Uyurken de zor nefes alıyormuşum ya eşim dedi geçen uyurken burun deliklerini genişlettim nefesin düzeliyordu kapatınca tekrar nefes alamıyordun birkaç kez bana nefes verdirmiş öyle Çişe kalkıp geliyorum ya sanki koşmuşum gibi nefesim daralıyor ya da sıkıntı çöker ya öyle ne gıcık bi şey ya
Ben de öyleyim burnum hep hafiften tıkalı gibi en ufak harekette nefes nefese kalıyorum her gören ‘son doho şomdodon boyloyson ohoooo’ diyolar valla çarpıcam bi tane hepsine
Uyurken de zor nefes alıyormuşum ya eşim dedi geçen uyurken burun deliklerini genişlettim nefesin düzeliyordu kapatınca tekrar nefes alamıyordun birkaç kez bana nefes verdirmiş öyle Çişe kalkıp geliyorum ya sanki koşmuşum gibi nefesim daralıyor ya da sıkıntı çöker ya öyle ne gıcık bi şey ya
Eveet başlıcaz saymaya inşallah hiç ihtiyaç kalmaz kıpır kıpırlıkları hiç bitmez bizi strese sokmazlar Biz kaç aylığız allasen kuzum onu biliyo musunher yerde farklı bir bilgi var 23.haftada 6.ay başlıyo yazıyo
Ben de öyleyim burnum hep hafiften tıkalı gibi en ufak harekette nefes nefese kalıyorum her gören ‘son doho şomdodon boyloyson ohoooo’ diyolar valla çarpıcam bi tane hepsine
Canım iyidir bence. Aslında sürekli hareket ediyolar ama biz günde çok azına denk geliyoruz. HAreket halindeyken, ayaktayken, iş güç yaparken hissedilmiyor zaten. Bugün yat dinlen bakalım yemek yedikten sonra. 1 kere de hissetsen iyidir.
ay keşke yaşamasan benim bi de kasık ağrım hep benimle ondan kaynaklı da çok rahat hareket edemiyorum bacağımı kendime çekmek bile çok zor bana hep rol yapıyomuşum gibi davranıyolar
28.haftadan sonra hareket sayın diyolar o zamana kadar düzensiz olabiliyomuş devam ederse tabi doktorunuza bi gidersiniz 26.hafta 3.trimestera geçmiş oluyor mu ben 23.haftaya girdim 6.ayıma yeni mi girdim ama hiç hesaplayamıyorum bunları her yerde farklı bir şey yazıyo
Siz de gece yatarken falan nefesiniz yetmeyip daralıyor musunuz ya? Ben unuttum ilkinde bu haftalarda mı başlamıştı diye hatta böyle bi şey yaşadım mı onu da hatırlamıyorum. Yatınca ah, oh diye derin bir nefes alma ihtiyacı geliyor.
Gündüz en ufak bir harekette sanki son gaz koyşmuşum gibi oluyorum ben. Benim gece yalnız kalbim çok hızlı atıyor... ya da hep öyle de gece ben fark ediyorum.
Siz de gece yatarken falan nefesiniz yetmeyip daralıyor musunuz ya? Ben unuttum ilkinde bu haftalarda mı başlamıştı diye hatta böyle bi şey yaşadım mı onu da hatırlamıyorum. Yatınca ah, oh diye derin bir nefes alma ihtiyacı geliyor.
Ben dışarda biraz yürüyeyim taş taşımış gibi nefes nefese kalıyorum evde su içmeye kalksam aynı yatarken aynı ve daha ağırlaşmadıık sözde korkayrum ondan
Gündüz en ufak bir harekette sanki son gaz koyşmuşum gibi oluyorum ben. Benim gece yalnız kalbim çok hızlı atıyor... ya da hep öyle de gece ben fark ediyorum.
Ben de böyleyim, yemek yiyorum mesela ne kadar yorulabilir bir insan yemek yerken di mi? Valla yarım saattir koşuyormuşum gibi yoruluyorum. Gerçi benim burnum tıkalı, onun da etkisi vardır mutlaka. Nabzım gece gündüz hep 90 üstü, onu da hissediyorum hep.
Ben dışarda biraz yürüyeyim taş taşımış gibi nefes nefese kalıyorum evde su içmeye kalksam aynı yatarken aynı ve daha ağırlaşmadıık sözde korkayrum ondan
Nasıl hareket saycaz kız biz senle aynıyız ben bilmiyorum bak bunları
Bebitolarin belirli bir uyku düzenleri oluyormuş zaten uyandıklarında işte hissettiğin hareketleri sayacaksin uygulamalarda da var kız tekme sayacı işte giderek azalırsa bu haftalarda sıkıntılı oluyormuş
Bende çok erken yaşıyorum bunu vallahi eşim rüzgar yapıyorsun diyo dün gitti başka odada yattı bende ne yalan söylim çok rahat yattım onu rahatsız etmeyeyim diye kendimi çok kasıyorum yatakta