktor da öyle söyledi zaten kısa boylu ortalama ağırlıkta koca kafalı minik bi kız dedi koca kafali ne ya kalpte parlaklık var ama tek başına anlamlı değil dedi bi de serviks uzunluğuna da 38 mm dedi çok şükür iyi ya bunu da atlattık Yüzünü de gösterdi çok şükür güzel bi fotomuz da oldu ama babasına benziyor dedi moralime bozuke şu an o kadar da kendi küçüklük fotomu ekrana koymuştum işin şakası tabi sağlıklı olsun da varsın babasına benzesin

Oyyy oyyy maşallah yerim onu

Aa dün kaç.gibi gittin kardiyoloğa bende kalbi için oradaydım öğlen 13 14 civarı yanına eşini almalarında sıkıntı yapmalarını anlamadım bizde birşey dememişlerdi oysa benim de aynı sen gibi radyoloğun baktığı içime sinmedi ama özel muayene hakkımı ilerleyen haftalarda kullanmak istiyorum özgür beyi aradım normal muayenesi de yarım saat kadar sürüyormuş bebeğin heryerine bakıyormuş canım aklında bulunsun

ben sabahtan oradaydım kuzum. 9da bi gittim tee 11:30'a kadar hastanede oradan oraya gidip durdum. işte önce kardiyoloji sonra ultrason kısmı. eşimi almamalarına çok sinir oldum ya. bi de diyorum ki ben personelim burada çalışıyorum. yok diyor. bana gıcık bi tip geldi heralde.

ben de az önce aradım özgür beyi her şeyi sordum. normal muayenesinin 30dk sürmesi de çok iyi. detaylı için de bebeğin pozisyonuna göre 25-30 dk arası dediler. çok dolu ama. 24.haftam için randevu alabildim. müdahale için geç ama detaylı için sorun olmaz dediler. zaten muhtemelen sorun yok ama ne bileyim bakılsın istedim. bi yandan da çok para dediğin gibi ben de özel hakkımı sonra mı kullansam diyorum :)

Kızlar tetanozun 2. Dozunu 4 hafta sonra mı oldunuz acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…