2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

3. Trimesterden selamlar arkadaşlar 26+2 ile yola devam etmekteyiz.. hayat gitgide zorlaşıyor ama değer bir de sinirimi bozan bi durum var. Dün çok hareketliydi, bugün hiç hissetmedim acaba bu normalmi bilemiyorum
27.haftadayim aynı şeyi düşünüyordum şuan ben de bugün ara ara çok hafif şekilde hissettim sadece o "oha yavaş" tekmelerini duyamadım

Benim gönlüm aslandan yana ama ilkayida beğendim ama bilemedim çok zor bu isim koyma işi .. İlkay Aslan nasıl peki iki isim
Ay bende erkek olsa aslan koymayı düşünüyordum bence çok güzel çok da havalı bu sıralar da çok da tercih edilen de bi isim nesi varmış ya güzel bence gayet güzel

3. Trimesterden selamlar arkadaşlar 26+2 ile yola devam etmekteyiz.. hayat gitgide zorlaşıyor ama değer bir de sinirimi bozan bi durum var. Dün çok hareketliydi, bugün hiç hissetmedim acaba bu normalmi bilemiyorum
Canım iyidir bence. Aslında sürekli hareket ediyolar ama biz günde çok azına denk geliyoruz. HAreket halindeyken, ayaktayken, iş güç yaparken hissedilmiyor zaten. Bugün yat dinlen bakalım yemek yedikten sonra. 1 kere de hissetsen iyidir.

A Afratafrac canım tabloda ismimi göremedim bilgilerimi ismimi değiştim diye tablodan çıktım mı acaba

Veeeee yılın son gününden herkese günaydınnnnn Hazır mıyız bebişlerimizi doğuracağımız yıla girmeye. Ocak dediği andan itibaren ay bazı bakarsak kalıyor 3 ay Düşündüğümüzden de harika bir yıl olsun diliyorum tekrar.

Eksiği olanlar Ocak ayında tamamlasın derim, Şubat ayında da kıyafet yıka, ütüle, yerleştir işleriyle geçer. Tavsiyem 30. haftadan sonraya çok iş bırakmayın, herkes aynı şeyi söylüyor. Çok zor oluyor diyorlar sonra. Hastane çantanızı da 30'dan sonra hazır edin mutlaka dursun. Gördük diğer gruplarda harika gebelikler giderken birden 33. ya da 34. haftada birden doğuma gidenleri. Umarım bizim bebekler bekler

K kelebek012 Ashley tospalak D Denizasafhayalim A asasasad B Beetul12 I isimsizzzbiriiii S snkk cintoniklime BethLegends M mimoza2015 G Gamgusar G Gizem01- S Snglgrsn itsmylife_ papatyagibiii X xDerinMavix M Minikmucizem9494 difembahyaa M moonbow34 Merayyy T Tugcee1524 ozgbebek P Pumpkin04 Herkesin Nicki kendine R Ranaz Eksi_Elma D dasistmasist Patilianne86 E evdekiliyakat @muggle1 mmervee_ W wolfgang Meine Sterne O ozlemhsan seeymaaa W wttrress Z Zaaraaa M momento I ihlamurunkokusu @suraa12 R Rapunzelinka Limoncicegim_ G goknilay Z ZEYTUB Hali I INKZINKMINK T tubish_19 S srf98 Infinite Soul seksenlerdeyim cerenay000 hiranur3419 M muczeanne I Ilknurck papatya00000 Sena3 Karusel strudel P pdrci16 Y ysnmrv classy Eternal_8 mhndsbayan B Burcu9593 denizz98 K Kapadokyalii E esragirgin M mansure97 2kedianasi B Buseesii L lokumm2708 K kokyanus P pelinn M mehtap49 H hmsbki G gezginimsi M melikee24 lishna Cookiee Z zeytin81 nesilsah

28.haftadan sonra hareket sayın diyolar o zamana kadar düzensiz olabiliyomuş devam ederse tabi doktorunuza bi gidersiniz 26.hafta 3.trimestera geçmiş oluyor mu ben 23.haftaya girdim 6.ayıma yeni mi girdim ama hiç hesaplayamıyorum bunları her yerde farklı bir şey yazıyo

Ben dayanmadım ilk kiyafetini sipariş etdim bile.yavaştan almaya başlıyıcam.Ikinci çocuk ne alacagimi bilmem iyiama yinede heyacan var tabi

3. Trimester 28. Haftada başlıyor evet benim doktorum da 28-29 da sayabilirsin demişti

Evet özellikle yerleşirken nefesim o kadar daraliyor ki nasıl nefes aldığımı bilmiyorum hatta bazen o kadar daralıyorum ki geri kalkıyorum yürüyüp geri yatiyorum

Evet özellikle yerleşirken nefesim o kadar daraliyor ki nasıl nefes aldığımı bilmiyorum hatta bazen o kadar daralıyorum ki geri kalkıyorum yürüyüp geri yatiyorum
Uyurken de zor nefes alıyormuşum ya eşim dedi geçen uyurken burun deliklerini genişlettim nefesin düzeliyordu kapatınca tekrar nefes alamıyordun birkaç kez bana nefes verdirmiş öyle Çişe kalkıp geliyorum ya sanki koşmuşum gibi nefesim daralıyor ya da sıkıntı çöker ya öyle ne gıcık bi şey ya

3. Trimester 28. Haftada başlıyor evet benim doktorum da 28-29 da sayabilirsin demişti
Eveet başlıcaz saymaya inşallah hiç ihtiyaç kalmaz kıpır kıpırlıkları hiç bitmez bizi strese sokmazlar Biz kaç aylığız allasen kuzum onu biliyo musunher yerde farklı bir bilgi var 23.haftada 6.ay başlıyo yazıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…