2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

İlkay ismi unisex bir isim.. deniz ismi gibi ama İlkay diyince aklıma benim hep kız geliyor

Belimin agrımadıgı tek gun tum gun yattıgım gun peaah

Sanırım ben cok calısamıcam ayrılınca ayrılcam ısten galıba 32.hafta mı neyse artık zorlanıyorum cok amaaan zor bulmusum maas dusunemıcem

Ben ilkay tanımadım hiç sanırım hatırlayamadım. Ama güzel isim, unisex gibi geldi. Aslan da bir arkadaşımın oğlunun adı. Gayet güzel duruyor ismi. İkisini de beğendim.

Sanırım ben cok calısamıcam ayrılınca ayrılcam ısten galıba 32.hafta mı neyse artık zorlanıyorum cok amaaan zor bulmusum maas dusunemıcem
O tarih geldiğinde çat diye bile ayrılabilirsin. Doktor uygun görmedi çalışamayacağım dersin. Düşünme şimdiden. Benim avantajım evden çalışıyor olmak. O yüzden 37'ye kadar yolum var. Ama siz tüm gün bir ofiste çalışıyorsanız çok zor gerçekten. 30 dan sonra hepimiz baya ağırlaşacağız ve her geçen hafta bu artacak, arğılarla birlikte.

İkisi de çok güzel isim, hayvan adı koyup da köstebek koymuyorsun sonuçta Aslan ayrıca cesur adam demek ben beğendim. İlkay da çok güzel, oyumu İlkay’dan yana kullanıyorum

Bılıyorum memurum zaten çat diye ayrılcam ınsallah:)

Bende kan ilacı ve demir ilacı kullanıyorum ishal gibi değil de hergün üç defa çıkıyorum bide afedersiniz dışkı siyah demir ilaçları öyle yapıyor Muş
Bende ferrum öyle bi etki yapmıştı. Solgarda ilk haftadan sonra normale döndü

Ben İlkay kız ismi olarak duydum ama erkek ismi olarak var mı bilmiyorum varsa güzel bi isim

Benim gönlüm aslandan yana ama ilkayida beğendim ama bilemedim çok zor bu isim koyma işi .. İlkay Aslan nasıl peki iki isim
Böyle bi dönem popüler olan isimlere ben birazcık mesafeliyim. Aslan da son yıllarda çok popüler oldu, aile dizisinden dolayı bu sene aslan koyan çok olur bence. İlkay’ı daha çok sevdim sağlıkla gelsin

3. Trimesterden selamlar arkadaşlar 26+2 ile yola devam etmekteyiz.. hayat gitgide zorlaşıyor ama değer bir de sinirimi bozan bi durum var. Dün çok hareketliydi, bugün hiç hissetmedim acaba bu normalmi bilemiyorum

Ay aslan güzel aslında ama bilemedim ömür boyu o ismi kullanacak sonuçta hatta benm oğluşumun ismi belli ama ben içimde aslan besliyorum diye severim hep onu aslan oğlum falan diye derim hahah
İlkay da unisex değilde bana sanki daha çok kız ismi gibi geldi. İlkay diye bir tanıdığım yok ama direk gözümde bir kız canlandı İlkay diyince
ama rüyanda görmüş olmanda ayrı bir olay en iyi kararı sen ve eşin verecek dışardan gelen yorumlara kulağını tıka dicem ama ben bile yorum yaptım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…