2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Ben de öyleyim burnum hep hafiften tıkalı gibi en ufak harekette nefes nefese kalıyorum her gören ‘son doho şomdodon boyloyson ohoooo’ diyolar valla çarpıcam bi tane hepsine

Vallahi çok zor birde sanki odanın oksijeni yetmiyor bana daralıyorum gece pencere falan açıyorum

Evet 23-27 arası 6 ay olarak sayılıyor 28 de de 7. Ay başlıyor

Ben de öyleyim burnum hep hafiften tıkalı gibi en ufak harekette nefes nefese kalıyorum her gören ‘son doho şomdodon boyloyson ohoooo’ diyolar valla çarpıcam bi tane hepsine
Ben de dedim az önce valla şimdiden böyleysek diye Ama ben de hamile olduğum için bana çarpamazsınız nasıl olsa aynı şeyleri ben de yaşayacağım

İçimin derinlerinde hissediyorum sanırım

Ben de dedim az önce valla şimdiden böyleysek diye Ama ben de hamile olduğum için bana çarpamazsınız nasıl olsa aynı şeyleri ben de yaşayacağım
ay keşke yaşamasan benim bi de kasık ağrım hep benimle ondan kaynaklı da çok rahat hareket edemiyorum bacağımı kendime çekmek bile çok zor bana hep rol yapıyomuşum gibi davranıyolar

Dinliyorum kendim 27. Haftada oluyoruz 26+2 ile 27. Haftayla 3. Tremestere girmiş oluyoruz uygulamadan takip ediyorum bende

Dinliyorum kendim 27. Haftada oluyoruz 26+2 ile 27. Haftayla 3. Tremestere girmiş oluyoruz uygulamadan takip ediyorum bende
Hayırlı olsun 3.trimester inşallah su gibi geçer aa ne kadar iyiyim maşallahım var diye diye bitiririz hepimiz inşallah

Gündüz en ufak bir harekette sanki son gaz koyşmuşum gibi oluyorum ben. Benim gece yalnız kalbim çok hızlı atıyor... ya da hep öyle de gece ben fark ediyorum.

Ben dışarda biraz yürüyeyim taş taşımış gibi nefes nefese kalıyorum evde su içmeye kalksam aynı yatarken aynı ve daha ağırlaşmadıık sözde korkayrum ondan
3. Trimester 28. Haftada başlıyor evet benim doktorum da 28-29 da sayabilirsin demişti
Nasıl hareket saycaz kız biz senle aynıyız ben bilmiyorum bak bunları

Gündüz en ufak bir harekette sanki son gaz koyşmuşum gibi oluyorum ben. Benim gece yalnız kalbim çok hızlı atıyor... ya da hep öyle de gece ben fark ediyorum.
Ben de böyleyim, yemek yiyorum mesela ne kadar yorulabilir bir insan yemek yerken di mi? Valla yarım saattir koşuyormuşum gibi yoruluyorum. Gerçi benim burnum tıkalı, onun da etkisi vardır mutlaka. Nabzım gece gündüz hep 90 üstü, onu da hissediyorum hep.

Bebitolarin belirli bir uyku düzenleri oluyormuş zaten uyandıklarında işte hissettiğin hareketleri sayacaksin uygulamalarda da var kız tekme sayacı işte giderek azalırsa bu haftalarda sıkıntılı oluyormuş

Bende çok erken yaşıyorum bunu vallahi eşim rüzgar yapıyorsun diyo dün gitti başka odada yattı bende ne yalan söylim çok rahat yattım onu rahatsız etmeyeyim diye kendimi çok kasıyorum yatakta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…