2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Göbek deliği güncellenmesi bana henüz yüklenmedi ama eklem ağrıları başladı, geçen hafta köpüşü gezdirip kakasını zorlanmadan alabiliyordum bugün eğildim ve üç saniye acaba kalkabilecek miyim diye duraksadım. Ne zaman giriyoruz üçüncüye bu arada? Doktor bana dün bir buçuk ay daha rahatsın tadını çıkar demişti, ben daha var sanıyodum

Dikkat! Kız bebesi olacaklara öncelikli sorumdur kalçanız büyüdü mü ya bende kuku muhabbetinden sonra kendime şöyle bir bakayım dedim aman Tanrım ne göreyim kocaman olmuş kalçam
Canımm ben hiç bakmadım normalde vardıki kendime hakim olamadan kiloo alıpp sonra diete girip verebiliyordum bulantılarım geçip geçmedi bilmiorum prilamm de ilacına devam ediyorum içmediğim gün istifra edebiliyorum sayesinde yiyorum ama kiloo almıyorum pek sanırım 1 Yadaa 1,5 kiloo ancaa almışımdır Kalçama bakıcam bir araaa sağlıkla gelsinler

Ayy kızlar kabusum olan sağ kasık ağrım geri döndü. Benim vücudumun sağ tarafı hamile sol tarafı değil bence her şey sağdan vuruyor. her şeye bakıldı bi sebebi de yok ama karnımın sağ tarafı daha sert mesela sol yumuşacık böyle olan var mı? Bebenin kafası nerde bacağı nerde anlamıyorum ki hala

Ah ah bende bi tane bebek karnımda bi tane kalçamda gibi
Hıh hıh işte benimde öyle aynı
Bende pek kilo almadım ama sanki oraya ekstra bir şey oldu tabii sağlıkla sıhhatle gelsinler bizide çok çirkinleştirmesinler yine

Hıh hıh işte benimde öyle aynı

Bende pek kilo almadım ama sanki oraya ekstra bir şey oldu tabii sağlıkla sıhhatle gelsinler bizide çok çirkinleştirmesinler yine
Aminn canımm Çok Aminn zamanında sağlıkla gelsinler
Ayyy ben kendimi geçtim aslında canım Bol eşofman Ve normalde kiloo almasamda xl taytt ancak benii rahat ettiriyor inanki çirkinleşelim canımm yaa onlar Nasipse doğunca bizden iyisi olmaz ne demişler kadının kalçalısı ama lafta tabii buu
Yalnız kalça olayı hamişlikle ilgili olabilir hanii erkek anneleri göbeği sivri olurr diyorlar onunn gibidir canımm

Bende cok kocaman gibi hissediyorum kendimi ama sizin gobuslerinizi gordum dun aslinda hemen hemen ayni ama bazen kocaman olmusum gibi geliyor ve yavastan bana son 3 ay bogazi geliyor gibi mart sonu nasil bir gobusle karsilascaz bilemiyoriiiii

Dikkat! Kız bebesi olacaklara öncelikli sorumdur kalçanız büyüdü mü ya bende kuku muhabbetinden sonra kendime şöyle bir bakayım dedim aman Tanrım ne göreyim kocaman olmuş kalçam
Benim arkaya doğru değil ama yana doğru ciddi bir genişleme vae ayrıca bel oyuğum girti tamemen kalmadı, karnım yanlara da genişledi. Belim biraz kalas gibi ve arkadan tank gibi duruyorum

Kızlar demir hep kabızlık yapıyo demişsiniz, solgar bende ilk 3-4 gün tam tersi ishal yaptı. Sonra normale döndü. Doktorum da bağırsakları en az yoran bu dedi
Bende kan ilacı ve demir ilacı kullanıyorum ishal gibi değil de hergün üç defa çıkıyorum bide afedersiniz dışkı siyah demir ilaçları öyle yapıyor Muş

Valla 26. Haftadan itibaren 3. Trimester diye biliyorum. Benim sadece birkaç günüm kaldı. Zaten son 1-2 haftadır bedenim de bu bebek büyüdü, ben de genişledim. Haydi sen bu yeni durumlarla baş et der gibi

Kızlar demir hep kabızlık yapıyo demişsiniz, solgar bende ilk 3-4 gün tam tersi ishal yaptı. Sonra normale döndü. Doktorum da bağırsakları en az yoran bu dedi
Bana da önce ishal yaptı solgar, sonra 1 gün de kabız bugün 5. Günüm ancak normale bağırsaklarım. Doktorun dopru demiş, ben daha önce de ferritin düşük diye 3 yıl kullanmıştım hamilelikten önce. İlk 1 hafta taş çatlasın 10 gün bir adapte olmak sürüyor, sonra hiç etkilemiyor.

Benim de hep sağ taraf kaskatı ve sert bence kafası o tarafta (tamamen tahmin) sol tarafım yumusak dedigin gibi aynı

Benim de hep sağ taraf kaskatı ve sert bence kafası o tarafta (tamamen tahmin) sol tarafım yumusak dedigin gibi aynı
Ondan mı ağrı yapıyo acaba ya karnımın sağ tarafı gerim gerim gerildi sızlıyo resmen aslında sürekli dönüyorlarmış bu haftalarda ama solda hiç tık yok

Selam kızlar bende hayirlisiyla nisan da oğlumu kucagima alacağım insallah..
konu açtım ama pek yorum yapan olmadı ..
ben isim konusunda çok kararsız kaldım
Aslan ismini istiyorum ama bi kaç kişi hayvan ismi koyma çocuğa falan dedi ve ben sonra İlkay ismini gördüm rüyamda eşime anlattım oda beğendi… sizin fikrinizi almak istedim sizce hangisi daha güzel ve İlkay isminde olanların karakterleri nasıl oluyor hiç tanıdığım yok bu isimde.. bide acaba İlkay kız ismimi?
Insallah bi fikir veren olur kızlar çok tekler şimdiden… yanlış yere yazdıysam özür dilerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…