- 19 Temmuz 2015
- 2.465
- 6.486
- 358
27.haftadayim aynı şeyi düşünüyordum şuan ben de3. Trimesterden selamlar arkadaşlar26+2 ile yola devam etmekteyiz.. hayat gitgide zorlaşıyor ama değer bir de sinirimi bozan bi durum var. Dün çok hareketliydi, bugün hiç hissetmedim acaba bu normalmi bilemiyorum
Ay bende erkek olsa aslan koymayı düşünüyordum bence çok güzel çok da havalı bu sıralar da çok da tercih edilen de bi isim nesi varmış ya güzel bence gayet güzelBenim gönlüm aslandan yana ama ilkayida beğendim ama bilemedimçok zor bu isim koyma işi .. İlkay Aslan nasıl peki iki isim
Canım iyidir bence. Aslında sürekli hareket ediyolar ama biz günde çok azına denk geliyoruz. HAreket halindeyken, ayaktayken, iş güç yaparken hissedilmiyor zaten. Bugün yat dinlen bakalım yemek yedikten sonra. 1 kere de hissetsen iyidir.3. Trimesterden selamlar arkadaşlar26+2 ile yola devam etmekteyiz.. hayat gitgide zorlaşıyor ama değer bir de sinirimi bozan bi durum var. Dün çok hareketliydi, bugün hiç hissetmedim acaba bu normalmi bilemiyorum
Buradasın ya kızA Afratafrac canım tabloda ismimi göremedim bilgilerimi ismimi değiştim diye tablodan çıktım mı acaba
28.haftadan sonra hareket sayın diyolar o zamana kadar düzensiz olabiliyomuş devam ederse tabi doktorunuza bi gidersiniz3. Trimesterden selamlar arkadaşlar26+2 ile yola devam etmekteyiz.. hayat gitgide zorlaşıyor ama değer bir de sinirimi bozan bi durum var. Dün çok hareketliydi, bugün hiç hissetmedim acaba bu normalmi bilemiyorum
Ben dayanmadım ilk kiyafetini sipariş etdim bile.Veeeee yılın son gününden herkese günaydınnnnnHazır mıyız bebişlerimizi doğuracağımız yıla girmeye. Ocak dediği andan itibaren ay bazı bakarsak kalıyor 3 ay Düşündüğümüzden de harika bir yıl olsun diliyorum tekrar.
Eksiği olanlar Ocak ayında tamamlasın derim, Şubat ayında da kıyafet yıka, ütüle, yerleştir işleriyle geçer. Tavsiyem 30. haftadan sonraya çok iş bırakmayın, herkes aynı şeyi söylüyor. Çok zor oluyor diyorlar sonra. Hastane çantanızı da 30'dan sonra hazır edin mutlaka dursun. Gördük diğer gruplarda harika gebelikler giderken birden 33. ya da 34. haftada birden doğuma gidenleri. Umarım bizim bebekler bekler
Eki Görüntüle 3361238
K kelebek012Ashley tospalak D Denizasafhayalim A asasasad B Beetul12 I isimsizzzbiriiii S snkk cintoniklime BethLegends M mimoza2015 G Gamgusar G Gizem01- S Snglgrsn itsmylife_ papatyagibiii X xDerinMavix M Minikmucizem9494 difembahyaa M moonbow34 Merayyy T Tugcee1524 ozgbebek P Pumpkin04 Herkesin Nicki kendine R Ranaz Eksi_Elma D dasistmasist Patilianne86 E evdekiliyakat @muggle1 mmervee_ W wolfgang Meine Sterne O ozlemhsan seeymaaa W wttrress Z Zaaraaa M momento I ihlamurunkokusu @suraa12 R Rapunzelinka Limoncicegim_ G goknilay Z ZEYTUB Hali I INKZINKMINK T tubish_19 S srf98 Infinite Soul seksenlerdeyim cerenay000 hiranur3419 M muczeanne I Ilknurck papatya00000 Sena3 Karusel strudel P pdrci16 Y ysnmrv classy Eternal_8 mhndsbayan B Burcu9593 denizz98 K Kapadokyalii E esragirgin M mansure97 2kedianasi B Buseesii L lokumm2708 K kokyanus P pelinn M mehtap49 H hmsbki G gezginimsi M melikee24 lishna Cookiee Z zeytin81 nesilsah
3. Trimester 28. Haftada başlıyor evet benim doktorum da 28-29 da sayabilirsin demişti28.haftadan sonra hareket sayın diyolar o zamana kadar düzensiz olabiliyomuş devam ederse tabi doktorunuza bi gidersiniz26.hafta 3.trimestera geçmiş oluyor mu ben 23.haftaya girdim 6.ayıma yeni mi girdim ama hiç hesaplayamıyorum bunları her yerde farklı bir şey yazıyo
Evet özellikle yerleşirken nefesim o kadar daraliyor ki nasıl nefes aldığımı bilmiyorum hatta bazen o kadar daralıyorum ki geri kalkıyorum yürüyüp geri yatiyorumSiz de gece yatarken falan nefesiniz yetmeyip daralıyor musunuz ya? Ben unuttum ilkinde bu haftalarda mı başlamıştı diye hatta böyle bi şey yaşadım mı onu da hatırlamıyorum. Yatınca ah, oh diye derin bir nefes alma ihtiyacı geliyor.
Uyurken de zor nefes alıyormuşum ya eşim dedi geçen uyurken burun deliklerini genişlettim nefesin düzeliyordu kapatınca tekrar nefes alamıyordun birkaç kez bana nefes verdirmiş öyleEvet özellikle yerleşirken nefesim o kadar daraliyor ki nasıl nefes aldığımı bilmiyorum hatta bazen o kadar daralıyorum ki geri kalkıyorum yürüyüp geri yatiyorum
Sen kaç haftalıksın canım?Benimde Vallah hatta gece nefessiz kalıp uyandım kalktım ay çok kötüydü
E iyi bu haftalarda daha böyleysek keşbiş olsun hepimize24+3 canım
Eveet başlıcaz saymaya inşallah hiç ihtiyaç kalmaz kıpır kıpırlıkları hiç bitmez bizi strese sokmazlar3. Trimester 28. Haftada başlıyor evet benim doktorum da 28-29 da sayabilirsin demişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?