2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bende geçen hafta dışarıda tuvalette gördüm aynada ve şok oldum. Göbekten göremediğim için. Her yerimiz gibi azıcık ödemli ve biraz uzamış geldi bana.

Bi ay ferrum kullandım ama bağırsaklarımı çok yordu, 20 gündür solgara geçtim
Bende bu hafta solgar gentil iron başladım, bir aya kan vericem şeker yüklemeyle dokror bakcak. Ondan önceki multivitaminde vardı, o yetiyordu. Bol gaz yaptı, bir iki de tuvalete koştum ama şimdi daha iyiyim. Akşam alıyorum en azından evdeyken oluyor hepsi.

Tebrik ederim, listelendiniz
benim bir de göbek deliğim öne doğru gelmeye başladı, dışarı çıkacak galiba, etrafı acıyor artık. O da son güncelleme. Ayrıca eklem ağrıları başladı. Gümbür gümbür 3. Trimester ben geliyorum diyor

Dikkat! Kız bebesi analarına öncelikli sorumdur kalçanız büyüdü mü ya bende kuku muhabbetinden sonra kendime şöyle bir bakayım dedim aman Tanrım ne göreyim kocaman olmuş kalçam
Ben ben benn annem bana hamileyken oda öyle olmuş karnım büyümedi çok kalçalarım büyüdü diye bende aynısı şuan

Ayyy sende mi peki doğumdan sonra küçülmüş mü annenin benim burnumda büyük
Ay kız hiç sormadım anneme küçülmüş mü diye şuan annem musait değil cenaze evinde yoksa arar sorardım doğumdan sonra kilo verdikten küçülür diye düşünüyorum inşallah

Ay kız hiç sormadım anneme küçülmüş mü diye şuan annem musait değil cenaze evinde yoksa arar sorardım doğumdan sonra kilo verdikten küçülür diye düşünüyorum inşallah
Ahahahah aman sorma şuan kadında şok olur sırası mı diye inşallah küçülür

Dikkat! Kız bebesi olacaklara öncelikli sorumdur kalçanız büyüdü mü ya bende kuku muhabbetinden sonra kendime şöyle bir bakayım dedim aman Tanrım ne göreyim kocaman olmuş kalçam
Ah ah bende bi tane bebek karnımda bi tane kalçamda gibi

Hanımlar akşamların yatakta ağrınz oluyor mı yatağa sanki sığamıyorum uykum bi türlü gelmiyor sağ dönsem bacaklarım soka dönsem kasıklarım hele bu aralar burnumda et var o zorluyor galiba horluyorum ilk üç ay gaz problemi geceleri şimdi horlama diğer son üçte ne olacak bilemiyorum kocam 12yıldır beni ilk defa böyle görüyor diğerleri böyle değildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…